blade_ Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Νέα αναβάθμιση στην PA. Σε λίγο κάποιοι θα αρχίσουν πάλι τις αντιγραφές. Δεν είναι κακό, απλά κουβέντα να γίνεται. καθολου κακο δεν ειναι.που εχει να κανει σοβαρη δουλεια απο την 4.2.2:rolleyes: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητό ως συσκευή αποθήκευσης ενώ κανονικά αναγνωρίζει drivers κτλ. Επίσης το έχω στην επιλογή mtp drivers στην αναγνώριση του usb. Έβαλα drivers έβγαλα.. Το έκανα μέσω nexus toolkit που έχει οδηγό για τους drivers πάλι τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλα αυτά με Windows xp στη δουλειά. Απο άλλο πσ δοκίμασες;; Κάτι με το πσ παίζεται , όχι με το κινητό! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητό ως συσκευή αποθήκευσης ενώ κανονικά αναγνωρίζει drivers κτλ. Επίσης το έχω στην επιλογή mtp drivers στην αναγνώριση του usb. Έβαλα drivers έβγαλα.. Το έκανα μέσω nexus toolkit που έχει οδηγό για τους drivers πάλι τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλα αυτά με Windows xp στη δουλειά. Στις επιλογές για προγραμματιστές η επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων είναι τικαρισμένη; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Στις επιλογές για προγραμματιστές η επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων είναι τικαρισμένη; Ναι τικαρισμενο είναι το usb debugging.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc να δω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ναι official την blood εβγαλε αλλα μην νομιζεις οτι εχει κανενα θεμα τρελο..3-4 εικονιδια μονο αλλαζουν..δοκιμασε την..σημερα εβγαλε και την v3.2 θα την δοκιμασω αργοτερα Πάντως η 27/6 είναι βράχος και σφαίρα οποτε λόγω έλλειψης χρόνου μένω εδώ προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ναι τικαρισμενο είναι το usb debugging.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc να δω. Στα xp οι mtp συσκευές έχουν θέμα να αναγνωριστούν. Υπάρχει λύση αλλά είναι χακιά. Κάνε ένα search στο Google και θα δεις. Δοκίμασε και αυτό http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=19153 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα ειχα αφησει την συσκευη σπιτι και οταν γυρισα δεν ανοιγε !Ειναι φουλ φορτισμενο ...Επισης ειναι ροοτ με την liquid πανω και τελικα το ανοιξα και μπηκα σε fastboot και μετα μπηκα σε custom recovery αλλα η οθονη δεν πατιεται με τιποτα......ουτε μπορω να κανω factory settings οπως ο οδηγος στην πρωτη σελιδα.Και επισης οταν το ανοιγω κολλαει στο σημα της google Edited July 17, 2014 by leuteris4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα ειχα αφησει την συσκευη σπιτι και οταν γυρισα δεν ανοιγε !Ειναι φουλ φορτισμενο ...Επισης ειναι ροοτ με την liquid πανω και τελικα το ανοιξα και μπηκα σε fastboot και μετα μπηκα σε custom recovery αλλα η οθονη δεν πατιεται με τιποτα......ουτε μπορω να κανω factory settings οπως ο οδηγος στην πρωτη σελιδα.Και επισης οταν το ανοιγω κολλαει στο σημα της google Δοκίμασε να κανεις flash stock+unroot με το Nexus Root Toolkit για soft-bricked/bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δοκίμασε να κανεις flash stock+unroot με το Nexus Root Toolkit για soft-bricked/bootloop Δοκιμασα αλλά οκ το έφτιαξα τώρα !!Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Στα xp οι mtp συσκευές έχουν θέμα να αναγνωριστούν. Υπάρχει λύση αλλά είναι χακιά. Κάνε ένα search στο Google και θα δεις. Δοκίμασε και αυτό http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=19153 Εγώ οπότε το συνδέω στο pc ξετικάρω το κουτάκι εντοπισμός σφαλμάτων και παίζει κανονικά. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Σε 3g με απογοητεύει πολύ το νεξους. Μια ώρα και 20 λεπτά οθόνη και 50 λεπτά κλήσεις, 15% η μπαταρια. Slimkat k code blue Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Σε 3g με απογοητεύει πολύ το νεξους. Μια ώρα και 20 λεπτά οθόνη και 50 λεπτά κλήσεις, 15% η μπαταρια. Slimkat k code blue Εγώ με στοκ ρομ δε βλέπω τέτοια νούμερα.. Σίγουρα κάτι σου τρώει τη μπαταρία. Σήμα καλό ή παλεύεις με το 3g; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Συμπαθητικό θα έλεγα.. Θα τσεκάρω με κάποιο πρόγραμμα να δω τι παίζει.. Αλλά με wifi είμαι πολύ ικανοποιημενος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Συμπαθητικό θα έλεγα.. Θα τσεκάρω με κάποιο πρόγραμμα να δω τι παίζει.. Αλλά με wifi είμαι πολύ ικανοποιημενος Φίλε blade καπως έτσι είναι είτε με στοκ ρομ είτε με custom που φοράω τώρα. Αν δουλεύεις αποκλειστικά 3g τη λιώνει τη μπαταρία. Η μόνη λύση είναι αν το γυρνάς σε απλό g όταν δεν το χρησιμοποιείς. Με wifi ναι πετάει.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εγώ με στοκ ρομ όταν το είχα για κυρίως κινητό (4.4.2) και ρουτ με 3g μόνιμα ανοιχτά και με πλοήγηση συνέχεια μου έβγαζε περίπου 2.30ωρες με 50-80 φωτεινότητα ... Με άλλες ρομς δεν έχω εμπειρία Γτ πάντα στην στοκ κατέληγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) καλησπέρα!! ηθελα να ρωτησω αν η cyanogen ειναι καλύτερη απο την στοκ.... και γενικα αν εχει καλύτερη αποδοση κ στο wifi.. σιγουρα δουλεύει με αλλον κερνελ Edited July 18, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 καλησπέρα!! ηθελα να ρωτησω αν η cyanogen ειναι καλύτερη απο την στοκ.... και γενικα αν εχει καλύτερη αποδοση κ στο wifi.. σιγουρα δουλεύει με αλλον κερνελ θα σου ελεγα να την δοκιμασεις και να δεις...εγω χρηστης απο galaxy nexus,nexus 4 και τωρα nexus 5 εχω να σου πω οτι πλεον κραταω στοκ ρομ και πειραματιζομαι με kernel μονο καθως με xposed και gravity εχω σχεδον ολα εκεινα απο μια custom ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 με xposed και gravity εχω σχεδον ολα εκεινα απο μια custom ρομ.. Επειδή ήμουν με GravityBox από το Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούλιο και μετά δοκίμασα 3-4 custom ROM, σου λέω με σιγουριά ότι το GB έχει πλέον αρκετά περισσότερα features από τις custom ROM. Κι ο developer είναι από τους καλύτερους ever. Ό,τι του προτείνει ο κόσμος το βάζει σε επόμενο update. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Επειδή ήμουν με GravityBox από το Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούλιο και μετά δοκίμασα 3-4 custom ROM, σου λέω με σιγουριά ότι το GB έχει πλέον αρκετά περισσότερα features από τις custom ROM. Κι ο developer είναι από τους καλύτερους ever. Ό,τι του προτείνει ο κόσμος το βάζει σε επόμενο update. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Γιαυτό έχω καταλήξει μόνο σε αλλαγές κερνελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 καλησπέρα!! ηθελα να ρωτησω αν η cyanogen ειναι καλύτερη απο την στοκ.... και γενικα αν εχει καλύτερη αποδοση κ στο wifi.. σιγουρα δουλεύει με αλλον κερνελ Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις slimkat είμαι με το τελευταίο build και τα σπάει :-) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις slimkat είμαι με το τελευταίο build και τα σπάει :-) +1 κι απο μένα για Σλιμ, την έχω στο κινητό και στο tablet και πάει σφαίρα. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 ευχαριστώ παιδια λεω να δοκιμάσω την σλιμ πλέον με το nexus toolkit ειναι ολα πολυ εύκολα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Slimkat και μόνο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Slim για μπαταρία ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημερα! Ρε παιδια slim gapps γιατι δεν βγαινουν ανανεωμενα?? Βλεπω PA εχει up to date! Αν βαλω ΡΑ στην LS θα εχουν παλι το dark skin?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts