Spyros_V_S Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 καποιος ρε παιδια? περιμενω τις αποψεις σας για να προχωρησω σε ρουτ και αλλαγη ρομ η κερνελ αναλογα οτι μου πειτε Εγώ έχω περάσει τη slimkat 6.8 με elemental kernel, ART runtime και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο απόδοση και απο τη μπαταρία. Εξάλλου έχει πολλές παραμετροποιήσεις ο κερνελ αν θελήσεις κάτι παραπάνω. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγώ έχω περάσει τη slimkat 6.8 Μπορείς να μου απαντήσεις αυτό; Είδα ότι βγήκε Slim weekly 6.8 και στο chagelog λέει SlimActions: add new actions. Ποιο καλό παιδί θα μου πει αν πρόσθεσαν κάποιο από τα wifi, data, network, sync, rotation; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Για αρχή κάνε Root και πέρνα xposed - gravity box. Απο θέμα παραμετροποιησης θα είσαι κομπλέ . Από κει και πέρα αν θέλεις λίγο καλύτερη μπαταρία, ταχύτητα ή θέλεις να πειραματιστεις με ρομ, θα σου προτείνουμε! Άστο για λίγο καιρό έτσι και βλέπεις :) Ότι θέλεις εδώ είμαστε! Αν θες προτεινε μου απο τωρα ρομ κερνελ κτλπ για να μην ξανασχοληθω..η χρηση που θα το κανω ειναι τηλεφωνα μνματα και browsing.θελω μια σταθερη ρομνα ειναι smooth και οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μπορείς να μου απαντήσεις αυτό; Δεν βρήκα να υπάρχει κάτι απο αυτά που ψάχνεις, αλλά υπάρχει συντόμευση για το quicksettings panel, που μπορείς να τα έχεις εκεί ολα αυτά που ψάχνεις. Βέβαια αν είναι να πάς μεσω quicksettings, μπορείς να το έχεις σε quick pulldown και να κάνεις κι έτσι τη δουλειά σου. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει... Μου έκλεισε το κινητό και δεν άναβε πριν κανένα δεκάλεπτο. Μετά από παρατεταμένο πάτημα κανένα τριανταλεπτο άνοιξε! Τρόμαξα και είπα ότι αυτό ήταν κάηκε... Είμαι στοκ με code blue kernel και xposed. Στο trickster είδα ότι δούλευαν όλες οι συχνότητες κάτι που το είδα για πρώτη φορά... Καμία γνώμη; έχει τύχει και σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Σε όσους αρέσει να αλλάζουν theme (πρεπει να έχει η rom tmeme manager ) υπάρχει ενα theme σε μορφή apk το οποίο είναι μακράν το καλυτερο L style theme!!!Αλαζει ακόμα και τα recent τα εικονίδια το boot animation τα animations κ.α,απλα δοκιμαστε το!!! http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16923 :) Herathon-6.0-Night.apk Edited July 29, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παίδες να βάλω slimkat 6 stable τι λέτε?είναι καλύτερη απο στοκ σε ήχο και μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παίδες να βάλω slimkat 6 stable τι λέτε?είναι καλύτερη απο στοκ σε ήχο και μπαταρία? Πέρασε την. Εγώ δεν την έχω δοκιμάσει αλλά διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια από τα παιδιά που την έχουν δοκιμάσει. Όλα να ξέρεις φίλε μου είναι σχετικά. Κράτα την καμία εβδομάδα να δεις πως πάει. Πάρε ένα back up τη Slim και φλάσαρε κάποια άλλη πχ τη Mahdi που έπισης είναι αρκετά καλή. Αν δε μείνεις ικανοποιημένος τραβάς ένα restore επισρέφεις στη Slim. Υπάρχει και η λύση της multirom όπου μπορείς να έχεις παραπάνω από μια ρομ στο κινητό θυσιάζοντας βέβαια χώρο αποθήκευσης. "Παίξε" και λίγο με τους κέρνελ ( elementalX, Uber sabermod, Code Blue). Εγώ έχω τη ρομ και τον κέρνελ που βλέπεις στη υπογραφή μου (διακρίνεται για τη ταχύτητα της). Όσο να αφορά το ηχείο και το ακουστικό υπάρχουν διάφορα mods και apk που τα βελτιώνουν πχ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κατασταλαξα οτι θα κρατήσω στοκ Ρομ και θα αλλάξω απλα κενελ.ποιος συνδυάζεται αρμονικά με την στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κατασταλαξα οτι θα κρατήσω στοκ Ρομ και θα αλλάξω απλα κενελ.ποιος συνδυάζεται αρμονικά με την στοκ? Ετσι είναι και εγω. Θα σου πρότεινα τον linear ή τον code blue για αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Μπορείς να μου απαντήσεις αυτό; Τα slim actions είναι μόνο για το 1+1 και είναι τα camera intent, play/pause music, next music track, prev music track & wake up device. Τα παραπάνω χρησιμοποιούνται ως gestures όταν είναι off η οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις βγει minuxbuild την περνάω.. Λογικα αύριο μεθαύριο θα ναι έτοιμη :) Ο minux31 έφυγε για διακοπές και θα είναι πίσω μετά τις 18 Αυγούστου. Μία μέρα πριν φύγει έκανε builds και για τις 4 roms που υποστηρίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες να βάλω slimkat 6 stable τι λέτε?είναι καλύτερη απο στοκ σε ήχο και μπαταρία? Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την stable. Οι weeklies της Slim είναι εξίσου stable. Σε official build, η 6.8 είναι η νεότερη. Edited July 30, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ο minux31 έφυγε για διακοπές και θα είναι πίσω μετά τις 18 Αυγούστου. Μία μέρα πριν φύγει έκανε builds και για τις 4 roms που υποστηρίζει. Απ ότι είδα έχει την 6.7.. Είχε βγει κανονικά η slim 6.7;; Γιατί στα Downloads έχει 6.6 και μέρα 6.8! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Κατασταλαξα οτι θα κρατήσω στοκ Ρομ και θα αλλάξω απλα κενελ.ποιος συνδυάζεται αρμονικά με την στοκ? Αν πάλι κρατήσεις την stock rom καλύτερα να δοκιμάσεις μερικούς μόνος σου για να καταλήξεις σε αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα. Όλοι όσοι ακούγονται εδώ μέσα είναι αξιόπιστοι απλά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ ότι είδα έχει την 6.7.. Είχε βγει κανονικά η slim 6.7;; Γιατί στα Downloads έχει 6.6 και μέρα 6.8! Η 6.7 είναι ενδιάμεσο bump με ορισμένα πράγματα που έγιναν merge. Αλλά μόνο σε unofficial builds βγήκε. Edited July 30, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια...το εχω στοκ το κινητο ουτε ροοτ ουτε τιποτα, σκεφτομαι για ροοτ + xposed για να αλλαξω μερικα πραγματακια για ομορφια και μονο... Οταν θα ερθει η εκδοση 5.0 θα πρεπει να το κανω στοκ παλι για να παρει το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια...το εχω στοκ το κινητο ουτε ροοτ ουτε τιποτα, σκεφτομαι για ροοτ + xposed για να αλλαξω μερικα πραγματακια για ομορφια και μονο... Οταν θα ερθει η εκδοση 5.0 θα πρεπει να το κανω στοκ παλι για να παρει το update? Όταν βγει η 5.0, το καλύτερο είναι να περάσεις factory images, οπότε ό,τι και να έχεις κάνει δεν θα έχει σημασία. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν πάλι κρατήσεις την stock rom καλύτερα να δοκιμάσεις μερικούς μόνος σου για να καταλήξεις σε αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα. Όλοι όσοι ακούγονται εδώ μέσα είναι αξιόπιστοι απλά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 6.7 είναι ενδιάμεσο bump με ορισμένα πράγματα που έγιναν merge. Αλλά μόνο σε unofficial builds βγήκε. τωρα εχω stock με franco kernel και xposed για καποιες μικροαλλαγες.Αν εχεις να προτινεις καποιον που να προσφερει καλυτερη αποδοση μπαταριας απο franco ακουω αποψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 τωρα εχω stock με franco kernel και xposed για καποιες μικροαλλαγες.Αν εχεις να προτινεις καποιον που να προσφερει καλυτερη αποδοση μπαταριας απο franco ακουω αποψεις :) Ο Code Blue είναι πολύ καλύτερος του franco σε όλους τους τομείς. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδεια καλησπέρα!Οταν μου ηρθε το κινητο απο το service με αλλαγη πλακετας οταν εχς ειδοποιηση απο φβ μου αναβει πρασινο το ledaki ?ΧΩΡΙΣ να εχω καπιοια ρυθμιση η κατι ολα στοκ..Ετσι πρεπει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδεια καλησπέρα!Οταν μου ηρθε το κινητο απο το service με αλλαγη πλακετας οταν εχς ειδοποιηση απο φβ μου αναβει πρασινο το ledaki ?ΧΩΡΙΣ να εχω καπιοια ρυθμιση η κατι ολα στοκ..Ετσι πρεπει να ειναι ? Όχι, αλλά το led στην stock rom είναι ότι να ναι.:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όχι, αλλά το led στην stock rom είναι ότι να ναι.:lol: Ελεγα μηπως μου βαλανε χρησιμοποιημενη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ελεγα μηπως μου βαλανε χρησιμοποιημενη :p Βασικά στην stock είναι όπως σου είπα "ότι να ναι" το led αλλά πάντα είναι άσπρο. Μήπως έχεις καμία σχετική εφαρμογή που επηρρεάζει το led? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Βασικά στην stock είναι όπως σου είπα "ότι να ναι" το led αλλά πάντα είναι άσπρο. Μήπως έχεις καμία σχετική εφαρμογή που επηρρεάζει το led? Οχι περα απο το φβ taptalk ινσταγραμ δεν εχω βαλει κατι αλλο ουτε ρουτ ουτε τπτ για το λογο οτι θα το ξαναστειλω την δευτερα επειδη δεν παιζει το nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Οχι περα απο το φβ taptalk ινσταγραμ δεν εχω βαλει κατι αλλο ουτε ρουτ ουτε τπτ για το λογο οτι θα το ξαναστειλω την δευτερα επειδη δεν παιζει το nfc Όταν το ξαναπάρεις, πέρασε τα factory images και μετά δούλεψε το. Να είσαι και σίγουρος ότι περάστηκαν σωστά. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όταν το ξαναπάρεις, πέρασε τα factory images και μετά δούλεψε το. Να είσαι και σίγουρος ότι περάστηκαν σωστά. Επειδη εχω κακες εμπιριες με τα service (samsung :s4 asus :nexus 7 ) παντα το κανω αυτο και επισης δοκιμαζς nfc bluetooth και τα σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Ο Code Blue είναι πολύ καλύτερος του franco σε όλους τους τομείς. αντε να τον δοκιμασω και τι κανω τον φλασαρω πανω απο τον franco η πρεπει να ξαναπερασω στοκ ρομ ? και αν ναι που βρησκω την official rom :wacko: Edited July 30, 2014 by kyriasgr87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts