souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αν βαλουμε custom kernel πχ trinity με ποιο tweaker κανουμε τις ρυθμισεις?υπαρχει καποια εφαρμογη,η εχει δικο του? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αν βαλουμε custom kernel πχ trinity με ποιο tweaker κανουμε τις ρυθμισεις?υπαρχει καποια εφαρμογη,η εχει δικο του? Αν ο kernel δεν έρχεται με δικια του εφαρμογή χρησιμοποίησε κάποια απο το play ,οπως trickster mod /Kernel Tweaker κ.τ.λ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ρε παιδια ξερεις καποιος που θα βρω το zip του stock kernel? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ρε παιδια ξερεις καποιος που θα βρω το zip του stock kernel? Έλα αδερφέ μου https://www.dropbox.com/s/f3833sic9hsqi0k/stock_kernel_hammerhead_4.4.2_KOT49H.rar Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Έλα αδερφέ μου https://www.dropbox.com/s/f3833sic9hsqi0k/stock_kernel_hammerhead_4.4.2_KOT49H.rar ευχαριστω φιλε μου!:up: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ποιον κερνελ πρεπει να περασω για να εχω το tap to wake/sleep mode?Εχω την paranoid Saber Droid remix v3 version.Κ για την οθονη περασα την εφαρμογη του φρανκο κ προσπαθω να κανω τα χρωματα σε τυπου αμολεντ αλλα ματαια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ποιον κερνελ πρεπει να περασω για να εχω το tap to wake/sleep mode?Εχω την paranoid Saber Droid remix v3 version.Κ για την οθονη περασα την εφαρμογη του φρανκο κ προσπαθω να κανω τα χρωματα σε τυπου αμολεντ αλλα ματαια.. Ο κερνελ τις liquid smooth εχει αυτη την επιλογη,αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να των βρουμε χωριστα..με ενδιαφερει και εμενα αυτο! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ποιον κερνελ πρεπει να περασω για να εχω το tap to wake/sleep mode?Εχω την paranoid Saber Droid remix v3 version.Κ για την οθονη περασα την εφαρμογη του φρανκο κ προσπαθω να κανω τα χρωματα σε τυπου αμολεντ αλλα ματαια.. Το κανει σίγουρα ο elememtal και ο bulletproof, το επιλέγεις στην εγκατάσταση μέσω του installer. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Root χωρίς titanium δεν λέει ,τα κάνει όλα γρήγορα και εύκολα :) καλή σκέψη ευχαριστώ :) Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παίδες μπορείτε να μου δώσετε λινκ για στοκ κάμερα? Θέλω να το βάλω σε carbon rom και δεν ξέρω ποιό πρεπει? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παιδιά μιας και λέμε για μηλόφωνα, εγώ όταν έβαλα δίπλα δίπλα με 5s το Real Racing 3 είχε αισθητά χαμηλότερο fps σε εμένα.... :( Βέβαια δεν ξέρω αν είχα στοκ κέρνελ και νομίζω έχει τεραστια σημασία (παιζει να είχα Franco με underclock) :$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παιδιά μιας και λέμε για μηλόφωνα, εγώ όταν έβαλα δίπλα δίπλα με 5s το Real Racing 3 είχε αισθητά χαμηλότερο fps σε εμένα.... :( Βέβαια δεν ξέρω αν είχα στοκ κέρνελ και νομίζω έχει τεραστια σημασία (παιζει να είχα Franco με underclock) :$ χαχαχαχ ε αμα ειχες franco λογικο ειναι:D Αμα θελεις επιδοσεις και καλητερη μπαταρια απο stock kernel τοτε βαλε trinity,εχει και τους 4 core online και το κινητο πραγματικα πεταει!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παίδες μπορείτε να μου δώσετε λινκ για στοκ κάμερα? Θέλω να το βάλω σε carbon rom και δεν ξέρω ποιό πρεπει? Απο το drop box μου https://www.dropbox.com/s/5mivv1ni486r4yc/GoogleCamera.zip Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 χαχαχαχ ε αμα ειχες franco λογικο ειναι:D Αμα θελεις επιδοσεις και καλητερη μπαταρια απο stock kernel τοτε βαλε trinity,εχει και τους 4 core online και το κινητο πραγματικα πεταει!!! Μπενει σε carbon rom? Και αν απλα το βάζω μέσω cwm? Τώρα έχω franco. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μπενει σε carbon rom? Και αν απλα το βάζω μέσω cwm? Τώρα έχω franco. Απλα το κανεις flash μεσω recovery,το εχω δοκιμασει σε carbon και δουλευει αψογα!Ο kernel δεν παιζει ρολο..:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Νομίζω πως μετά από την ωρίμανση που έχουν πλεόν οι kernels για το Nexus 5, κάποιος "ειδικός" που έχει δουλέψει και έχει ασχοληθεί με το θέμα θα ήταν ωραίο να κάνει ένα συγκριτικό πίνακα με τους καλύτερους. Δηλαδή ποιος είναι για καλύτερες επιδόσεις, ποιος για οικονομία σε μπαταρία κτλ. Νομίζω θα ήταν τέλειος οδηγός επιλογής.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Απλα το κανεις flash μεσω recovery,το εχω δοκιμασει σε carbon και δουλευει αψογα!Ο kernel δεν παιζει ρολο..:) Χρειαζεται κανένα wipe? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Χρειαζεται κανένα wipe? Κανε ενα wipe cashe-dalvik cashe,καλο θα κανει,κακο δεν κανει σιγουρα. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 χαχαχαχ ε αμα ειχες franco λογικο ειναι:D Αμα θελεις επιδοσεις και καλητερη μπαταρια απο stock kernel τοτε βαλε trinity,εχει και τους 4 core online και το κινητο πραγματικα πεταει!!! Δεν ξέρω πότε θα βγει παραέξω αλλά ο STS είναι υπέροχος, πιο smooth απο στοκ και λένε για πολύ καλή μπαταρία (δεν έβγαλα συμπεράσματα ακόμα). Επειδή προφανώς δεν τον γνωρίζετε ο STS είναι ο ενσωματωμένος κέρνελ της Paranoid SaberDroid (AOSPAL) που σας έχω πρήξει τόσες μέρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε μούτρα γιατί αρχίζετε τα off topic και με παιδεύετε? Συγκρίσεις με μηλόφωνα και άλλου είδους φρούτα στο θέμα των διαξιφισμών παρακαλώ!:lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Κανε ενα wipe cashe-dalvik cashe,καλο θα κανει,κακο δεν κανει σιγουρα. Προσπάθησα εχθες να βάλω trinity kernel πανω απο τον franco σε carbon rom (κανοντας όλα τα wipes) αλλά δεν επεξε. Έφαγα bootloop. Μήπως πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογή του? Το μονο που έχω πειράξει απο την εφαρμογή του franco είναι τα χρώματα. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ποια είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σε odexed και deodexed; πριν πέσετε να με φάτε :lol: έκανα google search, βρήκα τις τεχνικές διαφορές, απλά δεν ξέρω ποια να προτιμώ όταν υπάρχουν και οι δύο επιλογές.... Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Νομίζω ότι η deodex συνήθως βολεύει αυτούς που θέλουν να "πειράξουν" και την rom. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Προτίμησε deodex, να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;) ουσιαστική διάφορα σε επιδόσεις δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Προσπάθησα εχθες να βάλω trinity kernel πανω απο τον franco σε carbon rom (κανοντας όλα τα wipes) αλλά δεν επεξε. Έφαγα bootloop. Μήπως πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογή του? Το μονο που έχω πειράξει απο την εφαρμογή του franco είναι τα χρώματα. Περνα τον στοκ πρώτα και μετά τον άλλον.. Λογικά έτσι θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts