Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εμένα ο ElementalX ποτέ δεν παρουσίασε τέτοια συμπεριφορά και τον έχω δοκιμάσει εκτός από stock με άλλες 4-5 rom.

Επίσης ποτέ δεν του έκανα undervolting. Το έβαζα πάντα στο stock.

Το παράξενο είναι ότι και εγώ δεν τον πείραξα.. Πάντα στοκ για να τον δω αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος σε αντίθεση με τον linaro..

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ειπα και εγω,καλος ο Uber αλλα ανεβαζει για πλακα θερμοκρασιες,για εμενα και λεω για εμενα μακραν ο καλυτερος kernel ειναι ο elementalX,ειδικα με την τελευταια εκδοση 0.38 εχει τα παντα,ταχυτητα,επιδοσεις,καλη μπαταρια,φοβερο smooth touch,τι αλλο να ζητησεις απο εναν kernel:)

Υ.Γ Ξερει καποιος γιατι στην mahdi δεν εχει status bar χρωματισμο?????βλεπω οτι στις περισσοτερες rom δεν το εχουν σαν επιλογη,μονο η carbon και η c-rom το εχουν,για ποιο λογο αραγε δεν το εχουν ενω εχουν ολα τα αλλα:confused:

Νομίζω κάπου είχα διαβασει στο topic στο xda να αναφέρει ο dev ότι έκανε "break" σε κάτι άλλο που ήθελαν να συμπεριλάβουν στην rom και το έβγαλαν.

Εκτός αν το θυμάμαι για άλλη rom.:)

Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν για την Mahdi.

Παιδιά το tap ti wake δουλεύει στον elementalx?

Εννοείς το doubletap2wake?

Εννοείς το doubletap2wake?

Ναι και αν χρειαζεται να ρυθμισω εγώ κάτι;Όταν τον φλασαρα το τικαρα σαν επιλογη

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ναι και αν χρειαζεται να ρυθμισω εγώ κάτι;Όταν τον φλασαρα το τικαρα σαν επιλογη

Σίγουρα δουλεύει γιατί κανείς στο xda δεν αναφέρει το αντίθετο.

Κανονικά αφού το είχες επιλέξει δουλεύει χωρίς να κάνεις κάτι εκτός και αν έχεις κανένα πρόγραμμα τύπου TricksterMod και το απενεργοποιεί.

Σίγουρα δουλεύει γιατί κανείς στο xda δεν αναφέρει το αντίθετο.

Κανονικά αφού το είχες επιλέξει δουλεύει χωρίς να κάνεις κάτι εκτός και αν έχεις κανένα πρόγραμμα τύπου TricksterMod και το απενεργοποιεί.

Δεν έχω tricster αλλά δεν μου δουλεύει..Εκτός και αν δεν παταω σωστα.Να τον ξαναφλασαρω λες;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει τον ξαναφλασαρα και δούλεψε..Πάντως είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το κινητό.Βέβαια πρωτη φορά πειραζω συσκευή τόσο πολύ αλλά έχω πλεον οτι θέλω απο ενα κινητό.Αν με το κερνελ που πέρασα έχω και καλύτερη αυτονομία τοτε αραζω εδώ για καιρο

Δεν έχω tricster αλλά δεν μου δουλεύει..Εκτός και αν δεν παταω σωστα.Να τον ξαναφλασαρω λες;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει τον ξαναφλασαρα και δούλεψε..Πάντως είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το κινητό.Βέβαια πρωτη φορά πειραζω συσκευή τόσο πολύ αλλά έχω πλεον οτι θέλω απο ενα κινητό.Αν με το κερνελ που πέρασα έχω και καλύτερη αυτονομία τοτε αραζω εδώ για καιρο

Όλοι έτσι είπαμε στην αρχή αλλά το μικρόβιο είχε ήδη μπει.:lol:

Όλοι έτσι είπαμε στην αρχή αλλά το μικρόβιο είχε ήδη μπει.:lol:

Καταλαβαινω τι έννοιες έχω αλλάξει πανω απο 50 συσκευές σε 2 χρόνια.Ζητούσα καλό ήχο στο ηχείο γρηγορη αποκριση Λεντ ειδοποιησεων καλη οθόνη και καλη αυτονομία μαζί με douple tap.Αφού τα έχω αυτά λοιπον δύσκολα θα αλλάξω συσκευή..

Όπως είπα και πιο πανω πρωτη φορά πειραζω τόσο nexus αλλά τελικά είναι απόλαυση

Καταλαβαινω τι έννοιες έχω αλλάξει πανω απο 50 συσκευές σε 2 χρόνια.Ζητούσα καλό ήχο στο ηχείο γρηγορη αποκριση Λεντ ειδοποιησεων καλη οθόνη και καλη αυτονομία μαζί με douple tap.Αφού τα έχω αυτά λοιπον δύσκολα θα αλλάξω συσκευή..

Όπως είπα και πιο πανω πρωτη φορά πειραζω τόσο nexus αλλά τελικά είναι απόλαυση

Γιαυτο εχουμε nexus,για να τα πειραζουμε και να λεμε οτι ειναι απολαυση!!!!!:yahoo:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Captainπροχθες ειπες να βγαλει η c-rom το halo icon και εγινε....

C-RoM v6.5

Revert "Recents: Google Recents"

NO MORE ...... HALO Icon Wink

Revert "Battery Saver mode"

Add TeloRadio

Roll Back to Old Performance Options

Performance Opt. : Add fast charge switch ( If kernel supported!!!)

And Many More...

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Γιαυτο εχουμε nexus,για να τα πειραζουμε και να λεμε οτι ειναι απολαυση!!!!!:yahoo:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

C-RoM v6.5

Revert "Recents: Google Recents"

NO MORE ...... HALO Icon Wink

Revert "Battery Saver mode"

Add TeloRadio

Roll Back to Old Performance Options

Performance Opt. : Add fast charge switch ( If kernel supported!!!)

And Many More...

Σας ζεσταίνεται λίγο παραπάνω κατα την φόρτιση με το elementalx;καμμία πρόταση για κερνελ για καλύτερη αυτονομία;

Σας ζεσταίνεται λίγο παραπάνω κατα την φόρτιση με το elementalx;καμμία πρόταση για κερνελ για καλύτερη αυτονομία;

Αν θελεις την γνωμη μου ασε τον elementalX δυο τρεις μερες επανω στην συσκευει να στρωσει,διοτι ακομα δεν εχεις δει τιποτα.......μετα απο δυο τρεις φορτισεις θα σου αρεσει πολυ!Ειναι λογικο οταν φορτιζει το κινητο και ταυτοχρονα το δουλευουμε να σηκωνει θερμοκρασια,οτι kernel και να βαλεις το ιδιο θα σου κανει!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Αν θελεις την γνωμη μου ασε τον elementalX δυο τρεις μερες επανω στην συσκευει να στρωσει,διοτι ακομα δεν εχεις δει τιποτα.......μετα απο δυο τρεις φορτισεις θα σου αρεσει πολυ!Ειναι λογικο οταν φορτιζει το κινητο και ταυτοχρονα το δουλευουμε να σηκωνει θερμοκρασια,οτι kernel και να βαλεις το ιδιο θα σου κανει!

Χίλια ευχαριστώ.

Εγώ έβαλα Elementalx και όλα δουλευαν σούπερ συν το dt2w αλλά.... δεν δούλευε ο ήχος! Ξαναφλάσαρα την 48 franco και όλα καλά. Τι κουλό ήταν τώρα αυτό? Δοκίμασα και την εξπρες αλλά το ίδιο. Κρίμα και ήθελα dt2w.

Πιθανώς σε όλες. Σίγουρα υπάρχει στη Slim και στο Gravity Box. Non intrusive incoming call λέγεται. Όποτε έχεις κλήση την ώρα που κάνεις κάτι στο κινητό, βγαίνει ειδοποίηση στη status bar με επιλογές να απαντήσεις ή όχι. Δεν είναι pop-up.

Δεν υπάρχει σε όλες τις rom και ας το λένε non intrusive.

Στη Putiry πχ ή στη Carbon είναι ουσιαστικά ένα μικρότερο intrusive αφού σου πετάει ενα pop up και δε μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Στη Mahdi πχ έχεις την επιλογή από το notification draw και συνεχίζεις τη δουλειά σου κανονικά όπως στο gravity.

Ναι, το είδα πριν βγει στο g+ που ανακοίνωσαν το changelog, δεν έπαιζα κανένα τζόκερ καλύτερα...:p

Άντε τώρα να αλλάξει και τον CAF kernel. :D

Όσο για τον UBER, γιατί κάτι μου λέει ότι συγκρίνετε διαφορετικές εκδόσεις μεταξύ σας...? :rolleyes:

Ο "νέος" Code Blue πάντως σε Purity, Mahdi και Carbon, ρολλάρει άψογα.

Αυτό μου αρέσει σε αυτόν τον dev ανάμεσα στα άλλα, ξεκίνησε από μια σταθερή βάση και κάθε 2-3 εκδόσεις βγάζει

πραγματικό διαμαντάκι.

Ενημερωτικά σε κάποιες rom ,όσοι ήσασταν με προηγούμενη έκδοση ίσως χάσετε το root με το update.

Μικρό το κακό, ξαναφλασάρετε ένα SuperSU και πάπαλα. :)

Μετά από μία εβδομάδα με PSX μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική αλλά υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά".

Ο UBER που έχει ως kernel ανεβάζει πολύ εύκολα θερμοκρασίες και δεν είναι και τόσο battery friendly.

Βασικά θεωρώ "κάπως" μετά από 10 ώρες σε deep sleep να έχει καταναλώσει 20-25% της μπαταρίας καθώς επίσης ενώ το κινητό είναι αχρησιμοποίητο για 2+ ώρες, να μπαίνω 2 λεπτά σε Chrome και να το νιώθω ζεστό στο χέρι μου.

Επανήλθα λοιπόν στην νέα Purity με τον λατρεμένο elementalX που καταλήγω ότι είναι ο μόνος kernel που δίνει "out of the box" πολύ καλύτερες επιδόσεις και καλή μπαταρία ενώ ποτέ δεν ένιωσα το κινητό ζεστό στο χέρι μου.:)

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλλον πήρε χαμπάρι ο dev ότι πλέον χρησιμοποιούν πολλοί τον kernel του και με άλλες rom και αποφάσισε να αλλάξει το όνομα ώστε να είναι πιο "ανεξάρτητο" από την Purity.

Αλλά όλοι ξέρουμε ότι πάντα την Purity θα λατρεύει.:lol:

Με κόλλησες κι έβαλα κι εγώ (στην Purity, δεν έχω βάλει κι άλλη) με ElementalX.

Τον μαμίσιο Purity kernel κανείς δεν τον αφήνει πάντως ε;

Παντως ο ElementalX στο Antutu benchmark δινει αρκετα λιγοτερα απο τον "πρωην Purified" (3000). Δεν ασχολουμουν, δεν πολυπιστευω καν στα benchmarks, πριν μερικες ημερες το εβαλα ετσι απο περιεργια.

Edited by spdrosin

Με κόλλησες κι έβαλα κι εγώ (στην Purity, δεν έχω βάλει κι άλλη) με ElementalX.

Τον μαμίσιο Purity kernel κανείς δεν τον αφήνει πάντως ε;

Παντως ο ElementalX στο Antutu benchmark δινει αρκετα λιγοτερα απο τον "πρωην Purified" (3000). Δεν ασχολουμουν, δεν πολυπιστευω καν στα benchmarks, πριν μερικες ημερες το εβαλα ετσι απο περιεργια.

Ποσά σου βγάζει δηλαδή στο Antutu?

30300. Ασχολείσαι; Eσένα;

Έτσι για τα τυπικά κάνω κανένα τεστακι.:D

Η Purity με elementalX μου έβγαλε 36000 περιπου.

Παντως τα πρωτα δειγματα αυτονομιας με nightly και elementalx δεν ειναι καλα..2.30 ωρες ανοιχτη οθονη απο το 92% στο 28%...Να ανησυχω?

Παντως τα πρωτα δειγματα αυτονομιας με nightly και elementalx δεν ειναι καλα..2.30 ωρες ανοιχτη οθονη απο το 92% στο 28%...Να ανησυχω?

Αν σκεφτείς ότι stock έχει το 4ωρο στάνταρ, ναι.

Χωρίς παιχνίδι.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αν σκεφτείς ότι stock έχει το 4ωρο στάνταρ, ναι.

Χωρίς παιχνίδι.

το οτι εχω tap2wake φανταζομαι κανει και αυτο ζημια ε?

να βαλω κανενα αλλο η να ξαναπερασω τον ιδιο μπας και δω προκοπη?με ενδιαφερει η αυτονομια αρκετα

το οτι εχω tap2wake φανταζομαι κανει και αυτο ζημια ε?

να βαλω κανενα αλλο η να ξαναπερασω τον ιδιο μπας και δω προκοπη?με ενδιαφερει η αυτονομια αρκετα

Κατά τη γνώμη μου, οτιδήποτε δεν ξεπερνάει τη στοκ με την ίδια χρήση, απορρίπτεται ασυζητητί.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Κατά τη γνώμη μου, οτιδήποτε δεν ξεπερνάει τη στοκ με την ίδια χρήση, απορρίπτεται ασυζητητί.

λεω να δοκιμασω franco...

Παιδια μια βοηθεια ..Παω να φλασαρω τον linaro και οταν παω να κανω instal δεν μου βρισκει κανενα αρχεια ...Το ιδιο μου κανει και οταν παω να κανω back up...Mου λεει οτι δεν μπορει να προσπελασει σε τιποτα για να κανει back up...Ξερει καποιος τι παιζει?Το απογευμα φλασαρα κανονικα τον elementalx τωρα δεν μπορω να βρω τπτ....

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)