Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πόση πρέπει να είναι η δωρέα για να γίνει η ενεργοποίηση των premium features?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τον Kernel δοκιμάζω τώρα το Kernel Tweaker, είναι και δωρεάν, το πήρε και το μάτι μου σε κάποιες Rom ενσωματωμένο, καλά σχόλια συγκεντρώνει.

Το Kcontrol δεν ενσωματώνει νομίζω προς το παρόν color profiles, θα το βάλω κάποια στιγμή μάλλον.

Προφέρει βέβαια μοναδική παραμετροποίηση από ότι είδα.

Αυτό που λες το δοκίμασα αλλά δεν το βρήκα τόσο πρακτικό. Έμεινα με trickster προς το παρόν.

Α είναι κι αυτό εδώ: Kernel Tuner το οποίο αν και αρχαίο έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις κάθε πυρήνα ξεχωριστά για συχνότητα και governor και κάτι παραπανω απο τα υπολοιπα γενικά

Και πόση πρέπει να είναι η δωρέα για να γίνει η ενεργοποίηση των premium features?

Δεν ξέρω. Και ένα λεπτό δωρεά να κάνεις, θα πάρεις paypal transaction ID. Εγώ είχα κάνει 5 δολάρια. Και λίγα είναι για αυτά που προσφέρει.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δεν ξέρω. Και ένα λεπτό δωρεά να κάνεις, θα πάρεις paypal transaction ID. Εγώ είχα κάνει 5 δολάρια. Και λίγα είναι για αυτά που προσφέρει.

Συμφωνώ. Δεν το ρωτάω από άποψη κόστους αλλά έγκρισης.

Sorry το ξέχασα ότι είναι paid feature.

1 ευρουλάκι είχα κάνει donation εγώ.

Παίζει να είναι και το πιο σοφά ξοδεμένο ευρώ της ζωής μου....:lol:

Παιδιά νομιζω έχω θέμα !

(Χρησιμοποιώ trickster) Όταν πάω στις ρυθμίσεις του κέρνελ βλέπω min frequency 960mHz !!! Το αλλάζω και λέω οκ αλλά όποτε το ξανά κοιτάζω είναι 960mHz !!! Πως γίνεται αυτό ?

Βασικά σκέφτηκα μια εξήγηση μήπως επειδη ο κέρνελ μου υποστηρίζει διαφορετικές συχνότητες για κάθε πυρήνα, αλλά αλλη φορά δεν το είχα παρατηρήσει αυτό

ΒΟΗΘΕΙΑ guys

Παιδιά νομιζω έχω θέμα !

(Χρησιμοποιώ trickster) Όταν πάω στις ρυθμίσεις του κέρνελ βλέπω min frequency 960mHz !!! Το αλλάζω και λέω οκ αλλά όποτε το ξανά κοιτάζω είναι 960mHz !!! Πως γίνεται αυτό ?

Βασικά σκέφτηκα μια εξήγηση μήπως επειδη ο κέρνελ μου υποστηρίζει διαφορετικές συχνότητες για κάθε πυρήνα, αλλά αλλη φορά δεν το είχα παρατηρήσει αυτό

ΒΟΗΘΕΙΑ guys

Χαλάρωσε βρε, καλά κάνει και δείχνει τόσο :)

H "μεσαία" συχνότητατο για το touch boost είναι αυτό, ή πώς στην ευχή το λένε δε θυμάμαι.

Αν δεν κλειδώσεις το Frequency Lock, το κινητό με τον Bricked σε idle θα κατεβαίνει στα 300Mhz σε 1 πυρήνα.

Τσέκαρέ στο Trickster, στο πεδίο Info τέρμα κάτω πως συμπεριφέρεται σε idle.

Και με το Kernel Tweaker το ίδιο θα σου δείχνει.

Όταν ακουμπάς πχ την οθόνη θα δεις ότι ανεβαίνει στο 960.

Φαντάζομαι δεν έχεις πειράξει governor κλπ.

Relax! :D

Βασανίζομαι...

Purity ή Paranoid :rolleyes: ;;;

Παιδιά να ρωτήσω υπάρχει κανα mod που να μπορείς να ρυθμίσεις τα χρώματα της οθόνης? πχ να αυξήσεις το gamma για να γίνει λίγο έντονη η οθόνη.

η PA δεν "κατέβηκε" ακόμη;

Σήμερα βγάλανε bugged έκδοση και την απέσυραν.

Χαλάρωσε βρε, καλά κάνει και δείχνει τόσο :)

H "μεσαία" συχνότητατο για το touch boost είναι αυτό, ή πώς στην ευχή το λένε δε θυμάμαι.

Αν δεν κλειδώσεις το Frequency Lock, το κινητό με τον Bricked σε idle θα κατεβαίνει στα 300Mhz σε 1 πυρήνα.

Τσέκαρέ στο Trickster, στο πεδίο Info τέρμα κάτω πως συμπεριφέρεται σε idle.

Και με το Kernel Tweaker το ίδιο θα σου δείχνει.

Όταν ακουμπάς πχ την οθόνη θα δεις ότι ανεβαίνει στο 960.

Φαντάζομαι δεν έχεις πειράξει governor κλπ.

Relax! :D

Η μεσαία? Αφού είναι στο πεδίο του Minimum ?

Είμαι με slimkat και δε μπορώ με τίποτα να δω wireless displays.. Έχω μια Samsung ue46f6500. Είναι θέμα kernel? Αν ναι, με ποιους kernel δουλεύει?
s21 ultra 256

Παιδιά να ρωτήσω υπάρχει κανα mod που να μπορείς να ρυθμίσεις τα χρώματα της οθόνης? πχ να αυξήσεις το gamma για να γίνει λίγο έντονη η οθόνη.

Franco kernel με την εφαρμογή Franco kernel updater ή Display Control αν θες μόνο χρώματα. Το δεύτερο υπάρχει δωρεάν στο xda από τον Franco. Εγώ τα χρώματα τα έχω κάνει εδώ και καιρό στυλ AMOLED. Τα κανονικά μου φαίνεται πολύ κίτρινα και ξεθωριασμένα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

ωραιο φαινεται το kernel tweaker,αλλα δε φαινεται να λειτουργει σε μενα.slimkat 4.0 k furnace

edit δουλεψε με το super su

την 4 slimkat,πως την περασατε?εγω dirty και προς το παρον καλα..

Edited by blade_
Vamos Aris

Franco kernel με την εφαρμογή Franco kernel updater ή Display Control αν θες μόνο χρώματα. Το δεύτερο υπάρχει δωρεάν στο xda από τον Franco. Εγώ τα χρώματα τα έχω κάνει εδώ και καιρό στυλ AMOLED. Τα κανονικά μου φαίνεται πολύ κίτρινα και ξεθωριασμένα.

Το Display Control χρειαζεται αλλαγή κερνελ για να λειτουργήσει η μονο ρουτ?

Το Display Control χρειαζεται αλλαγή κερνελ για να λειτουργήσει η μονο ρουτ?

Θέλει κερνελ.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Θέλει κερνελ.

Οκ σας ευχαριστω θα το δοκιμασω..δεν είναι ότι με χαλαν και πολύ τα χρώματα απλα έχω συνηθίσει σε amoled οθόνες..

Η μεσαία? Αφού είναι στο πεδίο του Minimum ?

Στη πράξη το 960 είναι η "μεσαία".

Δε φαντάζομαι να έκανες Frequency Lock με το minimum στα 960?

Λόγω του ondemand governor που έχει by default, η συχνότητα αλλάζει συνέχεια και γρήγορα.

Απλά εκεί που κοιτάς το Trickster τη διαβάζει λάθος ( και άλλες εφαρμογές )

Κοίταξες στο Info τέρμα κάτω? Σε idle κατάσταση?Device status?

Πρέπει να βλέπεις 1 πυρήνα στα 300 και όταν ακουμπήσεις την οθόνη να ανεβαίνει στα 960.

Αν έχεις το FauxClock, στο Cpu Clock το απεικονίζει/διαβάζει σωστά και ως min/max

και όταν ακουμπάς την οθόνη θα δεις ότι ανεβαίνει.

( παρεμπιπτόντως δουλεύουν και τα χρωματικά προφιλ από το FauxClock )

H SlimKat βγήκε σε πρώτη alpha build based on Android 4.4.3.

Όσοι έχουν όρεξη για πειραματισμούς...:D

Οι ίδιοι λένε πως όλα δουλεύουν σωστά εκτός από κάτι θεματάκια με την κάμερα.

Η pa έδωσε ενα update σήμερα ,τίποτα σημαντικό εκτός την εναλλαγή απο SuperSU σε SuperUser και κάποια άλλα μικρά bug fix .

Πάντως εχω περιέργεια να δω που θα το πάει όλο αυτο η ομάδα της pa και ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα .

Samsung galaxy s21+

Μιχάλη πως σου φαίνεται το Superuser ? Εμένα μου φαίνεται πιο ωραίο και χρησιμο το SuperSU αλλά εαν η PA team το θεώρησε καλυτερο τοτε μάλλον αργά η γρήγορα θα το συνηθίσουν όλοι οι χρήστες τους

Να ρωτησω κάτι, είδατε καμία διάφορα στο wifi μετά από εγκατάσταση xposed και gravity? Έχω μεγάλο θέμα στην ταχύτητα μετά την εγκατάσταση σε σημεία που πριν επιανα μεγάλες ταχύτητες

Μιχάλη πως σου φαίνεται το Superuser ? Εμένα μου φαίνεται πιο ωραίο και χρησιμο το SuperSU αλλά εαν η PA team το θεώρησε καλυτερο τοτε μάλλον αργά η γρήγορα θα το συνηθίσουν όλοι οι χρήστες τους

Αυτήν την εντύπωση εχω και εγώ ,δεν βρισκω να υστερεί κάπου σε σχέσει με το su και για να το έβαλαν έχουν τους λόγους τους ,όποιοι και αν είναι αυτοί .

Εγώ να ρωτήσω ,επειδή η επαφή μου με nexus είναι μικρή ,τόσο πολύ αργεί η pa να δώσει μια σταθερή με όλα τα features rom ?

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)