amanwithaplan Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Για δοκίμασε με αυτό το ζιπ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56359897 Όντως έτσι δούλεψε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 καλησπέρα , έχει κανείς καμιά ιδέα για μια απο τις 3 παρακάτω? cataclysm xtrasmooth slimLP θέλω να βάλω μια να δω πως είναι... ευχαριστώ Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) καλησπέρα , έχει κανείς καμιά ιδέα για μια απο τις 3 παρακάτω? cataclysm xtrasmooth slimLP θέλω να βάλω μια να δω πως είναι... ευχαριστώ Ολες που αναφέρεις έχουν ακόμα αρκετά bug....κατά την γνώμη μου δεν είναι για καθημερινή χρήση! Edit: Η Cataclysm ειναι πλέον stable.... Edited December 7, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ολες που αναφέρεις έχουν ακόμα αρκετά bug....κατά την γνώμη μου δεν είναι για καθημερινή χρήση! Edit: Η Cataclysm ειναι πλέον stable.... Λεω να την βαλω.διαβαζω αρκετα καλα λογια... Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Η πιο σταθερή για μένα η cataclysm. Ούτε ένα bug και την έχω περισσότερο καιρό από τις άλλες με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Βάλε nxrom τόσο καιρό ούτε ένα προβλημα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς Euphoria OS (είναι η Mahdi σε Android 5.0) να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς Euphoria OS (είναι η Mahdi σε Android 5.0) να μας πει εντυπώσεις? Εχει ακομα bug...και μιας και είναι η πρώτη alpha που εχει βγει, είναι σχετικά φτωχή σε παραμετροποιησεις. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Νεα εκδοση N5X 5.0.1 - R 7.0 Edited December 8, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Κάποια lolipop based rom με smart radio έχει βγει? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guitarpower Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια απο το νεχους 5. παρατηρησα πως απο την στιγμη που εγινε αναβαθμιση του λογισμικου σε λολλιποπ 5 η μπαταρια αντι να βελτιωθει ,χειροτερευσε. πλεον ουτε 8 ωρες δεν κραταει και με ελαχιστη χρηση. πρεπει να κανω κατι που δεν εχω κανει? η αναβαθμιση εγινε αυτοματα. δεν εκανα τιποτα χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Νεα εκδοση N5X 5.0.1 - R 7.0 N5X με codeblue έχεις δουλέψει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 N5X με codeblue έχεις δουλέψει? Ναι εχω δουλεψει...καλη μπαταρια αλλα οχι σβελτος οπως elementalX & Uber :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχει αλλάξει κανείς γραμματοσειρά να προτείνει καμιά; Εννοείτε με πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ναι εχω δουλεψει...καλη μπαταρια αλλα οχι σβελτος οπως elementalX & Uber :) οκ σευχαριστω!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με elementalX και Uber τα χρωματα στο LP γινονται πολυ σκουρα και δεν μαρεσει...:mad: Πως το αλλαζουμε??! Στο elemental στο installer να φανταστω βαζουμε cooler colours? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εγώ έχω n5x με code blue αλλά δεν με εχει ξετρελανει. Καμία ουσιαστική διάφορα δεν βλέπω. Τώρα θα περάσω ρην 7 και θα κρατήσω τον δικο του να δω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λοιπον η N5X R 7.0 ειναι οτι ποιο γρηγορο και full σε χαρακτηριστικα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,συμπεριλαμβανω ολες τις ρομ που εχω βαλει στο nexus μου!!! Απιστευτη δουλεια απο τον dev και STABLE καθημερινη χρηση!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λοιπον η N5X R 7.0 ειναι οτι ποιο γρηγορο και full σε χαρακτηριστικα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,συμπεριλαμβανω ολες τις ρομ που εχω βαλει στο nexus μου!!! Απιστευτη δουλεια απο τον dev και STABLE καθημερινη χρηση!!! Αμα βάλει και smart radio πραγματικά δύσκολα θα την αλλάξω.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχει αλλάξει κανείς γραμματοσειρά να προτείνει καμιά; Εννοείτε με πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Εχω βαλει αρχαιοελληνικη στο s2 και στο g2,επηρεαστηκα απο god of war.με το fonter+xposed Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λοιπον η N5X R 7.0 ειναι οτι ποιο γρηγορο και full σε χαρακτηριστικα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,συμπεριλαμβανω ολες τις ρομ που εχω βαλει στο nexus μου!!! Απιστευτη δουλεια απο τον dev και STABLE καθημερινη χρηση!!! Με τον δικό της κέρνελ? Δηλαδή άμα βάλεις κανά Uber τι θα γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με τον δικό της κέρνελ? Δηλαδή άμα βάλεις κανά Uber τι θα γίνει? Ο δικος της κερνελ ειναι πλεον πολυ βελτιστοποιημενος......μου μοιαζει αρκετα στις ρυθμισεις του με Uber...εχει τα παντα! :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ο δικος της κερνελ ειναι πλεον πολυ βελτιστοποιημενος......μου μοιαζει αρκετα στις ρυθμισεις του με Uber...εχει τα παντα! :) εμένα δεν μου ξεκινάει καν η ρομ.κολλάει στο μποοτ. έχω κάνει wipe System, Dalvik and Cache install ρομ και gapps. ακόμα περιμένω... γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ξέρει κανείς??? Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 εμένα δεν μου ξεκινάει καν η ρομ.κολλάει στο μποοτ. έχω κάνει wipe System, Dalvik and Cache install ρομ και gapps. ακόμα περιμένω... γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ξέρει κανείς??? Πάντως τη πρώτη φορά αργεί να φορτώσει λίγο..χαζομαρα αλλά ελπίζω να μην εχεις κατεβάσει για το nexus 4 γιατί τη πρώτη φορά μέσα απο το google plus έτσι την είχα πατήσει. Εγώ βλέπω χαλιά μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται το double tap to open Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Πάντως τη πρώτη φορά αργεί να φορτώσει λίγο..χαζομαρα αλλά ελπίζω να μην εχεις κατεβάσει για το nexus 4 γιατί τη πρώτη φορά μέσα απο το google plus έτσι την είχα πατήσει. Εγώ βλέπω χαλιά μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται το double tap to open οχι για το 5 κατέβασα. κάποιος στο xda λέει οτι θέλει κανα τέταρτο. θα προσπαθήσω ξανά ξέρω γω... Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts