Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sε ευχαριστω πολυ !!!Να σου κανω μια ερωτηση αν χρησημοποησω το nexus root toolkit κανει το flag false γιατι θελω να το στειλς σε service

Ναι. Δες και το

για βοήθεια.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι. Δες και το
για βοήθεια.

Σε ευχαριστω πολυ μετα ετρεξα την εντολη oem device-info και ηταν faulse

Faulse

True !!Ετσι πρεπει να ειναι Σωστα ?

Υπαρχει καποιο patch που να ειναι συμβατο με την ls ?

Γιατί να βάλεις patch στην LS???? Σου φαίνεται αργή???

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Οχι βεβαια !!!!! Ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει ειδικα σε συνδυασμο με τον uber kernel και τις perfomance ρυθμισεις που ειχατε ανεβασει σε ενα οδηγο. Απλα ηθελα ενα μεγαλο σκορ στο antutu για βουλωσω μερικα στοματα μερικων αντι-nexus-ακιδων. By the way θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα αλανια που αφιερωνουν ωρες απο τον πολυτιμο χρονο τους με να το ανεβαζουν κατατοπιστικους οδηγους , να ενημερωνουν συνεχως το forum με τις νεες rom και kernel και φυσικα να δινουν απλοχερα σαφεστατες απαντησεις σε ολους εμας τους αδαεις . αλανια συνεχιστε αυτο που τοσο καλα ξερετε να κανετε !!!!!

Οχι βεβαια !!!!! Ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει ειδικα σε συνδυασμο με τον uber kernel και τις perfomance ρυθμισεις που ειχατε ανεβασει σε ενα οδηγο. Απλα ηθελα ενα μεγαλο σκορ στο antutu για βουλωσω μερικα στοματα μερικων αντι-nexus-ακιδων. By the way θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα αλανια που αφιερωνουν ωρες απο τον πολυτιμο χρονο τους με να το ανεβαζουν κατατοπιστικους οδηγους , να ενημερωνουν συνεχως το forum με τις νεες rom και kernel και φυσικα να δινουν απλοχερα σαφεστατες απαντησεις σε ολους εμας τους αδαεις . αλανια συνεχιστε αυτο που τοσο καλα ξερετε να κανετε !!!!!

Φιλέ μου τα bench δεν είναι ένδειξη, ίσα ίσα που καμια φορά είναι παραπλανητικά, εγώ στην stock rom με τα patch είχα βγάλει 36000+,αλλά σε σχέση με την LS είναι σαφώς πιο αργή,και ας έχω βγάλει 34000 με την LS....

Nexus 5 red 16GB

Θα είναι παρόντες οι άπιστοι αντι-nexus φιλοι σου στο benchmark?:D

Αν όχι, βαλε την Rastakat του rascarlo με banks gapps, supersu, Z2 patches, updated GPU drivers & Trinity kernel στα 2.4, το Nexus σε σακουλάκι στο ψυγείο να πεσει η θερμοκρασία της CPU στους 20 - 25 βαθμούς και τρέξε το antutu με το κινητό μέσα στο ψυγείο.

38000 θα χτυπήσεις χαλαρά, λογικά 39000+.:lol:

Μπορείς επίσης να βάλεις τον Uber με τέρμα ρυθμίσεις στον ondemand & 4 cores always online.

Επίσης δοκίμασε και τον Performance για τερμα κλέψιμο.:p

Εκτός ψυγείου μην περιμένεις καλό σκορ τώρα το καλοκαίρι γιατί λόγω thermal throttle κανει uc η CPU.

Υ.Γ.: Για να μην το ξεχάσω και ψαχνεσαι, πριν περάσεις την Rastakat πρεπει να κανεις unmount system στο TWRP. Επίσης αργεί το install, μπορεί να κανει μέχρι 10 λεπτα. Εμένα είχε γίνει πολύ γρήγορα αλλά πολλοί λένε οτι αργεί. Βέβαια αυτοι δεν έκαναν unmount system αλλά κάτι μπακαλιστικα reboot recovery. Αν εχεις περάσει απο PSX ξέρεις.:p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλέ μου τα bench δεν είναι ένδειξη, ίσα ίσα που καμια φορά είναι παραπλανητικά, εγώ στην stock rom με τα patch είχα βγάλει 36000+,αλλά σε σχέση με την LS είναι σαφώς πιο αργή,και ας έχω βγάλει 34000 με την LS....

Και εγώ χωρίς patches με Slim & LS έχω τα χαμηλότερα σκορ ενω είναι χαλαρά οι πιο γρήγορες.

Ακόμα χαμηλότερα με ART που είναι ακόμα πιο γρήγορες οι συγκεκριμένες rom, ειδικα η Slim.

Τα bench είναι για κλωτσιές γενικότερα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ στην ls πάντως ενώ ειπα θα την κρατήσω είδα χειρότερο Wi-Fi σήμα σε σημεία μέσα στο σπίτι και λέω να την βγάλω..

Το router το τσεκαρες?

Γιατί ποτε δεν είχα θέμα με WiFi.

Edited by gtctsiamp

[/color]

Το router το τσεκαρες?

Γιατί ποτε δεν είχα θέμα με WiFi.

Ναι δεν είχε το router θέμα... Σε σημεία που είχα δύο γραμμές με ls είχα μια και σε σημεία με μια γραμμή δεν είχα καθόλου...

Είμαι στοκ τώρα με uber sabermod και βλέπω μπαταρία τώρα... Αν και προς το παρόν τα πάει μια χαρά. Και δεν τον έχω πειράξει κιολιας..

Με LS εδω και καποιες μερες και εχω παρατηρησει οτι εχει φοβερη διαχειριση μπαταριας!! Πρωτη φορα ειμαι απο το πρωι φορτισμενο και το βραδυ εχω 70%...Αλλα οντως εχει καποια θεμα στο wifi..Προσωπικα δεν με ενοχλει καθως εχω rooter κοντα μου αλλα το ειδα σημερα σε ενα φιλο το s4 του ειχε 3 γραμμες και γω 1...με στοκ ειχα επισης 3 γραμμες

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Έβαλα και εγώ να δοκιμασω ls με με uber 4.10. Οντως ταχύτατη και σταθερή. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα είναι νωρίς αλλά φαίνεται να τα πάει καλά. Που είναι αυτό το post με τις παραμετροποήσεις του uber να τις κάνω και εγώ ρε παιδιά.

Ούτως ή άλλως ακόμα με stock rom το τηλ είναι αεροπλάνο.

Από εκεί και πέρα για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας όσοι περάσαμε την Ls kener να αφήσουμε το στοκ κερνελ η να περάσουμε όλοι τον Uber 4.10 που προτείνετε και μέσω πχ trickster (αν δουλευουν) να βάλουμε κάποιο battery profile?

Edited by puzzle21

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Δεν χρειαζεται να ειναι παρων...τους τα στελνω με screenshot !!! Με art θα γινει ακομα πιο γρηγορη ? Τελικα υπαρχει καποιο patch ??? Απ οτι ξερω γινεται πιο smooth με τα patch....

Με art λογικά θα είναι πιο αργό λόγω ασυμβατότητας..

Εγώ στο HTC desire με sense είχα ασύγκριτα καλύτερα benchmarks από ότι με cm αλλά το τηλέφωνο δεν παλευοταν με sense..

Για να βάλουμε άλλον κερνελ σε ls by kener απλά τον περνάμε από πάνω με dirty flash? Αν θέλουμε πχ για να βάλουμε chaos (δεν ξέρω αν είναι συμβατος) απλά ρωτάω τον περνάμε με dirty flash η πρέπει πρώτα να περάσουμε ξανά τη ρομ και μετά τον κερνελ;

''Ipad mini 2''

Για να βάλουμε άλλον κερνελ σε ls by kener απλά τον περνάμε από πάνω με dirty flash? Αν θέλουμε πχ για να βάλουμε chaos (δεν ξέρω αν είναι συμβατος) απλά ρωτάω τον περνάμε με dirty flash η πρέπει πρώτα να περάσουμε ξανά τη ρομ και μετά τον κερνελ;

Μπαινεις recovery κανεις wipe dalvik/cashe φλασαρεις την rom, και στο καπακι φλασαρεις τoν kernel,reboot system και εισαι ετοιμος!!!

Nexus 5 red 16GB

Μπαινεις recovery κανεις wipe dalvik/cashe φλασαρεις την rom, και στο καπακι φλασαρεις τoν kernel,reboot system και εισαι ετοιμος!!!

Σε ευχαριστώ.. Το διάβασα μέσα στο κερνελ του chaos γι αυτό ρώτησα. Ξέρεις αν είναι συμβατος με τη ρομ μας;

''Ipad mini 2''

Σε ευχαριστώ.. Το διάβασα μέσα στο κερνελ του chaos γι αυτό ρώτησα. Ξέρεις αν είναι συμβατος με τη ρομ μας;

Απο οτι ξερω ειναι AOSP,αρα ειναι συμβατος,θα κοιτας στο op του dev να λεει παντα AOSP...:)

Nexus 5 red 16GB

Απο οτι ξερω ειναι AOSP,αρα ειναι συμβατος,θα κοιτας στο op του dev να λεει παντα AOSP...:)

Έχεις δίκιο σταμάτησε με τις aokp και πλέον ασχολείται με aosp. Λίγο το caf με μπερδεύει σε αυτά.

''Ipad mini 2''

Χρησιμοποιεί κανείς Slim chamber of secrets ή Liquid dungeon; Το έψαξα λίγο γιατί θέλω να φτιάξω κάποια toggles αλλά δε βρίσκω κάποιο link που να έχει όλα τα settings strings για να τα φτιάξω. Για παράδειγμα, θέλω toggle που να ανοιγοκλείνουν το wifi, το network mode 2g-3g, data, sync και να εμφανίζεται το volume panel.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος (εφαρμογή, mod, kernel κλπ.) να μπορώ να απενεργοποιώ το 4G σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Ξέρω ότι γίνεται manually στα settings, αλλά θέλω αυτοματοποίηση.

π.χ. στο σπίτι μου (και όχι μόνο) έχει πολύ αδύναμο/διακοπτόμενο σήμα 4G (0-1 μπάρες, κάπου στα -120-125 dB), οπότε θεωρώ ότι τσάμπα κουράζει την μπαταρία για να διατηρήσει την σύνδεση, άσε που σε φωνητικές κλήσεις γυρίζει μόνο του σε 3G (ελλείψει VoLTE).

Για μένα το ιδανικό θα ήταν όπου και όποτε υπάρχει WiFi, να γυρίζει αυτόματα σε 2G/GSM, μιας και τότε δεν χρειάζομαι το mobile internet.

Γενικά από άποψη σήματος έχω παρατηρήσει ότι ισχύει το 2G > 3G > 4G. Αυτό ίσως αλλάξει με το άνοιγμα των 800 MHz, αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε...

Edited by bedazzled

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος (εφαρμογή, mod, kernel κλπ.) να μπορώ να απενεργοποιώ το 4G σε συγκεκριμένες περιπτώσεις; Ξέρω ότι γίνεται manually στα settings, αλλά θέλω αυτοματοποίηση.

π.χ. στο σπίτι μου (και όχι μόνο) έχει πολύ αδύναμο/διακοπτόμενο σήμα 4G (0-1 μπάρες, κάπου στα -120-125 dB), οπότε θεωρώ ότι τσάμπα κουράζει την μπαταρία για να διατηρήσει την σύνδεση, άσε που σε φωνητικές κλήσεις γυρίζει μόνο του σε 3G (ελλείψει VoLTE).

Για μένα το ιδανικό θα ήταν όπου και όποτε υπάρχει WiFi, να γυρίζει αυτόματα σε 2G/GSM, μιας και τότε δεν χρειάζομαι το mobile internet.

Γενικά από άποψη σήματος έχω παρατηρήσει ότι ισχύει το 2G > 3G > 4G. Αυτό ίσως αλλάξει με το άνοιγμα των 800 MHz, αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε...

Απο την στιγμή που είσαι ροοτ κατεβάζεις gravity box και επιλέγεις smart radio και κάνει ακριβώς αυτό που θες... Μιλάω για στοκ Ρομ διαφορετικά υπάρχουν και custom roms που το κάνουν...δεν σου λέω για εφαρμογές (tasker, automate it )ή με το NFC...

Σε ευχαριστώ. Αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος απαιτεί Dalvik λόγω του Xposed, οπότε μάλλον θα περιμένω το Android L, γιατί δεν θέλω να χάσω το ART...

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)