dimitrissa Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι θα κάνεις boot σε bootloader κ θα το αφήσεις να εξαντλήσει ΟΛΗ την μπαταρία εκεί πέρα. Κατόπιν θα το στείλεις κ κομπλέ. Για την ιστορία το δικό μου το είχα στείλει ξεκλείδωτο, με CM11 κ χωρίς restored flag :P Ενώ άνοιγε δεν μπορούσα να φλασάρω τπτ κ ενώ έδειχνε ότι κλείδωνε ο bootloader σε κάθε reboot φαινόταν ξεκλείδωτος. Αν στο recovery δεν κάνει mount το /data ή δεν το βλέπει μέσω adb μάλλον τα έφτυσε το emmc. Μη στεναχωριέσαι σε εμένα το έκανε πριν καν κλείσει μήνα ;) Εγω καταφερα μεσω toolkit να περασω μαμα ρομ, αλλα δεν μπορώ να περάσω τιποτα στην μνημη , εχει καταστραφει οπως και το IMEI . Ωραία , το αφήνω να κλείσει και μιλάω με Procodia ! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα ενημερώσω ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 π.χ dt2w τι ειναι?εσυ τα εχεις default εβαλες express?εχεις ενεργοποιησει το 'double tap to wake' που εχει ο elementalx?τρωει μπαταρια το συγκεκριμενο? Double Tap to Wake (Διπλό χτύπημα με το δάχτυλο για να ενεργοποιηθεί η οθόνη). Έχει battery drain. Δεν το έχω ενεργοποιημένο. Εγώ φλασάρω με aroma και απλά ενεργοποιώ το usb fast charge τα υπόλοιπα default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Double Tap to Wake (Διπλό χτύπημα με το δάχτυλο για να ενεργοποιηθεί η οθόνη). Έχει battery drain. Δεν το έχω ενεργοποιημένο. Εγώ φλασάρω με aroma και απλά ενεργοποιώ το usb fast charge τα υπόλοιπα default. μακαρι να βρισκαν λυση για το διπλο χτυπημα βοελευει παρα πολυ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 μακαρι να βρισκαν λυση για το διπλο χτυπημα βοελευει παρα πολυ!! Ναι ακόμα δε βρέθηκε λύση γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ρε παιδια ειδα στα προηγούμενα post προβληματα που δημιουργηθηκαν με αποτελεσμα να θελει service το κινητο.....υπαρχει περιπτωση να φταιει καποια custom rom η kernel και να τα παιξει το motherboard αν το παρακανει καποιος developer?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ξέρει κανεις κάποια εφαρμογή που μπλοκάρει διαφημίσεις στο youtube χωρίς xposed ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ξέρει κανεις κάποια εφαρμογή που μπλοκάρει διαφημίσεις στο youtube χωρίς xposed ? https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway :up: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway :up: Δουλεύει και για την εφαρμογη youtube?Είχα την εντύπωση οτι είναι μονο για browsers,ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι (το .zip απλά περιέχει το σκριπτάκι που το ενεργοποιεί). Ουσιαστική διαφορά ΔΕΝ θα δεις με το frandom αλλά ο bluactive governor κάτι λέει. Επίσης ο developer κάνει port το hotplug του semaphore οπότε θα δούμε ωραία πράγματα .. Ευχαριστώ για την απάντηση... Σε επερχόμενο update του ξαναφλασαρουμε τον frandom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι (το .zip απλά περιέχει το σκριπτάκι που το ενεργοποιεί). Ουσιαστική διαφορά ΔΕΝ θα δεις με το frandom αλλά ο bluactive governor κάτι λέει. Επίσης ο developer κάνει port το hotplug του semaphore οπότε θα δούμε ωραία πράγματα .. Ευχαριστώ για την απάντηση... Σε επερχόμενο update του ξαναφλασαρουμε τον frandom? Ναι σε κάθε Update. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ρε παιδια ειδα στα προηγούμενα post προβληματα που δημιουργηθηκαν με αποτελεσμα να θελει service το κινητο.....