souliar Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βλέπω οτι τελικά δοκιμαζετε τηv LS με uber:up:: θα δείτε οτι είναι πολύ γρήγορη,σταθερή πλεον,και κατα περίεργο τροπο ενω είναι επιθετική rom με πολλά startup tweaks μαζί με τον εξίσου επιθετικό Uber, έχει τρομερή διαχείρηση μπαταρίας, εύχομαι καλές πτήσεις!!!:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μπράβο που έχετε το κουράγιο και την όρεξη να απαντάτε τέτοια ώρα. :) Τελικά, βλέπετε τι έβαλα στην υπογραφή. Εκ πρώτης όψεως μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Τελικά έβαλα slim full gapps του dankoman για το TRDS. Την έστησα λίγο. Τώρα μόλις έκανα και restore από Titanium και συνεχίζω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Η Purity είναι ψιλοάδεια για μένα :lol: Τον Code Blue όπως και τις 2 ROM που πρότεινες θα τις έχω στα υπόψιν σε περίπτωση που δε μου αρέσει κάτι έτσι όπως είμαι τώρα. @gtctsiamp Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :) :lol: O dankoman είναι το νέο αστέρι της SlimTeam.:D Η Purity είναι μία άριστη rom και μην ξεχνάμε ότι ο Dario την φτιάχνει μόνος του και υποστηρίζει σχεδόν όλες τις Nexus συσκευές. Πιο πολλά features δεν βάζει από πεποίθηση. Πιστεύω όμως ότι τον έπαιρνε να βάλει 2-3 features ακόμα. To μόνο που θέλει η Purity είναι κάποια optimizations ώστε να αυξήσει την ταχύτητα της πιστεύω ή ένα πιο εκτενές ίσως καθάρισμα του κώδικα. Είναι όμως και αυτά τα Slim recents που άμα τα συνηθίσεις δεν θες τίποτε άλλο.:lol: Πάντως είναι πανάξια στο Original Development του XDA. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η slim έβγαλε έκδοση με heads up με δική τους υλοποίηση.. Την έκανε compile αυτος που φτιάχνει τα gapps, δεν έχει ανέβει αλλά είναι γραμμένο από τον kufi(αρχιdev της slim :p) Δείτε εδώ https://plus.google.com/app/basic/stream/z12bh5oh2nbyef1ih04cg3izlkngvhril1c Έχω φλασάρει εδώ και τρεις μέρες 5-6 builds με heads up by kufikugel και new Quiet Hours by Jubakuba.:D Πάντα μετά τις stable γίνεται χαμός στην Slim.:yahoo: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Sε ευχαριστω πολυ !!!Να σου κανω μια ερωτηση αν χρησημοποησω το nexus root toolkit κανει το flag false γιατι θελω να το στειλς σε service Αν είσαι root χρησιμοποίησε την εφαρμογή bootunlocker για να σβήσεις το flag. So simple. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παίζει να φταίνε τα gapps που δεν έχω ειδοποιήσεις από το Facebook? Έχω περάσει τα standard gapps 4.4.4. Μπορώ να περάσω αλλά από πάνω τώρα να δω τι παίζει; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παίζει να φταίνε τα gapps που δεν έχω ειδοποιήσεις από το Facebook? Έχω περάσει τα standard gapps 4.4.4. Μπορώ να περάσω αλλά από πάνω τώρα να δω τι παίζει; Του banks εννοείς? Καλύτερα να κάνεις dirty τα gapps του ίδιου, αλλίως δοκίμασε ένα γρήγορο clean μόνο και μόνο για να δεις αν δουλεύει. Τι setup έχεις? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είσαι root χρησιμοποίησε την εφαρμογή bootunlocker για να σβήσεις το flag. So simple. Αυτό το tip το έχω δει σε έναν οδηγό εδώ μέσα νομίζω.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Του banks εννοείς? Καλύτερα να κάνεις dirty τα gapps του ίδιου, αλλίως δοκίμασε ένα γρήγορο clean μόνο και μόνο για να δεις αν δουλεύει. Τι setup έχεις? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το tip το έχω δει σε έναν οδηγό εδώ μέσα νομίζω.:p Όταν λες γρήγορο clean? Την Ls by kener πέρασα με τον stock kernel της. Και πέρασα τα standard gapps του Banks που μου πρότεινε και ο souliar. Να δοκιμάσω και τα pa-gapps? Του ιδίου ποια είναι; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Όταν λες γρήγορο clean? Την Ls by kener πέρασα με τον stock kernel της. Και πέρασα τα standard gapps του Banks που μου πρότεινε και ο souliar. Να δοκιμάσω και τα pa-gapps? Του ιδίου ποια είναι; Βάλε τα slim gapps από εδώ. Διάλεξε ανάμεσα σε mini, normal & full. Μην σε απασχολεί που λέει BETA, είναι πιο σταθερά από τα Stable. http://i.imgur.com/fpMtv6d.png Επίσης ξέρω πως τα slim gapps κάνουν και αυτόματα sync τα contacts με το facebook ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω facebook. Πάντως με τα slim gapps ποτέ δεν είχε κανείς θέμα στο xda. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βάλε τα slim gapps από εδώ. Διάλεξε ανάμεσα σε mini, normal & full. Μην σε απασχολεί που λέει BETA, είναι πιο σταθερά από τα Stable. http://i.imgur.com/fpMtv6d.png Επίσης ξέρω πως τα slim gapps κάνουν και αυτόματα sync τα contacts με το facebook ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω facebook. Πάντως με τα slim gapps ποτέ δεν είχε κανείς θέμα στο xda. Το sync contacts το έχω απενεργοποιημενο. Δεν θεωρώ ότι επηρεάζει βέβαια τις ειδοποιησεις Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αυτό το tip το έχω δει σε έναν οδηγό εδώ μέσα νομίζω.:p Στου στραβούλιακα τον οδηγό είναι. Δώσε λύσεις στον λαό γιατί το στοκ πολλοί εμίσησαν, το φλασαρισμα ουδείς! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το sync contacts το έχω απενεργοποιημενο. Δεν θεωρώ ότι επηρεάζει βέβαια τις ειδοποιησεις Δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω facebook και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Γενικά πάντως δεν το έχω δει πρόσφατα ως πρόβλημα στο xda οπότε είναι πολύ πιθανόν κάπου να έχεις κάνει κάτι. Μήπως έχεις κανένα xposed ή έχεις κάνει greenify την εφαρμογή ή έχεις επιλέξει καμία ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στου στραβούλιακα τον οδηγό είναι. Δώσε λύσεις στον λαό γιατί το στοκ πολλοί εμίσησαν, το φλασαρισμα ουδείς! Υπάρχουν και οδηγοι?:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω facebook και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Γενικά πάντως δεν το έχω δει πρόσφατα ως πρόβλημα στο xda οπότε είναι πολύ πιθανόν κάπου να έχεις κάνει κάτι. Μήπως έχεις κανένα xposed ή έχεις κάνει greenify την εφαρμογή ή έχεις επιλέξει καμία ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν και οδηγοι?:lol: δεν περασα καθολου ουτε xposed ουτε greenify... θα δοκιμασω και τα gapps που προτεινεις να δω. μου φαινεται πολυ περιεργο και επειδη χρησιμοποιω πολυ συχνα το facebook εν μερη το χρειαζομαι. σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 δεν περασα καθολου ουτε xposed ουτε greenify... θα δοκιμασω και τα gapps που προτεινεις να δω. μου φαινεται πολυ περιεργο και επειδη χρησιμοποιω πολυ συχνα το facebook εν μερη το χρειαζομαι. σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου. Για να μην στήνεις ξανά rom κάνε ένα dirty flash πάλι τα banks gapps αν έχει βγάλει νέα έκδοση μήπως είναι κανένα θέμα με τα services γιατί ανανεώθηκαν εχθές. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Για να μην στήνεις ξανά rom κάνε ένα dirty flash πάλι τα banks gapps αν έχει βγάλει νέα έκδοση μήπως είναι κανένα θέμα με τα services γιατί ανανεώθηκαν εχθές. Χθες το μεσημερι τα κατεβασα και στο λινκ του το τελευταιο update ειναι στις 2/7. Αν περασω αλλα gapps χρειαζεται παλι στησιμο η ρομ? Τωρα κατεβαζω τα slim gapps να δοκιμασω. Γμτ ειναι το μονο προβλημα που συνεβει αλλα που θα παει ελπιζω να βρω λυσεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χθες το μεσημερι τα κατεβασα και στο λινκ του το τελευταιο update ειναι στις 2/7. Αν περασω αλλα gapps χρειαζεται παλι στησιμο η ρομ? Τωρα κατεβαζω τα slim gapps να δοκιμασω. Γμτ ειναι το μονο προβλημα που συνεβει αλλα που θα παει ελπιζω να βρω λυσεις. Βασικά παίζει να είναι και θέμα εφαρμογής. Δοκίμασε πρώτα ένα clear της εφαρμογής. Από ότι έχω ακούσει πάντως οι εφαρμογές του facebook είναι πολύ bad coded. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 δεν περασα καθολου ουτε xposed ουτε greenify... θα δοκιμασω και τα gapps που προτεινεις να δω. μου φαινεται πολυ περιεργο και επειδη χρησιμοποιω πολυ συχνα το facebook εν μερη το χρειαζομαι. σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου. Εχεις κοιτάξει στα settings του Facebook αν είναι ενεργοποιημενα τα notifications;;; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εχεις κοιτάξει στα settings του Facebook αν είναι ενεργοποιημενα τα notifications;;; Ναι φιλε μου κανονικα... την εβγαλα την εβαλα ξανα..περασα το messanger του facebook ουτε εκει ειδοποιηση τιποτα. περασα sync me μπας και παλι τα ιδια. Το ιδιο παθαινα οποτε περναγα παλια αλλη ρομ στο galaxy s3 Που ειχα γιατι εκει εξαφανοταν ενα αρχειο sns για καποιο λογο. Στο τελευταιο σταδιο που εχω φτασει ειναι να δοκιμασω αλλα gaps. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Για όσους βαριούνται τις rom που αναφέρουμε εδώ όλη την ώρα, προτείνω για δοκιμή την lichti1901's Rastakat. Πολύ καλό rastabuild με trds και πολλά χρήσιμα features. Φλασάρετε κανονικά και ότι patches κάνουν για την stock και φυσικά όποιον aosp kernel θέλετε. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι φιλε μου κανονικα... την εβγαλα την εβαλα ξανα..περασα το messanger του facebook ουτε εκει ειδοποιηση τιποτα. περασα sync me μπας και παλι τα ιδια. Το ιδιο παθαινα οποτε περναγα παλια αλλη ρομ στο galaxy s3 Που ειχα γιατι εκει εξαφανοταν ενα αρχειο sns για καποιο λογο. Στο τελευταιο σταδιο που εχω φτασει ειναι να δοκιμασω αλλα gaps. Η λύση είναι μία, διαγράφεις το facebook που τρώει και μπαταρία.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εντάξει έβγαλα πάλι Facebook και το messenger του τα έστησα πάλι από την αρχή και ευτυχώς επανήλθε. Πάλι καλά.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μολισ μου ήρθε ota η purity Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μου ήρθε OTA σε android L :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μου ήρθε OTA σε android L :p Σοβαρά;; Πως γίνεται αυτό ; :P Στοκ ησουν; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σοβαρά;; Πως γίνεται αυτό ; :P Στοκ ησουν; Τώρα δεν ξέρω αν το λες για πλάκα εσύ, εγώ πάντως έκανα πλάκα.. Έτσι για να ευθυμησουμε μια που είναι και παρασκευή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τώρα δεν ξέρω αν το λες για πλάκα εσύ, εγώ πάντως έκανα πλάκα.. Έτσι για να ευθυμησουμε μια που είναι και παρασκευή :p Χαχαχα για κατι δευτερα σκάλωσα αλλα μετά συνήλθα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 :D :grin: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts