souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Απο ότι ειδα έχει δύο α) UBER-Hammerhead-SaberMod-4.9.2-FauxSound-07-29-2014 Καί β) UBER-Hammerhead-SaberMod-4.9.2-FauxSound-07-29-2014 Ποιον από τούς δύο? Η διαφορά τούς είναι στήν ενίσχυση του ήχου? Υ.Γ Πώς γίνεται 07/29/2014 έκδοση 4.9.2 Και 07/18/2014 έκδοση 4.10.0 ???? Η εκδοση 4.9.2 με την εκδοση 4.10 είναι δυο διαφορετικά πραγματα,οποτε βγαίνει νεο realese βγαίνει και για τα δυο....Εγώ εχω sabermod Franco sound η διάφορα με τον faux είναι στον ήχο και με τη κερνελ toolkit θα τον χρησιμοποιείς... Δες εδώ http://uber.oceighty.co/HAMMERHEAD/UBER/?dir=FrancoSound Οτι είναι 29/7 είναι 3.4.100 Linux version... Edit: σήμερα ανέβηκε και νέα εκδοση του uber 3.4.101...Θα την βρείτε στο παραπανω link! Edited August 2, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Η εκδοση 4.9.2 με την εκδοση 4.10 είναι δυο διαφορετικά πραγματα,οποτε βγαίνει νεο realese βγαίνει και για τα δυο....Εγώ εχω sabermod Franco sound η διάφορα με τον faux είναι στον ήχο και με τη κερνελ toolkit θα τον χρησιμοποιείς... Δες εδώ http://uber.oceighty.co/HAMMERHEAD/UBER/?dir=FrancoSound Οτι είναι 29/7 είναι 3.4.100 Linux version... Edit: σήμερα ανέβηκε και νέα εκδοση του uber 3.4.101...Θα την βρείτε στο παραπανω link! Φοράς custom rom? Έχεις αλλάξει τίποτα στον κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Φοράς custom rom? Έχεις αλλάξει τίποτα στον κερνελ; Δεν βλέπεις την υπογραφή μου????:p. Έχω mahdi με uber,σε γενικές γραμμές δεν αλλαζω τίποτα στον uber,στις προηγούμενες εκδόσεις αλλαζα το scheduler σε row και το read ahead buffer size σε 1024,αλλά στην σημερινή εκδοση τα έχει απο default ο kener αυτά τα νούμερα!!! Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είναι..:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν βλέπεις την υπογραφή μου????:p. Έχω mahdi με uber,σε γενικές γραμμές δεν αλλαζω τίποτα στον uber,στις προηγούμενες εκδόσεις αλλαζα το scheduler σε row και το read ahead buffer size σε 1024,αλλά στην σημερινή εκδοση τα έχει απο default ο kener αυτά τα νούμερα!!! Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είναι..:D Είμαι στην Mobile έκδοση του insomnia.gr και δεν την βλέπω την υπογραφή σου... Διαφορετικά δεν θα σε ρωτούσα :) Έχω βάλει την τελευταία έκδοση του linear και πρώτη φορά βλέπω ομαλή κίνηση στο γράφημα.. Είμαι στοκ ρομ πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Είμαι στην Mobile έκδοση του insomnia.gr και δεν την βλέπω την υπογραφή σου... Διαφορετικά δεν θα σε ρωτούσα :) Έχω βάλει την τελευταία έκδοση του linear και πρώτη φορά βλέπω ομαλή κίνηση στο γράφημα.. Είμαι στοκ ρομ πάντα Πολυ καλος ο linear,αλλα εντελως αντιθετως με την φιλοσοφια του Uber....:)Παντως αν θελεις την γνωμη μου βαλε custom rom...μονο εκει θα δεις τις πραγματικες δυνατοτητες των Kernels,οποιοι και αν ειναι αυτοι!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Πολυ καλος ο linear,αλλα εντελως αντιθετως με την φιλοσοφια του Uber....:)Παντως αν θελεις την γνωμη μου βαλε custom rom...μονο εκει θα δεις τις πραγματικες δυνατοτητες των Kernels,οποιοι και αν ειναι αυτοι!!! Δεν έχεις άδικο... Σαν πρώην κάτοχος nexus 4 και galaxy nexus είχα ξεσκιστεί να αλλάζω ρομ. Τώρα με xposed δεν μου λείπει κάτι αλλά κρατιέμαι να μην βάλω. Πολύ καλή πάντως η paranoid αλλά είναι beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου με LS by kener v3.1 (27/6/2014) και Uber sabermod 4.10 και το κινητό είναι μιλάμε πύραυλος. Ούτε ένα κόλλημα πότε ούτε ένα fc και με μπαταρία 4+ SOT. Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερα. Όσο λένε για την LS ότι έχει θέματα δοκιμάστε το συγκεκριμένο Build από εδώ http://d-h.st/users/Cl3Kener Το συγκεκριμενο buid που λες ειναι μεσα στα bugs!!!Διαβασε λιγο Google+ η XDA και θα δεις τι γινεται απο παραπονα για τις τελευταιες εκδοσεις τις LS.....:down: Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι γρηγορη.....ειναι και πολυ μαλιστα,αλλα η ταχυτητα πρεπει να συνδιαζεται με σταθεροτητα και ολα τα features να δουλευουν σωστα,κατι που δυστηχως στην LS team δεν κανουν πραξη!!!Πρεπει να μαθουν απο την slim team Και τον Mahdi τι σημαινει σταθεροτητα,αλλιως δεν τους βλεπω καλα....Την πληρωνει και ο Kener που κανει merge στην blood εκδοση απο την original LS και ενω κανει καποιες παραμετροποιησεις για ταχυτητα κυριως, ειναι και η blood μεσα στα bugs,κριμα για αυτον :!: Edited August 2, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Souliar με εψησες έβαλα και εγώ mahdi και uber.λυσε μια απορία dalvik η αρτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Souliar με εψησες έβαλα και εγώ mahdi και uber.λυσε μια απορία dalvik η αρτ? Βαλε Art αλλα σε περιπτωση που εχεις εφαρμογες και τις δουλευεις που δεν ειναι συμβατες,δεν υπαρχει λογος κατα την γνωμη μου να εισαι Art.Ετσι και αλλιως σε λιγο καιρο ολες η εφαρμογες θα αναβαθμιστουν σε Art λογο Android L.... Edited August 2, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Βασικά το τηλέφωνο το έχω μονο για browsing κλήσεις μνματα.να το γυρίσω η όχι?μήπως ο κερνελ που έβαλα να είναι για πιο σκληρή χρηση η να το αφήσω όπως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν έχει να κανει ο kernel σου είναι μια χαρά, δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα ίσα ισα αφού δεν εχεις ασυμβατοτητα εφαρμογών αξίζει η αλλαγή, θα είναι λίγο πιο σβελτο ειδικα στο άνοιγμα εφαρμογών λόγο οτι κρατάει περισσότερο cashe μνήμη το art!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Είμαι με ls v3.2 του Kener όταν πάω να αυξήσω την ένταση στη μουσική ενώ φαίνεται η μπάρα να αυξάνει και να μειώνει δεν αλλάζει η ένταση.Αυτό γίνετε στον Apollo και στο Google play music ενώ στον n7player αλλάζει κανονικά... Bug η βλακεία δικιά μου? Τα δύο πρώτα παίζουν μόνο στο max και το max είναι ποιο δυνατό από το max του n7player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Αυτό που μου τη δίνει με το Art είναι ότι κάθε φορά που φλασαρω το οποίο γίνεται συχνά, κάνει rebuild τις εφαρμογές και κάνει δύο ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν βλέπεις την υπογραφή μου????:p. Έχω mahdi με uber,σε γενικές γραμμές δεν αλλαζω τίποτα στον uber,στις προηγούμενες εκδόσεις αλλαζα το scheduler σε row και το read ahead buffer size σε 1024,αλλά στην σημερινή εκδοση τα έχει απο default ο kener αυτά τα νούμερα!!! Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είναι..:D Τι διάφορα έχει ο bfq scheduler με τον row? Γιατί είναι καλύτερος ο δεύτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Αυτό που μου τη δίνει με το Art είναι ότι κάθε φορά που φλασαρω το οποίο γίνεται συχνά, κάνει rebuild τις εφαρμογές και κάνει δύο ώρες.. Συν τις θερμοκρασίες που πάνε στο θεούλη όταν bootάρει σε ART για πρώτη φορά. :happy: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τι διάφορα έχει ο bfq scheduler με τον row? Γιατί είναι καλύτερος ο δεύτερος? Δες εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1558153 για εμένα row με 1024 buffer size είναι ο καλύτερος συνδιασμός... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Άψογο το κινητό με slimkat 4.8 μαζί με τον σημερινό uber sabermod kernel 4.10.. Σταθερότητα, ταχύτητα /smooth αλλα και πολύ καλά δειγματα μπαταρίας ως τώρα! Μπορεί να λείπουν 2 3 πράγματα απο LS αλλα αυτή την απροβλημάτιστη λειτουργία της ρομ δεν την αλλάζω με τίποτα!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ξερασε τα όλα κύριε souliar απο που αλλάζουμε αυτό το buffer size που λες.είναι επιλογή μέσα στη Ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ξερασε τα όλα κύριε souliar απο που αλλάζουμε αυτό το buffer size που λες.είναι επιλογή μέσα στη Ρομ? Είναι επιλογή του κερνελ όχι τις Ρομ...Μέσω του trickster mod πας general και είναι εκεί τα cpu settings...Γίνεται και με το kernel tweaker με τον ίδιο τροπο, πάντως στην νέα εκδοση του uber είναι απο default η παραπάνω τιμες που ανεφερα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την stable. Οι weeklies της Slim είναι εξίσου stable. Σε official build, η 6.8 είναι η νεότερη. Τις weekly εκδοσεις της SlimKat τις κάνουμε dirty flash φανταζομαι πάνω σε stable ή προηγούμενη weekly, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημερα παιδια..Χρισημοποιει κανεις το addblocker της LS ? Εδω και λιγες μερες παιζουν κανονικα οι διαφημησεις στο youtube. Εντομεταξυ απο περιεργια περασα backup της slimkat και δοκιμασα με addaway να δω τι γινεται και παλι δεν μπλοκαρει το youtube..Εχει κανεις τελευταια το ιδιο προβλημα? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημερα παιδια..Χρισημοποιει κανεις το addblocker της LS ? Εδω και λιγες μερες παιζουν κανονικα οι διαφημησεις στο youtube. Εντομεταξυ απο περιεργια περασα backup της slimkat και δοκιμασα με addaway να δω τι γινεται και παλι δεν μπλοκαρει το youtube..Εχει κανεις τελευταια το ιδιο προβλημα? Ναι παίζουν οι διαφημίσεις.Περίμενε για καινούρια hosts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπερα παιδια! Μολις εχω το τηλεφωνο στα χερια μου! Θελω τη βοηθεια σας με 2 απλα link για 1) root 2) custom rom + kernel Αν η μαμα rom με root greenify titanium και τα σχετικα ειναι ΟΚ απο μπαταρια και ταχυτητα δν εχω θεμα... Αλλα αν με αλλη rom + kernel δω τρελη διαφορά τοτε ακουω προτασεις! Υ.Γ. Κορυφαιο!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 GravityBox v3.2.5 μπορω να το περασω χωρις ροοτ? Διαβασα τα instructions (xda) και δεν γραφει κατι για ροοτ. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 GravityBox v3.2.5 μπορω να το περασω χωρις ροοτ? Διαβασα τα instructions (xda) και δεν γραφει κατι για ροοτ. :confused: Θελει root :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts