Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εβαλα vanir παλι απο χ8ες και φαινετε πολυ καλη , εκανα και ενα προχειρο video για να δειτε τι παραμετροποιησεις εχει,, φαινετε πολυ καλη τωρα πια παντως...

κατι ακομα , η psx τι διαφορα εχει απο την psxl ξερει κανεις?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω εβαλα vanir παλι απο χ8ες και φαινετε πολυ καλη , εκανα και ενα προχειρο video για να δειτε τι παραμετροποιησεις εχει,, φαινετε πολυ καλη τωρα πια παντως...

Η psxl είναι σχεδόν stock 4.4.2 με ελάχιστες διαφοροποιήσεις.

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Τι είναι το peek;

Δες εδώ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NvjTf1owbfc]Nexus 5 - Paranoid Android - New Feature - Peek - YouTube[/ame]

Samsung galaxy s21+

Εξαρτάται τι χαρακτηριστικά θες να έχει η rom που θες να βάλεις.

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά να έχω συχνά πυκνά να φλασαρο νέα έκδοση... Για να νομίζω ότι κάτι κάνω :-P

Όπως πχ Cyanogenmod (nightly)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Όπως είπε ο souiar και δουλευει καλά με GB.

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά να έχω συχνά πυκνά να φλασαρο νέα έκδοση... Για να νομίζω ότι κάτι κάνω :-P

Εννοούσα από επιλογές. Πόσο "custom" θες να είναι.:)

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κερνελ για μπαταρία τι προτείνετε ;εκτός και αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι και σε Ρομ μαζί...

Σίγουρα ο franco δίνει καλή διάρκεια σε μπαταρία αλλά κόβει σε ταχύτητα.

Carbon....πιο συχνά πυκνά δε γίνεται.....:lol:

Ναι, αλλά έχουν "πεσει" οι servers τους απο την μετακόμιση.:lol:

Ναι, αλλά έχουν "πεσει" οι servers τους απο την μετακόμιση.:lol:

Τωρα λεω μα δοκιμασω και την Carbon, σιγουρα ομως η Slim ειναι πολυ καλη και κρατησα Backup ;)

Αν επιλεγατε μια απο αυτες πια θα λεγατε οτι ειναι πιο καλη; και σε τι; η slim μου αρεσε πολυ παντως!!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Τωρα λεω μα δοκιμασω και την Carbon, σιγουρα ομως η Slim ειναι πολυ καλη και κρατησα Backup ;)

Αν επιλεγατε μια απο αυτες πια θα λεγατε οτι ειναι πιο καλη; και σε τι; η slim μου αρεσε πολυ παντως!!

Για εμενα ειναι το ιδιο καλες και η δυο.Η slim ειναι σταθερη και γρηγορη,με αρκετες παραμετροποιησεις,η carbon τωρα πλεον ειναι και αυτη πολυ σταθερη και γρηγορη,απο θεμα παραμετροποιησεων ειναι full εχει πολλα και καλα να δοκιμασεις........ πιστευω αυτη την στιγμη ειναι η δυο κορυφαιες rom που κυκλοφορουν!:)

Nexus 5 red 16GB

Η Carbon είναι slim based. Δηλαδή φτιάχνεται πάνω στον κώδικα της Slim. Το είχε πει κάποτε ο kufikugel όταν είχε γίνει ο διαχωρισμός AOSP - CAF. Άρα η Carbon λογικά έχει τα ίδια και παραπάνω features. Όσον αφορά την ταχύτητα θα το κρίνεις εσύ.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η Carbon από όλες τις απόψεις.

Δοκίμασε όμως και την Mahdi μιας και βλέπω ότι ψάχνεις full-custom rom.

Να ξέρεις πάντως πως όσο πιο custom είναι μία rom τόσο πιο ασταθής είναι συνήθως.

Επίσης το να συμμετέχουν πολλοί developers σε μία rom δεν μου φαίνεται πάντα πολύ καλό.

Γενικώς προτιμώ λιγότερες επιλογές αλλά μπόλικη τροποποίηση "under the hood".:D

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η Carbon από όλες τις απόψεις.

Δοκίμασε όμως και την Mahdi μιας και βλέπω ότι ψάχνεις full-custom rom.

Να ξέρεις πάντως πως όσο πιο custom είναι μία rom τόσο πιο ασταθής είναι συνήθως.

Επίσης το να συμμετέχουν πολλοί developers σε μία rom δεν μου φαίνεται πάντα πολύ καλό.

Γενικώς προτιμώ λιγότερες επιλογές αλλά μπόλικη τροποποίηση "under the hood".:D

Αμα ο φιλος θελει μπολικη τροποποιηση η carbon εχει σαφως ποιο πολυ απο την Mahdi......Η Mahdi ειναι γρηγορη αλλα ποιο περιορισμενη σε σχεση με την carbon σε θεμα παραμετροποιησεις.

Nexus 5 red 16GB

οκ ευχαριστω παιδια, πεφτω με τα μουτρα στη δουλεια :p

Αμα ο φιλος θελει μπολικη τροποποιηση η carbon εχει σαφως ποιο πολυ απο την Mahdi......Η Mahdi ειναι γρηγορη αλλα ποιο περιορισμενη σε σχεση με την carbon σε θεμα παραμετροποιησεις.

Εντάξει, λίγα πράγματα της λείπουν σε σχέση με την Carbon.

Γενικώς προτιμώ τις nexus-focused roms και όχι αυτές που βγαίνουν για 100 συσκευές.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ ευχαριστω παιδια, πεφτω με τα μουτρα στη δουλεια :p

Αν πέσεις με τα μούτρα βάλε multirom για να είσαι πιο άνετος και να κάνεις πιο εύκολα συγκρίσεις.

Επίσης να έχεις πάντα μέσα στο N5 το unistaller zip και ένα backup γιατί το multirom επειδή είναι πολύπλοκο μπορεί να φάει κόλλημα και να βλέπει όλους τους kernels χωρίς kexec-hardboot και να μην μπορείς να μπουτάρεις.;)

Εντάξει, λίγα πράγματα της λείπουν σε σχέση με την Carbon.

Γενικώς προτιμώ τις nexus-focused roms και όχι αυτές που βγαίνουν για 100 συσκευές.

Ναι σε αυτο συμφωνω μαζι σου...το μονο κακο στην carbon ειναι οτι βγαζει για ολες τις συσκευες rom,και εχει ως συνεπεια να αργη να βαζει καινουργια πραγματα,αλλα τωρα αυτη την στιγμη ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο και απο θεμα σταθεροτητας,αλλα και απο θεμα παραμετροποιησεις:)

Nexus 5 red 16GB

Ναι σε αυτο συμφωνω μαζι σου...το μονο κακο στην carbon ειναι οτι βγαζει για ολες τις συσκευες rom,και εχει ως συνεπεια να αργη να βαζει καινουργια πραγματα,αλλα τωρα αυτη την στιγμη ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο και απο θεμα σταθεροτητας,αλλα και απο θεμα παραμετροποιησεις:)

Ναι, αλλά δεν σε βλέπω να την χρησιμοποιείς.:p

Ναι, αλλά δεν σε βλέπω να την χρησιμοποιείς.:p

Εχω multirom και την εχω σαν δευτερη rom,μου αρεσει ομως και η stock με τα mod του Xposed και του GB ασε που με elementalX η stock φυσαει και εχει και καλη μπαταρια!

Nexus 5 red 16GB

Για το θεμα μπαταριας μπορω να αλλαξω καρνελ στη Slim; και αν ναι ποιος ειναι καλος; franco ή chaos;

Για το θεμα μπαταριας μπορω να αλλαξω καρνελ στη Slim; και αν ναι ποιος ειναι καλος; franco ή chaos;

Φυσικα και μπορεις να αλαξεις!Ο κερνελ ειναι και θεμα γουστου και τι ψαχνεις γενικοτερα,θελεις επιδοσεις και μετρια μπαταρια (οταν λεω μετρια καλητερη βεβαια απο την stock),η θελεις μονο καλητερη μπαταρια...αν θελεις το δευτερο ο chaos ειναι πολυ καλος,αν θελεις το πρωτο εγω με κλειστα ματια προτεινω elementalX 0.38!!!

Nexus 5 red 16GB

Εχω multirom και την εχω σαν δευτερη rom,μου αρεσει ομως και η stock με τα mod του Xposed και του GB ασε που με elementalX η stock φυσαει και εχει και καλη μπαταρια!

Α OK τοτε.:D

Ο elementalX είναι εξαιρετικός. Θα σου πρότεινα όμως να δοκιμασεις κάτι σε sabermod.

Τον UBER για παράδειγμα. Χαμός...:)

Α OK τοτε.:D

Ο elementalX είναι εξαιρετικός. Θα σου πρότεινα όμως να δοκιμασεις κάτι σε sabermod.

Τον UBER για παράδειγμα. Χαμός...:)

Τον εχχω δοκιμασει τον UBER,πολυ καλος και αυτος,αλλα δεν ξερω ρε φιλε εχω φαει κολημα με τον elementalX ιδιως με το τελευταιο update που εκανε ο Flar το 0.38 ειναι αψογος και σε επιδοσεις αλλα και σε διαρκεια μπαταριας,εχει το καλητερο deep sleep που εχω δει εως τωρα σε kernel...

Nexus 5 red 16GB

Τον εχχω δοκιμασει τον UBER,πολυ καλος και αυτος,αλλα δεν ξερω ρε φιλε εχω φαει κολημα με τον elementalX ιδιως με το τελευταιο update που εκανε ο Flar το 0.38 ειναι αψογος και σε επιδοσεις αλλα και σε διαρκεια μπαταριας,εχει το καλητερο deep sleep που εχω δει εως τωρα σε kernel...

Οντως ο 0.38 είναι εξαιρετικός. Τέτοιο συνδυασμο ταχυτητας - μπαταρίας δύσκολα βρίσκεις.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)