vrwmiaris Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το Xposed σε LP αναιρεί κάποια optimizations του ART Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Όχι. Δεν είδες στο screenshot μου ότι οι μπάρες είναι ίδιο χρώμα με ό,τι είναι από κάτω και από πάνω αντίστοιχα; Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν η status bar γίνεται άσπρη τα εικονίδια WiFi, network πολλές φορές παραμένουν άσπρα κι αυτά. Προς το παρόν κάνει καλή δουλειά πάντως μέχρι να ενσωματωθεί κανονικά στις custom ROM γιατί με μαύρες μπάρες δεν την πάλευα. :p Ναι φιλε δεν μιλαω για τις εφαρμογες μεσα...Για την αρχικη οθονη σου λεω...κοβει το wallpaper και οι μπαρες εινια μαυρες...δεν ειδα καποιο screenshot απο τις αρχικες σου Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Καλησπερα!! Θα ηθερα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να χαμηλωνω την ενταση του μηνυματος ξεχωριστά απο τον ηχο καλουντος? Ειμαι με lollipop 5.0.1 root. Edited February 21, 2015 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι φιλε δεν μιλαω για τις εφαρμογες μεσα...Για την αρχικη οθονη σου λεω...κοβει το wallpaper και οι μπαρες εινια μαυρες...δεν ειδα καποιο screenshot απο τις αρχικες σου Χρησιμοποιώ Nova Launcher όπου οι μπάρες είναι διαφανείς οπότε δεν έχω πρόβλημα. Άλλαξα για λίγο σε google now launcher για να δω και όντως οι μπάρες δεν είναι διαφανείς αλλά παίρνουν το χρώμα των περιοχών δίπλα τους. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 πως μπορω να κανω απεγκατασταση στο xposed? (5.0.1)???? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημερα. Όταν είχα την purity και πατούσα το power μπορουσα να μπω και στην recovery και στο bootloader ξέρει κανείς πως θα το κάνω αυτό και στην kataclysm 501 η δεν γινετε? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Επιλέγεις reboot και στα εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 πως μπορω να κανω απεγκατασταση στο xposed? (5.0.1)???? It doesn’t work/I don’t like it! How can I uninstall it? The easiest way is to restore a backup or flash the system partition. A zip file for uninstallation has yet to be created. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Επιλέγεις reboot και στα εμφανίζει. Πλεον όταν παταω το power έχω μια επιλογή την "απενεργοποίηση" δεν έχω κάπου reboot Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πλεον όταν παταω το power έχω μια επιλογή την "απενεργοποίηση" δεν έχω κάπου reboot Θα πας στις ρυθμίσεις cataclysm μετα miscellaneous και θα τικαρεις την επιλογή reboot entry η οποία πρεπει να ναι πρωτη πρωτη αν δεν κάνω λάθος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Θα πας στις ρυθμίσεις cataclysm μετα miscellaneous και θα τικαρεις την επιλογή reboot entry η οποία πρεπει να ναι πρωτη πρωτη αν δεν κάνω λάθος...;) Ευχαριστώ φιλε τελικά ηταν τόσο ευκολο...:o Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Elementalx vs Codeblue....ποιο προτιμάτε και γιατι? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Elementalx vs Codeblue....ποιο προτιμάτε και γιατι? Δεν τουσ έχω δοκιμάσει και τουσ δυο μονο τον codeblue αλλά μέχρι στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο μπαταρία και απο ταχύτητα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Elementalx vs Codeblue....ποιο προτιμάτε και γιατι? Αδερφέ για εμένα καλύτερος είναι ο cb γιατί και πιο πολύ sot μου βγάζει και γενικότερα τον βλέπω να ναι πιο smooth και δεν μου έχει δημιουργησει ποτε το παραμικρό.Α και ο cb έχει κάθε εβδομαδα αναβαθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Για όσους δεν το είδαν, βγήκε το gravity box για το Lollipop Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το έβαλες; Εντυπώσεις; Δουλεύουν όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Το έβαλες; Εντυπώσεις; Δουλεύουν όλα; Όχι, δεν βρίσκεις τα Quick tile Settings. Edited February 22, 2015 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Δουλεύει μια χαρά σε LP, χωρίς το δηλητηριασμένο xposed.Δεν πρόκειται να το ξανά δουλέψω Δεν είπε κανείς δεν δουλεύει σε LP. Προφανώς για τα experimental features του που θέλουν xposed αναφέρεται. Όπως πχ gcm push σε greenified apps κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 το xposed ειναι μονο για stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Elementalx vs Codeblue....ποιο προτιμάτε και γιατι? O Code_Blue εδω και 5-6 builds απλα δεν παιζεται. Έχει γίνει πολύ πιο γρήγορος από το παρελθον, διατηρεί την μπαταρία που είχε και πλέον είναι και σχεδόν 100% συμβατός με το Kernel Adiutor. Και ο HellsCore είναι εξίσου καλός αλλά ακόμη όχι τόσο σταθερός όσο είναι ο Code_Blue και δεν εχει το Piereligio_TrueRGB v7 profile by default.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ξέρει να μου πει καποιοσ πως θα πειραξω το dpi σε cataclysm lol Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ξέρει να μου πει καποιοσ πως θα πειραξω το dpi σε cataclysm lol System/build.prop ro.sf.lcd_density= Αυτό θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Όταν είχα την kitkat είχα ενα πρόγραμμα το dpi κάτι και το εκανα κατευθείαν απο εκεί ,δεν παιζει κάτι τέτοιο τώρα μην κάνω και καμια πατάτα Λοιπον έβαλα το textdroiter και δουλεύει μια χαρά Edited February 26, 2015 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Όταν είχα την kitkat είχα ενα πρόγραμμα το dpi κάτι και το εκανα κατευθείαν απο εκεί ,δεν παιζει κάτι τέτοιο τώρα μην κάνω και καμια πατάτα Λοιπον έβαλα το textdroiter και δουλεύει μια χαρά Έχει φτιάξει και ο ezio84@xda flashable zips για αλλαγή dpi, τα φλασάρεις μετά την rom και τελείωσες. Αν τα θες, είναι εδώ.;) Επίσης αν αλλάζεις dpi καλό είναι να βάζεις slim_gapps γιατί είναι hacked για multi-dpi ώστε να μην έχεις θέμα στο PlayStore με ασυμβατότητες κτλ. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μα είναι τόσο απλό να το αλλάξεις χειροκίνητα.. Σιγά.. Δοκίμασε το να μπαίνεις σιγά σιγά στο παιχνίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts