Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα ενα backup την stock rom μέσω του rom manager. Αν περάσω τώρα την slimkat και μετα θελω να επιστρέψω για οποιονδήποτε λογο πίσω, το rom manager θα μου επαναφέρει το κινητό όπως το έχω αποθηκεύσει ή όχι;

Το καλυτερο ειναι να κανεις nanadroid backup,οπου γυρναει το κινητο ακριβως οπως ηταν....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το καλυτερο ειναι να κανεις nanadroid backup,οπου γυρναει το κινητο ακριβως οπως ηταν....

Κατεβαζω το online nandroid μεσω play store και ακολουθώ τις οδηγίες;

Εγώ πάντως που την είχα μέχρι σήμερα -την Purity- (από την αρχή που πήρα το κινητό) κι έβαλα σήμερα SlimKat, μπορώ με σιγουριά να πω πως η δεύτερη είναι αρκετά πιο γρήγορη. Η στοκ μια εβδομάδα που την κράτησα δε μου φάνηκε καθόλου αργή-για να μη πω το ίδιο με Purity.

Δε διαφωνώ ότι η Slim και oi Slim based γενικά είναι πιο σβέλτες, απλά για μένα η ταχύτητα από μόνη της δεν είναι το μοναδικό κριτήριο.

Μια χαρά τα πάει πάντως η Purity αλλά και η σκέτη στοκ σε αυτόν τον τομέα.

Ενημερωτικά επειδή στην Purity μετά από αρκετό καιρό είχα κάνει clean εγκατάσταση, η διαφορά ήταν εμφανής, σε σχέση με τα απανωτά dirty που είχα κάνει για μεγάλο διάστημα. Καλό είναι κάπου κάπου να κάνουμε μια καθαρή.

Όταν λέμε ταχύτητα φαντάζομαι εννοούμε όλοι το ίδιο πράγμα ε? Όχι τα transition effects κλπ

Πάντως όσον αφορά τα minux builds η διαφορά πιστεύω είναι πιο εμφανής σε αυτό της PA, η MinuxSlim εμένα το ίδιο σχεδόν με την "απλή" μου φαίνεται από πλευράς επιδόσεων.

Άσχετο, κανείς δε χρησιμοποιεί εδώ Vanir...? :)

Κατεβαζω το online nandroid μεσω play store και ακολουθώ τις οδηγίες;

Μέσω TWRP γίνεται... γιατί να κατεβάσεις εφαρμογή??? Δεν είσαι root;;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε διαφωνώ ότι η Slim και oi Slim based γενικά είναι πιο σβέλτες, απλά για μένα η ταχύτητα από μόνη της δεν είναι το μοναδικό κριτήριο.

Ενημερωτικά επειδή στην Purity μετά από αρκετό καιρό είχα κάνει clean εγκατάσταση, η διαφορά ήταν εμφανής, σε σχέση με τα απανωτά dirty που είχα κάνει για μεγάλο διάστημα. Καλό είναι κάπου κάπου να κάνουμε μια καθαρή.

Όταν λέμε ταχύτητα φαντάζομαι εννοούμε όλοι το ίδιο πράγμα ε? Όχι τα transition effects κλπ

Πάντως όσον αφορά τα minux builds η διαφορά πιστεύω είναι πιο εμφανής σε αυτό της PA, η MinuxSlim εμένα το ίδιο σχεδόν με την "απλή" μου φαίνεται από πλευράς επιδόσεων.

Vanir έχω δοκιμάσει, αλλά δεν τρελάθηκα και γύρισα σε LS build by Kener.Η διάφορες αναμεσα σε minux slim και την official είναι όντως πολύ μικρές, την διαφορα την κανει κατά την γνώμη μου το οτι ο minux έχει βάλει lockscreen notifications, και γιαυτό την προτιμώ εγω,κατά τα αλλά σχεδόν ίδιες είναι σε επιδόσεις :)

Nexus 5 red 16GB

Ενταξει απο χθες εχω και γω LS απο τον Kener και δεν υπαρχει..ισως η καλυτερη rom που εχω βαλει και με βολεψε κιολας..Βλεπω οτι ερχεται με 3.4.95 Uber francoSound κερνελ.. Να περασω το νεο Uber sabermod 4.10 καλυτερα?? Και αν ναι απλα το φλασαρω dirty οπως ειναι? Η θελει να περασω τον stock πρωτα?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Μπες στο Android Development section του Nexus 5 στο XDA και θα βρεις αρκετές.

Διαλέγεις και φλασάρεις.

Αυτό έλεγα μήπως είχε κανείς ένα σίγουρο link μη κατεβάσω πάλι καμία σαχλαμάρα και την πατήσω!

Για τα patches έχουμε κανένα νέο ή παίζουν και τα παλιά για 4.4.3?

Ενταξει απο χθες εχω και γω LS απο τον Kener και δεν υπαρχει..ισως η καλυτερη rom που εχω βαλει και με βολεψε κιολας..Βλεπω οτι ερχεται με 3.4.95 Uber francoSound κερνελ.. Να περασω το νεο Uber sabermod 4.10 καλυτερα?? Και αν ναι απλα το φλασαρω dirty οπως ειναι? Η θελει να περασω τον stock πρωτα?

Ξαναφλασαρεις την rom σου, και μετα φλασαρεις των νεο kernel....

Nexus 5 red 16GB

Super επιδόσεις με LS build by Kener και την καινούργια build του uber sabermod 4.10 ,τι να πω ρε παιδια,ο Kener ειναι τεράστιος developer, εκανα τεστ με Slim,carbon,Mahdi,purity με ακριβώς τα ίδια gapps,ίδιες εφαρμογές, και απλά τους ρίχνει σκόνη η LS...σε ταχύτητα και άνοιγμα εφαρμογών αρκετά ποιο γρήγορη, το multitasking ακριβως το ίδιο με την slim,αλλά σε όλα τα αλλά σαφως γρηγορότερη η LS by Kener!!!

Respect!!!

Η LS έχει το ίδιο multitasking με την slim δηλαδή δεν έναι το κλασικό στοκ αλλά αυτό που φαίνονται πιο μεγαλα τα recent apps? Αλλάζει αυτό στην LS γιατί δεν το γουσταρω καθόλου.

Συμφωνώ. Δυστυχώς όμως έχω ενα προβλημακι. Το navigon δε δουλεύει σωστα. Έχει πολύ μικρο DPI σαν εφαρμογή σε σημείο που δυο γραμματα του να γεμίζουν την οθόνη. Επίσης νομίζω οτι οι ενδείξεις για την κατανάλωση της μπαταρίας είναι ο,τι να ναι. Καμια ιδέα;

Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ και δεν κατάφερα να το λύσω. Αυτός ηταν και ο λόγος που έφυγα απο την LS αν και την καραγουσταρα. Δοκιμασία με xposed και app settings αλλά τίποτα. Εαν βρεις τρόπο ή κάποιος άλλος θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω.

Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ και δεν κατάφερα να το λύσω. Αυτός ηταν και ο λόγος που έφυγα απο την LS αν και την καραγουσταρα. Δοκιμασία με xposed και app settings αλλά τίποτα. Εαν βρεις τρόπο ή κάποιος άλλος θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω.

Λύθηκε. απλως έβαλα τη τελευταια έκδοση του navigon που δουλεύει μια χαρά.

Λύθηκε. απλως έβαλα τη τελευταια έκδοση του navigon που δουλεύει μια χαρά.

Οκ. Θα ξαναδοκιμασω. Ευχαριστώ

Αυτό ακριβώς έλεγα εχθές στον Souliar.:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχεις απλά βάλει την LS του Kener, τότε φλάσαρε τον νέο UBER κατευθείαν.

Λέγοντας stock τι εννοείς?

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό έλεγα μήπως είχε κανείς ένα σίγουρο link μη κατεβάσω πάλι καμία σαχλαμάρα και την πατήσω!

Για τα patches έχουμε κανένα νέο ή παίζουν και τα παλιά για 4.4.3?

Εγώ θα έβαζα του vomer.

Για τα patches δες το αντίστοιχο thread στο xda.

Μπορείς βέβαια να φλασάρεις και να δοκιμάσεις αφού βέβαια έχεις κάνει ένα nandroid πριν.

Η LS έχει το ίδιο multitasking με την slim δηλαδή δεν έναι το κλασικό στοκ αλλά αυτό που φαίνονται πιο μεγαλα τα recent apps? Αλλάζει αυτό στην LS γιατί δεν το γουσταρω καθόλου.

Αν εννοείς τα Slim recents, η LS έχει και aosp recents.

Βέβαια τα Slim recents είναι έτη φωτός μπροστά σαν υλοποίηση.

Είχες βάλει xposed στην LS?

Edited by gtctsiamp

Αυτό ακριβώς έλεγα εχθές στον Souliar.:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχεις απλά βάλει την LS του Kener, τότε φλάσαρε τον νέο UBER κατευθείαν.

Λέγοντας stock τι εννοείς?

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα έβαζα του vomer.

Για τα patches δες το αντίστοιχο thread στο xda.

Μπορείς βέβαια να φλασάρεις και να δοκιμάσεις αφού βέβαια έχεις κάνει ένα nandroid πριν.

Αν εννοείς τα Slim recents, η LS έχει και aosp recents.

Βέβαια τα Slim recents είναι έτη φωτός μπροστά σαν υλοποίηση.

Είχες βάλει xposed στην LS?

Αφού έχει και τα δυο οκ. Απλα τα slim recents δεν με βολεψαν ιδιαίτερα ποτέ.

Να είχα βάλει xposed για να φτιαξω το DPI του navigon με app settings module. Δεν είχα δει κάποιο πρόβλημα.

Αφού έχει και τα δυο οκ. Απλα τα slim recents δεν με βολεψαν ιδιαίτερα ποτέ.

Να είχα βάλει xposed για να φτιαξω το DPI του navigon με app settings module. Δεν είχα δει κάποιο πρόβλημα.

