spdrosin Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Τα παράπονα στον atl4ntis :p Πάγια τακτική από παλιά, δεν βάζει κάτι που γίνεται με εφαρμογές ( light flow κ.α. ) Για το συγκεκριμένο το έχει δηλώσει κιόλας τουλάχιστον 2-3 φορές. Δε ξέρω αν αλλάξει μυαλά αλλά full LED δεν είχε ποτέ η Cataclysm από εποχές JB αν θυμάμαι. Δεν ετυχε να το παρει το ματι μου, αλλα καλα εκανες και το ανεφερες. Το light flow βλεπω πρεπει να πληρωσεις για να προσθεσεις κι αλλες εφαρμογες. Ποια αλλη εφαρμογη προτεινεται; Edited January 18, 2015 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) BoostPop 2.4 - 2015/01/18 μπράβο στον Ιταλό... Edited January 18, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 και Purity 18/1, μπράβο στον άλλο ΜΕΓΑ Ιταλό... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 και Purity 18/1, μπράβο στον άλλο ΜΕΓΑ Ιταλό... :p Ετσι!!!!καποια στιγμη θελω να την κουμπωσω και αυτην για δοκιμη!!!!Θυμαμαι την σταθεροτητα απο kitkat σε συνδιασμο με codeblue.....δεν την αλλαζα με καμια :D Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Μήπως μπερδεύεις τους AOSP UI sounds με τους LP UI sounds...? Τι εννοείς; Ένα set βλέπω μέσα. Ούτε τράβηξα απο κάπου αλλού. Θα σου πω το πιο απλό. Τα ringtones όλα ακούγονται σαν να έχει πάρει υγρασία το μικρόφωνο ξερωγω. Αλλα ήχο απο youtube πχ ακούω κανονικά. Purity rastapop boostpop όλες το κάνουν. Κρίμα, πχ η purity μου άρεσε. Η cataclysm δεν το κάνει, ούτε η factory image. Εdit: Τράβηξα τα αρχεία απο system/media/ui στον υπολογιστή και στην cataclysm ακούγονται κανονικά. Δηλαδή είναι πρόβλημα στα ogg όχι στο τηλέφωνο. Περίεργο να μην το έχεις κανείς αλλος το πρόβλημα. Edited January 18, 2015 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ... Θα σου πω το πιο απλό. Τα ringtones όλα ακούγονται σαν να έχει πάρει υγρασία το μικρόφωνο ξερωγω. Αλλα ήχο απο youtube πχ ακούω κανονικά... Περίεργο να μην το έχεις κανείς αλλος το πρόβλημα. Μισό γιατί μπερδεύτηκα. Η Purity πχ και άλλες rom διατηρούν ( προς το παρόν τουλάχιστον ) τους stock UI ήχους της AOSP. Αντίθετα η CAT και άλλες έχουν τους UI ήχους της μαμάς stock lollipop. ( Τα κλικ-κλικ στην οθόνη, τα lock-unlock sounds κλπ ). Λογικό είναι σε αυτά να ακούς διαφορετικούς ήχους. Το να ακούς τα ringtones όμως σαν να έχει πάρει υγρασία, είναι εντελώς άλλο θέμα και δεν έχει και λογική με βάση τα προηγούμενα. Προσωπικά δεν το έχω συναντήσει σε καμιά rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Θα ανεβάσω αργότερα ogg αρχεία όπως τα τράβηξα από την rastapop και από cataclysm. Απο rastapop, τα πήρα αφού την έκανα install με adb pull. https://soundcloud.com/antonis-tsiflikiotis/titania-rastapop Απο cataclysm πριν γίνει install, απο το zip μέσα. Αλλά και μετά το ίδιο είναι. https://soundcloud.com/antonis-tsiflikiotis/titania Edited January 19, 2015 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 BoostPop 2.4 - 2015/01/18 μπράβο στον Ιταλό... Απίθανη! Minimal, smooth, γρήγορη. Κλειδώνω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Απίθανη! Minimal, smooth, γρήγορη. Κλειδώνω εδώ. Έχει tile για εναλλαγή 2g-3G ; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Cataclysm με τον σταθερό uber, επικός συνδυασμός και τρομερή μπαταρία! Ξεπερνάνε και τα καλά της κιτ κατ και τον συνδυασμό n5x -code blue !btw είμαι ο μοναδικός που βλέπει την cataclysm λιγότερo παραμετροποίησημη από την n5x αν εξαιρέσεις το smart radio??? :-\ Επίσης μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το πως θα γράψουμε 160 ελληνικούς χαρακτήρες με την καινούργια εφαρμογή messenger? Μου αρέσει πολύ το design της και είναι κρίμα να τα πληρώνω δίπλα!! :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θα ανεβάσω αργότερα ogg αρχεία... Απο rastapop... https://soundcloud.com/antonis-tsiflikiotis/titania-rastapop Απο cataclysm... https://soundcloud.com/antonis-tsiflikiotis/titania Καταρχάς επειδή μόλις δοκίμασα το συγκεκριμένο ( titania ) στη Purity που φοράω μια χαρά μου ακούγεται. Συνήθως βέβαια επειδή χρησιμοποιώ τα δικά μου ringtones ούτε που τσεκάρω καν τα ενσωματωμένα σε μια ρομ. :p Η μόνη διαφορά αν προσέξεις ανάμεσα στις AOSP based και τις stock based είναι στα kbps. 238 kbps είναι στη boostpop ενώ 113kbps στην Cataclysm ( Άρα και μια διαφορά στο μέγεθος σε ΚΒ) . Σε κάθε περίπτωση 48kHz. Αυτό όμως, και αν υπάρχει μια μικρή διαφορά στη ποιότητα του ήχου, δε δικαιολογεί να ακούς "σαν να έχει υγρασία", τι να πω... Αν χρησιμοποιήσεις δικό σου ringtone ακούγεται οκ ή όχι ? Αλλιώς στη χειρότερη, είτε τραβάς αυτά που θες πχ από Cataclysm και τα πετάς στην άλλη rom μεσω winrar πχ αν είναι σε κλασικό zip format ( πχ Boostpop ) αλλιώς ( αν έχει το block/dat format όπως η Purity ) τα κάνεις copy paste μέσα στη rom δίνοντας τα αντίστοιχα permissions. Κάπου στο xda είχε πάρει το μάτι μου και ένα flashable zip με stock LP sounds, αν ψάξεις κάπου θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ένα πιο πολύπλοκο bug. Τώρα που είδα ότι είναι θέμα στα ogg την επόμενη φορά θα το κάνω με μετακίνηση αρχείων. Επίσης σε μερικές ρομ έχω θέμα μάτια εδιοποιησεισ του fb messenger. Δεν σβήνει το led ακόμα και αν δω το μήνυμα. Σε terminus και purity μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Cataclysm με τον σταθερό uber, επικός συνδυασμός και τρομερή μπαταρία! Ξεπερνάνε και τα καλά της κιτ κατ και τον συνδυασμό n5x -code blue !btw είμαι ο μοναδικός που βλέπει την cataclysm λιγότερo παραμετροποίησημη από την n5x αν εξαιρέσεις το smart radio??? :-\ Επίσης μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το πως θα γράψουμε 160 ελληνικούς χαρακτήρες με την καινούργια εφαρμογή messenger? Μου αρέσει πολύ το design της και είναι κρίμα να τα πληρώνω δίπλα!! :-( Αδερφε ποιον χρησιμοποιεις απο uber;και εχεις αλλαξει τπτ απο τις ρυθμισεις του η τα αφηνεις default οπως το σπρωχνει ο dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έδωσα το nexus 5 μου σε ένα φίλο που απλά παίζει παιχνίδια και δουλεύει λίγες ώρες τη μέρα το Wifi. Το έχω με την τελευταία cataclysm. Προτείνετε codeblue ή uber; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αδερφε ποιον χρησιμοποιεις απο uber;και εχεις αλλαξει τπτ απο τις ρυθμισεις του η τα αφηνεις default οπως το σπρωχνει ο dev; τον sabermod 4.9.3 με ελαχιστες αλλαγες(λιγο UV, δονηση και κανα color profile)! αυτον προτεινει κι αυτος για σταθεροτητα-μπαταρια! τραβαει βεβαια καμια επανεκκινιση μια στις 3-4 μερες αλλα δε πειραζει!;) Καμμια ιδεα για το messenger με 160 χαρακτηρες;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 τον sabermod 4.9.3 με ελαχιστες αλλαγες(λιγο UV, δονηση και κανα color profile)! αυτον προτεινει κι αυτος για σταθεροτητα-μπαταρια! τραβαει βεβαια καμια επανεκκινιση μια στις 3-4 μερες αλλα δε πειραζει!;) Καμμια ιδεα για το messenger με 160 χαρακτηρες;;; :confused: Δν ξερω αγορινα για 160 χαρακτηρες αλλα αν ξερει καποιος εδω κ μπορει να μας πει θα με βοηθαγε κ μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αν με το messenger εννοείτε το hangouts για τα sms, η μόνη λύση είναι χρήση άλλης εφαρμογής (πχ handcent sms). Το hangouts εξαρχης δεν ειχε ούτε έβαλε επιλογή για χρήση περιορισμένων χαρακτήρων, ώστε να υποστηρίζονται 160 χαρακτήρες στα sms. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Έχει tile για εναλλαγή 2g-3G ; Όχι. Αλλά με long press σε πάει. Έδωσα το nexus 5 μου σε ένα φίλο που απλά παίζει παιχνίδια και δουλεύει λίγες ώρες τη μέρα το Wifi. Το έχω με την τελευταία cataclysm. Προτείνετε codeblue ή uber; Code blue για gaming δεν νομίζω. Όσο για messenger, hangouts κλπ δεν υπάρχει καμία περίπτωση για 160 χαρακτήρες sms. Διαλέξτε μια από τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν, για να κάνετε την δουλειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Διπλό post. Είχα ένα θέμα με το νετ. Παρακαλώ να σβηστεί. Edited January 20, 2015 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όχι. Αλλά με long press σε πάει. Code blue για gaming δεν νομίζω. Όσο για messenger, hangouts κλπ δεν υπάρχει καμία περίπτωση για 160 χαρακτήρες sms. Διαλέξτε μια από τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν, για να κάνετε την δουλειά σας. Ο uber τι λέει για gaming; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εχω να πω ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ η λολιποπ.. τοσα προβλήματα πια δηλαδή ελεος. απο που να αρχίσω. αλογιστη χρήση RAM μετά απο multitasking όπου φτάνει και τα 1.2gb και σέρνεται το σύμπαν.. η κάμερα που δουλεύει ανάλογα τα κεφια της. το wifi hot-spot μια απ τα ιδια... δοκιμασα αρκετές aosp και cm... το συμπέρασμα : επιστροφή σε paranoid 4.4.4 που ολα δουλευαν οκ. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εχω να πω ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ η λολιποπ.. τοσα προβλήματα πια δηλαδή ελεος. απο που να αρχίσω. αλογιστη χρήση RAM μετά απο multitasking όπου φτάνει και τα 1.2gb και σέρνεται το σύμπαν.. η κάμερα που δουλεύει ανάλογα τα κεφια της. το wifi hot-spot μια απ τα ιδια... δοκιμασα αρκετές aosp και cm... το συμπέρασμα : επιστροφή σε paranoid 4.4.4 που ολα δουλευαν οκ. Πραγματικά δεν εχω ούτε είχα ποτέ ούτε ένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Εχεις δοκιμάσει δηλαδή cataclysm και υπαρχουν αυτά τα προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 δοκιμασα cataclysm boostpop nxrom ressurection remix. ολες ειχαν τα θέματα τους! σε κάθε μια δηλαδή θα έβρισκα κι απο 2 3 κουσουρια. θα δοκιμάσω και τις pirity και bliss.. κερνελ στις aosp βάζω code blue. στην cm ο blue δε παίζει τοσο καλα εχει αυξημένο battery drain Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 δοκιμασα cataclysm boostpop nxrom ressurection remix. ολες ειχαν τα θέματα τους! σε κάθε μια δηλαδή θα έβρισκα κι απο 2 3 κουσουρια. θα δοκιμάσω και τις pirity και bliss.. κερνελ στις aosp βάζω code blue. στην cm ο blue δε παίζει τοσο καλα εχει αυξημένο battery drain Με blisspop παροτι ειναι CM based δεν υπαρχει θεμα μπαταριας με codeblue. Με τη ressurection δεν ξερω γιατι ειχα elementalx..Εχω δοκιμασει οσες λες εκτος απο purity και νομιζω οτι ειναι η πιο πληρης..Το μοναδικο θεμα που ειχα μεχρι τωρα ειναι με το χθεσινο update οτι δεν μπορεις να βαλεις swiftkey αλλα ειναι θεμα cm και ηδη το διορθωσαν οποτε περιμενω Update αυριο λογικα. - Η slim τι εγινε ρε παιδια?? Την παρατησαν η υπαρχει λογος που δεν βγαινει update?? - Ξερει καποιος αν η Euphoria εχει list view animations?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εχω να πω ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ η λολιποπ.. τοσα προβλήματα πια δηλαδή ελεος. απο που να αρχίσω. αλογιστη χρήση RAM μετά απο multitasking όπου φτάνει και τα 1.2gb και σέρνεται το σύμπαν.. η κάμερα που δουλεύει ανάλογα τα κεφια της. το wifi hot-spot μια απ τα ιδια... δοκιμασα αρκετές aosp και cm... το συμπέρασμα : επιστροφή σε paranoid 4.4.4 που ολα δουλευαν οκ. http://makeameme.org/media/created/HOW-ABOUT-NO-7mjv6i.jpg Stock lollipop. Τίποτα πιο ισορροπημένο. Και με χαλια σήμα! Η κάμερα με λ κάμερα και γκουγκλ κάμερα δουλεύει πένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts