Dalaz Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλημερα φιλος!! Ποιον καρνελ προτεινεις που να εχει διπλο tap? Ευχαριστώ Uber, elementalx και codeblue εχουν και αν ψαξεις λιγο στο xda θα βρεις κιαλλους. Εγω χρησιμοποιω codeblue αυτη τη περιοδο Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά! Χαθήκαμε. Στο θέμα μας τώρα, σήμερα έκλεισα 4 μήνες με latest Mahdi KK και ElementalX 1.13. Επειδή είχα βολευτεί με τη σταθερότητα της και τα feature της, σταμάτησα να ασχολούμαι με περαιτέρω τροποποιήσεις και είχα καιρό να μπω εδώ. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη Kit Kat rom γιατί δεν τις είχα δοκιμάσει όλες αλλά με βόλεψε και με το παραπάνω. Βέβαια, αν κρίνουμε από τα views/replies της, είναι πρώτη στο Android development sub-forum και με διαφορά. Έβαλα δοκιμαστικά για 2 μέρες (τόσο άντεξα) stock 5.0.1. Αρκετές ψιλοβελτιώσεις αλλά αυτά που προκαλούν τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα εφέ και τα animation. Ύστερα από λίγο διάβασμα που έκανα εδώ και στο xda, έβαλα για μία μέρα Bliss 1.9 29/1 nightly. Όλα ωραία και καλά αλλά με αρκετές ελλείψεις ακόμα. Το σημαντικότερο ήταν ένα bug που είχα που για να πατηθεί το κουμπί των recents έπρεπε να πάω home screen πρώτα. Μέσα από εφαρμογή δεν τα άνοιγε. Είδα σήμερα όμως ότι διορθώθηκε μαζί με κάποια άλλα. Ο Mahdi έλεγε εδώ και καιρό, πριν ακόμα δημιουργήσει τη Euphoria, και το είπε μέχρι και χτες που διάβαζα το thread του, ότι θα είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Δηλαδή δε θέλει να την φουλάρει με πολλά features, θέλει να την κρατήσει όσο πιο άδεια γίνεται και να βάλει ίσα ίσα μόνο αυτά που θεωρεί απαραίτητα. Για παράδειγμα, του ζητάνε να βάλει customization στην ημερομηνία στη status bar και λέει όχι. Άρα προς το παρόν απορρίπτεται από μένα. Όσον αφορά τις ελλείψεις που ανέφερα πιο πάνω για την Bliss, εννοώ ότι ήθελα α) περισσότερα tiles, β) slim heads up με δυνατότητα εμφάνισης στο κάτω μέρος και δυνατότητα πλήκτρου για "snoozing", γ) slim recents γιατί με έχουν βολέψει άπειρα τόσο καιρό. Για το (α) θα περιμένω, για το (β) είδα ότι έχει η OptiPop slim heads up την οποία θα δοκιμάσω τώρα και για το (γ) είδα ότι δεν έχει φτιάξει ακόμα κάτι η slim team οπότε θα περιμένω. Τέλος, επειδή τα παρακάτω απευθύνονται σε μένα, θα απαντήσω. Μάλισταααααα....όλοι οι μεγάλοι developers του xda ήρθαν βλέπω και στο myphone.... 1) Κανένα καλό στον CodeBlue...το άκουσα και αυτό 2) Παρόμοιος με Elemental...το άκουσα και αυτό Τι εννοείς; δεν είμαι developer; αφού κάθε φορά που πατάω στο build number 7 φορές μου λέει ότι έγινα. :lol: Το 1 το είπα με διάθεση τρολαρίσματος για να προκαλέσω αντιδράσεις όπως τη δική σου και σου ζητώ συγγνώμη γι' αυτό. Σέβομαι κάθε developer αλλά εκείνη την περίοδο το fanboy-λίκι για τον Code Blue εδώ μέσα ήταν αρκετά υψηλό από αρκετούς έως και εκνευριστικό/υπερβολικό. Όσον αφορά το 2, kernel είναι και οι 2 οπότε γιατί να μην τους συγκρίνω; Τώρα δεν ξέρω τι παίζει με τις τελευταίες εκδόσεις τους αλλά με τις τότε εκδόσεις τους που είχα δοκιμάσει εγώ είχα φτάσει στο συμπέρασμα ότι franco = μπαταρία, code blue και elementalx = ισορροπία μεταξύ μπαταρίας και επιδόσεων. Και μου φάνηκε ότι την καλύτερη ισορροπία την είχε ο ElementalX. Πιθανώς έκρινα βεβιασμένα τον code blue κρίνοντας τον μόνο από κάποιο προβληματικό build, κάτι το οποίο είχα αναφέρει κιόλας. Ίσως να ψάξω και το post που κάποιος αναφέρει τη Mahdi ως slim based και τραβούσα τις κοτσίδες μου...:wacko: Εγώ το έχω πει αυτό 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω σωστές ορολογίες γιατί δεν είμαι developer αλλά θα σου εξηγήσω. Ο Mahdi, όταν ρωτήθηκε πάνω σε ποιας ROM τον κώδικα φτιάχνει τη δική του, απάντησε ότι χρησιμοποιεί το framework της Slim κι από κει κι ύστερα κάνει picks από CM και Omni. Επίσης, ο kufikugel σε ένα post του στο thread της Slim, σε κάποιους που ρωτούσαν αν η Slim θα μείνει AOSP ή θα γίνει CAF, εξήγησε ποιες απ' τις δημοφιλέστερες ROM έγιναν CAF και ποιες θα παραμείνουν AOSP και είπε ότι και η Mahdi είναι μία απ' τις AOSP γιατί είναι βασισμένη στον κώδικα της Slim. Ίσως μου πεις ότι λέω ασυναρτησίες αλλά έτσι είπαν και οι δύο. Δεν είναι λόγια δικά μου. Προφανώς θα μπορούσα να κάτσω να σου βρω τα συγκεκριμένα post αλλά θα μου έπαιρνε πολλή ώρα και βαριέμαι. Λέγοντας slim based εννοούσα αυτό και όχι ότι η φιλοσοφία της Mahdi είναι slim (με λίγα feature). P.S. Μόλις είδα στο OP της OptiPop ότι ο Kener δεν αναφέρει πουθενά Tiles customization και Smart Pulldown. Άρα απορρίπτεται προς το παρόν (αν ισχύει). Επίσης, μου λείπουν από Lollipop και οι Tinted System Bars της Mahdi που η nav bar και η status bar παίρνουν το ίδιο χρώμα που υπάρχει δίπλα τους μέσα σε κάθε εφαρμογή. Edited January 31, 2015 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Το διάβασα κι εγώ το post του Mahdi που έλεγε ότι δεν θέλει να έχει τόσο customization. Κρίμα και βασιζομουν σ'αυτόν. Προς το παρόν παραμένω με screw'd που έχει ό,τι και οι άλλες, παραμένοντας σταθερή και γρήγορη. Πάντως όλες οι custom rom έχουν δρόμο ακόμα. Για το tinted status bar που λες, η lollipop έχει ήδη ενσωματωμένη αυτήν τη λειτουργία, αλλά όχι σε τόσο πετυχημένο βαθμό ακόμη. Άσχετο αλλά τη καλύτερη tinted bar λειτουργία την είχε εξελίξει ο igio στο inspire os του. Καθώς scrollάριζες πάνω κάτω σε μια εφαρμογή ή στο ίντερνετ, στιγμιαία άλλαζε και η status bar. PS πάρτε και το Theme DIY apk(cm12) για τους πειραματισμούς σας.:cool: https://www.dropbox.com/s/f8jlofcunf2q5wj/ThemeDIY.apk?dl=0 Edited January 31, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Uber, elementalx και codeblue εχουν και αν ψαξεις λιγο στο xda θα βρεις κιαλλους. Εγω χρησιμοποιω codeblue αυτη τη περιοδο Οκ σε ευχαριστω..νομιζω και εγω προς codeblue θα παω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Uber, elementalx και codeblue εχουν και αν ψαξεις λιγο στο xda θα βρεις κιαλλους. Εγω χρησιμοποιω codeblue αυτη τη περιοδο Και μια τελευταία ερωτηση μιας και εβαλα τελικα τον codeblue σε στοκ ρομ 5.0.1... Που βρισκω την ρύθμιση για το διπλο tap? Η' μηπως πρεπει να βαλω και καποια custom rom για να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όχι δεν θέλει rom. Βάλε την αντίστοιχη εφαρμογή για να πειράξεις τον kernel. Πχ trickster, kernel tweaker κτλ. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ο διαχειριστής της n5x μήπως ξέρετε τι απέγινε; Έχω να δω update πολύ καιρό πλέον. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 @MaXAiRO 1) Απάντηση στα περισσότερα από όσα λες υπάρχει ήδη στο αρχικό μου post που κάνεις αποσπασματικά quote, οπότε δεν επανέρχομαι. 2) Δε ξέρω τι είδους ακριβώς επιχείρημα είναι αυτό περί views/replies. Εμένα δε με νοιάζει πόσοι χρησιμοποιούν κάτι αλλά αν ταιριάζει στις δικές μου ανάγκες. :) Αν καταλαβαίνω περίπου τα γούστα σου εγώ θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με Cataclysm και μετά βλέπεις. ( Κυρίως λόγω Tiles ) 3) Έχεις μπερδέψει λίγο το τι είναι αυτό που λέμε "based" και αυτό σηκώνει τεράστια συζήτηση ( διευκρινιστική εννοώ ). Αν θυμάμαι ( μετά από τόσο καιρό ) η Mahdi ήταν αυτό που λέμε Hybrid AOSP με στοιχεία από CM ( και Slim,Omni κλπ ). Αν θυμάμαι Slim Based ήταν η Carbon. 