Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

....η μπαταρια εξακολουθει να ειναι απαλευτη με στοκ 5.0.1, 35 λεπτα οθονη και η μπαταρια απο 100% στο 15%. ....

Κάτι δεν πάει καλά εδώ ακόμα και με στοκ....

1) Βάλε κανα wakelock detector ή betterbatterystats να δει τι σου τρώει τη μπαταρία...

2) Κάνε και κανένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας με τον κλασικό τρόπο, άφησε τη να τελειώσει μέχρι να κλείσει το κινητό και μετά από μια πλήρη φόρτιση οι επόμενες 2 να είναι περίπου από το 15% υπόλοιπο, αφήνοντας το στη φόρτιση και καμιά ωρίτσα παραπάνω.

Ξαναλέω αυτά δεν είναι φυσιολογικά στατιστικά ακόμα και για στοκ !

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η cataclysm εχει ηδη τα gapps εγκατεστημενα και τον su?

Ναι, αλλα μπορεις να σβησεις ο, τι δε θελεις (με προσοχη και γνωση) απο το .zip της rom πριν φλασαρεις. ;)

Φοράω NX rom 7.2.4 με code blue kernel. Λεω να δοκιμασω καμια αλλη ROM γιατι αυτη εχει θεματα αλλα δε ξερω αν οφειλοντε στην ROM ή γενικά στο λολιποπ

-μετα από κανα 2 μερες χρήσης η RAM εχει γεμισει (400mb free) και δεν αδειάζει παρα μονο με reboot, με αποτελεσμα το Multitasking να ειναι ακατορθωτο.

-η καμερα πολλες φορες δεν ανοίγει

-το wifi hotspot δε δουλευε σωστά, αλλα με την 7.2.4 διορθωθηκε σχετικά.

Ποια να δοκιμασω; cataclystm 5.0.1 ;;;;;

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

@kyrgeo1978

Καλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου...:p

Απλά πρότεινα μια μινιμαλιστική αλλά με καλή λειτουργικότητα AOSP based rom.

Και απολύτως σταθερή τις 2-3 μέρες που έκατσα σε αυτήν. ( ετοιμάζει update σήμερα ή αύριο )

Εξάλλου τα περισσότερα AOSP builds έχουν κατά βάση κοινά χαρακτηριστικά τραβηγμένα από CM/Slim/Omni,

με λίγες διαφορές στις λεπτομέρειες. Ανάλογα με τα γούστα του ο καθένας διαλέγει.

Μόνο η Cataclysm προσφέρει αυτή τη στιγμή πιο εκτεταμένη παραμετροποίηση κυρίως λόγω QS tiles.

Δε με παίρνεις στο λαιμό σου. Λόγω του γεγονότος οτι έχω άδεια, οπότε έχω και χρόνο να κοιτάξω μερικές κάστομ είπα να ξεκινήσω από κάπου. Πάντα υπάρχει το back up που περιμένει σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με μια Ρομ. Θα δω και την Cataclysm όπως και 2 με 3 ακόμα που έχω έβαλα στο μάτι. Γι' αυτό επέλεξα άλλωστε Nexus 5 για να το λιώνω .:) Πάντως σε γενικές γραμμές μέχρι στιγμής η boostpop με κέρνελ codeblue τα πάει αρκετά καλά.

Edited by kyrgeo1978

Εγώ έχω σταματήσει να βάζω kernels.

Και πηγαίνω με μακράν το πρώτο κριτήριο την σταθερότητα και αυτό συνεπάγεται close to stock roms.

Ή cataclysm ειδικά η τελευταία είναι ότι καλύτερο έχει μπει στο κινητό μου.

Εγώ έχω σταματήσει να βάζω kernels.

Και πηγαίνω με μακράν το πρώτο κριτήριο την σταθερότητα και αυτό συνεπάγεται close to stock roms.

Ή cataclysm ειδικά η τελευταία είναι ότι καλύτερο έχει μπει στο κινητό μου.

μπορεις να μας δωσεις το λινκ για download της τελευταιας εκδοσης? ευχαριστω!το βρηκα... βαζουμε και τα updates?

Edited by leriban

μπορεις να μας δωσεις το λινκ για download της τελευταιας εκδοσης? ευχαριστω!το βρηκα... βαζουμε και τα updates?

Καταρχήν πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση TWRP. Κανείς wipe data, φλασάρεις το τελευταίο update.

Καταρχήν πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση TWRP. Κανείς wipe data, φλασάρεις το τελευταίο update.

Την έχω την τελευταία έκδοση twrp. Απλά ρωτάω αν πρώτα περνάμε τη stable έκδοση και μετά το update. Το update είναι πολύ μικρό αρχείο 30mb

Έχω την Slimkat 8 και είδα οτι έχει βγει και η 9 stable πρόσφατα αλλά δεν μου κανει OTA update! Λετε να την περάσω με τον κλασικό τροπο η να περιμένω την stable Slimpop?

Την έχω την τελευταία έκδοση twrp. Απλά ρωτάω αν πρώτα περνάμε τη stable έκδοση και μετά το update. Το update είναι πολύ μικρό αρχείο 30mb

Περνάς την τελευταία stable και μετά από πάνω την τελευταία nightly.

Πέρασα μόλις τον ElementalX kernel. Πάνω σε stock rom, με σκοπό να δω αν θα έχω καλύτερη διάρκεια στη μπαταρία.

Accomplishment: Flash for a first time your Nexus 5. DONE! (Έστω και μισό flash :p )

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Είναι κάποιος εδώ που κατάφερε να φτιάξει προφίλ με elementalX στο tasker για το dt2w;

Το tasker δεν το έχω δοκιμάσει. Για τον elementalX το dt2w δουλεύει σίγουρα με trickster.

Το tasker δεν το έχω δοκιμάσει. Για τον elementalX το dt2w δουλεύει σίγουρα με trickster.

Προφίλ μπορείς να δημιουργήσεις;

Φοράω NX rom 7.2.4 με code blue kernel. Λεω να δοκιμασω καμια αλλη ROM γιατι αυτη εχει θεματα αλλα δε ξερω αν οφειλοντε στην ROM ή γενικά στο λολιποπ

-μετα από κανα 2 μερες χρήσης η RAM εχει γεμισει (400mb free) και δεν αδειάζει παρα μονο με reboot, με αποτελεσμα το Multitasking να ειναι ακατορθωτο.

-η καμερα πολλες φορες δεν ανοίγει

-το wifi hotspot δε δουλευε σωστά, αλλα με την 7.2.4 διορθωθηκε σχετικά.

Ποια να δοκιμασω; cataclystm 5.0.1 ;;;;;

Όλα αυτα δεν είναι θέματα της ρομ αλλά της λολιποπ γενικότερα. Σαν ρομ απο τη πρώτη στιγμή είναι τρομερά σταθερότατη

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Προφίλ μπορείς να δημιουργήσεις;

Δεν το έχω επιχειρήσει όταν είχα περάσει elementalx, τα είχα default. Έχεις τη δυνατότητα να το κανείς με το aroma αλλά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές και με την εφαρμογή trickster mod. Μόνο το dt2w έχω ενεργοποιήσει από το trickster.

Πάντως από χθες που έβαλα ElementalX το Nexus έγραψε 43300 στο antutu από τα 37500 που είχε πριν. Και το νιώθω να πηγαίνει και πιο γρήγορα η συσκευή.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Εβαλα χθες το βραδυ BlissPop για δοκιμη...Σε οποιον αρεσει το customazation την προτεινω :O Εχει φτασει σε επιπεδα kitkat!

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Κι εγώ δεν άντεξα άλλο στοκ κι έβαλα χθες βράδυ cataclysm. Όλα καλά μέχρι στιγμής.

Η blisspop έχει περισσότερα features;

Smile...

Κι εγώ δεν άντεξα άλλο στοκ κι έβαλα χθες βράδυ cataclysm. Όλα καλά μέχρι στιγμής.

Η blisspop έχει περισσότερα features;

Ναι εχει παραπανω..Βασικα εχει τα πιο πολλα απο οποιαδηποτε ρομ αυτη την στιγμη

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Είπα να την δοκιμάσω. Οντως έχει πολύ παραμετροποίηση. Ομως με χάλασε που δεν έχει smart radio, δεν μπορώ να προσθέσω tile για 2g/3g και με ξένισε το μαύρο θέμα.

Ενώ με κέρδισε με το μπόλικο πράμα που προσφέρει, γι αυτά τα τρία μπορεί να μην την κρατήσω.

Γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα γ@μωτο?

Edited by Gringo
Smile...

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)