Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, για οποιον χρησιμοποιει ΡΑ gapps, εχετε καταλαβει πως εξαιρεις ποια app δεν θες να κανεις install στο stock package?? Φτιαχνω το config που θελει, γραφω τα apps αλλα παλι τα στηνει ολα...Και μην με ρωτησει κανεις γιατι δεν βαζω αλλο pack εχω λογο :lol::D

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα είναι τόσο απλό να το αλλάξεις χειροκίνητα.. Σιγά.. Δοκίμασε το να μπαίνεις σιγά σιγά στο παιχνίδι

Για εμένα το λες?:p

Δεν είπε κανείς δεν δουλεύει σε LP. Προφανώς για τα experimental features του που θέλουν xposed αναφέρεται. Όπως πχ gcm push σε greenified apps κτλ

Ακριβός αυτα... :)

Βρίσκομαι σε 4.4.4 KitKat και δεν θέλω ακόμη την έκδοση 5 lollipop. Όμως αυτό το notification "system update available" δεν λέει να φύγει. Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί χωρίς παρενέργειες στο λειτουργικό; Γιατί ναι μεν διάβασα κάποιους τρόπους, αλλά υπήρχαν προβλήματα μετά. Επίσης λέει ότι κατέβηκε (479.5 mb) αλλά δεν μπορώ να εντοπισω που βρίσκεται αυτό το αρχείο στη μνήμη του κινητού.

Υπάρχουν gapps για 5.0.1 αν ναι που μπορώ να τα βρω.

Κανείς

http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/gapps-official-to-date-pa-google-apps-t2943900

Oneplus 6 8/128

Καλησπέρα!! Έχω μια απορία...

Πως μπορω να κάνω να περιστρέφεται το εικονίδιο της εταιρείας κινητής που έχω στην οθόνη κλειδώματος?? Είμαι με 5.0.1 stock ροοτ.exposed . codeblue...

Αυτό που λέει πχ vodafone GR ....

Edited by als2008

Βρίσκομαι σε 4.4.4 KitKat και δεν θέλω ακόμη την έκδοση 5 lollipop. Όμως αυτό το notification "system update available" δεν λέει να φύγει. Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί χωρίς παρενέργειες στο λειτουργικό; Γιατί ναι μεν διάβασα κάποιους τρόπους, αλλά υπήρχαν προβλήματα μετά. Επίσης λέει ότι κατέβηκε (479.5 mb) αλλά δεν μπορώ να εντοπισω που βρίσκεται αυτό το αρχείο στη μνήμη του κινητού.

Είπαμε πατάς πάνω στην ειδοποίηση για λίγα δεύτερα και όταν μεταφερθείς στο επόμενο μενού ξετικάρεις την εμφάνιση ειδοποίησης.

Smile...

Επιτέλους βρήκα λύση για το τεθερ. Με 3η εφαρμογή wifi tether router λέγεται. Έχει άπειρες ρυθμίσεις μέσα... Δουλεύει αψογα πλέον. Με όλες τις Custom rom απο 5.0.χ κ μετα είχα πρόβλημα
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Επιτέλους βρήκα λύση για το τεθερ. Με 3η εφαρμογή wifi tether router λέγεται. Έχει άπειρες ρυθμίσεις μέσα... Δουλεύει αψογα πλέον. Με όλες τις Custom rom απο 5.0.χ κ μετα είχα πρόβλημα

Αυτό με τα 1.5 ευρώ; Και παίζει μια χαρά; Χρειάζεται ρύθμιση κάτι δύσκολο η παιζει απευθείας;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ναι. . Επιλέγεις Wlan1( στο λεει) και παίζει σουπερ

Για καποιο λογο δεν μου παιζει.. Ανοιγεις και το tether στο κινητό η απλα το αφήνεις να το κανει μονη της η εφαρμογή;

''Ipad mini 2''

Φιλε μου σορρυ wlan0 θέλει.. Επίσης μόλις βγήκε νέα έκδοση

Ποσά μπράβο να σου δώσω δεν ξέρω ειλικρινά... Μα να έχουμε iPad τόσα γίγα και να μη μπορούμε να κάνουμε tether.. Εύγε και πάλι φίλε μου...

''Ipad mini 2''

Είπαμε πατάς πάνω στην ειδοποίηση για λίγα δεύτερα και όταν μεταφερθείς στο επόμενο μενού ξετικάρεις την εμφάνιση ειδοποίησης.

Δυστυχως με αυτη την λυση συνεχιζει να κατεβαζει την ενημερωση καθε φορα που ενεργοποιει το κινητο.

Επειδη το ειχα και εγω αυτο το προβλημα θα προτεινα στον φιλο παραπανω να κανει τον τροπο που περιγραφει εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/how-to-disable-ota-lollipop-wakelock-t2952845

Το ειχα δοκιμασει και οντως δουλευε.

Edited by sarov
Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Δυστυχως με αυτη την λυση συνεχιζει να κατεβαζει την ενημερωση καθε φορα που ενεργοποιει το κινητο.

Επειδη το ειχα και εγω αυτο το προβλημα θα προτεινα στον φιλο παραπανω να κανει τον τροπο που περιγραφει εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/how-to-disable-ota-lollipop-wakelock-t2952845

Το ειχα δοκιμασει και οντως δουλευε.

Οτι ακριβως εψαχνα! Να είσαι καλα!

πήρα σήμερα και εγώ ενα nexus 5 και θα ήθελα να μου πείτε κανα tweak, kernel οτιδήποτε για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ευχαριστώ
iPhone 6 64GB Jailbroken

πήρα σήμερα και εγώ ενα nexus 5 και θα ήθελα να μου πείτε κανα tweak, kernel οτιδήποτε για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ευχαριστώ

Δοκίμασε τη Ρομ της υπογραφής μου με elementalX και θα δεις διάφορα με stock.

Εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά με Cyanogenmod 12! 5.0.2, με τα παντα της, και πολύ καλη διαρκεια μπαταρίας.

Με γεια!

Εγώ προτείνω:

ROM: Cataclysm

Kernel: Code_Blue

Η ROM έχει αρκετό customization και είναι stock based, οπότε είναι βράχος σταθερότητας.

Ο kernel σε συνδυασμό με τα γνωστά tweaks (ξήλωμα άχρηστων google εφαρμογών, σετάρισμα wifi κλπ) θα σου δώσει 6 ώρες SOT σε διάρκεια μίας ημέρας σε wifi. Με stock θα έβλεπες βαριά 4.

Με γεια!

Εγώ προτείνω:

ROM: Cataclysm

Kernel: Code_Blue

Η ROM έχει αρκετό customization και είναι stock based, οπότε είναι βράχος σταθερότητας.

Ο kernel σε συνδυασμό με τα γνωστά tweaks (ξήλωμα άχρηστων google εφαρμογών, σετάρισμα wifi κλπ) θα σου δώσει 6 ώρες SOT σε διάρκεια μίας ημέρας σε wifi. Με stock θα έβλεπες βαριά 4.

Cataclysm κι ElementalX κι απο μένα, αλλά τα έχουμε πει, μη λέμε (ειδικά τέτοια) νούμερα αφού η χρήση είναι υποκειμενική. Εγώ δεν έχω δει ποτέ 4 ώρες. Θα έρθει μεθαύριο και θα σου πει (με το δίκιο του) "δεν πιάνω 6 ώρες sot, τί πρόβλημα έχω" ;

100 άτομα να ρωτησεις, θα σου πουν 70 διαφορετικους συνδυασμους custom rom, custom kernel, gapps package & settings.:lol:

H λύση είναι μία, αρχίζεις τα φλασαρίσματα, λιώνεις το hammerhead και στο τέλος καταλήγεις σε 2-3 roms & kernels που σε βολεύουν.:)

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)