4) Ειλικρινά στο Θεό σου, το είχες σημειώσει και περίμενες 2 Μήνες (!) για να μου απαντήσεις ή πήρες το thread από εκείνο το σημείο μετά από τόσο καιρό και έπεσες πάνω στο post μου?...Ειλικρινά απορία το έχω...:happy: Ο διαχειριστής της n5x μήπως ξέρετε τι απέγινε; Έχω να δω update πολύ καιρό πλέον. Τον κλείσανε μέσα για κλοπή ξένης ιδιοκτησίας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όχι δεν θέλει rom. Βάλε την αντίστοιχη εφαρμογή για να πειράξεις τον kernel. Πχ trickster, kernel tweaker κτλ. Και παλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ειλικρινά στο Θεό σου, το είχες σημειώσει και περίμενες 2 Μήνες (!) για να μου απαντήσεις ή πήρες το thread από εκείνο το σημείο μετά από τόσο καιρό και έπεσες πάνω στο post μου?...Ειλικρινά απορία το έχω...:happy: Χαχαχα όντως 2 μήνες πέρασαν. Αρκετό καιρό άντεξα χωρίς να ασχοληθώ με το Ν5 μου. Ξεκίνησα να διαβάζω τα μη αναγνωσμένα στο forum του Ν5 πριν 2-3 μέρες και απλά είπα να ποστάρω αφού δοκιμάσω Lollipop για να πω κι εγώ το κατιτίς μου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Πληροφοριακά η euphoria έχει status bar customaziation όπως και nav bar....επίσης έχει expanded mode και με επιλογή για κάθε εφαρμογή χωριστα....καλό ειναι να διαβάζουμε τα change log πριν πούμε το οτιδήποτε! Υ.Γ έχει και full customization quick tiles με αρκετές προσθήκες στα επίπεδα kitkat Edited February 1, 2015 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Η euphoria στις 29/01 έβγαλε update που λέει για cm tiles... Και χθες ανέβασε ένα screenshot με πολλά tiles.. Τι ακριβώς ισχύει; Μήπως τα cm tiles που γράφει είναι μια απλή εκδοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Στην bliss πως αντέχετε αυτό το κόλλημα που κάνει στο animation όταν πας σε προηγούμενο μενού; Είναι γνωστό θέμα από ότι είδα και προσωπικά δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Στην bliss πως αντέχετε αυτό το κόλλημα που κάνει στο animation όταν πας σε προηγούμενο μενού; Είναι γνωστό θέμα από ότι είδα και προσωπικά δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Ειχα για αρκετες μερες bliss αλλα δεν προσεξα κατι τετοιο καθως σε καμια ρομ δεν χρισημοποιω animation..παντα 0:lol: Εχει δοκιμασει καποιος team UB ? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εχει προσεξει καποιος απο εσας αν το restore from previous device δουλευει κανονικα??? Σε εμενα εχει κολλησει στις 42 μερες τελευταια χρηση....δεν μου παιρνει πλεον backup οπως εκανε και αναγκαζομαι να ξανασεταρω τις καινουργιες εφαρμογες και και τα password απο την αρχη....Εχει τυχη σε καποιον ρε παιδια.....:( Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εχει προσεξει καποιος απο εσας αν το restore from previous device δουλευει κανονικα??? Σε εμενα εχει κολλησει στις 42 μερες τελευταια χρηση....δεν μου παιρνει πλεον backup οπως εκανε και αναγκαζομαι να ξανασεταρω τις καινουργιες εφαρμογες και και τα password απο την αρχη....Εχει τυχη σε καποιον ρε παιδια.....:( Και μενα το ιδιο...μου το στηνει οπως ηταν πριν 37-38 μερες...Φανταζομαι παιζει κατι με 5.0.2. Τις εφαρμογες στις εχει παλι στο playstore απλα πρεπει να τις επιλεξεις εσυ να τις κανει install..ειναι λιγο σπασιμο αλλα μισο λεπτο υποθεση..Τα pass μπορεις να τα βαζεις ευκολα με my backup μονο δεδομενα.. Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Και μενα το ιδιο...μου το στηνει οπως ηταν πριν 37-38 μερες...Φανταζομαι παιζει κατι με 5.0.2. Τις εφαρμογες στις εχει παλι στο playstore απλα πρεπει να τις επιλεξεις εσυ να τις κανει install..ειναι λιγο σπασιμο αλλα μισο λεπτο υποθεση..Τα pass μπορεις να τα βαζεις ευκολα με my backup μονο δεδομενα.. Thanks ρε φιλε....προσπαθω σημερα απο το πρωι να βρω λυση αλλα τιποτα,ελπιζω να το λυσουν διοτι ειναι πολυ βολεμα ρε ****το...:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εχει προσεξει καποιος απο εσας αν το restore from previous device δουλευει κανονικα??? Σε εμενα εχει κολλησει στις 42 μερες τελευταια χρηση....δεν μου παιρνει πλεον backup οπως εκανε και αναγκαζομαι να ξανασεταρω τις καινουργιες εφαρμογες και και τα password απο την αρχη....Εχει τυχη σε καποιον ρε παιδια.....:( και εμένα έχει κολλήσει!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Πληροφοριακά η euphoria έχει status bar customaziation όπως και nav bar....επίσης έχει expanded mode και με επιλογή για κάθε εφαρμογή χωριστα....καλό ειναι να διαβάζουμε τα change log πριν πούμε το οτιδήποτε! Υ.Γ έχει και full customization quick tiles με αρκετές προσθήκες στα επίπεδα kitkat Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον τόνο του μηνύματος σου. Δεν είπαμε ότι η rom δεν θα προσφέρει τίποτα, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης; Είπαμε ότι δεν θα είναι μια rom με full customization. That's all. Μπορείς να διαβάσεις και το post #912 του Mahdi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58530141 Edited February 1, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον τόνο του μηνύματος σου. Δεν είπαμε ότι η rom δεν θα προσφέρει τίποτα, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης; Είπαμε ότι δεν θα είναι μια rom με full customization. That's all. Μπορείς να διαβάσεις και το post #912 του Mahdi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58530141 Ο τόνος μου είναι μια χαρα.... Πλέον στην euphoria δεν είναι μονο ο Mahdi....υπαρχουν και άλλοι.... Αν διαβαζεις όπως λες XDA θα το είχες καταλάβει...Αυτο που είπα είναι οτι έχει status bar customizations διότι είχε αναφερθεί οτι δεν θα έχει... Αλλά το ράδιο αρβύλα εδώ είναι στην μόδα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Και τί σχέση έχει το link που παρεθεσα με το αν στην euphoria είναι ένας ή πολλοί; Anyway καταλαβαίνω ότι υπάρχει παρελθόν με άλλο μέλος κι εγώ απλώς βρέθηκα στη μέση. Καλή συνέχεια. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για τους fun της ParanoidAndroid ανέβηκε στο XDA η πρώτη 5.0. Είναι Alpha αλλά έχω μπει ήδη στον πειρασμό να τη δοκιμάσω. Κατεβάζω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Να κραξω λίγο τη LP? Μισο χρονο μετα απο τα πρώτα releases και κλείνοντας το Wi-Fi απο τα quick tiles, συνεχίζει και εμφανιζεται ως ενεργό στη μπαταρία και φυσικά όχι δεν έχω βάλει να κανει scanning always. Μου κανει τρομερή εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα γιατί το χρειάζομαι το WiFi αλλά μήπως έχεις τη λειτουργία τοποθεσίας στο υψηλή ακρίβεια ή στο εξοικονόμηση μπαταρίας; Αλλιώς ή θα είναι bug ή κάποια υπηρεσία της Google θα το κρατάει ανοιχτό για κάποιο λόγο. Εγώ πάντως βολεύτηκα με BlissPop 2.0 nightly 2 Φεβρουαρίου 18.06 και Elemental X 2.05. Έχει αρκετά bug, δε δουλεύουν δηλαδή κάποια από τα features της σωστά στο N5 γιατί ο dev δεν έχει καν Ν5, αλλά κανένα δεν εμποδίζει τη stable λειτουργία της. Απλά αρχίζει και σέρνεται ύστερα από αρκετές ώρες και κάνω ένα reboot 2 φορές τη μέρα. Πάντως έχει αυτά που χρειάζομαι, εκτός από κάποια tiles όπως το music και το 2g/3g. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ParanoidAndroid με voxel icons και στυλ mind. Για Alpha αρκετά καλή. Δεν εντόπισα προς το παρόν κάποιο bug. Καλός συνδυασμός με ElementalX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts