Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα αναβάθμιση στην PA. Σε λίγο κάποιοι θα αρχίσουν πάλι τις αντιγραφές.

Δεν είναι κακό, απλά κουβέντα να γίνεται.

καθολου κακο δεν ειναι.που εχει να κανει σοβαρη δουλεια απο την 4.2.2:rolleyes:

Vamos Aris

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητό ως συσκευή αποθήκευσης ενώ κανονικά αναγνωρίζει drivers κτλ. Επίσης το έχω στην επιλογή mtp drivers στην αναγνώριση του usb.

Έβαλα drivers έβγαλα.. Το έκανα μέσω nexus toolkit που έχει οδηγό για τους drivers πάλι τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Όλα αυτά με Windows xp στη δουλειά.

Απο άλλο πσ δοκίμασες;; Κάτι με το πσ παίζεται , όχι με το κινητό!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητό ως συσκευή αποθήκευσης ενώ κανονικά αναγνωρίζει drivers κτλ. Επίσης το έχω στην επιλογή mtp drivers στην αναγνώριση του usb.

Έβαλα drivers έβγαλα.. Το έκανα μέσω nexus toolkit που έχει οδηγό για τους drivers πάλι τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Όλα αυτά με Windows xp στη δουλειά.

Στις επιλογές για προγραμματιστές η επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων είναι τικαρισμένη;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Στις επιλογές για προγραμματιστές η επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων είναι τικαρισμένη;

Ναι τικαρισμενο είναι το usb debugging.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc να δω.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ναι official την blood εβγαλε αλλα μην νομιζεις οτι εχει κανενα θεμα τρελο..3-4 εικονιδια μονο αλλαζουν..δοκιμασε την..σημερα εβγαλε και την v3.2 θα την δοκιμασω αργοτερα

Πάντως η 27/6 είναι βράχος και σφαίρα οποτε λόγω έλλειψης χρόνου μένω εδώ προς το παρόν

Ναι τικαρισμενο είναι το usb debugging.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc να δω.

Στα xp οι mtp συσκευές έχουν θέμα να αναγνωριστούν. Υπάρχει λύση αλλά είναι χακιά. Κάνε ένα search στο Google και θα δεις. Δοκίμασε και αυτό http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=19153

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδιά καλησπέρα ειχα αφησει την συσκευη σπιτι και οταν γυρισα δεν ανοιγε !Ειναι φουλ φορτισμενο ...Επισης ειναι ροοτ με την liquid πανω και τελικα το ανοιξα και μπηκα σε fastboot και μετα μπηκα σε custom recovery αλλα η οθονη δεν πατιεται με τιποτα......ουτε μπορω να κανω factory settings οπως ο οδηγος στην πρωτη σελιδα.Και επισης οταν το ανοιγω κολλαει στο σημα της google Edited by leuteris4

Παιδιά καλησπέρα ειχα αφησει την συσκευη σπιτι και οταν γυρισα δεν ανοιγε !Ειναι φουλ φορτισμενο ...Επισης ειναι ροοτ με την liquid πανω και τελικα το ανοιξα και μπηκα σε fastboot και μετα μπηκα σε custom recovery αλλα η οθονη δεν πατιεται με τιποτα......ουτε μπορω να κανω factory settings οπως ο οδηγος στην πρωτη σελιδα.Και επισης οταν το ανοιγω κολλαει στο σημα της google

Δοκίμασε να κανεις flash stock+unroot με το Nexus Root Toolkit για soft-bricked/bootloop

Δοκίμασε να κανεις flash stock+unroot με το Nexus Root Toolkit για soft-bricked/bootloop

Δοκιμασα αλλά οκ το έφτιαξα τώρα !!Ευχαριστώ πολύ

Στα xp οι mtp συσκευές έχουν θέμα να αναγνωριστούν. Υπάρχει λύση αλλά είναι χακιά. Κάνε ένα search στο Google και θα δεις. Δοκίμασε και αυτό http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=19153

Εγώ οπότε το συνδέω στο pc ξετικάρω το κουτάκι εντοπισμός σφαλμάτων και παίζει κανονικά.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Σε 3g με απογοητεύει πολύ το νεξους. Μια ώρα και 20 λεπτά οθόνη και 50 λεπτά κλήσεις, 15% η μπαταρια. Slimkat k code blue
Vamos Aris

Σε 3g με απογοητεύει πολύ το νεξους. Μια ώρα και 20 λεπτά οθόνη και 50 λεπτά κλήσεις, 15% η μπαταρια. Slimkat k code blue

Εγώ με στοκ ρομ δε βλέπω τέτοια νούμερα.. Σίγουρα κάτι σου τρώει τη μπαταρία. Σήμα καλό ή παλεύεις με το 3g;

Συμπαθητικό θα έλεγα.. Θα τσεκάρω με κάποιο πρόγραμμα να δω τι παίζει.. Αλλά με wifi είμαι πολύ ικανοποιημενος
Vamos Aris

Συμπαθητικό θα έλεγα.. Θα τσεκάρω με κάποιο πρόγραμμα να δω τι παίζει.. Αλλά με wifi είμαι πολύ ικανοποιημενος

Φίλε blade καπως έτσι είναι είτε με στοκ ρομ είτε με custom που φοράω τώρα. Αν δουλεύεις αποκλειστικά 3g τη λιώνει τη μπαταρία. Η μόνη λύση είναι αν το γυρνάς σε απλό g όταν δεν το χρησιμοποιείς. Με wifi ναι πετάει..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εγώ με στοκ ρομ όταν το είχα για κυρίως κινητό (4.4.2) και ρουτ με 3g μόνιμα ανοιχτά και με πλοήγηση συνέχεια μου έβγαζε περίπου 2.30ωρες με 50-80 φωτεινότητα ... Με άλλες ρομς δεν έχω εμπειρία Γτ πάντα στην στοκ κατέληγα!

καλησπέρα!! ηθελα να ρωτησω αν η cyanogen ειναι καλύτερη απο την στοκ.... και γενικα αν εχει καλύτερη αποδοση κ στο wifi.. σιγουρα δουλεύει με αλλον κερνελ Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα!! ηθελα να ρωτησω αν η cyanogen ειναι καλύτερη απο την στοκ.... και γενικα αν εχει καλύτερη αποδοση κ στο wifi.. σιγουρα δουλεύει με αλλον κερνελ

θα σου ελεγα να την δοκιμασεις και να δεις...εγω χρηστης απο galaxy nexus,nexus 4 και τωρα nexus 5 εχω να σου πω οτι πλεον κραταω στοκ ρομ και πειραματιζομαι με kernel μονο καθως με xposed και gravity εχω σχεδον ολα εκεινα απο μια custom ρομ..

με xposed και gravity εχω σχεδον ολα εκεινα απο μια custom ρομ..

Επειδή ήμουν με GravityBox από το Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούλιο και μετά δοκίμασα 3-4 custom ROM, σου λέω με σιγουριά ότι το GB έχει πλέον αρκετά περισσότερα features από τις custom ROM. Κι ο developer είναι από τους καλύτερους ever. Ό,τι του προτείνει ο κόσμος το βάζει σε επόμενο update.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Επειδή ήμουν με GravityBox από το Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούλιο και μετά δοκίμασα 3-4 custom ROM, σου λέω με σιγουριά ότι το GB έχει πλέον αρκετά περισσότερα features από τις custom ROM. Κι ο developer είναι από τους καλύτερους ever. Ό,τι του προτείνει ο κόσμος το βάζει σε επόμενο update.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Γιαυτό έχω καταλήξει μόνο σε αλλαγές κερνελ...

καλησπέρα!! ηθελα να ρωτησω αν η cyanogen ειναι καλύτερη απο την στοκ.... και γενικα αν εχει καλύτερη αποδοση κ στο wifi.. σιγουρα δουλεύει με αλλον κερνελ

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις slimkat είμαι με το τελευταίο build και τα σπάει :-)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις slimkat είμαι με το τελευταίο build και τα σπάει :-)

+1 κι απο μένα για Σλιμ, την έχω στο κινητό και στο tablet και πάει σφαίρα.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

ευχαριστώ παιδια λεω να δοκιμάσω την σλιμ πλέον με το nexus toolkit ειναι ολα πολυ εύκολα

IPhone 15 Pro 

Καλημερα! Ρε παιδια slim gapps γιατι δεν βγαινουν ανανεωμενα?? Βλεπω PA εχει up to date! Αν βαλω ΡΑ στην LS θα εχουν παλι το dark skin??

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)