Gialakias Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ρε μάγκες τι φάση με την Paranoid android?Με code blue και την τελευταία beta έκδοση της Rom,δε μπορώ με τίποτα να βγάλω πάνω απο 3 ώρες οθόνης.Είχα ακούσει ότι ειναι πολύ battery friendly rom,και πραγματικά δε βρίσκω λόγο να μην είναι καθώς από customization,δεν σου δίνει πολλές δυνατότητες. ps,Δεν έχω καθόλου wakelocks,όλα είναι ρυθμισμένα κατάλληλα.Με slimkat και codeblue,έβγαζα χαλαρά 5.30-6 ώρες οθόνης. Φίλε μου και εγώ αυτό το συνδυασμό έχω αλλά δεν έχω θέμα που να χρίζει βοήθειας. Όλα είναι κανονικά. Επίσης γενική παρατήρηση είναι η εξής: το να αναφέρουμε ρομ και κερνελ και αντίστοιχα τεράστιο sot ή πολύ μικρό, δεν λέει απολύτως τίποτα. Οι εφαρμογές, η χρήση, και οι συγχρονισμοί και τα Data από 3-4g όπως και η ποιότητα σήματος κάνουν τη διαφορά. Πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεταξύ κανενός μας από δω μέτρο σύγκρισης μεταξύ μας. Βάζουμε αυτά που μας βγάζουν καλύτερο αποτέλεσμα με τη χρήση μας. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ρε μάγκες τι φάση με την Paranoid android?Με code blue και την τελευταία beta έκδοση της Rom,δε μπορώ με τίποτα να βγάλω πάνω απο 3 ώρες οθόνης.Είχα ακούσει ότι ειναι πολύ battery friendly rom,και πραγματικά δε βρίσκω λόγο να μην είναι καθώς από customization,δεν σου δίνει πολλές δυνατότητες. ps,Δεν έχω καθόλου wakelocks,όλα είναι ρυθμισμένα κατάλληλα.Με slimkat και codeblue,έβγαζα χαλαρά 5.30-6 ώρες οθόνης. Εγω ρε παιδιά με code blue + frandom δεν βλεπω πολλες ωρες sot 3 το πολυ με purity kai με slim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ρε μάγκες τι φάση με την Paranoid android?Με code blue και την τελευταία beta έκδοση της Rom,δε μπορώ με τίποτα να βγάλω πάνω απο 3 ώρες οθόνης.Είχα ακούσει ότι ειναι πολύ battery friendly rom,και πραγματικά δε βρίσκω λόγο να μην είναι καθώς από customization,δεν σου δίνει πολλές δυνατότητες. ps,Δεν έχω καθόλου wakelocks,όλα είναι ρυθμισμένα κατάλληλα.Με slimkat και codeblue,έβγαζα χαλαρά 5.30-6 ώρες οθόνης. Αυτό ακριβώς που λέει ο Gialakias---> Φίλε μου και εγώ αυτό το συνδυασμό έχω αλλά δεν έχω θέμα που να χρίζει βοήθειας. Όλα είναι κανονικά. Επίσης γενική παρατήρηση είναι η εξής: το να αναφέρουμε ρομ και κερνελ και αντίστοιχα τεράστιο sot ή πολύ μικρό, δεν λέει απολύτως τίποτα. Οι εφαρμογές, η χρήση, και οι συγχρονισμοί και τα Data από 3-4g όπως και η ποιότητα σήματος κάνουν τη διαφορά. Πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεταξύ κανενός μας από δω μέτρο σύγκρισης μεταξύ μας. Βάζουμε αυτά που μας βγάζουν καλύτερο αποτέλεσμα με τη χρήση μας. Επίσης να ξέρεις ότι το Peek κ τα dynamic system bars "πίνουν". Με την ίδια ROM κ code_blue έχω 4h+ SOT, πάνω από 24h αυτονομία κ WiFi μόνιμα ανοιχτό. Επίσης αυτά με ΑΘΛΙΟ gsm σήμα: [ATTACH]49529[/ATTACH] [ATTACH]49530[/ATTACH] Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_hole Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εγώ με code blue + purity με την χρήση που κάνω έχω πάνω κάτω απο 3μισι ώρες sot, πάντα απο 30-40 λεπτά κλήσεις πολλές φορές και παραπάνω, μιλάω αρκετά στο τηλεφώνο sms κλπ. Όταν είμαι εξω 3g με skype, tapatalk, λίγο youtube και browsing γενικότερα κανα mp3. και το βάζω για φόρτιση πάντα στο 10-9%. Τώρα άμα δεν μιλήσω στο τηλέφωνο και είμαι σπίτι με 2g wifi είναι παραπάνω sot. Παράθεση Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821) Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q] Kernel: Elementalx 1.12 Recovery: TWRP 2.8.1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα σας κύριοι. Ύστερα από 2 σταθερούς, σφαιράτους και αbugάριστους μήνες με ένα build Ιουλίου της Mahdi και Code Blue, είπα να φλασάρω την latest Mahdi και ElementalX για να δω σε τι επίπεδο βρίσκεται. Το αποτέλεσμα; Μεγαλύτερο battery drain ever με stock ρυθμίσεις. Πάω για code blue r350 απ ό,τι φαίνεται. Υ.Γ. Mahdi = best ROM ever Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Το scrolling mod της Mahdi το έχει δοκιμάσει κανείς? Το έβαλα και δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διάφορα. Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Από χτες που έβαλα code blue r350 + frandom, όποτε κάνω mount την 64άρα microsd sandisk με το meenova μου το βγάζει ως 0.00Β μέγεθος δηλαδή εντελώς άδειο. Στο pc τη συνδέω κανονικά κι εμφανίζει το περιεχόμενο. Με μία 16άρα microsd που δοκίμασα, βγάζει κανονικά το περιεχόμενο στο Ν5. Οπότε μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με μεγάλες χωρητικότητες και frandom; Έχει κανείς το ίδιο combo να δοκιμάσει να μου πει; Υ.Γ. Η 64άρα εμφανιζόταν κανονικά όταν είχα παλιότερη έκδοση Code blue χωρίς frandom και ElementalX 1.07. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Με το νέο code blue πραγματικά βρήκα πάλι την υγεία μου στο θέμα ταχύτητας και μπαταρίας.. Ειδικά στο δεύτερο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 νεα purity απο χθες!!!! για να δούμε κ με r350 πως πάει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 νεα purity απο χθες!!!! για να δούμε κ με r350 πως πάει Ναι και εγώ το είδα...πρεπει να ξαναπεραδουμε το κερνλ και μετα το frandom ξανά ??? Η με ΟΤΑ όλα κομπλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Λοιπόν, τελευταία είμαι με στοκ ρομ και elemental x 1.05. Οι μόνες διαφοροποιήσεις κατά την εγκατάσταση του kernel ήταν το thermal throttling στο stock επίπεδο (coolest), και undervolting στα 750 mV. Νομίζω πως έχω βρει την χρυσή τομή. Μπαταρία σούπερ και επιδόσεις μια χαρά. Antutu μέτρησα 36297 στην έκδοση 5. Σήμερα το άφησα να αδειάσει σχεδόν και πέτυχα τα εξής : 21,5 ώρες μέχρι να φτάσει στο 5% με sot 5,5 ώρες. Οι συνθήκες ήταν wi-fi μόνιμα ανοιχτό, αποκλειστικά 2G γιατί ήμουν σπίτι με το σήμα να είναι μεταξύ 3 γραμμών και 4(full), ενεργοποιημένος εντοπισμός τοποθεσίας μόνο μέσω δικτύου(gps κλειστό), απενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός, 40 λεπτά τηλεφωνικών κλήσεων και τέλος αφήνοντάς το και το βράδυ κανονικά αναμμένο (συνήθως το βάζω σε flight mode). Σε μεικτή χρήση (wi-fi εντός σπιτιού και 3g/4g εκτός) είχα περίπου 3,5 ώρες sot αλλά χωρίς να το αδειάσω εντελώς (~16-17%). Εντάξει, νομίζω πως σε σχέση με το stock είναι αλλού εντελώς, ενώ και η μαμά rom με xposed/gb είναι μια χαρά χωρίς προβλήματα πουθενά. Μετά την επόμενη φόρτιση σκοπεύω για δοκιμή να το χρησιμοποιήσω μόνο για τα βασικά και την κύρια δουλειά να την κάνω με ένα tablet που έχω, δοκιμάζοντας έτσι να δω αν είναι εφικτό με πιο απλή χρήση να φτάσει το 2ήμερο σε αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ναι και εγώ το είδα...πρεπει να ξαναπεραδουμε το κερνλ και μετα το frandom ξανά ??? Η με ΟΤΑ όλα κομπλε?? οχι φίλε ξαναπερνας κερνελ κ φραντομ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Από χτες που έβαλα code blue r350 + frandom, όποτε κάνω mount την 64άρα microsd sandisk με το meenova μου το βγάζει ως 0.00Β μέγεθος δηλαδή εντελώς άδειο. Στο pc τη συνδέω κανονικά κι εμφανίζει το περιεχόμενο. Με μία 16άρα microsd που δοκίμασα, βγάζει κανονικά το περιεχόμενο στο Ν5. Οπότε μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με μεγάλες χωρητικότητες και frandom; Έχει κανείς το ίδιο combo να δοκιμάσει να μου πει; Υ.Γ. Η 64άρα εμφανιζόταν κανονικά όταν είχα παλιότερη έκδοση Code blue χωρίς frandom και ElementalX 1.07. Δεν νομίζω να έχει σχέση το frandom με το Mount. Μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών είναι. Ίσως η μορφή του partition να μην αναγνωρίζεται σε αυτή τη χωρητικότητα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δεν νομίζω να έχει σχέση το frandom με το Mount. Μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών είναι. Ίσως η μορφή του partition να μην αναγνωρίζεται σε αυτή τη χωρητικότητα. Μάλιστα. Το partition της είναι exFAT και δεν το έχω αλλάξει ποτέ.Πάντως απ' τη στιγμή που υποστηριζόταν στον code blue r224 που φορούσα για 2 μήνες και να μην υποστηρίζεται στον r350 που φοράω τώρα, σημαίνει ότι κάτι άλλαξε από τότε ο developer πιθανώς άθελα του. Θα το αναφέρω στο thread του στο xda. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Λοιπόν, τελευταία είμαι με στοκ ρομ και elemental x 1.05. Οι μόνες διαφοροποιήσεις κατά την εγκατάσταση του kernel ήταν το thermal throttling στο stock επίπεδο (coolest), και undervolting στα 750 mV. Νομίζω πως έχω βρει την χρυσή τομή. Μπαταρία σούπερ και επιδόσεις μια χαρά. Antutu μέτρησα 36297 στην έκδοση 5. Σήμερα το άφησα να αδειάσει σχεδόν και πέτυχα τα εξής : 21,5 ώρες μέχρι να φτάσει στο 5% με sot 5,5 ώρες. Οι συνθήκες ήταν wi-fi μόνιμα ανοιχτό, αποκλειστικά 2G γιατί ήμουν σπίτι με το σήμα να είναι μεταξύ 3 γραμμών και 4(full), ενεργοποιημένος εντοπισμός τοποθεσίας μόνο μέσω δικτύου(gps κλειστό), απενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός, 40 λεπτά τηλεφωνικών κλήσεων και τέλος αφήνοντάς το και το βράδυ κανονικά αναμμένο (συνήθως το βάζω σε flight mode). Σε μεικτή χρήση (wi-fi εντός σπιτιού και 3g/4g εκτός) είχα περίπου 3,5 ώρες sot αλλά χωρίς να το αδειάσω εντελώς (~16-17%). Εντάξει, νομίζω πως σε σχέση με το stock είναι αλλού εντελώς, ενώ και η μαμά rom με xposed/gb είναι μια χαρά χωρίς προβλήματα πουθενά. Μετά την επόμενη φόρτιση σκοπεύω για δοκιμή να το χρησιμοποιήσω μόνο για τα βασικά και την κύρια δουλειά να την κάνω με ένα tablet που έχω, δοκιμάζοντας έτσι να δω αν είναι εφικτό με πιο απλή χρήση να φτάσει το 2ήμερο σε αυτονομία. Θα φτάσεις δύο μέρες άνετα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο η οθόνη αργή να ανοίξει. Τι φτάνει kernel η rom; Είμαι με code blue 350 και purity+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο η οθόνη αργή να ανοίξει. Τι φτάνει kernel η rom; Είμαι με code blue 350 και purity+. Με code blue 350 αλλά με Ls by kener δεν έχω κανένα θέμα. Όταν πέρασες την code πάνω από το προηγούμενο κερνελ έκανες σωστά τη διαδικασία; να φλασαρεις πρώτα τη ρομ και μετά τον καινούργιο κερνελ; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Με code blue 350 αλλά με Ls by kener δεν έχω κανένα θέμα. Όταν πέρασες την code πάνω από το προηγούμενο κερνελ έκανες σωστά τη διαδικασία; να φλασαρεις πρώτα τη ρομ και μετά τον καινούργιο κερνελ; Clean install είχα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Παιδιά προτείνετε μου καμια καλη ROM να περάσω. Είχα slimkat αρκετό καιρό μαζί με franco kernel. Ικανοποιημένος γενικά. Δοκιμασα προχθές την τελευταία developer L αλλα λογω τραγικής μπαταρίας δυστυχώς την βγάζω. AOSP μόνο Edited September 10, 2014 by lefteriz Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Νεα LS με SaberMod 4.7 Toolchain ωστε να μην χαλαει την καμερα (ο default της kernel παραμενει με Toolchain 4.9) απο εδω : https://docs.google.com/file/d/0B54JBUYNF5s_NjJ4M0l2RVZVVnM/edit το λινκ ειναι απο εδω : http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-liquidsmooth-v3-0-hammerhead-t2616300/page545 την εχω βαλει ηδη με τον τελευταιο UBER 4.10. Για οποιον θελει να δοκιμασει τον UBER (συνισταται!!) και θελει να πειραξει παραμετρους με καποιο kernel tool (η LS εχει το δικο της) θα πρεπει να παει με root browser στο path <system/etc/uber_v1.2.cfg> και να αλλαξει την παραμετρο KERNEL SWITCH απο ENABLED=1 σε ENABLED=0 αλλιως μετα απο καθε Boot Θα χανονται οι παραμετροποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Νεα LS με SaberMod 4.7 Toolchain ωστε να μην χαλαει την καμερα (ο default της kernel παραμενει με Toolchain 4.9) απο εδω : https://docs.google.com/file/d/0B54JBUYNF5s_NjJ4M0l2RVZVVnM/edit το λινκ ειναι απο εδω : http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-liquidsmooth-v3-0-hammerhead-t2616300/page545 την εχω βαλει ηδη με τον τελευταιο UBER 4.10. Για οποιον θελει να δοκιμασει τον UBER (συνισταται!!) και θελει να πειραξει παραμετρους με καποιο kernel tool (η LS εχει το δικο της) θα πρεπει να παει με root browser στο path <system/etc/uber_v1.2.cfg> και να αλλαξει την παραμετρο KERNEL SWITCH απο ENABLED=1 σε ENABLED=0 αλλιως μετα απο καθε Boot Θα χανονται οι παραμετροποιησεις. Η google κάμερα δουλεύει; Γιατί εμένα μου βγάζει η μαύρη οθόνη η fc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Η google κάμερα δουλεύει; Γιατί εμένα μου βγάζει η μαύρη οθόνη η fc. Ναι. Μου δουλεύει κανονικά. Και το lens blur. Έκανες clean install? Δοκίμασε να κάνεις clear cache clear data στην κάμερα. Κάνε και ένα reboot. Τι να πω. Εγώ έβαλα τα τελευταία paranoid Android gapps stock 6/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ναι. Μου δουλεύει κανονικά. Και το lens blur. Έκανες clean install? Δοκίμασε να κάνεις clear cache clear data στην κάμερα. Κάνε και ένα reboot. Τι να πω. Εγώ έβαλα τα τελευταία paranoid Android gapps stock 6/9. Clean install έκανα και clear cache/data. Αλλά τίποτα. Με το που έβγαλα την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής δούλεψε. Η είναι bug της αναβάθμισης της εφαρμογής η δε ξέρω. Ποιον kernel έχεις. Δε μπορώ να διαλέξω.. Code blue η uber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Clean install έκανα και clear cache/data. Αλλά τίποτα. Με το που έβγαλα την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής δούλεψε. Η είναι bug της αναβάθμισης της εφαρμογής η δε ξέρω. Ποιον kernel έχεις. Δε μπορώ να διαλέξω.. Code blue η uber; Code blue δεν έχω δοκιμάσει. Ακούω όμως καλά λόγια. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα uber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Code blue δεν έχω δοκιμάσει. Ακούω όμως καλά λόγια. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα uber. Δοκίμασε να ανοιξεις την καμερα, βάλε hdr και κλείσε τη εφαρμογή. Μετα άνοιξε την και δες αν δουλεύει. Σε εμένα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts