Spyros_V_S Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημερα! Ρε παιδια slim gapps γιατι δεν βγαινουν ανανεωμενα?? Βλεπω PA εχει up to date! Αν βαλω ΡΑ στην LS θα εχουν παλι το dark skin?? Slim gapps θα βρείς τα πιο πρόσφατα στα beta addons αλλά μη σε ανησυχεί, είναι το ίδιο με τα stable. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημερα! Ρε παιδια slim gapps γιατι δεν βγαινουν ανανεωμενα?? Βλεπω PA εχει up to date! Αν βαλω ΡΑ στην LS θα εχουν παλι το dark skin?? Εγώ έχω τα PA gapps full pack και δεν έχουν dark skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ποιον κερνελ προτείνετε για να κρατάει παραπάνω η μπαταρία; Είμαι στοκ με xposed και Gravity box και λέω να αλλάξω κερνελ. Για πείτε ρε παιδιά... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Βάλε τον code_blue όπως είναι, με default settings, και θα με θυμηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Βάλε τον code_blue όπως είναι, με default settings, και θα με θυμηθείς. Ωραία σε ευχαριστώ θα τον δοκιμάσω. Επειδή δεν έχω ξαναλλάξει κέρνελ, απλά κάνω install το zip; Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Και αν θέλω να επιστρέψω σε στοκ φλασάρω κάτι ή όλη τη ρομ από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ωραία σε ευχαριστώ θα τον δοκιμάσω. Επειδή δεν έχω ξαναλλάξει κέρνελ, απλά κάνω install το zip; Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Και αν θέλω να επιστρέψω σε στοκ φλασάρω κάτι ή όλη τη ρομ από την αρχή; Flash το zip του kernel μεσω recovery. Boot για κανα 10λεπτο, reboot και τέλος. Για επιστροφή σε οτιδήποτε άλλο, πρώτα ένα dirty flash τη rom. Ο τελευταίος Code Blue πάντως έχει ξεφύγει στο θέμα μπαταρίας. :up: Όσοι ψήνονται για πειράματα ας δοκιμάσουν και τον Linear, απλά και ωραία πράγματα, Linaro με Stock mpdecision, απολύτως smooth με επιδόσεις, άκρως συμπαθητικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Flash το zip του kernel μεσω recovery. Boot για κανα 10λεπτο, reboot και τέλος. Για επιστροφή σε οτιδήποτε άλλο, πρώτα ένα dirty flash τη rom. Ο τελευταίος Code Blue πάντως έχει ξεφύγει στο θέμα μπαταρίας. :up: Όσοι ψήνονται για πειράματα ας δοκιμάσουν και τον Linear, απλά και ωραία πράγματα, Linaro με Stock mpdecision, απολύτως smooth με επιδόσεις, άκρως συμπαθητικός. Οντως ο linear ειναι πολυ καλος και με αρκετα καλες επιδοσεις.....και πολυ απλος,για οποιους δεν θελουν πολλες ρυθμισεις ειναι ΜΑΝΑ!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πολύ καλός για μπαταρία είναι και ο charizardx για στοκ ρομ. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής σε αυτό το θέμα, εκτός από κάποια Luis στον Chrome ... Τώρα δοκιμάζω τον blue από εχτές και τα πάει περίφημα και αυτός... Πάντα με στοκ ρομ xpsosed και GravityBox και χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο στον κερνελ... Με προλάβατε βέβαια γιατί μετά ήταν ο linear για δοκιμή.... Πάντως με Uber sabermod, franco και elemental χ δεν έμεινα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πολύ καλός για μπαταρία είναι και ο charizardx για στοκ ρομ. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής σε αυτό το θέμα, εκτός από κάποια Luis στον Chrome ... Τώρα δοκιμάζω τον blue από εχτές και τα πάει περίφημα και αυτός... Πάντα με στοκ ρομ xpsosed και GravityBox και χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο στον κερνελ... Με προλάβατε βέβαια γιατί μετά ήταν ο linear για δοκιμή.... Πάντως με Uber sabermod, franco και elemental χ δεν έμεινα ευχαριστημενος. Uber - και elementalX δεν ειναι για απολυτα νουμερα μπαταριας...ειναι για αλλη χρηση,ο καθε κερνελ εχει το δικο του στυλ,Linear και codeblue τελευταια εκδοση εχουν και καλη μπαταρια,αλλα και αρκετα καλες επιδοσεις με smooth αισθηση!!!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά πάρα πολλοί δεν έχουν γνώση πως μπορούν να το σεταρουν (και πολλοί δεν ξέρουν καν τι είναι) και το περιμένουν out of the box για συνδυασμό επιδόσεων και μπαταρίας... Και ο trinity πάρα πολύ καλός ξέχασα να αναφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά πάρα πολλοί δεν έχουν γνώση πως μπορούν να το σεταρουν (και πολλοί δεν ξέρουν καν τι είναι) και το περιμένουν out of the box για συνδυασμό επιδόσεων και μπαταρίας... Και ο trinity πάρα πολύ καλός ξέχασα να αναφέρω... Ο trinity είναι απο τους πιο γρήγορους κερνελ ever!!! Στο μονο που υστερεί είναι στις ρυθμίσεις και στο oτι δεν υποστηριζει multirom!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τον trinity το είχα στο νεξους 4 και ότι και να δοκίμαζα γύριζα πάντα σε αυτόν... Και στο 5 από ταχύτητα και μπαταρία πιστεύω είναι και πάλι κορυφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Απο ταχύτητα μαζί με τον uber είναι κορυφαίοι, απο μπαταρία είναι απλα καλυτερα του stock...υπάρχουν άλλοι kernel που στοχεύουν σε μπαταρία,και το κάνουν με επιτυχία! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πέρασα τον linear με την Ls να δω πως θα πάει; με πιο πρόγραμμα τι ρυθμίζουμε; με το kcontrol? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σημερα δοκιμασα την ΡΑ 4.5 alpha...Πρωτη φορα δοκιμαζω ΡΑ, παντα ηταν τοσο μη-παραμετροποιησιμη?? Δεν τρελαθηκα.. Επισης δοκιμασα mahdi 2.7 και μου φανηκε πολυ CM11. Παλι σε LS θα παω νομιζω Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Επισης δοκιμασα mahdi 2.7 και μου φανηκε πολυ CM11. Παλι σε LS θα παω νομιζω Η Mahdi πολύ Slim είναι, όχι CM11. Αλλά και πάλι πού είναι το κακό απ' τη στιγμή που είναι AOSP και όχι CAF; Και πες μου τι έχει η LS που δεν το έχει η Mahdi. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Η Mahdi πολύ Slim είναι, όχι CM11. Αλλά και πάλι πού είναι το κακό απ' τη στιγμή που είναι AOSP και όχι CAF; Και πες μου τι έχει η LS που δεν το έχει η Mahdi. Εγω παντως οσο την χρησιμοποιησα ηταν σαν να δουλεω την cm11. Δεν ειπα οτι δεν εχει κατι η mahdi , η ΡΑ ειπα. Η mahdi μου αρεσαι αρκετα και εχει και το dark theme που λατρευω στις rom και την εκανα και backup μετα το στησιμο να την εχω, απλα σφαιρα σαν την LS δεν ειναι :D Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ωραίος. Ο Cl3kener γιατί βγάζει μόνο Blood LS κι όχι κανονική; Η blood έχω διαβάσει να λέτε εδώ ότι "έχει μόνο κάποια εικονίδια κόκκινα". Τι σημαίνει αυτό και τι ακριβώς είναι κόκκινο; Δε μου αρέσει καθόλου το κόκκινο να το βλέπω σε κινητό γιατί είναι πολύ έντονο και με νευριάζει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Ωραίος. Ο Cl3kener γιατί βγάζει μόνο Blood LS κι όχι κανονική; Η blood έχω διαβάσει να λέτε εδώ ότι "έχει μόνο κάποια εικονίδια κόκκινα". Τι σημαίνει αυτό και τι ακριβώς είναι κόκκινο; Δε μου αρέσει καθόλου το κόκκινο να το βλέπω σε κινητό γιατί είναι πολύ έντονο και με νευριάζει. Βασικα δεν βγαζει μονο blood απλα η τελευταια official που εβγαλε ειναι μονο blood και δεν ξερω το γιατι..δεν ειναι theme. ειναι κοκκινα απλα τα εικονιδια του dialer, gallery, ατομα ,dsp manager φακος και ημερολογιο θα σου κανω edit ενα screenshot να δεις σε λιγο Edited July 21, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγω παντως οσο την χρησιμοποιησα ηταν σαν να δουλεω την cm11. Δεν ειπα οτι δεν εχει κατι η mahdi , η ΡΑ ειπα. Η mahdi μου αρεσαι αρκετα και εχει και το dark theme που λατρευω στις rom και την εκανα και backup μετα το στησιμο να την εχω, απλα σφαιρα σαν την LS δεν ειναι :D Επίσης η mahdi δεν είναι και buggy σαν την LS (lock screen notifications wake on και pocket mode δεν δουλεύουν) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Επίσης η mahdi δεν είναι και buggy σαν την LS (lock screen notifications wake on και pocket mode δεν δουλεύουν) Ενταξει buggy δεν την λες. Τα συγκεκριμενα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε και ουτε προκειται ;) Δεν εχω βρει κατι στη καθημερινη χρηση που να μην δουλευει σωστα, οπως το χρησιμοποιω εγω τουλαχιστον Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ενταξει buggy δεν την λες. Τα συγκεκριμενα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε και ουτε προκειται ;) Δεν εχω βρει κατι στη καθημερινη χρηση που να μην δουλευει σωστα, οπως το χρησιμοποιω εγω τουλαχιστον Μπορεί εσύ να μην τα χρησιμοποιείς, αλλά άλλοι ναι,οποτε είναι buggy, έχει αναφερθεί και στο xda στο op της LS αλλά μάλλον δεν μπορούν να τα φτιάξουν... Αυτός είναι και ο λογος οπου μετα απο αρκετό καιρό εβγαλα LS και πήγα σε Mahdi,η οποία έχει τις ίδιες παραμετροποιησεις απλα είναι λίγο πιο αργή, αλλά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του uber γίνεται εξίσου γρήγορη, και δουλεύουν όλα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ένα link για code blue για aosp; Να δω αυτή τη μπαταρία τέλος πάντων :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ένα link για code blue για aosp; Να δω αυτή τη μπαταρία τέλος πάντων :D http://www.engstk.org/code_blue/ καλό φλασαρισμα!!!:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Οι πρώτες μου εντυπώσεις με Ls by kener KAI linear kernel είναι εξαιρετικές.. Βέβαια με τις μέρες θα έχω καλύτερη εικόνα αλλά νομίζω ότι υπάρχει πολύ εμφανή διάφορα με τον Uber ειδικά σε συνθήκες 3g. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts