amanwithaplan Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Με την LS by kener υπάρχει ενσωματωμένο στο σύστημα superuser το οποίο δεν είναι συμβατο με το stickmount το οποίο θέλει SuperSU για να δουλέψει. Τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ. Τι κάνουμε τώρα; μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Με την LS by kener υπάρχει ενσωματωμένο στο σύστημα superuser το οποίο δεν είναι συμβατο με το stickmount το οποίο θέλει SuperSU για να δουλέψει. Τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ. Τι κάνουμε τώρα; μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ; Δεν χρειάζεται stickmount στην LS....αλλά και να το θέλεις δουλεύει μια χαρά, κάνε reboot μόλις το κανεις install, μετα όταν το ανοιξεις θα σου βγάλει να το κανεις granted.... [ATTACH]47241[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ψιλοχαζη ερώτηση .. Ξέρω οτι καμία custom rom δεν έχει ανάγκη το xposed αλλά είμαι σε slimkat και μου λείπει ενα feature του xposed , αν το εγκαταστησω παιζει καποιο προβλημα? Αν είναι χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει στην ROM, δύσκολα να κάνει conflict. Προσοχή μονάχα σε περίπλοκα modules τύπου gravity box (όχι ότι θα κάνει κανά κράου αλλά παίζει να μην δουλεύουν όλα ακριβώς όπως τα θες) Να υποθέσω ότι μια custom ROM θα είναι πάντα γρηγορότερη από stock ROM + Xposed, έτσι; Το λέω με την έννοια ότι η custom έχει ήδη ενσωματωμένα κάποια features, ενώ το Xposed τρώει extra RAM, ειδικά αν έχεις πολλά modules. Το πόση ram καταναλώνει έχει να κάνει με τα hooks του κάθε module, το ποσο καλά κωδικοποιημένα είναι κλπ. Αυτό για τη σχέση stock-custom δεν είναι απόλυτο.. Πολλές aftermarket ROM έχουν βελτιωμένο κώδικα αλλά από τα πολλά compatibility layer καταντάνε μακράν πιο laggy από μια stock. Φρονώ πως περισσότερη σημασία έχει ένας συμβατός καλορυθμισμένος kernel παρά η ROM αυτή καθαυτή. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Είμαι με slimkat σε ART + elementalx με stock cpu settings εδώ και 4-5 μέρες περίπου. Έτσι όπως έβλεπα ταινία στο MX Player, πατάω home κλείνω την οθόνη. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πατάω power button να την ξανανοίξω, δεν ανοίγει, το πατάω άλλες 3-4 φορές, δεν ανοίγει. Μετά από λίγο ανοίγει η οθόνη μόνη της, πατάω το lock ring για να ξεκλειδώσω, δεν ανταποκρίνεται για αρκετή ώρα, πατάω power για 10 δεύτερα, κάνει reboot, αργεί πολύ στο bootanimation, κάνει optimize όλες τις εφαρμογές μου, το γυρνάει σε dalvik και χάνω κάθε ρύθμιση από όλες τις εφαρμογές. Δεν είχα ούτε titanium backups ούτε nandroid backup. Τι να πω... Δεν ξέρω. Ξενέρωσα. Στο επόμενο στήσιμο που θα κάνω αύριο το πρωί θα περάσω liquidsmooth ή carbon. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Είμαι με slimkat σε ART + elementalx με stock cpu settings εδώ και 4-5 μέρες περίπου. Έτσι όπως έβλεπα ταινία στο MX Player, πατάω home κλείνω την οθόνη. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πατάω power button να την ξανανοίξω, δεν ανοίγει, το πατάω άλλες 3-4 φορές, δεν ανοίγει. Μετά από λίγο ανοίγει η οθόνη μόνη της, πατάω το lock ring για να ξεκλειδώσω, δεν ανταποκρίνεται για αρκετή ώρα, πατάω power για 10 δεύτερα, κάνει reboot, αργεί πολύ στο bootanimation, κάνει optimize όλες τις εφαρμογές μου, το γυρνάει σε dalvik και χάνω κάθε ρύθμιση από όλες τις εφαρμογές. Δεν είχα ούτε titanium backups ούτε nandroid backup. Τι να πω... Δεν ξέρω. Ξενέρωσα. Στο επόμενο στήσιμο που θα κάνω αύριο το πρωί θα περάσω liquidsmooth ή carbon. Αυτό που σου συνέβη (πάλι) είναι αν θυμάμαι καλά αυτό που είχαμε ξαναπεί ScreenOfDeath. Κι επίσης νομίζω πως πατώντας 10" το power κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ήθελε το χρόνο του. Εμένα σε SlimKat με Slim kernel δεν μου το έχει κάνει, ενώ με Purity+Code Blue είχε τύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Δεν χρειάζεται stickmount στην LS....