Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν βαλουμε custom kernel πχ trinity με ποιο tweaker κανουμε τις ρυθμισεις?υπαρχει καποια εφαρμογη,η εχει δικο του?

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν βαλουμε custom kernel πχ trinity με ποιο tweaker κανουμε τις ρυθμισεις?υπαρχει καποια εφαρμογη,η εχει δικο του?

Αν ο kernel δεν έρχεται με δικια του εφαρμογή χρησιμοποίησε κάποια απο το play ,οπως trickster mod /Kernel Tweaker κ.τ.λ

Samsung galaxy s21+

Ρε παιδια ξερεις καποιος που θα βρω το zip του stock kernel?

Nexus 5 red 16GB

Ρε παιδια ξερεις καποιος που θα βρω το zip του stock kernel?

Έλα αδερφέ μου

https://www.dropbox.com/s/f3833sic9hsqi0k/stock_kernel_hammerhead_4.4.2_KOT49H.rar

Smartphone: Google Nexus 5 16GB black

Stock rom,Stock kernel

Xposed modules:gravity,greenify

Nova Launcher Prime

dalvik and bionic libraries from z2

ευχαριστω φιλε μου!:up:

Nexus 5 red 16GB

Ποιον κερνελ πρεπει να περασω για να εχω το tap to wake/sleep mode?Εχω την paranoid Saber Droid remix v3 version.Κ για την οθονη περασα την εφαρμογη του φρανκο κ προσπαθω να κανω τα χρωματα σε τυπου αμολεντ αλλα ματαια..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιον κερνελ πρεπει να περασω για να εχω το tap to wake/sleep mode?Εχω την paranoid Saber Droid remix v3 version.Κ για την οθονη περασα την εφαρμογη του φρανκο κ προσπαθω να κανω τα χρωματα σε τυπου αμολεντ αλλα ματαια..

Ο κερνελ τις liquid smooth εχει αυτη την επιλογη,αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να των βρουμε χωριστα..με ενδιαφερει και εμενα αυτο!

Nexus 5 red 16GB

Το κανει σίγουρα ο elememtal και ο bulletproof, το επιλέγεις στην εγκατάσταση μέσω του installer.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Ρε παίδες μπορείτε να μου δώσετε λινκ για στοκ κάμερα? Θέλω να το βάλω σε carbon rom και δεν ξέρω ποιό πρεπει?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Ρε παιδιά μιας και λέμε για μηλόφωνα, εγώ όταν έβαλα δίπλα δίπλα με 5s το Real Racing 3 είχε αισθητά χαμηλότερο fps σε εμένα.... :(

Βέβαια δεν ξέρω αν είχα στοκ κέρνελ και νομίζω έχει τεραστια σημασία (παιζει να είχα Franco με underclock) :$

Ρε παιδιά μιας και λέμε για μηλόφωνα, εγώ όταν έβαλα δίπλα δίπλα με 5s το Real Racing 3 είχε αισθητά χαμηλότερο fps σε εμένα.... :(

Βέβαια δεν ξέρω αν είχα στοκ κέρνελ και νομίζω έχει τεραστια σημασία (παιζει να είχα Franco με underclock) :$

χαχαχαχ ε αμα ειχες franco λογικο ειναι:D

Αμα θελεις επιδοσεις και καλητερη μπαταρια απο stock kernel τοτε βαλε trinity,εχει και τους 4 core online και το κινητο πραγματικα πεταει!!!

Nexus 5 red 16GB

Ρε παίδες μπορείτε να μου δώσετε λινκ για στοκ κάμερα? Θέλω να το βάλω σε carbon rom και δεν ξέρω ποιό πρεπει?

Απο το drop box μου

https://www.dropbox.com/s/5mivv1ni486r4yc/GoogleCamera.zip

Nexus 5 red 16GB

Αμα θελεις επιδοσεις και καλητερη μπαταρια απο stock kernel τοτε βαλε trinity,εχει και τους 4 core online και το κινητο πραγματικα πεταει!!!

Μπενει σε carbon rom?

Και αν απλα το βάζω μέσω cwm?

Τώρα έχω franco.

Μπενει σε carbon rom?

Και αν απλα το βάζω μέσω cwm?

Τώρα έχω franco.

Απλα το κανεις flash μεσω recovery,το εχω δοκιμασει σε carbon και δουλευει αψογα!Ο kernel δεν παιζει ρολο..:)

Nexus 5 red 16GB

Νομίζω πως μετά από την ωρίμανση που έχουν πλεόν οι kernels για το Nexus 5, κάποιος "ειδικός" που έχει δουλέψει και έχει ασχοληθεί με το θέμα θα ήταν ωραίο να κάνει ένα συγκριτικό πίνακα με τους καλύτερους.

Δηλαδή ποιος είναι για καλύτερες επιδόσεις, ποιος για οικονομία σε μπαταρία κτλ.

Νομίζω θα ήταν τέλειος οδηγός επιλογής.:D

Απλα το κανεις flash μεσω recovery,το εχω δοκιμασει σε carbon και δουλευει αψογα!Ο kernel δεν παιζει ρολο..:)

Χρειαζεται κανένα wipe?

Χρειαζεται κανένα wipe?

Κανε ενα wipe cashe-dalvik cashe,καλο θα κανει,κακο δεν κανει σιγουρα.

Nexus 5 red 16GB

Δεν ξέρω πότε θα βγει παραέξω αλλά ο STS είναι υπέροχος, πιο smooth απο στοκ και λένε για πολύ καλή μπαταρία (δεν έβγαλα συμπεράσματα ακόμα).

Επειδή προφανώς δεν τον γνωρίζετε ο STS είναι ο ενσωματωμένος κέρνελ της Paranoid SaberDroid (AOSPAL) που σας έχω πρήξει τόσες μέρες :p

Ρε μούτρα γιατί αρχίζετε τα off topic και με παιδεύετε?

Συγκρίσεις με μηλόφωνα και άλλου είδους φρούτα στο θέμα των διαξιφισμών παρακαλώ!:lol:

Κώστας

Κανε ενα wipe cashe-dalvik cashe,καλο θα κανει,κακο δεν κανει σιγουρα.

Προσπάθησα εχθες να βάλω trinity kernel πανω απο τον franco σε carbon rom (κανοντας όλα τα wipes) αλλά δεν επεξε. Έφαγα bootloop. Μήπως πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογή του?

Το μονο που έχω πειράξει απο την εφαρμογή του franco είναι τα χρώματα.

ποια είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σε odexed και deodexed; πριν πέσετε να με φάτε :lol: έκανα google search, βρήκα τις τεχνικές διαφορές, απλά δεν ξέρω ποια να προτιμώ όταν υπάρχουν και οι δύο επιλογές....
Alex

Νομίζω ότι η deodex συνήθως βολεύει αυτούς που θέλουν να "πειράξουν" και την rom.

Προσπάθησα εχθες να βάλω trinity kernel πανω απο τον franco σε carbon rom (κανοντας όλα τα wipes) αλλά δεν επεξε. Έφαγα bootloop. Μήπως πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογή του?

Το μονο που έχω πειράξει απο την εφαρμογή του franco είναι τα χρώματα.

Περνα τον στοκ πρώτα και μετά τον άλλον.. Λογικά έτσι θα δουλέψει.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)