Ποτε δεν βαζουν Xposed Module σε custom rom!!!!!!ειδικα αμα ειναι και φορτωμενες οπως η LS,τοσο καιρο γραφουμε και λεμε τοσα πραγματα,ηθελα να ηξερα αν τα διαβαζετε?????

Nexus 5 red 16GB

Ποτε δεν βαζουν Xposed Module σε custom rom!!!!!!ειδικα αμα ειναι και φορτωμενες οπως η LS,τοσο καιρο γραφουμε και λεμε τοσα πραγματα,ηθελα να ηξερα αν τα διαβαζεται?????

Να σου απαντήσω???:lol:

Το γραφουν σχεδον ολα τα σαιτ...στο xda το λενε ολοι οι developer, στο myphone το εχουμε πει ισαμε χιλιες φορες,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται,κανεις δεν διαβαζει :mad:

Nexus 5 red 16GB

Το γραφουν σχεδον ολα τα σαιτ...στο xda το λενε ολοι οι developer, στο myphone το εχουμε πει ισαμε χιλιες φορες,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται,κανεις δεν διαβαζει :mad:

Δεν διαβάζουν, τα γράφουν... και σου λέει αν θέλω κάτι θα το ρωτήσω και όλο και κάποιο από τα γνωστά κορόιδα θα μου απαντήσει...

Ποτε δεν βαζουν Xposed Module σε custom rom!!!!!!ειδικα αμα ειναι και φορτωμενες οπως η LS,τοσο καιρο γραφουμε και λεμε τοσα πραγματα,ηθελα να ηξερα αν τα διαβαζετε?????

Δεν διαβάζουν, τα γράφουν... και σου λέει αν θέλω κάτι θα το ρωτήσω και όλο και κάποιο από τα γνωστά κορόιδα θα μου απαντήσει...

Μην το παίρνετε κατάκαρδα, συμβαίνει καμιά φορά.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ατομα τα οποια εχουν ενα σεβαστο αριθμο posts αρα εχουν καποιες σχετικες γνωσεις ιδιως σε θεματα που εχουν απαντηθει πολλες φορες,πιστευω οτι δεν θα πρεπει να δινουμε απαντησεις,και αυτο γιατι το θεμα γεμιζει με ακριβως τις ιδιες ερωτησεις-απαντησεις και κατανταει βαρετο!!!

Nexus 5 red 16GB

Ατομα τα οποια εχουν ενα σεβαστο αριθμο posts αρα εχουν καποιες σχετικες γνωσεις ιδιως σε θεματα που εχουν απαντηθει πολλες φορες,πιστευω οτι δεν θα πρεπει να δινουμε απαντησεις,και αυτο γιατι το θεμα γεμιζει με ακριβως τις ιδιες ερωτησεις-απαντησεις και κατανταει βαρετο!!!

+1000 και από εμένα σε αυτό.

να εισαι σιγουρος οτι διαβαζω πολυ προσεχτικα τι γραφετε εδω μεσα, ειδικα απο ανθρωπους που το κατεχουν. το ξερω οτι δεν πρεπει να εχεις xposed με custom rom. Απλα ηθελα να δοκιμασω εαν λυνεται το πτοβλημα που ειχα με το DPI του Navigon με το xposed module app settings. καταλαβα οτι δεν γινεται και αλλαξα rom.

καλησπέρα και απο μένα.μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω που φαντάζομαι θα έχει γίνει χιλιάδες φορές.

είμαι στην 4.4.2 stock , root , xposed , gravity , kernel: 3.4.77Chaos-kernel_v9.2

και θέλω να βάλω την L.

τι μπορώ να κάνω για να μην χάσω τίποτα?

ευχαριστώ πολύ

Edited by GeorgeTF

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

καλησπέρα και απο μένα.μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω που φαντάζομαι θα έχει γίνει χιλιάδες φορές.

είμαι στην 4.4.2 stock , root , xposed , gravity

και θέλω να βάλω την L.

τι μπορώ να κάνω για να μην χάσω τίποτα?

ευχαριστώ πολύ

κανε nanadroid backup!

Nexus 5 red 16GB

κανε nanadroid backup!

1 nandroid backup

2 install root kit

3 configure tool kit

4 flash image

και είμαι οκ?

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

1 nandroid backup

2 install root kit

3 configure tool kit

4 flash image

και είμαι οκ?

Αφου εισαι root μεσω του TWRP κανε nandroid backup την ρομ σου,και μετα κανε factory reset/wipe dalvik/cashe και φλασαρε την L.

Αν δεις οτι δεν σου αρεσει και θελεις να την αλαξεις,μπαινεις recovery(TWRP) και κανεις restore και εχεις το κινητο σου ακριβως οπως ηταν πριν κανεις το nandroid backup...:)

Υ.Γ Πριν φλασαρεις την L πρεπει να κανεις πρωτα unmount system..

Nexus 5 red 16GB

Μπορεί να δώσει κάποιος πάλι το λινκ της Ls by kener γιατί στο xda βλέπω μόνο τη παλιά.. Η από το ψάξιμο δεν βλέπω καθόλου.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)