υπαρχει περιπτωση να φταιει καποια custom rom η kernel και να τα παιξει το motherboard αν το παρακανει καποιος developer?? Έτυχε και σε φίλο μου ο οποίος δεν το είχε κάνει ποτέ ροοτ. Ήταν βέβαια πρώτες μέρες και χρησιμοποίησε DOA . Οπότε, οχι δεν φταίει η custom rom ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έτυχε και σε φίλο μου ο οποίος δεν το είχε κάνει ποτέ ροοτ. Ήταν βέβαια πρώτες μέρες και χρησιμοποίησε DOA . Οπότε, οχι δεν φταίει η custom rom ! ευχαριστώ για την απάντηση..και εγώ αυτό πιστεύω αλλιώς δεν θα υπήρχε και το Android Open Source Project Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι (το .zip απλά περιέχει το σκριπτάκι που το ενεργοποιεί). Ουσιαστική διαφορά ΔΕΝ θα δεις με το frandom αλλά ο bluactive governor κάτι λέει. Επίσης ο developer κάνει port το hotplug του semaphore οπότε θα δούμε ωραία πράγματα .. Το frandom κάνει τη διαφορά εκεί που πρέπει ( σε κακογραμμένeς εφαρμογές τύπου tapatalk κλπ ) και κυρίως όταν δε χρησιμοποιείται ART. Σε dalvik και μη linaro rom builds η διαφορά είναι εμφανής. Σε ART και linaro ψιλοαμελητέα. Ο blueactive λέει πολλά και θα λέει ακόμα περισσότερα όταν τελειώσει και το tuning με το hotplug του stratosk. Νεώτερα από Σεπτέμβρη, να κάνει και ο άνθρωπος τις διακοπές του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το frandom κάνει τη διαφορά εκεί που πρέπει ( σε κακογραμμένeς εφαρμογές τύπου tapatalk κλπ ) και κυρίως όταν δε χρησιμοποιείται ART. Σε dalvik και μη linaro rom builds η διαφορά είναι εμφανής. Σε ART και linaro ψιλοαμελητέα. Ο blueactive λέει πολλά και θα λέει ακόμα περισσότερα όταν τελειώσει και το tuning με το hotplug του stratosk. Νεώτερα από Σεπτέμβρη, να κάνει και ο άνθρωπος τις διακοπές του :p Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Το είδα ότι θα βάλει και πράγματα από τον stratosk (semaphore αν θυμάμαι) που ήταν αγαπημένος όταν είχα το nexus 4 αν και απορώ πως δεν συνέχισε στο 5αρι εκτός αν ξαναγύρισε σε samsung...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Το frandom κάνει τη διαφορά εκεί που πρέπει ( σε κακογραμμένeς εφαρμογές τύπου tapatalk κλπ ) και κυρίως όταν δε χρησιμοποιείται ART. Σε dalvik και μη linaro rom builds η διαφορά είναι εμφανής. Σε ART και linaro ψιλοαμελητέα. Ο blueactive λέει πολλά και θα λέει ακόμα περισσότερα όταν τελειώσει και το tuning με το hotplug του stratosk. Νεώτερα από Σεπτέμβρη, να κάνει και ο άνθρωπος τις διακοπές του :p Ο frandom τι σχέση έχει με τον dalvik/ART διαχωρισμό κ τις κακογραμμένες εφαρμογές? Ένα απλό number generator για το entropy pool είναι :confused: δεν έχει τόσο σημασία η ταχύτητα όσο η ποιότητα των random data.. Για τον bluactive μαζί σου, αν κ ακόμα έχει πολύ ψωμί για να αφήσει το msm_hotplug κ να περάσει στο dynamic hotplug του stratosk. Edited August 18, 2014 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Καλημέρα!!Ξέρει κανείς πως γίνεται να αλλάξω τα softkeys και να τα κάνω όπως της L?εκτός από την εφαρμογή softkeyz υπάρχει άλλος τρόπος?Φοράω slimkat 7 Edited August 19, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι να περάσεις ένα θέμα. Υπάρχουν πολλά. Κάποια από αυτά είναι free. Για παράδειγμα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2806570 / Από την άλλη η liquid smooth τα έχει ενσωματώσει. Edited August 19, 2014 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλημέρα!!Ξέρει κανείς πως γίνεται να αλλάξω τα softkeys και να τα κάνω όπως της L?εκτός από την εφαρμογή softkeyz υπάρχει άλλος τρόπος?Φοράω slimkat 7 Έχει και το xposed ενα module αν θυμάμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχει και το xposed ενα module αν θυμάμαι καλα http://forum.xda-developers.com/xperia-z/themes-apps/mod-android-l-softkeys-t2795699 εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/xperia-z/themes-apps/mod-android-l-softkeys-t2795699 εχει δοκιμασει κανεις? Δεν ξέρω αν το προσεξες αλλά ειναι στο section xperia z.Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά ουτε θα θελα να το μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν ξέρω αν το προσεξες αλλά ειναι στο section xperia z.Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά ουτε θα θελα να το μάθω. καλα που μου το ειπες γιατι δεν το προσεξα καθολου :wacko: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-android-l-navigation-bar-t2797408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ο frandom τι σχέση έχει με τον dalvik/ART διαχωρισμό κ τις κακογραμμένες εφαρμογές? Ένα απλό number generator για το entropy pool είναι :confused: δεν έχει τόσο σημασία η ταχύτητα όσο η ποιότητα των random data.. Για τον bluactive μαζί σου, αν κ ακόμα έχει πολύ ψωμί για να αφήσει το msm_hotplug κ να περάσει στο dynamic hotplug του stratosk. Κάτσε γιατί το χάσαμε, και μάλλον εγώ δεν το διατύπωσα σωστά. Η ποιότητα των random data δε συμβάλει έστω και ελάχιστα στη ταχύτητα..? Σε ART και linaro builds όπου έστω και θεωρητικά "βοηθιέται" η σβελτάδα και η ομαλότητα, κάποιες εφαρμογές γνωστές για τα κοληματάκια και τα lag τους ( πχ tapatalk ) πάνε έστω και ελάχιστα καλύτερα, οπότε εδώ το frandom δεν έχει να κάνει τίποτα, αυτό εννοούσα. Πάντως σίγουρα είναι σημαντικότερο το tuning του governor, γι αυτό και στις τελευταίες 3 εκδόσεις του Code Blue μου φαίνεται ότι είναι διαφορετική και η απόδοση του frandom, στην r280 πχ πλέον δε βλέπω και καμιά ιδιαίτερη διαφορά ενώ στην r253 ήταν μεγαλύτερη. Στην "απλή" Purity πχ υπάρχει περισσότερη επίσης διαφορά από ότι στα linaro builds του neriamarillo ή του Kener. Τέλος πάντων, πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι το διατύπωσα σωστά, μόλις ξύπνησα, πάω να πιω καφέ και να φλασάρω το τελευταίο update της Purity+ να περάσει η ώρα, να σε αφήσω να κάνεις δουλειά και σε κανένα theme ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αν στο recovery δεν κάνει mount το /data ή δεν το βλέπει μέσω adb μάλλον τα έφτυσε το emmc. Μη στεναχωριέσαι σε εμένα το έκανε πριν καν κλείσει μήνα ;) Για αυτό τον λόγο δεν έχω μπει ακόμα στο τριπάκι να φλασάρω ROMs. Οι NAND μνήμες έχουν περιορισμένα writes. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτό που γράφω, απλά βλέπω πολλούς να φλασάρουν ROMs σε καθημερινή βάση και όσο να' ναι φθείρεται η eMMC. Αν κάποιος έχει σκοπό να πάρει νέο κινητό σε 6 μήνες, καλώς, αλλά κάποιοι άλλοι θα το κρατήσουν 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για αυτό τον λόγο δεν έχω μπει ακόμα στο τριπάκι να φλασάρω ROMs. Οι NAND μνήμες έχουν περιορισμένα writes. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτό που γράφω, απλά βλέπω πολλούς να φλασάρουν ROMs σε καθημερινή βάση και όσο να' ναι φθείρεται η eMMC. Αν κάποιος έχει σκοπό να πάρει νέο κινητό σε 6 μήνες, καλώς, αλλά κάποιοι άλλοι θα το κρατήσουν 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Σε αυτό το θέμα από προσωπική εμπειρία θα διαφωνήσω. Έχω Nexus s του 2010 και μέχρι τώρα φλασαρω χωρίς θέμα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts