Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε μπορώ να σου πω κάτι γι αυτό. Είναι τελείως υποκειμενικό.

Εμένα μου δίνει άνετα 5-6 ώρες sot.

Εμένα κανένα δυομισαωρο βαριά με την ls του kener. Τι να πω. Έχω καιρό να δω sot πανω από τρίωρο.

Με τι ρομ είσαι όμως;

Την συγκεκριμένη απόδοση την πέτυχα με paranoid.

Από χθες φοράω liquid smooth και φαίνεται να πηγαίνει παρόμοια. Με 19 ώρες stand by, έχοντας κάνει, μεταξύ άλλων και βιντεοκλήση hangouts κάνα 10 λεπτό, είναι στο 50% της μπαταρίας με 2μιση ώρες sot.

Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση και μετά η μπαταρία. Για παράδειγμα η περίπτωση του code blue, που είναι της μόδας τελευταία, εμένα δεν μου κάνει. Πρότεινα να δοκιμάσετε τον Uber γιατί είδα ότι έχει βελτιωθεί πολύ στον δεύτερο τομέα, σε σχέση με την καλή του απόδοση.

Πάντως ο ίδιος ο κενερ προτείνει την sb 4.9.2 και όχι την 4.10. Άλλος χρήστης με στοκ ρομ έβαλε την 4.10 faux sound αλλά όχι την τελευταία αλλά την προτελευταία στις 18 Αυγούστου και απόδοση αλλά και 5ωρες sot.. Εγώ με στοκ ρομ με Φράνκο είμαι ευχαριστημένος... Στην μόδα πάντως είναι cyanogenmod 11s με elementalx ή chaos για μπαταρία Edited by hgemwn

Πάντως ο ίδιος ο κενερ προτείνει την sb 4.9.2 και όχι την 4.10. Άλλος χρήστης με στοκ ρομ έβαλε την 4.10 faux sound αλλά όχι την τελευταία αλλά την προτελευταία στις 18 Αυγούστου και απόδοση αλλά και 5ωρες sot.. Εγώ με στοκ ρομ με Φράνκο είμαι ευχαριστημένος... Στην μόδα πάντως είναι cyanogenmod 11s με elementalx ή chaos για μπαταρία

Μιας και μιλάμε για τον kener, που ακριβώς τον διαβάζεις; Δεν ξερω σε ποιο forum να τον ψαξω.

Μιας και μιλάμε για τον kener, που ακριβώς τον διαβάζεις; Δεν ξερω σε ποιο forum να τον ψαξω.

https://plus.google.com/app/basic/communities/112152563785863538123

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-uber-linaro-4-10-0-sabermod-4-10-t2626179

σε λιγο θα μου ερθει και εμενα το νεξους 5 και εχω μία απορία.

1. ποιος ειναι ο καλυτερος/πιο προσφατος τροπος για απροβλημάτιστο rootαρισμα?

2. Με ενδιαφέρει για αρχη το rοοt χωρις να βαλω roms και kernels μιας και θα παιρνω κανονικα τα updates για την stock. Αν το rootάρω, λογικα πρεπει να ξεχασω τα ΟΤΑs, έτσι? Με ποιον τροπο θα βαζω μετα τα πιο προσφατα stock updates της Google χωρις να χανω root access?

γενικα επειδη θελω καποια apps που χρειάζονται rootαρισμα, με αλλα κινητα δεν με ενοιαζε και πολυ το θεμα των ΟΤΑ γιατι τα updates τα παίρναμε με μεγάλη καθυστέρηση, αλλα τωρα με Nexus (το πρώτο μου :O ) θελω να εκμεταλλεύομαι ολες οι νέες εκδόσεις με το που βγαινουν :happy:

σε λιγο θα μου ερθει και εμενα το νεξους 5 και εχω μία απορία.

1. ποιος ειναι ο καλυτερος/πιο προσφατος τροπος για απροβλημάτιστο rootαρισμα?

2. Με ενδιαφέρει για αρχη το rοοt χωρις να βαλω roms και kernels μιας και θα παιρνω κανονικα τα updates για την stock. Αν το rootάρω, λογικα πρεπει να ξεχασω τα ΟΤΑs, έτσι? Με ποιον τροπο θα βαζω μετα τα πιο προσφατα stock updates της Google χωρις να χανω root access?

γενικα επειδη θελω καποια apps που χρειάζονται rootαρισμα, με αλλα κινητα δεν με ενοιαζε και πολυ το θεμα των ΟΤΑ γιατι τα updates τα παίρναμε με μεγάλη καθυστέρηση, αλλα τωρα με Nexus (το πρώτο μου :O ) θελω να εκμεταλλεύομαι ολες οι νέες εκδόσεις με το που βγαινουν :happy:

1. Δεν υπάρχει παλιός και νέος τρόπος Root. Επιτυγχάνεται με ένα τρόπο. Μέσω εντολών fastboot ή με το CF autoroot του Chainfire. Για εντολές fastboot μπορείς χειροκίνητα μέσα από το τερματικό όπως λέει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος ή μέσω τουλκιτ π.χ. http://www.wugfresh.com/nrt. Για το CF autoroot δες στο http:// http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/nexus-5-cf-auto-root-t2507211 . ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο BOOTLOADER ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΥΤ, ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

2. Φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τις ΟΤΑ. Αναβαθμίσεις θα έρχονται και θα παίρνεις ΚΑΝΟΝIΚΑ αρκεί να μην έχεις σβήσει ή πειράξει αρχεία συστήματος και να μην έχεις αλλάξει kernel baseband bootloader. Φρόντισε μόνο να έχεις ξεκλείδωτο bootloader γιατί μετά την ΟΤΑ χάνεται το ROOT και πρέπει να κάνεις πάλι τη μικρή διαδικασία για να το ξαναπεράσεις. Είναι κρίμα να ξαναχάσεις τα δεδομένα σου.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

1. Δεν υπάρχει παλιός και νέος τρόπος Root. Επιτυγχάνεται με ένα τρόπο. Μέσω εντολών fastboot ή με το CF autoroot του Chainfire. Για εντολές fastboot μπορείς χειροκίνητα μέσα από το τερματικό όπως λέει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος ή μέσω τουλκιτ π.χ. http://www.wugfresh.com/nrt. Για το CF autoroot δες στο http:// http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/nexus-5-cf-auto-root-t2507211 . ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο BOOTLOADER ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΥΤ, ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

2. Φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τις ΟΤΑ. Αναβαθμίσεις θα έρχονται και θα παίρνεις ΚΑΝΟΝIΚΑ αρκεί να μην έχεις σβήσει ή πειράξει αρχεία συστήματος και να μην έχεις αλλάξει kernel baseband bootloader. Φρόντισε μόνο να έχεις ξεκλείδωτο bootloader γιατί μετά την ΟΤΑ χάνεται το ROOT και πρέπει να κάνεις πάλι τη μικρή διαδικασία για να το ξαναπεράσεις. Είναι κρίμα να ξαναχάσεις τα δεδομένα σου.

μια χαρα! Οχι, εμενα το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να ειμαι rootαρισμενος και να παιρνω τα ΟΤΑ. Δεν με καίνει (ακομα) kernel, roms κτλ. Και αυτο που λες για τα αρχεία, γι αυτο τον λογο σκεφτομουν να το κανω με το καλημερα πριν setαρω το κινητο μου. Δηλαδη με το πρωτο φορτισμα, να κατεβασει και τα επισημα updates και μετα κατευθειαν διαδικασία για root :happy:

Γύρισαν πολλοί devs απο διακοπές στο xda και ανέβηκε η κινητικότητα.

Έχουμε πλέον 8-10 διαφορετικά slimkat builds για όλα τα γούστα.:D

Η Carbon έγινε caf πλέον για Ν5.

H LS ξανασταθεροποιήθηκε.

To multirom άλλαξε design.

ElementalX & UBER θα έλεγα πως είναι πολύ βελτιωμένοι επίσης.

Ειδικά σε κανά μήνα το πολύ ο UBER δεν θα πιάνεται.

Τα cfg files τελειοποιούνται και επίσης ίσως τότε βάλει aroma installer.

Δεν παίζονται ο Chet & o flar2, που ακούνε διαρκώς τις απόψεις των χρηστών των kernels τους.

Ότι αντίστοιχα γίνεται με το SlimTeam δηλαδή.

Καλά ξεκινάει η season. Άντε να δούμε και πως θα είναι το επόμενο Nexus.:)

Edited by gtctsiamp

Γύρισαν πολλοί devs απο διακοπές στο xda και ανέβηκε η κινητικότητα.

Έχουμε πλέον 8-10 διαφορετικά slimkat builds για όλα τα γούστα.:D

Η Carbon έγινε caf πλέον για Ν5.

H LS ξανασταθεροποιήθηκε.

To multirom άλλαξε design.

ElementalX & UBER θα έλεγα πως είναι πολύ βελτιωμένοι επίσης.

Ειδικά σε κανά μήνα το πολύ ο UBER δεν θα πιάνεται.

Τα cfg files τελειοποιούνται και επίσης ίσως τότε βάλει aroma installer.

Δεν παίζονται ο Chet & o flar2, που ακούνε διαρκώς τις απόψεις των χρηστών των kernels τους.

Ότι αντίστοιχα γίνεται με το SlimTeam δηλαδή.

Καλά ξεκινάει η season. Άντε να δούμε και πως θα είναι το επόμενο Nexus.:)

Που να δεις και τον elementalx 1.05 αυτή την στιγμή... Σε στοκ απλά είναι κορυφή...

Παιδια πηρα Nexus 5 και θα ηθελα πολυ να το ξεκλειδωσω με σκοπο την βελτιωση της ζωης της μπαταριας και μονο, αλλα ολα αυτα εδω μου φαινονται κινεζικα. Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα λινκ να διαβασω και αν εχετε να προτεινετε συγκεκριμενα τί πρέπει να κανω για να πετυχω καλυτερη διαρκεια μπαταριας; Εάν ριξουμε τον χρονισμό της cpu γινεται δουλεια χωρις να υπαρχει αισθητή μειωση της απόδοσης του κινητου; ..τα φωτα σας

Καλησπέρα σε όλους μόλις έβαλα elementalX 1.05 να τον δοκιμάσω ημουν με codeblue r286+frandom με τον οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με ταχύτητα αλλά κ με εξοικονόμηση!!Μέχρι στιγμής κ λίγο που δούλεψα τον 1.05 βλέπω πολύ ωραία ταχύτητα!!!Δεν ρυθμίζει την αυτόματη φωτεινότητα όπως ο codeblue αλλά βλέπουμε στη συνέχεια.....το antutu χτύπησε κόκκινο στα 33033

IPhone 15 Pro 

Παιδια πηρα Nexus 5 και θα ηθελα πολυ να το ξεκλειδωσω με σκοπο την βελτιωση της ζωης της μπαταριας και μονο, αλλα ολα αυτα εδω μου φαινονται κινεζικα. Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα λινκ να διαβασω και αν εχετε να προτεινετε συγκεκριμενα τί πρέπει να κανω για να πετυχω καλυτερη διαρκεια μπαταριας; Εάν ριξουμε τον χρονισμό της cpu γινεται δουλεια χωρις να υπαρχει αισθητή μειωση της απόδοσης του κινητου; ..τα φωτα σας

Μπορείς να το ξεκλειδώσεις είτε με τη χρήση κάποιου toolkit είτε μέσω εντολών και adb. Όλα βρίσκονται στις πρώτες σελίδες εδώ και στο xda.

Για καλύτερη μπαταρία χωρίς πολλά σκαλίσματα ίσως θα ήταν καλή ιδέα να βάλεις τον elemental πανω στη στοκ και να δεις πως πάει, που έχει και επιλογή για undervolting.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Λοιπόν.... Με elementalx 1.05 19ωρες και 14 λεπτά on battery και 3 ώρες και 4 2 λεπτά sot και έχω 11%.ολα ανοιχτά σε στοκ ρομ με xposed και 3g-wifi και sync on με Twitter, YouTube, και πολυυυυυυυ πλοήγηση στο ίντερνετ... Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει μέχρι τώρα ΜΌΝΟ σε στοκ...

Δεν ρυθμίζει την αυτόματη φωτεινότητα όπως ο codeblue αλλά βλέπουμε στη συνέχεια.....το antutu χτύπησε κόκκινο στα 33033

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες; :wacko:

Υ.Γ.: 39330 σε Antutu εγώ. Δεν έχω ξαναπιάσει τόσο μεγάλο νούμερο. ;)

Edited by spdrosin

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες; :wacko:

Υ.Γ.: 39330 σε Antutu εγώ. Δεν έχω ξαναπιάσει τόσο μεγάλο νούμερο. ;)

Μάλλον δεν το εγραψα σωστά... δεν ρυθμίζει οπως ο codeblue τοσο γρήγορα οπως στο σκοτάδι κατεβάζει γρήγορα την φωτεινότητα κ πολυ χαμηλά.....

IPhone 15 Pro 

Μάλλον έπρεπε να επιλέξεις το reduced screen brightness στο aroma installer για τη χαμειλη φωτεινότητα..

Μάλλον έπρεπε να επιλέξεις το reduced screen brightness στο aroma installer για τη χαμειλη φωτεινότητα..

ναι εβαλα τον express

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)