jastonas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα γιατί το χρειάζομαι το WiFi αλλά μήπως έχεις τη λειτουργία τοποθεσίας στο υψηλή ακρίβεια ή στο εξοικονόμηση μπαταρίας; Αλλιώς ή θα είναι bug ή κάποια υπηρεσία της Google θα το κρατάει ανοιχτό για κάποιο λόγο. Εγώ πάντως βολεύτηκα με BlissPop 2.0 nightly 2 Φεβρουαρίου 18.06 και Elemental X 2.05. Έχει αρκετά bug, δε δουλεύουν δηλαδή κάποια από τα features της σωστά στο N5 γιατί ο dev δεν έχει καν Ν5, αλλά κανένα δεν εμποδίζει τη stable λειτουργία της. Απλά αρχίζει και σέρνεται ύστερα από αρκετές ώρες και κάνω ένα reboot 2 φορές τη μέρα. Πάντως έχει αυτά που χρειάζομαι, εκτός από κάποια tiles όπως το music και το 2g/3g. Δεν έχω δοκιμάσει καμία άλλη custom rom γιατί μόλις χθες (ξανά)πήρα το Nexus 5 αλλά μπορώ να πω ότι η Bliss έχει μπόλικα features, και είναι σχετικά stable. Με τον UberL kernel που την δοκίμασα υπήρχε τρελό lag στην lockscreen, αλλά με elementalX 2.05 είναι οκ. To dt2w (double tap to wake) το χρησιμοποιείται; Καίει πολύ μπαταρία; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν έχω δοκιμάσει καμία άλλη custom rom γιατί μόλις χθες (ξανά)πήρα το Nexus 5 αλλά μπορώ να πω ότι η Bliss έχει μπόλικα features, και είναι σχετικά stable. Με τον UberL kernel που την δοκίμασα υπήρχε τρελό lag στην lockscreen, αλλά με elementalX 2.05 είναι οκ. To dt2w (double tap to wake) το χρησιμοποιείται; Καίει πολύ μπαταρία; Είδα το post σου στο xda. Για να μην έχεις αλλά προβλήματα, βάλε το build που ανέφερα εγώ ότι έχω στο παραπάνω post και ElementalX 2.05. Το lag 2-3 δευτερολέπτων στη lock screen, το οποίο είναι αρκετά συχνό να το πάθεις, δεν έχω καταλάβει πότε συμβαίνει αλλά θα κάνω αργότερα ένα μεγάλο post στο thread και θα το αναφέρω αναλυτικά. Όπως είπα, με EX 2.05 πάει σφαίρα το κινητό και είναι εμφανές στο multitasking κατά την εναλλαγή των εφαρμογών. Απλά ίσως χρειαστεί κανένα reboot αν αρχίσει να κολλάει. Πάντως ακόμα δεν μπορώ να τη θεωρήσω καλή τη ROM, όπως θεωρούσα την Mahdi KK. Καλύτερη από stock lollipop πάντως είναι λόγω των πολλών feature. Το dt2w το χρησιμοποιώ πάντα. Καίει +3% την ώρα με κλειστή οθόνη. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το dt2w το χρησιμοποιώ πάντα. Καίει +3% την ώρα με κλειστή οθόνη. Aouch! Καίει τόσο πολύ ε..; Παρόλα αυτά.. είναι σούπερ χρήσιμο. Εγώ το έβαλα να απενεργοποιείται μετά από 15 λεπτά, και να δουλεύει στην μισή οθόνη. Πέρασα τώρα και το build 2ης Φεβρουαρίου.... για να δούμε! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Σήμερα, μετά από βδομάδες με την πολύ καλή screw'd, ξαναέβαλα cataclysm. Εντάξει ο τύπος κάνει φοβερή δουλειά. Εκτός του 2g/3g/4g tile που δεν ξέρω πόσο ακόμα πρέπει να περιμένουμε σε aosp/cm, αλλά και του smart radio, πλέον έχει ενσωματώσει και per app settings. Πράγματα που δούλευα σε kitkat με xposed. Αν είχε και theme engine θα σταματούσα και τα φλασαρισματα. Edited February 6, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σήμερα, μετά από βδομάδες με την πολύ καλή screw'd, ξαναέβαλα cataclysm. Εντάξει ο τύπος κάνει φοβερή δουλειά. Εκτός του 2g/3g/4g tile που δεν ξέρω πόσο ακόμα πρέπει να περιμένουμε σε aosp/cm, αλλά και του smart radio, πλέον έχει ενσωματώσει και per app settings. Πράγματα που δούλευα σε kitkat με xposed. Αν είχε και theme engine θα σταματούσα και τα φλασαρισματα. Ρωτά τον Εάν υποστηρίζει RRO, με τα layers κάνεις καλύτερη δουλειά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Κάποιος έχει γράψει ότι ο atlantis... το σκέφτεται! :rolleyes: ΥΓ μια εδώ είσαι, μια στο g2, μια στο s2!:p Edited February 6, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Κάποιος έχει γράψει ότι ο atlantis... το σκέφτεται! :rolleyes: Ποιό από τα δύο : RRO ή Theme Engine ? Γιατί το δεύτερο χλωμό το κόβω, για το πρώτο πιθανό, αφού δεν επιβαρύνει σε τίποτα το σύστημα, εδώ το έβαλε ο Dario πλέον και στη Purity...:D Είδα καλά στο changelog της cat ? : Per-app settings: custom LED color ?? Μαρέσει που είχε πει ότι δεν θα το έβαζε ποτέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ποιό από τα δύο : RRO ή Theme Engine ? Γιατί το δεύτερο χλωμό το κόβω, για το πρώτο πιθανό, αφού δεν επιβαρύνει σε τίποτα το σύστημα, εδώ το έβαλε ο Dario πλέον και στη Purity...:D Είδα καλά στο changelog της cat ? : Per-app settings: custom LED color ?? Μαρέσει που είχε πει ότι δεν θα το έβαζε ποτέ :p Αφού τον επριξαν τον ανθρωπο με τα led notifications , τα έβαλε τελικά :p Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αφού τον επριξαν τον ανθρωπο με τα led notifications , τα έβαλε τελικά :p Εγω δεν το ζητησα, ουτε παρατηρησα να το ζητανε (checkαρω το νημα αλλα οχι κι εξωνυχιστικα) αλλα ηταν αυτο που με χαλουσε και που μου ελειπε απο την Cataclysm. Δε με χαλασε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Εγω δεν το ζητησα, ουτε παρατηρησα να το ζητανε (checkαρω το νημα αλλα οχι κι εξωνυχιστικα) αλλα ηταν αυτο που με χαλουσε και που μου ελειπε απο την Cataclysm. Δε με χαλασε. ;) Πλάκα κανεις ? :p Ανα 2 σελίδες στο XDA όλο και κάποιος το ανέφερε αυτό με τα led notification,αφού είχε κανει και σχόλιο ο ιδιος ο Atlantis στο να σταματήσουν να ζητάνε το ίδιο πράγμα συνέχεια :p Ωραία προσθήκη παντός ουτε εμένα με χάλασε και γενικά είναι πολύ καλη Ρομ τόσο σε προγραμματιστικό κομάτι όσο και σε features Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ποιό από τα δύο : RRO ή Theme Engine ? Για το RRO φυσικά. Theme engine δεν νομίζω να του περνάει ούτε σαν ιδέα! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Latest Purity with Layers(DarkVegas Gold + PS Navbar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Latest Purity with Layers(DarkVegas Gold + PS Navbar) Φιλε τα layers πως τα εβαλες?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Φιλε τα layers πως τα εβαλες?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3012172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ποιά η διάφορα theme engine με rro και τι impact έχει στη συσκευή αυτό? (Καταναλώνει πόρους?) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Οποιοι ενδιαφερονται για RRO layers δειτε ενα βιντεο για το How to.....:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Φιλε τα layers πως τα εβαλες?? Παίζει και με boostPop. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παίζει και με boostPop. :) Δες στο thread τις boostpop στο xda αν υποστηριζει RRO.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 The Layers Theme Engine is now in: Frank, Project D.I.S.C.O, Liquidsmooth, XenonHD, BrokenOS, SimpleAOSP, Terminus, Chroma, BoostPop, SlimRom, Illusion, Purity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Μια μικρή βοήθεια. Το είχα διαβάσει κάπου εδώ αλλά δεν μπορώ να το βρω. Stock lollipop και πατησα το color invert. Τώρα μου το εμφανίζει στην μπάρα όταν την κατεβαζω, πως μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δες στο thread τις boostpop στο xda αν υποστηριζει RRO.... Δε ρωτάω τον φίλο, απλά του λέω ότι η BoostPop υποστηρίζει RRO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3012172 Παίζει και με boostPop. :) σας ευχαριστώ το ψάχνω λίγο να τα βάλω... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δε ρωτάω τον φίλο, απλά του λέω ότι η BoostPop υποστηρίζει RRO. ok......sorry.:X Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 ok......sorry.:X No problem. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) σας ευχαριστώ το ψάχνω λίγο να τα βάλω... Δες σ' αυτή τη διεύθυνση για θέματα κτλ. Μια χαρά δουλεύει με boost pop. :cool: Sorry δεν πρόσεξα οτι το τελευταίο μήνυμα ήταν το δικό μου για να το τροποποιήσω. Edited February 8, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts