Dalaz Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ρε παιδια, για οποιον χρησιμοποιει ΡΑ gapps, εχετε καταλαβει πως εξαιρεις ποια app δεν θες να κανεις install στο stock package?? Φτιαχνω το config που θελει, γραφω τα apps αλλα παλι τα στηνει ολα...Και μην με ρωτησει κανεις γιατι δεν βαζω αλλο pack εχω λογο :lol::D Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μα είναι τόσο απλό να το αλλάξεις χειροκίνητα.. Σιγά.. Δοκίμασε το να μπαίνεις σιγά σιγά στο παιχνίδι Για εμένα το λες?:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν είπε κανείς δεν δουλεύει σε LP. Προφανώς για τα experimental features του που θέλουν xposed αναφέρεται. Όπως πχ gcm push σε greenified apps κτλ Ακριβός αυτα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Υπάρχουν gapps για 5.0.1 αν ναι που μπορώ να τα βρω. Κανείς Edited February 28, 2015 by tttsakalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Για εμένα το λες?:p Χα.. Όχι, για τον Δημοσθένη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Χα.. Όχι, για τον Δημοσθένη :p Χαχαχα. Βασικά βαρεθηκα να κάνω σινεχεια restore Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Βρίσκομαι σε 4.4.4 KitKat και δεν θέλω ακόμη την έκδοση 5 lollipop. Όμως αυτό το notification "system update available" δεν λέει να φύγει. Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί χωρίς παρενέργειες στο λειτουργικό; Γιατί ναι μεν διάβασα κάποιους τρόπους, αλλά υπήρχαν προβλήματα μετά. Επίσης λέει ότι κατέβηκε (479.5 mb) αλλά δεν μπορώ να εντοπισω που βρίσκεται αυτό το αρχείο στη μνήμη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Υπάρχουν gapps για 5.0.1 αν ναι που μπορώ να τα βρω. Κανείς http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/gapps-official-to-date-pa-google-apps-t2943900 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Καλησπέρα!! Έχω μια απορία... Πως μπορω να κάνω να περιστρέφεται το εικονίδιο της εταιρείας κινητής που έχω στην οθόνη κλειδώματος?? Είμαι με 5.0.1 stock ροοτ.exposed . codeblue... Αυτό που λέει πχ vodafone GR .... Edited March 1, 2015 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Βρίσκομαι σε 4.4.4 KitKat και δεν θέλω ακόμη την έκδοση 5 lollipop. Όμως αυτό το notification "system update available" δεν λέει να φύγει. Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί χωρίς παρενέργειες στο λειτουργικό; Γιατί ναι μεν διάβασα κάποιους τρόπους, αλλά υπήρχαν προβλήματα μετά. Επίσης λέει ότι κατέβηκε (479.5 mb) αλλά δεν μπορώ να εντοπισω που βρίσκεται αυτό το αρχείο στη μνήμη του κινητού. Είπαμε πατάς πάνω στην ειδοποίηση για λίγα δεύτερα και όταν μεταφερθείς στο επόμενο μενού ξετικάρεις την εμφάνιση ειδοποίησης. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Επιτέλους βρήκα λύση για το τεθερ. Με 3η εφαρμογή wifi tether router λέγεται. Έχει άπειρες ρυθμίσεις μέσα... Δουλεύει αψογα πλέον. Με όλες τις Custom rom απο 5.0.χ κ μετα είχα πρόβλημα Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Επιτέλους βρήκα λύση για το τεθερ. Με 3η εφαρμογή wifi tether router λέγεται. Έχει άπειρες ρυθμίσεις μέσα... Δουλεύει αψογα πλέον. Με όλες τις Custom rom απο 5.0.χ κ μετα είχα πρόβλημα Αυτό με τα 1.5 ευρώ; Και παίζει μια χαρά; Χρειάζεται ρύθμιση κάτι δύσκολο η παιζει απευθείας; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ναι. . Επιλέγεις Wlan1( στο λεει) και παίζει σουπερ Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ναι. . Επιλέγεις Wlan1( στο λεει) και παίζει σουπερ Για καποιο λογο δεν μου παιζει.. Ανοιγεις και το tether στο κινητό η απλα το αφήνεις να το κανει μονη της η εφαρμογή; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Μόνη της! Για βαλε wlan0.. Είμαι με xenonHD 5.0.2 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Φιλε μου σορρυ wlan0 θέλει.. Επίσης μόλις βγήκε νέα έκδοση Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Φιλε μου σορρυ wlan0 θέλει.. Επίσης μόλις βγήκε νέα έκδοση Ποσά μπράβο να σου δώσω δεν ξέρω ειλικρινά... Μα να έχουμε iPad τόσα γίγα και να μη μπορούμε να κάνουμε tether.. Εύγε και πάλι φίλε μου... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Είπαμε πατάς πάνω στην ειδοποίηση για λίγα δεύτερα και όταν μεταφερθείς στο επόμενο μενού ξετικάρεις την εμφάνιση ειδοποίησης. Δυστυχως με αυτη την λυση συνεχιζει να κατεβαζει την ενημερωση καθε φορα που ενεργοποιει το κινητο. Επειδη το ειχα και εγω αυτο το προβλημα θα προτεινα στον φιλο παραπανω να κανει τον τροπο που περιγραφει εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/how-to-disable-ota-lollipop-wakelock-t2952845 Το ειχα δοκιμασει και οντως δουλευε. Edited March 2, 2015 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δυστυχως με αυτη την λυση συνεχιζει να κατεβαζει την ενημερωση καθε φορα που ενεργοποιει το κινητο. Επειδη το ειχα και εγω αυτο το προβλημα θα προτεινα στον φιλο παραπανω να κανει τον τροπο που περιγραφει εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/how-to-disable-ota-lollipop-wakelock-t2952845 Το ειχα δοκιμασει και οντως δουλευε. Οτι ακριβως εψαχνα! Να είσαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 πήρα σήμερα και εγώ ενα nexus 5 και θα ήθελα να μου πείτε κανα tweak, kernel οτιδήποτε για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ευχαριστώ Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 πήρα σήμερα και εγώ ενα nexus 5 και θα ήθελα να μου πείτε κανα tweak, kernel οτιδήποτε για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ευχαριστώ Δοκίμασε τη Ρομ της υπογραφής μου με elementalX και θα δεις διάφορα με stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά με Cyanogenmod 12! 5.0.2, με τα παντα της, και πολύ καλη διαρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 πήρα σήμερα και εγώ ενα nexus 5 και θα ήθελα να μου πείτε κανα tweak, kernel οτιδήποτε για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ευχαριστώ Με γεια! Εγώ προτείνω: ROM: Cataclysm Kernel: Code_Blue Η ROM έχει αρκετό customization και είναι stock based, οπότε είναι βράχος σταθερότητας. Ο kernel σε συνδυασμό με τα γνωστά tweaks (ξήλωμα άχρηστων google εφαρμογών, σετάρισμα wifi κλπ) θα σου δώσει 6 ώρες SOT σε διάρκεια μίας ημέρας σε wifi. Με stock θα έβλεπες βαριά 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Με γεια! Εγώ προτείνω: ROM: Cataclysm Kernel: Code_Blue Η ROM έχει αρκετό customization και είναι stock based, οπότε είναι βράχος σταθερότητας. Ο kernel σε συνδυασμό με τα γνωστά tweaks (ξήλωμα άχρηστων google εφαρμογών, σετάρισμα wifi κλπ) θα σου δώσει 6 ώρες SOT σε διάρκεια μίας ημέρας σε wifi. Με stock θα έβλεπες βαριά 4. Cataclysm κι ElementalX κι απο μένα, αλλά τα έχουμε πει, μη λέμε (ειδικά τέτοια) νούμερα αφού η χρήση είναι υποκειμενική. Εγώ δεν έχω δει ποτέ 4 ώρες. Θα έρθει μεθαύριο και θα σου πει (με το δίκιο του) "δεν πιάνω 6 ώρες sot, τί πρόβλημα έχω" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 πήρα σήμερα και εγώ ενα nexus 5 και θα ήθελα να μου πείτε κανα tweak, kernel οτιδήποτε για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ευχαριστώ 100 άτομα να ρωτησεις, θα σου πουν 70 διαφορετικους συνδυασμους custom rom, custom kernel, gapps package & settings.:lol: H λύση είναι μία, αρχίζεις τα φλασαρίσματα, λιώνεις το hammerhead και στο τέλος καταλήγεις σε 2-3 roms & kernels που σε βολεύουν.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts