Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρω ότι είναι λογικό, αλλά τόσο πολύ; Καταστρέφει όλη την λειτουργία του κινητού. Πριν το βάλω είχα ακούσει για 2-3% λιγότερη μπαταρία στην διάρκεια μιας μέρας. Έχεις κάποιον καλύτερο kernel να προτείνεις;

2-3% Την ωρα μαλλον...Τον ειχα δοκιμασει και γω με d2tw και δεν παλευοταν..Βασικα νομιζω οτι οποιον και να βαλεις αν ενεργοποιησεις το d2tw θα εχεις το ιδιο προβλημα, χωρις να εχω δοκιμασει αλλον.

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο ο semaphore έχει dt2w που σκοτώνει . Αλλά δεν βγάζει για το δικό μας. Είναι κανείς για group donation να του το αγοράσουμε να δούμε την υλοποίηση απο το καρντασι;.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

2-3% Την ωρα μαλλον...Τον ειχα δοκιμασει και γω με d2tw και δεν παλευοταν..Βασικα νομιζω οτι οποιον και να βαλεις αν ενεργοποιησεις το d2tw θα εχεις το ιδιο προβλημα, χωρις να εχω δοκιμασει αλλον.

Στο κινητό μας δυστυχώς δε γίνεται διαφορετικά. Όντως 2-3% την ώρα είναι :/

Επιβεβαιώνω κι εγώ πως ισχύει έχοντας διαβάσει στο xda. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν τη λειτουργία, γιατί δε βρίσκω κανένα λόγο με τέτοιο drain.

Οποιος έχει πρόβλημα με twitter και dropbox που δεν παιζουν

μπορεί προσωρινά να πάει στον Google Chrome να κανει κανονικά το login στην καθε σελίδα

και να το πετάξει σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη .

application δεν είναι αλλά τη δουλειά του θα την κάνει !

γιατι ο chrome τρεχει σφέρα πλεον λέμε !

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Πως γυρίζω απο τον elementalx στον stock κερνελ;

Πρεπει να κανω wipe cache, wipe dalvik ή και wipe data;

edit: βασικα αποφάσισα να φλασαρω την stock rom απο την αρχή για να ειμαι σίγουρος + για να παρω και εγω την 4.4.4 καθως εχω μείνει στην 4.4.3

υπάρχει τρόπος να κρατήσω τις ρυθμίσεις του gravity box;

Edited by Ntenteras

Ελπίζω με την έλευση του L να διορθωθεί αυτό ενοχλητικό χρατσ χρουτς που κανει όταν μιλάς στο τηλ !!

σήμερα το πρωί με την ,L επανω δεν επαιζε με τίποτα ουτε WiFi ουτε data απο κινητή... επανεκκινήσεις τίποτα, λειτουργια πτήσης τίποτα. μετα απο 20 λεπτά έστρωσε μονο του. κρίμα γιατί λίγο ακόμα θέλει τουλάχιστον να είναι λειτουργική για καθημερινή χρήση. αλλά μ αρέσει και λυπάμαι να γυρίσω στην 4.4.4 ....ας παίξω λίγο το ΣΚ να μου φύγει ο καημός

σήμερα το πρωί με την ,L επανω δεν επαιζε με τίποτα ουτε WiFi ουτε data απο κινητή... επανεκκινήσεις τίποτα, λειτουργια πτήσης τίποτα. μετα απο 20 λεπτά έστρωσε μονο του. κρίμα γιατί λίγο ακόμα θέλει τουλάχιστον να είναι λειτουργική για καθημερινή χρήση. αλλά μ αρέσει και λυπάμαι να γυρίσω στην 4.4.4 ....ας παίξω λίγο το ΣΚ να μου φύγει ο καημός

Μην ξεχνάς ότι είναι preview οπότε λογικό να έχει bugs. Εγώ την έχω και ας λαγκαρει...

Πριν φορτώσουμε nandroid backup θέλει τπτ wipes; Η το παίρναμε ξερά; Για να γυρίσω από L σε 4.4.4 λέω.. Φτάνει τόσο πειραματισμος

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Πριν φορτώσουμε nandroid backup θέλει τπτ wipes; Η το παίρναμε ξερά; Για να γυρίσω από L σε 4.4.4 λέω.. Φτάνει τόσο πειραματισμος

κανει μονο του wipe αλλα και να κανεις δε χανεις κατι.

το κινητό μου κόλλησε στους κύκλους που γυρίζουν στην έναρξη και δεν κάνει τίποτα για πολύ ώρα, πως το διορθώνω;

edit: μετά από αρκετές προσπάθειες, μπήκε recovery και το διόρθωσα...

Edited by paulst

εννοείται δεν έχουμε και τρελές απαιτήσεις για την ώρα, όπως και ο ήχος μου ακούγεται βελτιωμένος σε ποιότητα σε σχέση με κιτκατ στο νεξους 5. γενικά όμως θέλει δουλειά. καλα κανει η Google και κανει ριζική αλλαγή αλλά μέχρι να στρώσει πιστεύω ουτε στην τελική εκδοση θα ειναι όλα Νορμάλ. θα υπάρχουν θέματα και με εφαρμογές και λειτουργικά που στις επόμενες αναβαθμίσεις θα στρωσουν . οπότε γνώμη μου Σεπτέμβριο δε προλαβαίνουν να τα φτιάξουν όλα .

Είπα να δοκιμάσω την slim και μέχρι στιγμής έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως γίνεται sync οι Google photos με το gallery. Στο gallery μου εμφανίζει μόνο τις φωτο που έχω τραβήξει και τα screenshots . Έψαχνα για κάνα τρίωρο αλλά δεν βρήκα τίποτα. Υπάρχει λύση;

Κι εγώ με το google photo είχα πρόβλημα και συγκεκριμένα δεν είχα βρει πως μπορώ να σβήσω τις φωτογραφίες μονο απο το photos αλλά να τις κρατήσω στη συσκευή. Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορούμε να συμβουλευτουμε γι'αυτο?

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση όταν τελειώνει μια κλήση μου ανοίγει το chrome ξέρει κανείς γιατί?

Δεν είναι μόνο στις κλήσεις το πρόβλημα. Θα το παρατηρήσεις και όταν κλείνεις και άλλες εφαρμογές.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δεν είναι μόνο στις κλήσεις το πρόβλημα. Θα το παρατηρήσεις και όταν κλείνεις και άλλες εφαρμογές.

Ναι γιατί?τί φταίει?

Ερώτηση για όσους ξέρουν. Έχω βάλει την L.σε περίπτωση που κάνει update,σαν beta 2 ας πούμε, θα το κάνει ;

Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα διατεθούν οι αναβαθμίσεις.

Oneplus 6 8/128

Παιδιά το trickster mod εχει πολλα bugs η μου φενεται ?Γιατι εχω το S2W Kai ta σχετικα και οταν κανω επανεκινηση μου τα ξαναβγαζει αλλες φορες οχι τι να πω!!!

Ερώτηση για όσους ξέρουν. Έχω βάλει την L.σε περίπτωση που κάνει update,σαν beta 2 ας πούμε, θα το κάνει ;

απο οτι λένε οι παλιοί developers προς το παρόν οχι οι αναβαθμησεις θα πηγαίνουν μονο μέσω της πλατφόρμας sdk , αν γίνει beta αργότερα ίσως να παίρνει και updates .

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)