Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ότι ειδα έχει δύο

α) UBER-Hammerhead-SaberMod-4.9.2-FauxSound-07-29-2014

Καί β) UBER-Hammerhead-SaberMod-4.9.2-FauxSound-07-29-2014

Ποιον από τούς δύο?

Η διαφορά τούς είναι στήν ενίσχυση του ήχου?

Υ.Γ

Πώς γίνεται 07/29/2014 έκδοση 4.9.2

Και 07/18/2014 έκδοση 4.10.0 ????

Η εκδοση 4.9.2 με την εκδοση 4.10 είναι δυο διαφορετικά πραγματα,οποτε βγαίνει νεο realese βγαίνει και για τα δυο....Εγώ εχω sabermod Franco sound η διάφορα με τον faux είναι στον ήχο και με τη κερνελ toolkit θα τον χρησιμοποιείς... Δες εδώ http://uber.oceighty.co/HAMMERHEAD/UBER/?dir=FrancoSound

Οτι είναι 29/7 είναι 3.4.100 Linux version...

Edit: σήμερα ανέβηκε και νέα εκδοση του uber 3.4.101...Θα την βρείτε στο παραπανω link!

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η εκδοση 4.9.2 με την εκδοση 4.10 είναι δυο διαφορετικά πραγματα,οποτε βγαίνει νεο realese βγαίνει και για τα δυο....Εγώ εχω sabermod Franco sound η διάφορα με τον faux είναι στον ήχο και με τη κερνελ toolkit θα τον χρησιμοποιείς... Δες εδώ http://uber.oceighty.co/HAMMERHEAD/UBER/?dir=FrancoSound

Οτι είναι 29/7 είναι 3.4.100 Linux version...

Edit: σήμερα ανέβηκε και νέα εκδοση του uber 3.4.101...Θα την βρείτε στο παραπανω link!

Φοράς custom rom? Έχεις αλλάξει τίποτα στον κερνελ;

Φοράς custom rom? Έχεις αλλάξει τίποτα στον κερνελ;

Δεν βλέπεις την υπογραφή μου????:p. Έχω mahdi με uber,σε γενικές γραμμές δεν αλλαζω τίποτα στον uber,στις προηγούμενες εκδόσεις αλλαζα το scheduler σε row και το read ahead buffer size σε 1024,αλλά στην σημερινή εκδοση τα έχει απο default ο kener αυτά τα νούμερα!!! Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είναι..:D

Nexus 5 red 16GB

Δεν βλέπεις την υπογραφή μου????:p. Έχω mahdi με uber,σε γενικές γραμμές δεν αλλαζω τίποτα στον uber,στις προηγούμενες εκδόσεις αλλαζα το scheduler σε row και το read ahead buffer size σε 1024,αλλά στην σημερινή εκδοση τα έχει απο default ο kener αυτά τα νούμερα!!! Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είναι..:D

Είμαι στην Mobile έκδοση του insomnia.gr και δεν την βλέπω την υπογραφή σου... Διαφορετικά δεν θα σε ρωτούσα :)

Έχω βάλει την τελευταία έκδοση του linear και πρώτη φορά βλέπω ομαλή κίνηση στο γράφημα.. Είμαι στοκ ρομ πάντα

Είμαι στην Mobile έκδοση του insomnia.gr και δεν την βλέπω την υπογραφή σου... Διαφορετικά δεν θα σε ρωτούσα :)

Έχω βάλει την τελευταία έκδοση του linear και πρώτη φορά βλέπω ομαλή κίνηση στο γράφημα.. Είμαι στοκ ρομ πάντα

Πολυ καλος ο linear,αλλα εντελως αντιθετως με την φιλοσοφια του Uber....:)Παντως αν θελεις την γνωμη μου βαλε custom rom...μονο εκει θα δεις τις πραγματικες δυνατοτητες των Kernels,οποιοι και αν ειναι αυτοι!!!

Nexus 5 red 16GB

Πολυ καλος ο linear,αλλα εντελως αντιθετως με την φιλοσοφια του Uber....:)Παντως αν θελεις την γνωμη μου βαλε custom rom...μονο εκει θα δεις τις πραγματικες δυνατοτητες των Kernels,οποιοι και αν ειναι αυτοι!!!

Δεν έχεις άδικο... Σαν πρώην κάτοχος nexus 4 και galaxy nexus είχα ξεσκιστεί να αλλάζω ρομ. Τώρα με xposed δεν μου λείπει κάτι αλλά κρατιέμαι να μην βάλω. Πολύ καλή πάντως η paranoid αλλά είναι beta

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου με LS by kener v3.1 (27/6/2014) και Uber sabermod 4.10 και το κινητό είναι μιλάμε πύραυλος. Ούτε ένα κόλλημα πότε ούτε ένα fc και με μπαταρία 4+ SOT. Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερα. Όσο λένε για την LS ότι έχει θέματα δοκιμάστε το συγκεκριμένο Build από εδώ http://d-h.st/users/Cl3Kener

Το συγκεκριμενο buid που λες ειναι μεσα στα bugs!!!Διαβασε λιγο Google+ η XDA και θα δεις τι γινεται απο παραπονα για τις τελευταιες εκδοσεις τις LS.....:down: Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι γρηγορη.....ειναι και πολυ μαλιστα,αλλα η ταχυτητα πρεπει να συνδιαζεται με σταθεροτητα και ολα τα features να δουλευουν σωστα,κατι που δυστηχως στην LS team δεν κανουν πραξη!!!Πρεπει να μαθουν απο την slim team Και τον Mahdi τι σημαινει σταθεροτητα,αλλιως δεν τους βλεπω καλα....Την πληρωνει και ο Kener που κανει merge στην blood εκδοση απο την original LS και ενω κανει καποιες παραμετροποιησεις για ταχυτητα κυριως, ειναι και η blood μεσα στα bugs,κριμα για αυτον :!:

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Souliar με εψησες έβαλα και εγώ mahdi και uber.λυσε μια απορία dalvik η αρτ?

Βαλε Art αλλα σε περιπτωση που εχεις εφαρμογες και τις δουλευεις που δεν ειναι συμβατες,δεν υπαρχει λογος κατα την γνωμη μου να εισαι Art.Ετσι και αλλιως σε λιγο καιρο ολες η εφαρμογες θα αναβαθμιστουν σε Art λογο Android L....

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Βασικά το τηλέφωνο το έχω μονο για browsing κλήσεις μνματα.να το γυρίσω η όχι?μήπως ο κερνελ που έβαλα να είναι για πιο σκληρή χρηση η να το αφήσω όπως είναι?

Δεν έχει να κανει ο kernel σου είναι μια χαρά, δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα ίσα ισα αφού δεν εχεις ασυμβατοτητα εφαρμογών αξίζει η αλλαγή, θα είναι λίγο πιο σβελτο ειδικα στο άνοιγμα εφαρμογών λόγο οτι κρατάει περισσότερο cashe μνήμη το art!!!

Nexus 5 red 16GB

Είμαι με ls v3.2 του Kener όταν πάω να αυξήσω την ένταση στη μουσική ενώ φαίνεται η μπάρα να αυξάνει και να μειώνει δεν αλλάζει η ένταση.Αυτό γίνετε στον Apollo και στο Google play music ενώ στον n7player αλλάζει κανονικά...

Bug η βλακεία δικιά μου?

Τα δύο πρώτα παίζουν μόνο στο max και το max είναι ποιο δυνατό από το max του n7player

Αυτό που μου τη δίνει με το Art είναι ότι κάθε φορά που φλασαρω το οποίο γίνεται συχνά, κάνει rebuild τις εφαρμογές και κάνει δύο ώρες..

Τι διάφορα έχει ο bfq scheduler με τον row? Γιατί είναι καλύτερος ο δεύτερος?

Αυτό που μου τη δίνει με το Art είναι ότι κάθε φορά που φλασαρω το οποίο γίνεται συχνά, κάνει rebuild τις εφαρμογές και κάνει δύο ώρες..

Συν τις θερμοκρασίες που πάνε στο θεούλη όταν bootάρει σε ART για πρώτη φορά. :happy:

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι διάφορα έχει ο bfq scheduler με τον row? Γιατί είναι καλύτερος ο δεύτερος?

Δες εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1558153 για εμένα row με 1024 buffer size είναι ο καλύτερος συνδιασμός...

Nexus 5 red 16GB

Άψογο το κινητό με slimkat 4.8 μαζί με τον σημερινό uber sabermod kernel 4.10..

Σταθερότητα, ταχύτητα /smooth αλλα και πολύ καλά δειγματα μπαταρίας ως τώρα!

Μπορεί να λείπουν 2 3 πράγματα απο LS αλλα αυτή την απροβλημάτιστη λειτουργία της ρομ δεν την αλλάζω με τίποτα!!!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ξερασε τα όλα κύριε souliar απο που αλλάζουμε αυτό το buffer size που λες.είναι επιλογή μέσα στη Ρομ?

Ξερασε τα όλα κύριε souliar απο που αλλάζουμε αυτό το buffer size που λες.είναι επιλογή μέσα στη Ρομ?

Είναι επιλογή του κερνελ όχι τις Ρομ...Μέσω του trickster mod πας general και είναι εκεί τα cpu settings...Γίνεται και με το kernel tweaker με τον ίδιο τροπο, πάντως στην νέα εκδοση του uber είναι απο default η παραπάνω τιμες που ανεφερα...

Nexus 5 red 16GB

Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την stable. Οι weeklies της Slim είναι εξίσου stable.

Σε official build, η 6.8 είναι η νεότερη.

Τις weekly εκδοσεις της SlimKat τις κάνουμε dirty flash φανταζομαι πάνω σε stable ή προηγούμενη weekly, σωστά;

Καλημερα παιδια..Χρισημοποιει κανεις το addblocker της LS ? Εδω και λιγες μερες παιζουν κανονικα οι διαφημησεις στο youtube. Εντομεταξυ απο περιεργια περασα backup της slimkat και δοκιμασα με addaway να δω τι γινεται και παλι δεν μπλοκαρει το youtube..Εχει κανεις τελευταια το ιδιο προβλημα?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Καλημερα παιδια..Χρισημοποιει κανεις το addblocker της LS ? Εδω και λιγες μερες παιζουν κανονικα οι διαφημησεις στο youtube. Εντομεταξυ απο περιεργια περασα backup της slimkat και δοκιμασα με addaway να δω τι γινεται και παλι δεν μπλοκαρει το youtube..Εχει κανεις τελευταια το ιδιο προβλημα?

Ναι παίζουν οι διαφημίσεις.Περίμενε για καινούρια hosts

Καλησπερα παιδια! Μολις εχω το τηλεφωνο στα χερια μου!

Θελω τη βοηθεια σας με 2 απλα link για

1) root

2) custom rom + kernel

Αν η μαμα rom με root greenify titanium και τα σχετικα ειναι ΟΚ απο μπαταρια και ταχυτητα δν εχω θεμα...

Αλλα αν με αλλη rom + kernel δω τρελη διαφορά τοτε ακουω προτασεις!

Υ.Γ. Κορυφαιο!!!!!!!!!!

GravityBox v3.2.5 μπορω να το περασω χωρις ροοτ?

Διαβασα τα instructions (xda) και δεν γραφει κατι για ροοτ. :confused:

GravityBox v3.2.5 μπορω να το περασω χωρις ροοτ?

Διαβασα τα instructions (xda) και δεν γραφει κατι για ροοτ. :confused:

Θελει root :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)