Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι. Δεν είδες στο screenshot μου ότι οι μπάρες είναι ίδιο χρώμα με ό,τι είναι από κάτω και από πάνω αντίστοιχα; Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν η status bar γίνεται άσπρη τα εικονίδια WiFi, network πολλές φορές παραμένουν άσπρα κι αυτά. Προς το παρόν κάνει καλή δουλειά πάντως μέχρι να ενσωματωθεί κανονικά στις custom ROM γιατί με μαύρες μπάρες δεν την πάλευα. :p

Ναι φιλε δεν μιλαω για τις εφαρμογες μεσα...Για την αρχικη οθονη σου λεω...κοβει το wallpaper και οι μπαρες εινια μαυρες...δεν ειδα καποιο screenshot απο τις αρχικες σου

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Καλησπερα!! Θα ηθερα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να χαμηλωνω την ενταση του μηνυματος ξεχωριστά απο τον ηχο καλουντος?

Ειμαι με lollipop 5.0.1 root.

Edited by als2008

Ναι φιλε δεν μιλαω για τις εφαρμογες μεσα...Για την αρχικη οθονη σου λεω...κοβει το wallpaper και οι μπαρες εινια μαυρες...δεν ειδα καποιο screenshot απο τις αρχικες σου

Χρησιμοποιώ Nova Launcher όπου οι μπάρες είναι διαφανείς οπότε δεν έχω πρόβλημα. Άλλαξα για λίγο σε google now launcher για να δω και όντως οι μπάρες δεν είναι διαφανείς αλλά παίρνουν το χρώμα των περιοχών δίπλα τους.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημερα. Όταν είχα την purity και πατούσα το power μπορουσα να μπω και στην recovery και στο bootloader ξέρει κανείς πως θα το κάνω αυτό και στην kataclysm 501 η δεν γινετε?

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

πως μπορω να κανω απεγκατασταση στο xposed? (5.0.1)????

It doesn’t work/I don’t like it! How can I uninstall it?

The easiest way is to restore a backup or flash the system partition. A zip file for uninstallation has yet to be created.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Επιλέγεις reboot και στα εμφανίζει.

Πλεον όταν παταω το power έχω μια επιλογή την "απενεργοποίηση" δεν έχω κάπου reboot

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Πλεον όταν παταω το power έχω μια επιλογή την "απενεργοποίηση" δεν έχω κάπου reboot

Θα πας στις ρυθμίσεις cataclysm μετα miscellaneous και θα τικαρεις την επιλογή reboot entry η οποία πρεπει να ναι πρωτη πρωτη αν δεν κάνω λάθος...;)

Θα πας στις ρυθμίσεις cataclysm μετα miscellaneous και θα τικαρεις την επιλογή reboot entry η οποία πρεπει να ναι πρωτη πρωτη αν δεν κάνω λάθος...;)

Ευχαριστώ φιλε τελικά ηταν τόσο ευκολο...:o

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Elementalx vs Codeblue....ποιο προτιμάτε και γιατι?

Δεν τουσ έχω δοκιμάσει και τουσ δυο μονο τον codeblue αλλά μέχρι στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο μπαταρία και απο ταχύτητα

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Αδερφέ για εμένα καλύτερος είναι ο cb γιατί και πιο πολύ sot μου βγάζει και γενικότερα τον βλέπω να ναι πιο smooth και δεν μου έχει δημιουργησει ποτε το παραμικρό.Α και ο cb έχει κάθε εβδομαδα αναβαθμιση!!!

Για όσους δεν το είδαν, βγήκε το gravity box για το Lollipop

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Το έβαλες; Εντυπώσεις; Δουλεύουν όλα;

Όχι, δεν βρίσκεις τα Quick tile Settings.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δουλεύει μια χαρά σε LP, χωρίς το δηλητηριασμένο xposed.Δεν πρόκειται να το ξανά δουλέψω

Δεν είπε κανείς δεν δουλεύει σε LP. Προφανώς για τα experimental features του που θέλουν xposed αναφέρεται. Όπως πχ gcm push σε greenified apps κτλ

O Code_Blue εδω και 5-6 builds απλα δεν παιζεται.

Έχει γίνει πολύ πιο γρήγορος από το παρελθον, διατηρεί την μπαταρία που είχε και πλέον είναι και σχεδόν 100% συμβατός με το Kernel Adiutor.

Και ο HellsCore είναι εξίσου καλός αλλά ακόμη όχι τόσο σταθερός όσο είναι ο Code_Blue και δεν εχει το Piereligio_TrueRGB v7 profile by default.:D

Ξέρει να μου πει καποιοσ πως θα πειραξω το dpi σε cataclysm lol

System/build.prop

ro.sf.lcd_density=

Αυτό θες;

Όταν είχα την kitkat είχα ενα πρόγραμμα το dpi κάτι και το εκανα κατευθείαν απο εκεί ,δεν παιζει κάτι τέτοιο τώρα μην κάνω και καμια πατάτα

Λοιπον έβαλα το textdroiter και δουλεύει μια χαρά

Edited by demosthenes7

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Όταν είχα την kitkat είχα ενα πρόγραμμα το dpi κάτι και το εκανα κατευθείαν απο εκεί ,δεν παιζει κάτι τέτοιο τώρα μην κάνω και καμια πατάτα

Λοιπον έβαλα το textdroiter και δουλεύει μια χαρά

Έχει φτιάξει και ο ezio84@xda flashable zips για αλλαγή dpi, τα φλασάρεις μετά την rom και τελείωσες.

Αν τα θες, είναι εδώ.;)

Επίσης αν αλλάζεις dpi καλό είναι να βάζεις slim_gapps γιατί είναι hacked για multi-dpi ώστε να μην έχεις θέμα στο PlayStore με ασυμβατότητες κτλ.

Μα είναι τόσο απλό να το αλλάξεις χειροκίνητα.. Σιγά.. Δοκίμασε το να μπαίνεις σιγά σιγά στο παιχνίδι

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)