Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το frandom πώς το βλέπουμε αν έχει εγκατασταθεί;

Τσέκαρε ότι υπάρχει το σχετικό script μέσα στο system>etc>init.d.

( Μετά το φλασάρισμα εννοείται ).

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τσέκαρε ότι υπάρχει το σχετικό script μέσα στο system>etc>init.d.

( Μετά το φλασάρισμα εννοείται ).

εντάξει εκεί βρίσκεται... Αν θέλω μετά να περάσω άλλο κερνελ το σβήνω με delete;

εντάξει εκεί βρίσκεται... Αν θέλω μετά να περάσω άλλο κερνελ το σβήνω με delete;

Δεν χρειάζεται να το σβήσεις, είναι απλά ένα σκριπτ, το frandom binary περιέχεται στον kernel.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο σημερινός uber τα σπαει.....έκανε τα μαγικά του παλι ο Kener!!! Και η mahdi βέβαια έχει στην τελευταία έκδοση βελτιστοποιήσεις σε bionic & dalvik binaries οπότε είναι συνδυασμός και των δυο!!!

Από μπαταρία πως τα πάει; είχα βάλει εκείνο στις 20/8 αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος. Ο κενερ είδα ότι προτείνει sb 4.9.2..

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν χρειάζεται να το σβήσεις, είναι απλά ένα σκριπτ, το frandom binary περιέχεται στον kernel.

Δεν επηρεάζει άλλον κερνελ μετά;

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν επηρεάζει άλλον κερνελ μετά; γιατί λογικά εκεί θα βρίσκεται και μετά το σβήσιμο του codeblue

Δεν επηρεάζει άλλον κερνελ μετά; γιατί λογικά εκεί θα βρίσκεται και μετά το σβήσιμο του codeblue

Όχι γιατί το frandom binary βρίσκεται μόνο στον Code_blue kernel, μετά το script είναι άχρηστο γιατι δεν έχει κάτι να ενεργοποιήσει. :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι γιατί το frandom binary βρίσκεται μόνο στον Code_blue kernel, μετά το script είναι άχρηστο γιατι δεν έχει κάτι να ενεργοποιήσει. :happy:

σε ευχαριστώ... Προς το παρόν τα πάει αρκετά καλά ο blue... 14h και 26 λεπτά on battery (από τις 3 το πρωί έως τις 9.30πμ σε airplane mode) και 1ωρα και 49 λεπτά sot.... Με μια μόνο φόρτιση...

Στο 5% και έχω 4ωρες και 31λεπτα sot και 21ωρες και 9 λεπτά on battery.... Πρώτη φόρτιση με codeblue και stock rom και όλα ανοιχτά ... Πολύ καλά...

Ο σημερινός uber τα σπαει.....έκανε τα μαγικά του παλι ο Kener!!! Και η mahdi βέβαια έχει στην τελευταία έκδοση βελτιστοποιήσεις σε bionic & dalvik binaries οπότε είναι συνδυασμός και των δυο!!!

Η Mahdi δεν είναι cm based ? Είχα την εντύπωση οτι ο uber δεν είναι συμβατός με cm based Roms.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε 1080p βιντεο στο youtoube?χωρις root

Όχι θέλεις root και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/watch-1080p-youtube-videos-nexus-5-nexus-7-0156981/

Η Mahdi δεν είναι cm based ? Είχα την εντύπωση οτι ο uber δεν είναι συμβατός με cm based Roms.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι θέλεις root και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/watch-1080p-youtube-videos-nexus-5-nexus-7-0156981/

Λάθος εντύπωση έχεις......:wacko: Το θέμα είναι απο που εβγαλες οτι η mahdi είναι cm based,διότι ανα διαστήματα λες κάτι τέτοια και μπερδευεσαι!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Η Mahdi για το 1+1 είναι cm-based.

Εννοεί caf όμως ο φίλος.....αλλιώς τι δουλεια έχει να μπερδεύει των uber?????

1+1 μου άρεσε αυτό....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

1+1 μου άρεσε αυτό....

Μπορεί να διάβασε κάπου ότι είναι cm-based η Mahdi λόγω 1+1.

Εκτός και αν έχει σκοπό να αλλάξει σε cm-base η Mahdi για hammerhead όπως έκανε η Carbon.

1+1 μου άρεσε αυτό....

Οντως ειναι aosp η Mahdi!! παντως την δοκιμασα σημερα με uber 4.2.9 και ειναι καλη. Η LS ομως του Kener με uber ειναι θεωρω λιγο γρηγοροτερη.

Οντως ειναι aosp η Mahdi!! παντως την δοκιμασα σημερα με uber 4.2.9 και ειναι καλη. Η LS ομως του Kener με uber ειναι θεωρω λιγο γρηγοροτερη.

Αν θες ταχυτητα παρόμοια με την LS δοκίμασε την SlimSaber.

Είναι build της Slim με μερικά παραπάνω features και η rom έχει γίνει compiled με SaberMod toolchain 4.8.4 ενώ ο kernel με SaberMod toolchain 4.9.2.

Μπορείς επίσης να την συνδυάσεις με τον UBER.

Αν θες ταχυτητα παρόμοια με την LS δοκίμασε την SlimSaber.

Είναι build της Slim με μερικά παραπάνω features και η rom έχει γίνει compiled με SaberMod toolchain 4.8.4 ενώ ο kernel με SaberMod toolchain 4.9.2.

Μπορείς επίσης να την συνδυάσεις με τον UBER.

Θα την δοκιμασω αν και κάθε φορά γυρναω πίσω στην LS.

Θα την δοκιμασω αν και κάθε φορά γυρναω πίσω στην LS.

Αν σου αρέσει γενικώς να δοκιμάζεις άλλες rom (φαντάζομαι να έχεις multirom) ρίξε μία δοκιμή στην AICP.

Νέα Paranoid Android 4.6/Beta1 με Dynamic System Bars. Ωραίο eye candy για όσους δεν χρησιμοποιούν xposed ;)

[ATTACH]49292[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος θέλει να βλέπει 1080p video στο You Tube ας διαβάσει αυτό. Το δοκίμασα με Root Browser και δούλεψε. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Όποιος το δοκιμάσει να πάρει πρώτα ένα nandroid backup. Μόνο οι εκδόσεις 4.4.2 και η L έχουν την δυνατότητα να παίζουν 1080p video στο You Tube.

[ATTACH]49299[/ATTACH]

Edited by kyrgeo1978

οταν κυκλοφορησει το L θα μπορω δηλαδη?

Ναι αλλα δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο προβλημα αυτο. Αν δεν μπορεις να περιμενεις για την L , τοτε root ! :)

Επειδή στο ασύρματο στη δουλειά είναι τα πάντα κλειδωμένα έχω όλη μέρα ανοιχτό 3g και γύρω στις 2,5-3 ώρες sot είμαι για φόρτισμα.. Είμαι με LS και τον τελευταίο code blue. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για μεγαλύτερη διάρκεια?
s21 ultra 256

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)