αλλά και να το θέλεις δουλεύει μια χαρά, κάνε reboot μόλις το κανεις install, μετα όταν το ανοιξεις θα σου βγάλει να το κανεις granted.... [ATTACH]47241[/ATTACH] Μπορείς να μου πεις πως κάνω unmount το otg? Δεν μπορω να το βρω. Με stickmount μου έβγαζε unmount στο notification. Τώρα που το εκανα uninstall απο που το κάνουμε;; Edit. Οκ το βρήκα. Settings >storage>unmount USB storage Edited July 12, 2014 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μπορείς να μου πεις πως κάνω unmount το otg? Δεν μπορω να το βρω. Με stickmount μου έβγαζε unmount στο notification. Τώρα που το εκανα uninstall απο που το κάνουμε;; Edit. Οκ το βρήκα. Settings >storage>unmount USB storage Σωστός!!! Ειδες...όσο ψαχνεις μαθαίνεις!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Σωστός!!! Ειδες...όσο ψαχνεις μαθαίνεις!!! :D ακόμα δεν έχω συνηθίσει την ιδέα του otg. Τόσο καιρό με s2,s3,s4 είχα βολευτει με την external SD. :D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κι επίσης νομίζω πως πατώντας 10" το power κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ήθελε το χρόνο του. Το 10" power button κάνει απλό reboot και το κάνω πάντα όποτε κολλάει για αρκετή ώρα. Είναι σαν να βγάζεις, να ξαναβάζεις την μπαταρία και να το ανοίγεις. Κι επειδή δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό στο Ν5, μπορούμε μόνο πατώντας για 10" το power. Το έκανα και σε παλιότερες συσκευές μου αυτό π.χ. S2, Galaxy Nexus γιατί βαριόμουν να βγάζω/βάζω καπάκια και μπαταρίες. Τέλος πάντων, τώρα έγινε το κακό. Θα δοκιμάσω LS, Carbon, Mahdi και Vanir και θα κάνω συγκρίσεις. Το κοινό που έχουν όλες αυτές είναι το Slim recents. Μόνο για την Carbon δεν είμαι σίγουρος ότι έχει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 ...Τέλος πάντων, τώρα έγινε το κακό. Θα δοκιμάσω LS, Carbon, Mahdi και Vanir και θα κάνω συγκρίσεις. Το κοινό που έχουν όλες αυτές είναι το Slim recents. Μόνο για την Carbon δεν είμαι σίγουρος ότι έχει. Βάλε βρε άνθρωπε ένα MultiRom να μην ταλαιπωρείσαι :) Στη Vanir πάντως έχε υπόψη σου μια προσοχή με τους kernel, είναι μεν AOSP αλλά hybrid με μπόλικα στοιχεία από CAF. Με τον CodeBlue πχ πριν από καιρό χανόταν το root ( ξαναφλάσαρες πχ supersu ) ενώ με τον Elemental σε κάποια φάση ήθελε την CAF έκδοση, δε ξέρω τι γίνεται τώρα. Ίσως ο καλύτερος για τη συγκεκριμένη να είναι ο δικός της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 να κάνω και εγώ μια ερώτηση με την σειρά μου? Αν περάσω κάποιο kernel υπάρχει περίπτωση να γίνει καλύτερη η αυτονομία της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 να κάνω και εγώ μια ερώτηση με την σειρά μου? Αν περάσω κάποιο kernel υπάρχει περίπτωση να γίνει καλύτερη η αυτονομία της μπαταρίας? Φυσικά γιατί κάθε κερνελ μπορεί να πάρει πολλές παραμετροποιησεις για τη βελτίωση της μπαταριας Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Θα δοκιμάσω LS, Carbon, Mahdi και Vanir και θα κάνω συγκρίσεις. Το κοινό που έχουν όλες αυτές είναι το Slim recents. Μόνο για την Carbon δεν είμαι σίγουρος ότι έχει. LS αδερφέ από μένα. Δύο εβδομάδες την εχώ και το κινητό πετάει. Κάνε τα τεστ σου και αποφάσισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 LS αδερφέ από μένα. Δύο εβδομάδες την εχώ και το κινητό πετάει. Κάνε τα τεστ σου και αποφάσισε. Τελικά δε δοκίμασα όλες όσες είπα. Έβαλα κατευθείαν Mahdi γιατί μου άρεσε το OP στο XDA με μία πρώτη ματιά. Έχει πάνω κάτω ίδια features με την LS αλλά πολύ πιο οργανωμένα. Την LS όταν την έβαλα ναι μεν είχε πολλά πραματάκια αλλά πολύ αχούρι. Τέλειωσα να τη στήνω πριν λίγο την Mahdi και είναι τέλεια. Απ' ό,τι φαίνεται θα την κρατήσω για αρκετό καιρό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Να ρωτησω κατι...Με την LS εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με το adaway?? δεν δουλευει σωστα, κατι γινεται...με την stock ολα ηταν κομπλε μια φορα τα ειχα στησει και δεν ξαναασχοληθηκα...Στο superSU ειναι κανονικα ενεργοποιημενο. Υπαρχει κατι παρομοιο να δοκιμασω? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Να ρωτησω κατι...Με την LS εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με το adaway?? δεν δουλευει σωστα, κατι γινεται...με την stock ολα ηταν κομπλε μια φορα τα ειχα στησει και δεν ξαναασχοληθηκα...Στο superSU ειναι κανονικα ενεργοποιημενο. Υπαρχει κατι παρομοιο να δοκιμασω? Η LS έχει δικο της ad blocker στα advanced options, ενεργοποίησε αυτό και δεν θα εχεις πρόβλημα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Η LS έχει δικο της ad blocker στα advanced options, ενεργοποίησε αυτό και δεν θα εχεις πρόβλημα!!! Να σε καλα!! δεν το ειχα προσεξει Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Η LS έχει δικο της ad blocker στα advanced options, ενεργοποίησε αυτό και δεν θα εχεις πρόβλημα!!! Πλάκα μας κάνεις;; που είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πλάκα μας κάνεις;; που είναι;; [ATTACH]47304[/ATTACH] πλάκα??? Χαχαχα Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 [ATTACH]47304[/ATTACH] πλάκα??? Χαχαχα Σε εμένα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή αν και το addfree παίζει κανονικα.. Από εκεί και πέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί το Android system μου τρώει πολύ μπαταρία.. [ATTACH]47306[/ATTACH][ATTACH]47308[/ATTACH] Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε εμένα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή αν και το addfree παίζει κανονικα.. Από εκεί και πέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί το Android system μου τρώει πολύ μπαταρία.. [ATTACH]47306[/ATTACH][ATTACH]47308[/ATTACH] Πια εκδοση της LS εχεις; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πια εκδοση της LS εχεις; Ls kener 3.10 27/6/14 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ls kener 3.10 27/6/14 βαλε την official blood 3.1,εχει και τα κανουργια buttons απο την L και AD blocker!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 βαλε την official blood 3.1,εχει και τα κανουργια buttons απο την L και AD blocker!!! Μήπως ξέρεις κιόλας γιατί το Android system μου καταναλώνει τόσο πολύ μπαταρία.. Έχω παραθέσει κάποιες φώτο νωρίτερα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μου δουλεύουν τα push notifications στο PlayStation app; Δούλευαν για λίγο αφού έκανα OTA update στην 4.4.4 και μετά από λίγες μέρες σταμάτησαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts