dimitrissa Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ο elemental μπαίνει και σε στοκ ρομ? Γιατί με τον Franco δεν είμαι ικανοποιημένος Σαφώς :) :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Ο elemental μπαίνει και σε στοκ ρομ? Γιατί με τον Franco δεν είμαι ικανοποιημένος Σε τι πράγμα δεν είσαι ικανοποιημένος! Η τελευταία έκδοση του Φράνκο σε στοκ είναι ίσως η καλύτερη που κυκλοφορεί. Edited August 5, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Παιδιά βγήκε slimkat stable 7, την φλάσαρα μόλις και δείχνουν όλα τέλεια και πάλι. Λέω να κρατήσω τον δικό της Kernel αυτή τη φορά :) Edited August 5, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά βγήκε slimkat stable 7, την φλάσαρα μόλις και δείχνουν όλα τέλεια και πάλι. Λέω να κρατήσω τον δικό της Kernel αυτή τη φορά :) Και προφανώς θέλει clean install ε; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και προφανώς θέλει clean install ε; :blink: Εάν είσαι σε προηγούμενη έκδοση, κάνε wipe dalvik, cache και εισαι κομπλε!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) 2η Ερωτηση :p : Για να αλλαξω ρομ/κερνελ ποιες ειναι οι διαδικασιες με την σειρα? 1.Root 2.ADB & FASTBOOT 3.Bootloader 4.TWRP 5.ROM 6.KERNEL σωστα η λαθος? Και αν θελετε προτεινετε καποια ρομ/κερνελ για περισσοτερη μπαταρια! Edited August 6, 2014 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά βγήκε slimkat stable 7, την φλάσαρα μόλις και δείχνουν όλα τέλεια και πάλι. Λέω να κρατήσω τον δικό της Kernel αυτή τη φορά :) Τι νεο μας φερνει η 7 ??!! Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Τι νεο μας φερνει η 7 ??!! Παιζει να μας αφησουν να αλλαξουμε ποτε αυτο το ασπρο recents που βαλανε ? και να μπορω να βαλω κουμπι για clear all ? Επισης παιζει με Elemental να δω καλυτερη μπαταρια απο οτι με franco ? Ειμαι με ΣΤΟΚ ΡΟΜ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δε διάβασα να πω την αλήθεια τι νέο φέρνει πάντως είναι άπειρα smooth και γρήγορη. Πάντα με τον δικό της kernel!! @DjTony για clear all πιάνεις τις δύο άκρες και κάνεις zoom out. Διάβασε το faq για τυχόν απορίες! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δε διάβασα να πω την αλήθεια τι νέο φέρνει πάντως είναι άπειρα smooth και γρήγορη. Πάντα με τον δικό της kernel!! @DjTony για clear all πιάνεις τις δύο άκρες και κάνεις zoom out. Διάβασε το faq για τυχόν απορίες! Ενδιαφέρον! ΔΗλαδη σε σχεση με μαμα rom + franco κερνελ προτεινεις καλυτερα slimkat 7 με το δικο της κερνελ ? πιο γρηγορη πιο smooth & με καλυτερη μπαταρια λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Η slim σαφως είναι πιο γρήγορη και πιο smooth απο την stock!!!! Και ο δικός της kernel επίσης είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς απο τον stock!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ενδιαφέρον! ΔΗλαδη σε σχεση με μαμα rom + franco κερνελ προτεινεις καλυτερα slimkat 7 με το δικο της κερνελ ? πιο γρηγορη πιο smooth & με καλυτερη μπαταρια λες ? Δες. Φρανκο δεν εχω δοκιμάσει, για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω. Πάντως για ταχύτητα και smooth , την προτείνω ανεπιφύλακτα!!! :) Πλήρες, σταθερή και γρήγορη ρομ.. Θα μείνω για καιρό εδώ ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δες. Φρανκο δεν εχω δοκιμάσει, για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω. Πάντως για ταχύτητα και smooth , την προτείνω ανεπιφύλακτα!!! :) Πλήρες, σταθερή και γρήγορη ρομ.. Θα μείνω για καιρό εδώ ! Πιο γρήγορη και smooth απο την LS by kener με uber kernel γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πιο γρήγορη και smooth απο την LS by kener με uber kernel γίνεται; Από μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Από μπαταρία πως πάει; Έχω δει και 4+ sot και είχε ακόμα. Δεν θυμάμαι ποσο γιατί δεν δίνω σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έχω δει και 4+ sot και είχε ακόμα. Δεν θυμάμαι ποσο γιατί δεν δίνω σημασία. Δίνεις link? Ας κάνω μια δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πιο γρήγορη και smooth απο την LS by kener με uber kernel γίνεται; Οχι δεν γινεται!!!:rolleyes: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιζει να μας αφησουν να αλλαξουμε ποτε αυτο το ασπρο recents που βαλανε ? και να μπορω να βαλω κουμπι για clear all ? 1. Settings>Accessibility>Recents Apps Panel/Background Color. 2. Clear all κάνοντας απλά Pinch in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Λοιπόν μετά από τρεις μήνες σε στοκ ρομ έβαλα σήμερα την cyanogen 11s και ενώ ήταν πολλή ελαφριά μου έκανε δύο τρεις επανεκκινήσεις και την έβγαλα. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος.... Στην συνέχεια δοκίμασα LS by kener και μπορώ να πω ότι είναι πολλή γρήγορη... Θέλω βέβαια να δω και την μπαταρία του. Kernel αλλαζω? Έχει την 3.4.99 Franco και έχει βγάλει την 3.4.101... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά προσωπικά βρίσκω την slimkat την ιδανική ρομ. Όπως πρεπει να είναι ολες. Ουτε άλλον kernel χρειάζεται. Είναι απίστευτη. Τώρα είμαι στην 7,γενικά όταν περνσω μια stable κάνω και ενα wipe data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Λοιπόν μετά από τρεις μήνες σε στοκ ρομ έβαλα σήμερα την cyanogen 11s και ενώ ήταν πολλή ελαφριά μου έκανε δύο τρεις επανεκκινήσεις και την έβγαλα. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος.... Στην συνέχεια δοκίμασα LS by kener και μπορώ να πω ότι είναι πολλή γρήγορη... Θέλω βέβαια να δω και την μπαταρία του. Kernel αλλαζω? Έχει την 3.4.99 Franco και έχει βγάλει την 3.4.101... Βάλε uber sabermod kernel παλι του kener http://d-h.st/users/Cl3Kener Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Το έβαλα! Για μπαταρία τι ρυθμίσεις προτεινεισ? Το double tap to wake δουλεύει) η τρώει μπαταρια? Edited August 6, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 1. Settings>Accessibility>Recents Apps Panel/Background Color. 2. Clear all κάνοντας απλά Pinch in. Το background color δεν υπαρχει στην 7 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Antutu εχουμε τοσο χαμηλο score λογω Kit Kat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το έβαλα! Για μπαταρία τι ρυθμίσεις προτεινεισ? Το double tap to wake δουλεύει) η τρώει μπαταρια? Για governor έχω uberdemand. Scheduler bfq. Read ahead size 1024. Και έχω απενεργοποιήσει τα double tap to wake ,sweep to wake, sweep to sleep για την μπαταρία. [ATTACH]48240[/ATTACH][ATTACH]48241[/ATTACH][ATTACH]48242[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για governor έχω uberdemand. Scheduler bfq. Read ahead size 1024. Και έχω απενεργοποιήσει τα double tap to wake ,sweep to wake, sweep to sleep για την μπαταρία. [ATTACH]48240[/ATTACH][ATTACH]48241[/ATTACH][ATTACH]48242[/ATTACH] Αυτες η ρυθμισεις μονο για μπαταρια δεν ειναι :blink: με 1024 read ahead size και bfg,με Uberdemand (πιο επιθετικος απο ondemand) προτεινεις αυτες τις ρυθμισεις για μπαταρια???? :X Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts