Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα factory images από εδώ.:)

Και για βοήθεια διάβασε προσεκτικά τους παρακάτω οδηγούς.

How to flash a factory image | Return to stock | Unroot/SAVE your Nexus 5

Nexus 5 - How to Unlock Bootloader, Install Custom Recovery and Root

Πρώτα όμως βγάλε από το PC σου ότι σκουπίδια σου έβαλαν τα toolkits.

Και φυσικά "Save a kitten".;):lol:

Τα λέμε καιρό αλλά όλοι προτιμούν την εύκολη λύση. Είναι καλή και αυτή μόνο αν ξέρεις τι γίνεται" από πίσω ". Αλλιώς στην πρώτη στραβή δεν ξέρεις τι να κάνεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ρύθμιση εξαρτάται καθαρά από των kernel και όχι απο την εφαρμογή π.χ trickster.

Αυτο λεω,ο code blue μεχρι τωρα ειχε thermal τωρα στην 376 δεν εχει; Οχι οτι εχω καποιο προβλημα ισα ισα που το κινητο με το ζορι να φτασει τους 50 βαθμους, απλως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Τα λέμε καιρό αλλά όλοι προτιμούν την εύκολη λύση. Είναι καλή και αυτή μόνο αν ξέρεις τι γίνεται" από πίσω ". Αλλιώς στην πρώτη στραβή δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου.:D

Βλέπω χρησιμοποιείς Philz recovery. Έμαθες ότι ο Philz σταματάει το development του?:(

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο λεω,ο code blue μεχρι τωρα ειχε thermal τωρα στην 376 δεν εχει; Οχι οτι εχω καποιο προβλημα ισα ισα που το κινητο με το ζορι να φτασει τους 50 βαθμους, απλως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Έχει το καινούργιο thermal του faux και ίσως μερικές εφαρμογές να μην είναι ακόμα σε θέση να το ρυθμίσουν.

Το παλικάρι είναι newbie οπότε για αυτά του προτείνα το toolkit... Επίσης αν είδατε έγραψε για νεξους 5 ότι θέλει βοήθεια και μάλλον έβαλε το nexus 10 σε αυτό...

Το παλικάρι είναι newbie οπότε για αυτά του προτείνα το toolkit... Επίσης αν είδατε έγραψε για νεξους 5 ότι θέλει βοήθεια και μάλλον έβαλε το nexus 10 σε αυτό...

Δεν το έγραψα για να σε κατακρίνω . Ο κάθε ένας μπορεί να χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει. Εννοείται. Απλά αυτό που λέω και έχουν πει και άλλοι είναι ότι το σκαλισμα θέλει και διάβασμα για να μπορείς να συνεχίζεις να σκαλίζεις. Και αυτό δεν το προσφέρει το τουλκιτ παρα μόνο η γραμμή εντολών όπου βλέπεις τι γίνεται. Και ξαναλέω, αυτόματα είναι πανεύκολο αλλά σε ένα κόλλημα δεν ξέρεις τι να κάνεις αν δεν δεις πως δουλεύει το όλο θέμα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δεν το έγραψα για να σε κατακρίνω . Ο κάθε ένας μπορεί να χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει. Εννοείται. Απλά αυτό που λέω και έχουν πει και άλλοι είναι ότι το σκαλισμα θέλει και διάβασμα για να μπορείς να συνεχίζεις να σκαλίζεις. Και αυτό δεν το προσφέρει το τουλκιτ παρα μόνο η γραμμή εντολών όπου βλέπεις τι γίνεται. Και ξαναλέω, αυτόματα είναι πανεύκολο αλλά σε ένα κόλλημα δεν ξέρεις τι να κάνεις αν δεν δεις πως δουλεύει το όλο θέμα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Αλλιώς θα παίρναμε άλλο λογισμικό. Με λίγο διάβασμα, κάνουμε σχεδόν ότι θέλουμε. Το έχω ξαναπεί... Αυτή είμαι η μαγεία του open source...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.:)

Λοιπόν. Όλα καλά με το Nexus 10 (προτίμησα να πειραματιστώ λίγο μ' αυτό πρώτα που είναι δευτερεύον) και πάω και για το 5. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια. Γενικά, πήρα μια ιδέα. Ευχαριστώ και πάλι.
Κώστας

O ElementalX είναι πολύ καλός.

Με λίγες ρυθμίσεις όμως ο UBER SM 4.9.2 είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς.

Μπορείς να πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει? Εχω το synapse

IPhone 15 Pro 

Μπορείς να πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει? Εχω το synapse

To synapse δεν ξέρω αν δουλεύει 100% με τον UBER.

Διέγραψες τα init.d file του uber πριν κάνεις install το ukm?

Επίσης καλό είναι να απενεργοποιήσεις και τα cfg files πριν χρησιμοποιήσεις app για να μην έχεις θέμα.

Τι rom έχεις? Θέλεις battery, performance ή και τα δύο όπως όλοι?:p:lol:

1 εβδομαδα τεσταρiσα CM11s και L Preview.

λογω του γνωστου bug mm-qcamera-daemon το οποιο με ταλαιπωρησε στην CM11s γυρισα 2 μερες στην L.

πραγματικα απολαυση,καταπληκτικα tα notifications.

δεν γυριζω πισω με την καμμια.῎

μολις μου εμφανιστηκε ΚΑΙ στην L preview το mm-qcamera-daemon

εκανα ενα restart και εξαφανιστηκε.

Αυτο εχει παρουσιαστει σε πολυ κοσμο;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μολις μου εμφανιστηκε ΚΑΙ στην L preview το mm-qcamera-daemon

εκανα ενα restart και εξαφανιστηκε.

Αυτο εχει παρουσιαστει σε πολυ κοσμο;

Και σε εμένα τις τελευταίες 2 ημέρες εμφανίζεται σε στοκ Ρομ, ρουτ xposed

Και σε εμένα τις τελευταίες 2 ημέρες εμφανίζεται σε στοκ Ρομ, ρουτ xposed

καταλαβα...καποιος στην google παιζει ή καποιες εφαρμογες ειναι κακογραμμενες

ευχαριστω hgemwn!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

To synapse δεν ξέρω αν δουλεύει 100% με τον UBER.

Διέγραψες τα init.d file του uber πριν κάνεις install το ukm?

Επίσης καλό είναι να απενεργοποιήσεις και τα cfg files πριν χρησιμοποιήσεις app για να μην έχεις θέμα.

Τι rom έχεις? Θέλεις battery, performance ή και τα δύο όπως όλοι?:p:lol:

θελω και τα δύο!! τα παραπανω που λες δεν τα εχω κάνει δεν εχω βαλει ακομη τον κερνελ...εχω purity με elementalx 1.09

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

καταλαβα...καποιος στην google παιζει ή καποιες εφαρμογες ειναι κακογραμμενες

ευχαριστω hgemwn!

Να πω την αλήθεια πιστεύω είναι ή το hangout ή το Viber .μετά που έκανα αναβάθμιση στο hangout και έβαλα το Viber μου εμφανίστηκε. Έτσι νομίζω... Αλλά το έχουμε καιρό αυτό το πρόβλημα και εκεί στην google μου φαίνεται... Το κακό είναι ότι υπάρχει και στην l

Να πω την αλήθεια πιστεύω είναι ή το hangout ή το Viber .μετά που έκανα αναβάθμιση στο hangout και έβαλα το Viber μου εμφανίστηκε. Έτσι νομίζω... Αλλά το έχουμε καιρό αυτό το πρόβλημα και εκεί στην google μου φαίνεται... Το κακό είναι ότι υπάρχει και στην l

ειναι περιεργο που δεν το ειχα στην 4.4.2 αν θυμαμαι.

Δεν πειραζει.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχω το viber από πάντα βασικά αλλά το hangouts ποτέ.. Και δεν έχω αυτό το πρόβλημα..

Βγήκε ο νέος Code_Blue R398 με βελτιώσεις στον blu_active. Χαμηλές θερμοκρασίες κ δείχνει να συγκρατεί μπαταρία στις ώρες που τον εγκατέστησα. Ο Dev έβγαλε κ CAF εκδοχή για CM Roms.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε ο νέος Code_Blue R398 με βελτιώσεις στον blu_active. Χαμηλές θερμοκρασίες κ δείχνει να συγκρατεί μπαταρία στις ώρες που τον εγκατέστησα. Ο Dev έβγαλε κ CAF εκδοχή για CM Roms.

τον δοκιμασες? κολλάει όπως ο 376?

IPhone 15 Pro 

τον δοκιμασες? κολλάει όπως ο 376?

Εγώ δεν είδα κολλήματα στον R376 αλλά για του λόγου το αληθές, φλασάρεις κ βλέπεις. Εκτός φυσικά κ αν είσαι ικανοποιημένος με τον κερνελ που χρησιμοποιείς ήδη ;).

Για πλήρη ετυμηγορία θέλω να τον δω στην συσκευή τουλάχιστον ένα 2ήμερο φουλ, για αρχή πάντως δείχνει καλός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν είδα κολλήματα στον R376 αλλά για του λόγου το αληθές, φλασάρεις κ βλέπεις. Εκτός φυσικά κ αν είσαι ικανοποιημένος με τον κερνελ που χρησιμοποιείς ήδη ;).

Για πλήρη ετυμηγορία θέλω να τον δω στην συσκευή τουλάχιστον ένα 2ήμερο φουλ, για αρχή πάντως δείχνει καλός.

Ωραία φίλος δοκιμάζω!!!Σκέφτομαι και για αλλαγή rom να δω και κάτι διαφορετικό...την para ακόμα δεν την έβαλα....έχει διαφορές πολλές με την purity??(αν την έχεις δοκιμάσει) μ'αρεσει πολύ αυτό το dark της slim και της mahdi αλλά δεν θέλω να ξαναβάλω αυτές...να υποθέσω η para δεν έχει dark έτσι?

IPhone 15 Pro 

Ωραία φίλος δοκιμάζω!!!Σκέφτομαι και για αλλαγή rom να δω και κάτι διαφορετικό...την para ακόμα δεν την έβαλα....έχει διαφορές πολλές με την purity??(αν την έχεις δοκιμάσει) μ'αρεσει πολύ αυτό το dark της slim και της mahdi αλλά δεν θέλω να ξαναβάλω αυτές...να υποθέσω η para δεν έχει dark έτσι?

Είναι εντελώς διαφορετικές rom. Η ParanoidAndroid είναι μια AOSP με μερικές όμορφες/πρακτικές προσθήκες.

-Recents με εμφάνιση Android L

-Quick tiles που ρυθμίζονται με έναν ιδιαίτερο και πολύ πρακτικό τρόπο.

-CM Theme Chooser

-Hover (αντίστοιχο του Heads Up Notifications_

-Peek (κάτι ανάλογο του active display του Moto X αλλά με διαφορετιή υλοποίηση)

-Dynamic System Bars (αλλάζουν το χρώμα της navbar και της statusbar αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει)

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν απο της άλλες, ΔΕΝ έχει TRDS ή κάποιο άλλο dark mode και γενικά είναι περισσότερο eye candy.

Η Purity είναι πιο optimized και έχει λίγο παραπάνω customization. Αν όμως ψήνεσαι πολύ για αλλαγή δες την Optipurity του Cl3Kener που βγαίνει σε είτε με dark mode είτε με theme chooser και έχει κάμποσες βελτιώσεις σε σχέση με την απλή Purity.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)