nikoskat Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ναι φίλε μου με launcher το ξέρω οτι γίνεται απλά έλεγα μήπως το κάνω με κανα πρόγραμμα γιατί δεν μου αρέσουν πολύ τα launchers. thanks anyway ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρία φίλε μου είναι μέρος του κινητού.και όταν λες τις εντυπώσεις σου για ένα κινητό λές και για την μπαταρία. μου την σπάει που δεν κρατάει όσο θέλω οπότε το λέω. :P Θες να μου πεις ένα λόγο που δε σου αρέσουν οι launchers; δεν το καταλαβαίνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θέλει δεν θέλει ο φίλος χρησιμοποιεί launcher. Είτε λέγεται GEL launcher, είτε nova και οποιονδήποτε άλλο, υπάρχει ένας στο σύστημα του. Η δοκιμή πάντως οποιουδήποτε launcher δεν επηρεάζει σε τίποτα την συσκευή και μπορεί να αφαιρεθεί όποτε θελήσει ο χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θες να μου πεις ένα λόγο που δε σου αρέσουν οι launchers; δεν το καταλαβαίνω.. κάποιος λόγος δεν υπάρχει απλά μου αρέσει πολύ έτσι όπως το έχω φτιάξει τώρα και δεν θέλω να το αλάξω.στο μέλλον μπορεί να βάλω εννοείτε.όπως λέει και ο φίλος απο πάνω έτσι και αλλίως έχω launcher. αυτό που θέλω να βάλψ σίγουρα είναι kernel μπας και δω βελτίωση στην μπαταρία και απο οτι είδα το chaos είναι κομπλέ. απλά δεν έχω βάλει recovery και δεν θυμάμαι πως γίνεται... ευχαριστώ Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχει φτιάξει εδώ στο myphone ένα οδηγό ο Gialakias. Βρες τον και διάβασε τον. Είναι αναλυτικός και δεν γίνεται να κάνεις λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχει φτιάξει εδώ στο myphone ένα οδηγό ο Gialakias. Βρες τον και διάβασε τον. Είναι αναλυτικός και δεν γίνεται να κάνεις λάθος. να φανταστώ οτι δεν θα χάσω τίποτα αν περάσω την recovery? Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και εκεί θα τα χάσεις όλα. Πρόσεξε, πρέπει να πάρεις backup Διάβασε προσεκτικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384182 Nexus 5 : Unlock / Reset flag / Custom Recovery / Root / Factory Image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και εκεί θα τα χάσεις όλα. Πρόσεξε, πρέπει να πάρεις backup Διάβασε προσεκτικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384182 Nexus 5 : Unlock / Reset flag / Custom Recovery / Root / Factory Image τελικά είναι όλα κομπλέ και unlocked bootloader και twrp recovery.κάποια στιγμή θα περάσω και το chaos kernel να δω τι παίζει. thankssss Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Όποιος θελεις AOSP broswer μπορει να τον κατεβάσει από εδω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 προτεινει κανενας ενα καλο rom για μας που τωρα το πηραμε... Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μείνε προς το παρόν με την stock rom, όπως και με τον stock kernel. Σίγουρα πέρνα σε root και αμέσως nandroid backup και στην συνέχεια xposed και gravity box. Με τις ρυθμίσεις και μόνο του smart radio είσαι καλυμμένος και για οικονομία στην μπαταρία χωρίς να θυσιάσεις τίποτα από την εμπειρία χρήσης. Επίσεις, το module για να δουλεύει το NFC με κλειστή την οθόνη. Μετά ότι σου κάνει κέφι. Αν μετά από αυτά πιστεύεις πως πάλι κάτι σου λείπει, μπορείς να δοκιμάσεις και rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μείνε προς το παρόν με την stock rom, όπως και με τον stock kernel. Σίγουρα πέρνα σε root και αμέσως nandroid backup και στην συνέχεια xposed και gravity box. Με τις ρυθμίσεις και μόνο του smart radio είσαι καλυμμένος και για οικονομία στην μπαταρία χωρίς να θυσιάσεις τίποτα από την εμπειρία χρήσης. Επίσεις, το module για να δουλεύει το NFC με κλειστή την οθόνη. Μετά ότι σου κάνει κέφι. Αν μετά από αυτά πιστεύεις πως πάλι κάτι σου λείπει, μπορείς να δοκιμάσεις και rom. σωστος... να σε καλα... Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ακόλουθα τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ στο myphone από τον Gialakias για root κλπ για να έχεις σίγουρο αποτέλεσμα και να ξέρεις τι κάνεις και γιατί, με τις εντολές adb και fastboot. Είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Nexus 5 Battery benchmarks Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 προτεινει κανενας ενα καλο rom για μας που τωρα το πηραμε... Εγώ θα πρότεινα να βάλεις Cataclysm. Βασικά πρόκειται για το ίδιο ακριβως όπως πρότεινε κι ο φίλος ο μηχανοβιος. Είναι η στοκ με μερικά (έως πολλά) απο τα tweaks του gravitybox. Για να μη μπλέκεις με εφαρμογές κλπ. Δεν έχει bugs και προσφέρει πιο σίγουρη εμπειρία απο το να ψαχνεσαι με εφαρμογές. Θα εκπλαγεις απο το πόσες επιλογές έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Μόλις ρουταρίστηκα και ξεκλειδώθηκα. Έτοιμος για greenify και xposed.:ninja: Ερώτηση: Κάνοντας backup μέσω του cwm την ρομ μου θα μου κρατήσει και όλα τα settings μου; Πως είχα ρυθμίσει τις εφαρμογές ή πως είχα τακτοποιήσει τον Launcher μου; Edited February 9, 2014 by Calexako Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι ,οταν κανεις restore θα είναι ΟΛΑ όπως ακριβως ηταν πριν το backup. Αν όμως έκανες unlock και μετα κατευθείαν backup τοτε δεν θα εχεις τίποτα μιας και με το unlock σβηνονται όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπερα παιδιά με στοκ Ρομ υποστηρίζεται ο chaos; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπερα παιδιά με στοκ Ρομ υποστηρίζεται ο chaos; Ναι δεν έχεις πρόβλημα.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή αναφέρει μονο caf roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι ,οταν κανεις restore θα είναι ΟΛΑ όπως ακριβως ηταν πριν το backup. Αν όμως έκανες unlock και μετα κατευθείαν backup τοτε δεν θα εχεις τίποτα μιας και με το unlock σβηνονται όλα Aφού τα έφτιαξα όλα,έβαλα ART και τακτοποίησα τον laucher μου την εκανα backup. Άρα flashάρω νέα ROM, μόλις την βαρεθώ κάνω απευθείας restore backup απο cwm και όλα κομπλέ; Όχι τιποτα άλλο αλλά ειναι πολυ βαρετή διαδικασία το να τα φτιάχνεις από την αρχή. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Aφού τα έφτιαξα όλα,έβαλα ART και τακτοποίησα τον laucher μου την εκανα backup. Άρα flashάρω νέα ROM, μόλις την βαρεθώ κάνω απευθείας restore backup απο cwm και όλα κομπλέ; Όχι τιποτα άλλο αλλά ειναι πολυ βαρετή διαδικασία το να τα φτιάχνεις από την αρχή. Έτσι ακριβώς ,με το nadroid εχεις έτοιμη την rom όπως ακριβώς την άφησες . Επειδή αναφέρει μονο caf roms H έκδοση 9.2 και κάτω υποστηρίζει stock απο την 10.0 σταμάτησε . Edited February 9, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Με το bootunlocker κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις τον bootloader χωρίς να χάσεις τίποτα από δεδομένα. Επιπλέον σβήνει και το flag. Μια φορά χάνονται στην αρχή. Διαβάστε καλά τον οδηγό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι αλλά όταν φλασαρω καινούργια ΡΟΜ πρέπει να κάνω clean install άρα τα χάνω. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Που είναι τώρα ο "άλλος" όταν τον χρειάζομαι; lol Όχι δεν νομίζω πως γίνεται αυτό, εκτός και αν επιλέγεις να κάνεις wipe την "κάρτα" ή περάσεις το original image με το system.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Νόμιζα ότι ήταν απαραίτητο να κάνεις wipe πριν βάλεις καινούργια Rom. Στο xperia u μουυφλασαρα custom Rom χωρίς wipe και παραλίγο να μπρικαρει. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts