als2008 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πας στα General settings και ξετικάρεις το persistent icon. Αυτη η επιλογη που μου λες νομιζω ειναι για το απλο εικονιδιο της εφαρμογης..αυτο που λεω εγω ειναι ειδοποίηση για την L preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αυτη η επιλογη που μου λες νομιζω ειναι για το απλο εικονιδιο της εφαρμογης..αυτο που λεω εγω ειναι ειδοποίηση για την L preview Τότε δοκίμασε να ξετικάρεις το "Run in foreground"- αλλιως δε μπορω να βοηθήσω παραπάνω γιατί έχω slim:D Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τρέχει κανείς εδώ μέσα την Optipurity για να πει εντυπώσεις; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδια καμια ρύθμιση για να εχουμε λιγο απο ολλα με elemental X ? Stock settings και το app του flar2. Ειδικά τα powersave & performance modes είναι πολύ ωραία.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Stock settings και το app του flar2. Ειδικά τα powersave & performance modes είναι πολύ ωραία.:D ενα λινκ φιλε για το app tou flar2? εγω εβαλα απλα τον 1.12 στοκ χωρις καμια ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ενα λινκ φιλε για το app tou flar2? εγω εβαλα απλα τον 1.12 στοκ χωρις καμια ρυθμιση Δεν φλασαρες τον kernel με τον aroma installer? Join this. Και μετά πάτα εδώ. Είναι ακόμα beta αλλά σχεδόν έτοιμη και εντελώς stable. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Stock settings και το app του flar2. Ειδικά τα powersave & performance modes είναι πολύ ωραία.:D Powersave η perfomance??γτ έχω το elemental X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Powersave η perfomance??γτ έχω το elemental X Τα powersave & performance modes τα ενεργοποιείς μέσα από το app του flar2 ανάλογα με το τι θες εκείνη την στιγμή. Επίσης έχει και επιλογή να ενεργοποιείται αυτόματα το powersave mode όταν η μπαταρία πέσει στο 15%. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ναι το είδα και εγώ αυτό ..καλό φενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπερα! Ενω εχω περασει το update su 2.14 κανονικα φλασαροντας το απο recovery και με ένδειξη successful.. Ταν παω να ανοιξω την εφαρμογη su μου λεει οτι πρεπει να ξαναρουταρω... Εχω ρουταρει με root toolkit...ειμαι με τελευταία L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 H τελευταία beta L (αυτη που βγηκε πριν 1-2 μερες) ειναι ψιλοσταθερή ?Διοτι οι 2 προηγουμενες δεν ηταν για καθημερινη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 H τελευταία beta L (αυτη που βγηκε πριν 1-2 μερες) ειναι ψιλοσταθερή ?Διοτι οι 2 προηγουμενες δεν ηταν για καθημερινη χρήση. Εγω την εχω 2 μερες περιπου και με αρκετη χρηση 3g wifi fb σαρφαρισμα κτλ μια χαρα παει...καμια σχεση με τις προιγουμενες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 H τελευταία beta L (αυτη που βγηκε πριν 1-2 μερες) ειναι ψιλοσταθερή ?Διοτι οι 2 προηγουμενες δεν ηταν για καθημερινη χρήση. πολυ σταθερη προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μία από τα ίδια κ εγώ και απο μπαταρία πολύ καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 εαν και ειναι πολυ νωρις εχω την αισθηση οτι ενα 25% περιπου παραπανω δινει με wifi ανοικτο και σερφαρισμα,θα το δουμε αυτο,σιγουρα ειναι καλυτερα τα πραγματα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια υπαρχει τροπος να ειναι διαφανη η navigation bar kai staus bar οταν σερφαρουμε με chrome? μονο με javelin browser το εχω δει.. η γενικα να ειναι συνεχεια διαφανες οι μπαρες πανω και κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα όταν θα κάνει η purity update στη L θα μπορω με απλή αναβάθμιση να την περάσω πανω απο την purity που έχω τωρα ? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα όταν θα κάνει η purity update στη L θα μπορω με απλή αναβάθμιση να την περάσω πανω απο την purity που έχω τωρα ? Εννοείς να κάνεις dirty flash? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εννοείς να κάνεις dirty flash? Όχι απλό update σαν τα συνηθισμένα και να περάσω στην L Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όχι απλό update σαν τα συνηθισμένα και να περάσω στην L Ε dirty flash λέγεται αυτό. Αλλάζει τελείως η έκδοση του λειτουργικού. Θεωρώ πως η καθαρή εγκατάσταση (full wipes) θα είναι "υποχρεωτική". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όχι απλό update σαν τα συνηθισμένα και να περάσω στην L Θα γράφει οδηγίες.Αλλά και να μη γράφει όταν πας σε εντελώς καινούργια έκδοση android( πχ από 4 σε 5) θα πρέπει να κάνεις όλα τα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ΠΑΙΔΙΑ υπάρχει καμια εφαρμογή να κατεβάζει βινετο απο το youtube?? χωρίς ροοτ όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ΠΑΙΔΙΑ υπάρχει καμια εφαρμογή να κατεβάζει βινετο απο το youtube?? χωρίς ροοτ όμως.. Αυτό. Μετά πήγαινε settings -> check for updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια εχω στοκ slimkat kernel, για να βαλω την τελευταια elementalx,πρεπει πρωτα να κανω swipe τα κλασσικα;;; γιατι αν κανω μου διαγραφονται ολα απο εφαρμογες κ ρυθμισεις...αν το αφησω χωρις swipe,θα εχω θεμα λετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια εχω στοκ slimkat kernel, για να βαλω την τελευταια elementalx,πρεπει πρωτα να κανω swipe τα κλασσικα;;; γιατι αν κανω μου διαγραφονται ολα απο εφαρμογες κ ρυθμισεις...αν το αφησω χωρις swipe,θα εχω θεμα λετε;; Δε χρειάζεται να κανείς κανένα wipe για να φλασάρεις αλλο kernel, μόνο install zip μέσω recovery και δε διαγράφεται τίποτα. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts