andreas7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 GravityBox v3.2.5 μπορω να το περασω χωρις ροοτ? Διαβασα τα instructions (xda) και δεν γραφει κατι για ροοτ. :confused: Οχι, θελει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_hole Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους!!! Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum για nexus και έχω μάθει πολλά πράγματα από εδώ, ε και είπα να κάνω επιτέλους το πρώτο μου post. :D 'Εχει ασχοληθεί κανείς με Rom, Kernel development? Και αν ναι πως ξεκινήσατε? Παράθεση Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821) Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q] Kernel: Elementalx 1.12 Recovery: TWRP 2.8.1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπερααα παιδια... Απο σημερα και γω κατοχος Ν5 :) Απο ρομ/κερνελ τι να προτιμησω?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_hole Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπερα παιδια! Μολις εχω το τηλεφωνο στα χερια μου! Θελω τη βοηθεια σας με 2 απλα link για 1) root 2) custom rom + kernel Αν η μαμα rom με root greenify titanium και τα σχετικα ειναι ΟΚ απο μπαταρια και ταχυτητα δν εχω θεμα... Αλλα αν με αλλη rom + kernel δω τρελη διαφορά τοτε ακουω προτασεις! Υ.Γ. Κορυφαιο!!!!!!!!!! Για root την μέθοδο που χρησιμοποίησα όταν πρωτοπήρα το nexus μου ήταν αυτή: Τσέκαρε και αυτό το κανάλι για ρομς κερνελς κλπ. https://www.youtube.com/user/oode/videos Για custom rom και kernel με slimkat για παράδειγμα μαζί με τον δικό της kernel η με κάποιον άλλο όπως elementalx, code blue κλπ, σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά, και σε ταχύτητα αλλά και σε μπαταρία. Η μπορείς προς το παρόν να έχεις στοκ rom με gravitybox, greenify, φλασάρεις και έναν κέρνελ που σου αρέσει, και μετά βλέπεις για ρομς. :) Παράθεση Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821) Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q] Kernel: Elementalx 1.12 Recovery: TWRP 2.8.1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Για root την μέθοδο που χρησιμοποίησα όταν πρωτοπήρα το nexus μου ήταν αυτή: Τσέκαρε και αυτό το κανάλι για ρομς κερνελς κλπ. https://www.youtube.com/user/oode/videos Για custom rom και kernel με slimkat για παράδειγμα μαζί με τον δικό της kernel η με κάποιον άλλο όπως elementalx, code blue κλπ, σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά, και σε ταχύτητα αλλά και σε μπαταρία. Η μπορείς προς το παρόν να έχεις στοκ rom με gravitybox, greenify, φλασάρεις και έναν κέρνελ που σου αρέσει, και μετά βλέπεις για ρομς. :) Ασχολιομουν παλια ΠΟΛΥ με το Galaxy S2 που ειχα με roms κλπ κλπ... με τον φιλο Maxairo απο εδω μεσα! Μπορω να το κανω δηλαδη ξερω, το εχω ηδη ρουταρει... απλα θελω την καλυτερη rom γιατι λογο δουλειας δε προλαβαινω να δοκιμαζω οπως παλια :) Slimkat ε ? Ειχα Slim rom στο S2... θα τη βαλω. την εμπιστευομαι! Kernel να αλλαξω η δεν εχει νοημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_hole Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Και με τον δικό της κέρνελ είναι πάρα πάρα πολυ κομπλέ. :D Παράθεση Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821) Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q] Kernel: Elementalx 1.12 Recovery: TWRP 2.8.1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Και με τον δικό της κέρνελ είναι πάρα πάρα πολυ κοπλέ. :D Ωραια θα το αφησω ετσι... ψαχνω για recovery τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Την εβαλα τη Slim.. Πολυ καλη εντυπωση με μια πρωτη ματια... απλα θελω να μεγαλωσω ΛΙΓΟ το dpi... ειναι πολυ μικρα ολα... με το texdroider γινεται ασφαλες ? η θα φαινονται παραμορφωμενες οι εφαρμογες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Souliar bro πως εχεις διαμορφώσει την φωτεινότητα των lux?παίζει να μου κανεις ενα clopy paste? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Souliar bro πως εχεις διαμορφώσει την φωτεινότητα των lux?παίζει να μου κανεις ενα clopy paste? Το lux το ειχα παλια σε ενα Sony και ενα Samsung ταυτόχρονα ( εμένα και της κοπελιάς μου ) Η μπαταρία επεφτε νερακι και δεν ηξερα γιατι. και το κοιταω μετα απο κανενα μηνα χρησης και το Lux ρουφαγε τη μπαταρια σαν να εχεις τερμα γκαζι σε Audi Q7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το lux το ειχα παλια σε ενα Sony και ενα Samsung ταυτόχρονα ( εμένα και της κοπελιάς μου ) Η μπαταρία επεφτε νερακι και δεν ηξερα γιατι. και το κοιταω μετα απο κανενα μηνα χρησης και το Lux ρουφαγε τη μπαταρια σαν να εχεις τερμα γκαζι σε Audi Q7 :) Είναι προγραμματισμός της mahdi όταν διαλεγεις την αυτόματη φωτεινότητα να διαμορφώνει τα ποσά..μήπως καταλαβες ότι μιλάω για 3rd party εφαρμογή?γενικότερα δεν μπορω να βρω την χρηση τομή για καλη μπαταρία σε απλη χρήση.. Ειμαι σε mahdi με uber kernel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Είναι προγραμματισμός της mahdi όταν διαλεγεις την αυτόματη φωτεινότητα να διαμορφώνει τα ποσά..μήπως καταλαβες ότι μιλάω για 3rd party εφαρμογή?γενικότερα δεν μπορω να βρω την χρηση τομή για καλη μπαταρία σε απλη χρήση.. Ειμαι σε mahdi με uber kernel.. Ναι νόμιζα για άλλη εφαρμογή μιλούσες ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 θεμματακια. Δεν δουλεύει καμιά φορά το Back key σε τυχαίες εφαρμογές και δεύτερον πώς μεγαλώνω το dpi?? Το texdroider δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Άλλαξε το DPI στο build.prop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Στην LS βλέπω έχει διάφορα Build prop modifications. Αξίζει να πειράξουμε τίποτα από αυτά; πχ για το 3g ή το HSUPA κλπ; ή είναι ήδη βελτιστιποιημενα από την rom; [ATTACH]48116[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Δεν έχεις άδικο... Σαν πρώην κάτοχος nexus 4 και galaxy nexus είχα ξεσκιστεί να αλλάζω ρομ. Τώρα με xposed δεν μου λείπει κάτι αλλά κρατιέμαι να μην βάλω. Πολύ καλή πάντως η paranoid αλλά είναι beta Η PA δεν είναι beta. Για την ακρίβεια υπάρχει "σταθερή" ρομ με την τελευταία να είναι στην έκδοση 4.45 και alpha 2 για αυτούς που θέλουν να πειραματιστούν με πράγματα που θα έρθουν αργότερα. Ο op "αγνοείται" και δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τον τίτλο στο θέμα της paranoid στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Στην LS βλέπω έχει διάφορα Build prop modifications. Αξίζει να πειράξουμε τίποτα από αυτά; πχ για το 3g ή το HSUPA κλπ; ή είναι ήδη βελτιστιποιημενα από την rom; [ATTACH]48116[/ATTACH] Το πιθανότερο είναι ότι δε θα δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Η PA δεν είναι beta. Για την ακρίβεια υπάρχει "σταθερή" ρομ με την τελευταία να είναι στην έκδοση 4.45 και alpha 2 για αυτούς που θέλουν να πειραματιστούν με πράγματα που θα έρθουν αργότερα. Ο op "αγνοείται" και δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τον τίτλο στο θέμα της paranoid στο xda. Στην 4.4.2 είναι stable αλλά στην 4.45 δεν είναι και πολύ stable τουλάχιστον σε εμένα καθώς μου έκανε επανεκκίνηση και πριν 2 ώρες πάγωσε οπότε την ξηλωσα... Ελπίζω να γυρίσει ο dev καθώς στο νεξουσ 4 μαζί με τρινιτυ ήταν τα αγαπημένα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ξέρει κανείς στην 4.4.4 stable slim kat πώς γίνεται να αλλάξω όταν πατάω να ανοίξει η μπάρα δεξιά με τα recents να είναι το κλασσικό μαύρο που έχει και κουμπί για Χ να τα κλείνω όλα;;; αυτό το άσπρο δε με βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αν όχι. Υπάρχει stock ρομ να τη φλασαρω μέσω recovery να μη μπλέκω με images? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 για πειτε ποιον κερνελ να προτιμησω... θα μεινω με στοκ ρομ + κερνελ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Franco διάβασα ότι ταιριάζει πολύ καλά με μαμά ρομ... Αυτό θα κάνω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Franco διάβασα ότι ταιριάζει πολύ καλά με μαμά ρομ... Αυτό θα κάνω και εγώ Είμαι με στοκ και μόλις πέρασα Φράνκο.. Προς το παρόν πολλή ομαλή κίνηση σε σερφαρισμα και στο σκρολαρισμα.. Από μπαταρία τώρα περιμένω αν και είναι νωρίς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Προσπαθουσα να παρω τον φακελο TitaniumBackup με καμια 100 bakcup μεσα. δηλαδη 200+ αρχεια ( ειναι x2 ολα ) και στα 10-20 αρχεια σταματουσε η αντιγραφη... γιατι ? με την μαμα rom ημουν ΟΚ... να φταιει η Slimkat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-bum-5-t2774572 Αυτο το Franco φλασαρα... ειναι ο σωστος ? ρωταω γιατι μου δειχνει στο Antutu οτι η cpu ειναι χρονισμενη απο 400 εως 1500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-bum-5-t2774572 Αυτο το Franco φλασαρα... ειναι ο σωστος ? ρωταω γιατι μου δειχνει στο Antutu οτι η cpu ειναι χρονισμενη απο 400 εως 1500 Όχι. Θα μπεις στο store και θα κατεβάσεις το Φράνκο updater... Το κατεβάζεις κανείς ένα backup τον μαμά κερνελ και μετά κατεβάζεις τον r58 και το φλασαρει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts