leuteris4 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπερα.να ρωτησω τα nightly τα φλασαρω με clean install?η πανω στην υπαρχουσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπερα.να ρωτησω τα nightly τα φλασαρω με clean install?η πανω στην υπαρχουσα? Πάνω στην υπάρχουσα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πάνω στην υπάρχουσα. χωρις να φλασαρω ξανα τα gapps η το κερνελ σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 χωρις να φλασαρω ξανα τα gapps η το κερνελ σωστα ? Αν ειχες custom kernel θα το ξαναφλασαρεις σιγουρα. Τα gapps, το 99% των custom roms εχουν backup script για να μην χρειαστει να τα ξαναφλασαρεις (μερικες εχουν και για τα RRO πλεον), αρκει να μην κανεις wipe system, τοτε θα πρεπει να τα φλασαρεις σιγουρα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πριν λίγο έβαλα την cataclysm η πρωτη εντύπωση πολυ καλη απο κερνελ έβαλα elementalx και βλέπουμε Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αν ειχες custom kernel θα το ξαναφλασαρεις σιγουρα. Τα gapps, το 99% των custom roms εχουν backup script για να μην χρειαστει να τα ξαναφλασαρεις (μερικες εχουν και για τα RRO πλεον), αρκει να μην κανεις wipe system, τοτε θα πρεπει να τα φλασαρεις σιγουρα. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Για δοκίμασε να βγάλεις τον google λογαριασμό σου και να τον βάλεις ξανά. Από που το κάνω αυτό φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Από που το κάνω αυτό φίλε μου? Στους λογαριασμούς, μπαίνεις στον google που θέλεις να διαγράψεις και μετα πανω δεξιά στις 3 τελείες κάνεις "remove account" Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ποιον kernel θεωρείτε καλύτερο από άποψη μπαταρίας?χρησιμοποιουσα franco αλλά με την L και μετά δεν βλέπω προκοπή,έβαλα τον τελευταίο code blue με boostpop εχτές από τον πρώτο κύκλο δεν είδα διάφορα από τον franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ElementalX 2.08 με ενεργό το hot-plugging. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 στην BlissPop οταν θελω να βαλω καινουρια εκδοση φλασαρω την καινουρια εκδοση χωρις wipe και μετα θελει και τα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 στην BlissPop οταν θελω να βαλω καινουρια εκδοση φλασαρω την καινουρια εκδοση χωρις wipe και μετα θελει και τα gapps? Ναι, περνάς dirty και θέλει και gapps δυστυχώς. Δεν έχουν βάλει script για να τα κρατάει. Αν και έχει πολύ customization, αυτό είναι ένα απ' τα μεγάλα αρνητικά τους. Βέβαια ο jiggs82 μου είπε ότι αν χρησιμοποιήσω τα PA gapps θα παραμείνουν μετά το dirty flash της ROM αλλά νομίζω πως είναι θέμα της ROM και όχι των gapps. Εγώ χρησιμοποιώ πάντα Slim normal gapps. Πάντως, την επόμενη φορά που θα φλασάρω blisspop build θα πάρω backup με titanium το Youtube, Gmail και δε θυμάμαι ποια άλλα και τα κάνω restore για να μην ξαναστήνω τις ρυθμίσεις τους. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Όσο αφορά τα gapps εγώ βάζω πάντα μόνο τα απαραίτητα,συνήθως τα banks minimal,και όλα τα άλλα όπως calendar chrome κτλ τα έχω περάσει μια φορά από play store και μετα με titanium. Απροβλημάτιστη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ναι, περνάς dirty και θέλει και gapps δυστυχώς. Δεν έχουν βάλει script για να τα κρατάει. Αν και έχει πολύ customization, αυτό είναι ένα απ' τα μεγάλα αρνητικά τους. Βέβαια ο jiggs82 μου είπε ότι αν χρησιμοποιήσω τα PA gapps θα παραμείνουν μετά το dirty flash της ROM αλλά νομίζω πως είναι θέμα της ROM και όχι των gapps. Εγώ χρησιμοποιώ πάντα Slim normal gapps. Πάντως, την επόμενη φορά που θα φλασάρω blisspop build θα πάρω backup με titanium το Youtube, Gmail και δε θυμάμαι ποια άλλα και τα κάνω restore για να μην ξαναστήνω τις ρυθμίσεις τους. ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπερα και απο μενα... Ειμαι με lollipop 5.0.1 root με κερνελ code blue. Περασα το xposed(στο site που το κατεβασα ειχε 3 αρχεια... Arm.zip xposed.app και api.zip) φλασαρα το arm.zip ..μετα εγκατεστησα το xposed.app... Εχω κανει σωστα την εγκατασταση?? Γιατι δεν μου δουλευουν οι δοκιμαστικες ρυθμίσεις το greenify??[ATTACH]57179[/ATTACH][ATTACH]57180[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ναι εντάξει είσαι. Το greenify έχει αναφερθεί ότι δεν δουλεύει ακόμα σωστά σε xposed/lollipop. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ναι εντάξει είσαι. Το greenify έχει αναφερθεί ότι δεν δουλεύει ακόμα σωστά σε xposed/lollipop. Δουλεύει μια χαρά σε LP, χωρίς το δηλητηριασμένο xposed.Δεν πρόκειται να το ξανά δουλέψω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ναι εντάξει είσαι. Το greenify έχει αναφερθεί ότι δεν δουλεύει ακόμα σωστά σε xposed/lollipop. Ευχαριστω για την απάντηση... Και εγω το εβαλα για να μπορω να λαμβανω ειδοποιήσεις απο εφαρμογες που εχω κλεισει με το greenify.... Αλλα θα περιμενω νεοτερη έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εγώ το έβαλα με αυτά τα modules και είμαι κομπλέ. Το μόνο που χρειάζομαι πλέον είναι 2g-3g toggle και μερικές άλλες λεπτομέρειες. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εσάς με xposed σας έκανε το κινητό λίγο πιο αργό, λιγότερο smooth ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγώ το έβαλα με αυτά τα modules και είμαι κομπλέ. Το μόνο που χρειάζομαι πλέον είναι 2g-3g toggle και μερικές άλλες λεπτομέρειες. Επειδη πριν λιγες μερες δοκιμασα το flat style color bars, δεν σου αφηνει μαυρες τις μπαρες στην αρχικη οθονη? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 παιδια καλησπερα μια βοηθεια. θελω να περασω μια αλλη ρομ απο την την μαμα και ειναι αθτη εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/rom-cyanogenmod-12-nexus-5-t2995703 πως μπορω να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 παιδια καλησπερα μια βοηθεια. θελω να περασω μια αλλη ρομ απο την την μαμα και ειναι αθτη εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/rom-cyanogenmod-12-nexus-5-t2995703 πως μπορω να το κανω. Επειδή φαντάζομαι είσαι αρχάριος.. Θα πρέπει πρώτα απ όλα να περάσεις στο PC σου το nexus toolkit. Απο εκεί μέσα να κανεις root τη συσκευή και να περάσεις και custom recovery. Υπόψιν θα χαθούν τα πάντα που έχεις μέσα οποτε ενα καλό back up. Μετα απο εκεί και πέρα κατεβαζεις οποία Ρομ θες εσύ και τη φλασαρεις μέσω custom recovery σύμφωνα με τις οδηγίες της κάθε Ρομ. Ουσιαστικά ανοιγεις το κινητό σε custom recovery και κανεις install το zip αρχείο που εχεις κατεβάσει της Ρομ σου στο κινητό. Τις πιο πολλές φορές θα πρέπει να κανεις install και τα gaps.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εσάς με xposed σας έκανε το κινητό λίγο πιο αργό, λιγότερο smooth ή όχι; Όχι. Νομίζω πως είναι το ίδιο με πριν.. Reboot έκανες; Επειδη πριν λιγες μερες δοκιμασα το flat style color bars, δεν σου αφηνει μαυρες τις μπαρες στην αρχικη οθονη? Όχι. Δεν είδες στο screenshot μου ότι οι μπάρες είναι ίδιο χρώμα με ό,τι είναι από κάτω και από πάνω αντίστοιχα; Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν η status bar γίνεται άσπρη τα εικονίδια WiFi, network πολλές φορές παραμένουν άσπρα κι αυτά. Προς το παρόν κάνει καλή δουλειά πάντως μέχρι να ενσωματωθεί κανονικά στις custom ROM γιατί με μαύρες μπάρες δεν την πάλευα. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts