iliasx8 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 το tamber flag τι γράφει true ή false ? Κοίτα στην εφαρμογή λέει tamper flag: tampered Μπορώ με άλλο τρόπο να το δω; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κοίτα στην εφαρμογή λέει tamper flag: tampered Μπορώ με άλλο τρόπο να το δω; adb reboot bootloader και γράψε fastboot oem device-info λογικά θα σου λέει false . Διάβασε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πατά "untampered". Αυτό είναι η σωστη τιμή. Κι εγώ μπερδευομουν αλλά το Google translate διαλευκανε το μυστήριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πατά "untampered". Αυτό είναι η σωστη τιμή. Κι εγώ μπερδευομουν αλλά το Google translate διαλευκανε το μυστήριο Οπότε πρώτα untampered κ μετά lock.. Οκ ευχαριστώ και τους δυο σας! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Απλα μην ξεχαστείς και ρίχνεις φλασαρσιματα μετα με locked BL και γίνει καμια στραβή. Παντα πριν φλασάρεις να ξελκλειδωνεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Απλα μην ξεχαστείς και ρίχνεις φλασαρσιματα μετα με locked BL και γίνει καμια στραβή. Παντα πριν φλασάρεις να ξελκλειδωνεις ;) Ακόμα και για mod πρέπει να ξεκλειδώνω; Edited March 12, 2014 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όποιος έχει κερνελ elementalX, υποστηρίζει art ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όποιος έχει κερνελ elementalX, υποστηρίζει art ; Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 γνωριζεις καποιον τροπο να αλλαξω την διαταξη των εικονιδιων; Βάλε Holo hd launcher... Πολύ απλός κάνεις ότι θες και έχει τα ίδια εικονίδια Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ακόμα και για mod πρέπει να ξεκλειδώνω; Απο τη στιγμη που εχεις custom recovery δεν "πρεπει". Αλλά σκέψου να παει κάτι στραβά και να χρειαστεί να κανεις fastboot, θα πρέπει να ξανά κανείς unlock BL μέσω Fastboot και να χάσεις όλα τα δεδομένα σου. Ξέρω οτι μάλλον είναι απιθανο αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημέρα. Έχω ένα θεματάκι με το καινούργιο Nexus 5 μου. Πέρασα κανονικά τους drivers (adb, fastboot) και έκανα unlock bootloader, install twrp recovery και root. Το θέμα μου είναι πως στον device manager τα Bootloader interface ή το ADB interface τα εμφανίζει κάτω από το μενού "Samsung Android Phone" και όχι κάτω από το "Android Phone" όπως έχω δει σε βιντεάκια πως συμβαίνει. Είχα ένα Galaxy πριν. Οπότε απεγκατέστησα τα πάντα και πέρασα πάλι τους drivers αλλά τα ίδια. Φαντάζομαι πιο πολύ "ψυχολογικό" είναι το θέμα μιας και τα adb και fastboot λειτουργούν κανονικά. Επίσης όταν έχω USB Debugging mode on και το κινητό μέσα στο λειτουργικό μου εμφανίζει κάτω από το "Samsung Android Phone" το ADB composite interface. Είναι φυσιολογικό αυτό? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Υπάρχει κάποιο mod για να βάλουμε ποσοστο στη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Υπάρχει αυτό. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Υπάρχει αυτό. Να ρωτησω κάτι, είχα κανει ροοτ με το toolkit, και ειχε περάσει twrp recovery. Μετα είχα κάνει φορμάτ το κινητό και τώρα εξαφανίστηκε η recovery. Πήγα να φλασαρω ενα mod που βρήκα και στο recovery μου έβγαζε καμια εντολή. Είναι λογικό να διαγράφει η twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να ρωτησω κάτι, είχα κανει ροοτ με το toolkit, και ειχε περάσει twrp recovery. Μετα είχα κάνει φορμάτ το κινητό και τώρα εξαφανίστηκε η recovery. Πήγα να φλασαρω ενα mod που βρήκα και στο recovery μου έβγαζε καμια εντολή. Είναι λογικό να διαγράφει η twrp? Αν έκανες φορμάτ φλασάροντας τα πάντα τότε ναι. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Αν έκανες φορμάτ φλασάροντας τα πάντα τότε ναι. Έκανα φορμάτ μέσα απο το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Είχες κατεβάσει την stock rom από google και την φλάσαρες από twrp? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Είχες κατεβάσει την stock rom από google και την φλάσαρες από twrp? Όχι,εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το ροοτ για παράδειγμα έμεινε μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Όχι,εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το ροοτ για παράδειγμα έμεινε μετά Παράξενο πάντως :confused: πέρνα ξανα το twrp είτε με fastboot είτε με κάποια εφαρμογή όπως το recovery tools . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Γιατί έχω τέτοια κατανάλωση από systemui και Google services? Επίσης για κάποιον λόγο όταν είμαι σε WiFi συνδεδεμένος δεν μου έρχονται ειδοποίησεις από whatsapp,telegram κτλ. [ATTACH]42320[/ATTACH] [ATTACH]42321[/ATTACH] [ATTACH]42322[/ATTACH] Edited March 13, 2014 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παράξενο πάντως :confused: πέρνα ξανα το twrp είτε με fastboot είτε με κάποια εφαρμογή όπως το recovery tools . Σε ευχαριστώ, με το fastboot δεν ξέρω να το κάνω αλλά με την εφαρμογή που μου ειπες το έκανα σε 5 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Απο τη στιγμη που εχεις custom recovery δεν "πρεπει". Αλλά σκέψου να παει κάτι στραβά και να χρειαστεί να κανεις fastboot, θα πρέπει να ξανά κανείς unlock BL μέσω Fastboot και να χάσεις όλα τα δεδομένα σου. Ξέρω οτι μάλλον είναι απιθανο αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ Κατάλαβα! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Προερχόμενος από Sony όπου τα είχα μάθει όλα ,αυτά είναι καινούργια για μένα! Θα τα μάθω σιγά σιγά! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παίδες έχω μια ερώτηση, βλέπω 30 διαθέσιμος κερνελ τι στο καλό διαφορά έχουν αναμεταξύ τους; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παίδες έχω μια ερώτηση, βλέπω 30 διαθέσιμος κερνελ τι στο καλό διαφορά έχουν αναμεταξύ τους; 30 διαθέσιμους kernel?! 30?! Μήπως εννοείς Rom? Γιατί 30 kernel χλομό. Οι διαφορές είναι ότι άλλοι δίδουν έμφαση στη μπαταρία, άλλοι στη ταχύτητα/επιδόσεις, άλλοι σε χαρακτηριστικά ( S2W,S2S κλπ ) και άλλοι σε λίγο από όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Θέλω να κάνω μια ερώτηση, μάλλον είναι χαζή. Με ποιον τρόπο μπορω να απεγκαταστησω ενα mod που φλασαρα? πχ ένα για το ποσοστο της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts