Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το tamber flag τι γράφει true ή false ?

Κοίτα στην εφαρμογή λέει tamper flag: tampered

Μπορώ με άλλο τρόπο να το δω;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοίτα στην εφαρμογή λέει tamper flag: tampered

Μπορώ με άλλο τρόπο να το δω;

adb reboot bootloader και γράψε fastboot oem device-info λογικά θα σου λέει false .

Διάβασε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread

Samsung galaxy s21+

Πατά "untampered". Αυτό είναι η σωστη τιμή. Κι εγώ μπερδευομουν αλλά το Google translate διαλευκανε το μυστήριο

Πατά "untampered". Αυτό είναι η σωστη τιμή. Κι εγώ μπερδευομουν αλλά το Google translate διαλευκανε το μυστήριο

Οπότε πρώτα untampered κ μετά lock.. Οκ ευχαριστώ και τους δυο σας!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Απλα μην ξεχαστείς και ρίχνεις φλασαρσιματα μετα με locked BL και γίνει καμια στραβή. Παντα πριν φλασάρεις να ξελκλειδωνεις ;)

Απλα μην ξεχαστείς και ρίχνεις φλασαρσιματα μετα με locked BL και γίνει καμια στραβή. Παντα πριν φλασάρεις να ξελκλειδωνεις ;)

Ακόμα και για mod πρέπει να ξεκλειδώνω;

Edited by iliasx8

γνωριζεις καποιον τροπο να αλλαξω την διαταξη των εικονιδιων;

Βάλε Holo hd launcher... Πολύ απλός κάνεις ότι θες και έχει τα ίδια εικονίδια

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ακόμα και για mod πρέπει να ξεκλειδώνω;

Απο τη στιγμη που εχεις custom recovery δεν "πρεπει". Αλλά σκέψου να παει κάτι στραβά και να χρειαστεί να κανεις fastboot, θα πρέπει να ξανά κανείς unlock BL μέσω Fastboot και να χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

Ξέρω οτι μάλλον είναι απιθανο αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ

Καλημέρα.

Έχω ένα θεματάκι με το καινούργιο Nexus 5 μου.

Πέρασα κανονικά τους drivers (adb, fastboot) και έκανα unlock bootloader, install twrp recovery και root.

Το θέμα μου είναι πως στον device manager τα Bootloader interface ή το ADB interface τα εμφανίζει κάτω από το μενού "Samsung Android Phone" και όχι κάτω από το "Android Phone" όπως έχω δει σε βιντεάκια πως συμβαίνει. Είχα ένα Galaxy πριν. Οπότε απεγκατέστησα τα πάντα και πέρασα πάλι τους drivers αλλά τα ίδια. Φαντάζομαι πιο πολύ "ψυχολογικό" είναι το θέμα μιας και τα adb και fastboot λειτουργούν κανονικά.

Επίσης όταν έχω USB Debugging mode on και το κινητό μέσα στο λειτουργικό μου εμφανίζει κάτω από το "Samsung Android Phone" το ADB composite interface. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Υπάρχει αυτό.

Να ρωτησω κάτι, είχα κανει ροοτ με το toolkit, και ειχε περάσει twrp recovery. Μετα είχα κάνει φορμάτ το κινητό και τώρα εξαφανίστηκε η recovery. Πήγα να φλασαρω ενα mod που βρήκα και στο recovery μου έβγαζε καμια εντολή. Είναι λογικό να διαγράφει η twrp?

Να ρωτησω κάτι, είχα κανει ροοτ με το toolkit, και ειχε περάσει twrp recovery. Μετα είχα κάνει φορμάτ το κινητό και τώρα εξαφανίστηκε η recovery. Πήγα να φλασαρω ενα mod που βρήκα και στο recovery μου έβγαζε καμια εντολή. Είναι λογικό να διαγράφει η twrp?

Αν έκανες φορμάτ φλασάροντας τα πάντα τότε ναι.

Είχες κατεβάσει την stock rom από google και την φλάσαρες από twrp?

Είχες κατεβάσει την stock rom από google και την φλάσαρες από twrp?

Όχι,εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το ροοτ για παράδειγμα έμεινε μετά

Όχι,εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το ροοτ για παράδειγμα έμεινε μετά

Παράξενο πάντως :confused: πέρνα ξανα το twrp είτε με fastboot είτε με κάποια εφαρμογή όπως το recovery tools .

Samsung galaxy s21+

Γιατί έχω τέτοια κατανάλωση από systemui και Google services? Επίσης για κάποιον λόγο όταν είμαι σε WiFi συνδεδεμένος δεν μου έρχονται ειδοποίησεις από whatsapp,telegram κτλ.

[ATTACH]42320[/ATTACH]

[ATTACH]42321[/ATTACH]

[ATTACH]42322[/ATTACH]

Edited by gesvts

Παράξενο πάντως :confused: πέρνα ξανα το twrp είτε με fastboot είτε με κάποια εφαρμογή όπως το recovery tools .

Σε ευχαριστώ, με το fastboot δεν ξέρω να το κάνω αλλά με την εφαρμογή που μου ειπες το έκανα σε 5 λεπτά

Απο τη στιγμη που εχεις custom recovery δεν "πρεπει". Αλλά σκέψου να παει κάτι στραβά και να χρειαστεί να κανεις fastboot, θα πρέπει να ξανά κανείς unlock BL μέσω Fastboot και να χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

Ξέρω οτι μάλλον είναι απιθανο αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ

Κατάλαβα!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Προερχόμενος από Sony όπου τα είχα μάθει όλα ,αυτά είναι καινούργια για μένα! Θα τα μάθω σιγά σιγά!

Παίδες έχω μια ερώτηση, βλέπω 30 διαθέσιμος κερνελ τι στο καλό διαφορά έχουν αναμεταξύ τους;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παίδες έχω μια ερώτηση, βλέπω 30 διαθέσιμος κερνελ τι στο καλό διαφορά έχουν αναμεταξύ τους;

30 διαθέσιμους kernel?! 30?!

Μήπως εννοείς Rom?

Γιατί 30 kernel χλομό.

Οι διαφορές είναι ότι άλλοι δίδουν έμφαση στη μπαταρία, άλλοι στη ταχύτητα/επιδόσεις, άλλοι σε χαρακτηριστικά ( S2W,S2S κλπ )

και άλλοι σε λίγο από όλα.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση, μάλλον είναι χαζή. Με ποιον τρόπο μπορω να απεγκαταστησω ενα mod που φλασαρα? πχ ένα για το ποσοστο της μπαταρίας

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)