noisex Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Δεν το είχα ξαναδεί. Μέχρι τώρα.. [ATTACH]43645[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Είναι ένα από τα bugs που έχει αναφερθεί ότι θα διορθώσει το επόμενο update. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το γνωρίζω. Απλώς δεν μου είχε εμφανιστεί, μέχρι τώρα. Μάλιστα μου κάνει εντύπωση διότι δεν είχα χρησιμοποιήσει την κάμερα καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παιδιά δηλαδή αυτό το πρόβλημα που έχω εγώ δεν το έχει παρατηρήσει κανείς;; Δε γίνεται να είμαι σε μια εφαρμογή πχ tapatalk καλή ώρα και οταν πατάω το πλήκτρο της επιστροφής να μου εμφανίζει το ημερολόγιο (το οποίο είχα ανοίξει πριν) και να μου το κλείνει σε 1 δευτερόλεπτο και να με βάζει κανονικά σε μια οθόνη. Μου φαίνεται πολύ παράξενο. Και σε μένα το κάνει συχνά, ιδίως όταν πατάω το back 3-4 φορές γρήγορα. Stock Rom, stock launcher με xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και σε μένα το κάνει συχνά, ιδίως όταν πατάω το back 3-4 φορές γρήγορα. Stock Rom, stock launcher με xposed Λες να φταίει το xposed;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 εγω νομιζω ειναι προβλημα του launcher...δοκιμασε το gel για μια μερα να δεις αν στο κανει και εκει!! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενω στο YouTube και στο web στα benchmarks το nexus 5 είναι μέτριο στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό,εκανα ενα bench οπου στο web πιάνει 24000+ - βαθμούς και σε εμενα έβγαλε παρα πολύ καλη βαθμολογία που το κατατάσσει στην πρωτη 3αδα μαζί με note 3 & lg g2 [ATTACH]43595[/ATTACH] τι εχεις πανω στο nexus φιλε μου?? Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά ξαναρωταω γιατί δεν πήρα απάντηση. Κάνω εγκατάσταση xposed και GB και το wifi μου πιάνει 4-5 mb ταχύτητα. Μόλις το βγάζω πιάνει 15-16. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Υπάρχει κάτι αλλο αντιστοιχο να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τι εννοεις οταν λες τι εχω επανω??? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μάλλον εννοεί από rom, kernel κτλ. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 εγω νομιζω ειναι προβλημα του launcher...δοκιμασε το gel για μια μερα να δεις αν στο κανει και εκει!! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι εχεις πανω στο nexus φιλε μου?? Μάλλον εννοεί από rom, kernel κτλ. Εχω αυτα που λει στην υπογραφη μου,δηλ μονο carbon rom στην ουσια,με την οποια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 υπαρχει παιδια εφαρμογη που να ανοιγει τον φακο στην οθονη κλειδωματος πατωντας το κουμπι της εντασης μονο με το xposed και gravity το εχω κανει,εχω περασμενη LiquidSmooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά τι προτείνετε?? Art η Dalvik?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδια σημερα ανακαλυψα μια rom η οποια εχει τα παντα,οταν λεω τα παντα το εννοω,ο τυπος εχει παρει τα καλητερα spec απο τις ποιο γνωστες rom CarbonROM CyanogenMod AOKP PARANOIDANDROID Team. PAC-RoM Team SlimRoms AICP Dirty Unicorns AOSB και τα εχει ενσωματωσει στην δικια του, c-rom λεγεται δειτε το λινκ http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-c-rom-4-4-2-v5-6-t2694339 Την δοκιμαζω και σας λεω εντυπωσεις! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Προσοχή η συγκεκριμένη rom θελει caf kernel ,μην μπερδευτείτε επειδή γράφει aosp . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σήμερα πέρασα τη slimkat για να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Εκτός από 2 παγώματα που μου έκανε ο nova δεν έχει κάτι άλλο. Όλα είναι άψογα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Προσοχή η συγκεκριμένη rom θελει caf kernel ,μην μπερδευτείτε επειδή γράφει aosp . Εχει δικο της kernel,μαλλον εννοεις σε περιπτωσει που θελει καποιος να αλαξει; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εχει δικο της kernel,μαλλον εννοεις σε περιπτωσει που θελει καποιος να αλαξει; Ναι ,αν θελεις κάποιος να τον αλλάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 εχει να προτεινει καποιος μια flashable στοκ ρομ?σκεφτομαι να ακολουθησω αυτο,αλλα φοβαμαι μη χασω ρουτ κτλ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τι εννοεις οταν λες τι εχω επανω??? Απο Ρομ κερνελ και τέτοια φιλε Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Εδώ το σκορ μου στο antutu.... Edited April 9, 2014 by mak0s Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 εχει να προτεινει καποιος μια flashable στοκ ρομ?σκεφτομαι να ακολουθησω αυτο,αλλα φοβαμαι μη χασω ρουτ κτλ Αν φλασάρεις στοκ rom θα το χάσεις το root αλλά είναι πανεύκολο να ξαναγίνεις. Θέλεις να έχεις και custom recovery ή θες τα πάντα στοκ αλλά με root? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) εχει να προτεινει καποιος μια flashable στοκ ρομ?σκεφτομαι να ακολουθησω αυτο,αλλα φοβαμαι μη χασω ρουτ κτλ Καθαρή flashable stock χωρίς τίποτα εδώ. Φλασάρεις το zipακι μέσω recovery και είσαι έτοιμος. Φλασάρεις μετά και ένα SuperSU μέσω recovery και τέλος. Επίσης από εδώ, έχει odexed και deodexed. Δε ξέρω βέβαια τι ακριβώς θες και το λόγο αλλά καθαρή stock με απειροελάχιστες αλλαγές είναι και η KANGAKAT φυσικά. Edited April 10, 2014 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 αυτο ακριβως εψαχνα!ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Οδηγιες εδω για όποιον θέλει να βάλει τον launcher απο το htc m8 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καθαρή flashable stock χωρίς τίποτα εδώ. Φλασάρεις το zipακι μέσω recovery και είσαι έτοιμος. Φλασάρεις μετά και ένα SuperSU μέσω recovery και τέλος. Επίσης από εδώ, έχει odexed και deodexed. Δε ξέρω βέβαια τι ακριβώς θες και το λόγο αλλά καθαρή stock με απειροελάχιστες αλλαγές είναι και η KANGAKAT φυσικά. Αυτές όμως δεν είναι εγγυημένα καθαρές. Έτσι δεν είναι? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts