spdrosin Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Λοιπον η δικια μου εμπειρια με την puryti ειναι πως ειναι μια χαρα γρηγορη και με ολα αυτα που χρειαζομουν , αλλα η στοκ ειναι πιο γρηγορη. ( περασα απλα την puryti χωρις να πειραξω τιποτα αλλο) τουλαχιστον στο να ανοιξει ενα βαρυ σαιτ και ενα σχετικα καλο παιχνιδι ειχε διαφορα , δεν μιλαμε για τραγικες διαφορες αλλα με την στοκ ειδικα το παιχνιδι το ανοιγε πιο γρηγορα. Αν θελεις ταχυτητα σαν την stock και ακομα ποιο γρηγορη,τοτε η sinless rom ειναι μονοδρομος κατα την γνωμη μου.Ειναι stock στην ουσια αλλα με βελτιωσεις,εχει busybox & supersu εγκατεστημενα οπως και το viper4androind,και ο kernel τις τα σπαει και σε ταχυτητα αλλα και σε μπαταρια:) Δηλαδη η στοκ θεωρειται οντως γρηγορη; Εννοω οι custom με τις παραμετροποιησεις/βελτιωσεις δεν υποτιθεται οτι θα ειναι γρηγοροτερες; Το busybox ρε παιδες τι ειναι/κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το v5.0 είναι η έκδοση του android ή του xposed; Android, xposed είναι μέχρι την 2.5.1 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ο ElementalX κατατάσσεται στους kernels με έμφαση στην ταχύτητα όπως ο Trinity ή στους kernels με έμφαση στην μπαταρία όπως ο franco? Εγω τις τελευταιες μερες δοκιμασα σχεδον ολους τους kernel,μπορω να πω πως ο ElementalX 0.36 εχει συνδιασμο ταχυτητας και μπαταριας,και εχει και πολλες παραμετροποιησεις,τελικα θα μεινω σε αυτον!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Δηλαδη η στοκ θεωρειται οντως γρηγορη; Εννοω οι custom με τις παραμετροποιησεις/βελτιωσεις δεν υποτιθεται οτι θα ειναι γρηγοροτερες; Το busybox ρε παιδες τι ειναι/κανει; Το Busybox είναι ένα σύνολο εργαλείων/εντολών Unix/Linux ,τα οποία δίνουν κάποιες παραπάνω δυνατότητες στην συσκευή ,και κάποιες εφαρμογές απο το play το χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Εγω τις τελευταιες μερες δοκιμασα σχεδον ολους τους kernel,μπορω να πω πως ο ElementalX 0.36 εχει συνδιασμο ταχυτητας και μπαταριας,και εχει και πολλες παραμετροποιησεις,τελικα θα μεινω σε αυτον!:) Ευχαριστώ φιλέ. Παιδιά, ξέρετε αν έχουμε κρατήσει nandroid backup από οταν ήμασταν stock αν μπορούμε να το επαναφέρουμε μετα οταν έχουμε custom rom. Εννοείται ότι θα κάνουμε πρώτα wipe dalvik, cache, data, system και μετά restore το backup. Θα επανέλθει έτσι το κινητό χωρίς να χρειάζεται flash την stock rom από την αρχή? Edited April 17, 2014 by gtctsiamp Αλλαγή θέματος Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Με slimkat μπορω να αλλάξω κερνελ? Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνεται εναν με καλη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) εχετε βαρεθει τα εικονιδια του stock launcher......αλλα σας αρεσει και δεν θελετε να βαλετε καποιον αλλο...υπαρχει λυσει xposed και unicon(το κατεβαζουμε απο το play store) το επιλεγουμε στον xposed-reboot και καινουργια εικονιδια!!!!:yahoo: https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer&hl=el my icons [ATTACH]43936[/ATTACH] Edited April 17, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καποια στιγμη νομιζω ειχε αναφερθει αλλα δεν το βρισκω: Ειμαι σε στοκ rooted rom, επιλεγω αλλαγη σε art, κανει επανεκκινηση κι οταν ξαναμπαινω στο ιδιο μενου, παλι το dalvik βλεπω επιλεγμενο. Γιατι δεν αλλαζει η ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καποια στιγμη νομιζω ειχε αναφερθει αλλα δεν το βρισκω: Ειμαι σε στοκ rooted rom, επιλεγω αλλαγη σε art, κανει επανεκκινηση κι οταν ξαναμπαινω στο ιδιο μενου, παλι το dalvik βλεπω επιλεγμενο. Γιατι δεν αλλαζει η ρυθμιση; Έχεις xposed framework; Αν ναι αυτό φταίει. Δουλεύει μόνο σε dalvik. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Δεν το είχαν φτιάξει αυτό με το xposed? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδιά, ξέρετε αν έχουμε κρατήσει nandroid backup από οταν ήμασταν stock αν μπορούμε να το επαναφέρουμε μετα οταν έχουμε custom rom. Εννοείται ότι θα κάνουμε πρώτα wipe dalvik, cache, data, system και μετά restore το backup. Θα επανέλθει έτσι το κινητό χωρίς να χρειάζεται flash την stock rom από την αρχή? Όποτε θες επαναφέρεις το nandroid, επανέρχεται η rom που είχες όπως ακριβώς ήταν. Δεν το είχαν φτιάξει αυτό με το xposed? Δεν είχε φτιαχτεί αυτό ποτέ...και δε νομίζω να φτιαχτεί και γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οι kernel στο Nexus 5 είναι για συγκεκριμένες ROM δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε όποια θέλουμε? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οι kernel στο Nexus 5 είναι για συγκεκριμένες ROM δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε όποια θέλουμε? Ανάλογα τι rom θα βάλεις θα βάλεις και τον ανάλογο kernel. Κάποιοι Kernel είναι για stock based roms και άλλοι για CM, AOKP κτλ. Πάντως στα thread των kernel αναφέρεται για ποιές rom προορίζονται. Ποιά rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ανάλογα τι rom θα βάλεις θα βάλεις και τον ανάλογο kernel. Κάποιοι Kernel είναι για stock based roms και άλλοι για CM, AOKP κτλ. Πάντως στα thread των kernel αναφέρεται για ποιές rom προορίζονται. Ποιά rom έχεις; SlimKat και έβαλα τον Furnace αλλά την έκδοση για aosp που μάλλον ήταν η σωστή επιλογή. Πάντως όποιος προέρχεται από galaxy nexus μπορεί η διαφορά την δυναμικής να είναι τεράστια αλλά οι επιλογές που ήταν διαθέσιμες στους kernel ήταν μεγαλύτερες. Λογικό καθώς το Nexus 5 είναι 6 μηνών ενώ το galaxy nexus 2+ ετών Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 SlimKat και έβαλα τον Furnace αλλά την έκδοση για aosp που μάλλον ήταν η σωστή επιλογή. Πάντως όποιος προέρχεται από galaxy nexus μπορεί η διαφορά την δυναμικής να είναι τεράστια αλλά οι επιλογές που ήταν διαθέσιμες στους kernel ήταν μεγαλύτερες. Λογικό καθώς το Nexus 5 είναι 6 μηνών ενώ το galaxy nexus 2+ ετών Σωστή επιλογή. ;) Σωστή διαπίστωση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 είμαι με purity rom και purify kernel. ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζεται το exdialer στις εφαρμογές μου ενώ είναι εγκατεστημένο; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 είμαι με purity rom και purify kernel. ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζεται το exdialer στις εφαρμογές μου ενώ είναι εγκατεστημένο; Μήπως κατέβασες το θέμα για exdialer. Αν γράφει theme η εφαρμογή που κατέβασες δε θα μπορείς να τη δεις με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή Exdialer - dialer & contacts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ειμαι με στοκ ρομ εχω κατεβασει τα flashable .zip απο franco και elementaIX kernels να δοκιμασω (αν καποιος εχει συγκεκριμενη προταση kernel καλοδεχουμενη). Χρειαζεται να κανω κατι αλλο πριν(/μετα) το φλασαρισμα εκτος απο wipe dalvik; Κι αν μετα θελω να φλασαρω αλλον custom kernel πρεπει πρωτα να φλασαρω το factory.img και μετα φλασαρισμα νεου custom kernel, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επίσης κάποια στιγμή δοκίμασε και Bricked με Furnace . Καλο ειναι στην εναλλαγή kernel να περνάμε τον stock πρώτα εδω είναι ο stock σε flashable zip . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει το filesystem σε F2FS? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επίσης κάποια στιγμή δοκίμασε και Bricked με Furnace . Καλο ειναι στην εναλλαγή kernel να περνάμε τον stock πρώτα εδω είναι ο stock σε flashable zip . Bricked και furnace εννοεις; Μπερδευτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Bricked και furnace εννοεις; Μπερδευτηκα. Εδώ Bricked και εδώ furnace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ειμαι με στοκ ρομ εχω κατεβασει τα flashable .zip απο franco και elementaIX kernels να δοκιμασω (αν καποιος εχει συγκεκριμενη προταση kernel καλοδεχουμενη). Χρειαζεται να κανω κατι αλλο πριν(/μετα) το φλασαρισμα εκτος απο wipe dalvik; Κι αν μετα θελω να φλασαρω αλλον custom kernel πρεπει πρωτα να φλασαρω το factory.img και μετα φλασαρισμα νεου custom kernel, σωστα; Δεν είναι και απαραίτητα τα wipes ( cache/dalvik ) πριν από ένα kernel, αν είσαι σε τελείως stock κατάσταση, ανάλογα και με τη περίπτωση και τον kernel βέβαια, δες τι λέει το OP του κάθε kernel. Τώρα αν θες να τα κάνεις απλώς για να είσαι "on the safe side", ok. Βλέπε πάντως το OP του κάθε kernel ξαναλέω. Τώρα αν θες να αλλάξεις από τον ένα custom στον άλλο, κανονικά πρώτα dirty rom flash ώστε να γυρίσεις στον stock και μετά flash τον νέο kernel. ( Γιατί .img? Δεν έχεις σε flashable zip τη rom σου? ) Ή έστω πρώτα ένα wipe cache/dalvik, flash τον stock kernel σου σε zip, και μετά flash τον νέο. ( αν και αυτή η μέθοδος δεν είναι πάντα εγγυημένη ότι θα εξαφανίσει όλα τα "κατάλοιπα" του πρηγούμενου kernel ) Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει το filesystem σε F2FS? Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει, οκ υποτίθεται ότι δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες read/write, αλλά αν υπολογίσεις : 1 ) Ότι πρέπει να κάνεις reformat όλο το κινητό ( εξαφανίζοντας τα πάντα προφανώς ). 2 ) Ότι επίσης πρέπει να βρίσκεις ειδικές εκδόσεις kernel που να υποστηρίζουν το νέο format. 3) Ότι και στις δύο περιπτώσεις πολλά μπορεί να πάνε στραβά γιατί δεν είναι και τελείως σταθερά τα πράγματα. ( όχι κάτι που δε φτιάχνει αλλά γιατί να μπαίνεις σε κόπο ) Ε νομίζω για μένα δεν αξίζει το κόπο και τη πιθανή φασαρία. Τώρα αν έχεις χρόνο και όρεξη, ψάχτο αλλά διάβασε πάρα πολύ καλά πρώτα ότι έχει σχέση με το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να εξήγηση τι ειναι dirty flash και τι clean install; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Dirty flash σημαίνει χωρίς να κανεις τα απαραίτητα wipes, πχ να αλλάξεις ρομ χωρίς wipe data. Δηλαδή με ρίσκο παραβλέποντας τις οδηγίες. Clean install σημαίνει σβήσεις τα παντα πριν αλλάξεις ρομ (system,data,cache,dalvik). Νομίζω δεν το χρησιμοποιούμε για κέρνελ αλλά εκεί μπορεί κάποιος να εννοεί μονο το cache,dalvik wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts