vaggelis_grg Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Υπάρχει ανανέωση στο gravity box στην έκδοση 2.9.5. Το θέμα είναι πως το ψάχνω μέσα στα modules του xposed framework άλλα δεν το βρίσκω. Το έχει περάσει κανείς; Μόλις το πέρασα. Άνοιξα το xposed και μου έβγαλε το update. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Ακόμη και τώρα δεν μπορώ την δω. Μόνο στο θέμα του xda το έχω βρει. Είδες τις αλλαγές στο smart radio και immersive mode; Edit: με ένα refresh μου το εμφάνισε και μένα. Για να δούμε, έχουμε ώρα μέχρι το super bowl :) Edit 2: αξίζει με το παραπάνω ένα donation Edited February 2, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν ασχολήθηκα ακόμα γιατί είμαι έξω τώρα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μόλις το πέρασα. Άνοιξα το xposed και μου έβγαλε το update. μια απο τα ιδια ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια μια ερωτηση σχετικα με το gps τις google που εχει εγκατεστημενο το τηλ,για να δουλεψει μονο με δορυφορο gps, πρεπει να κανω καμια ρυθμιση? γιατι το ανοιξα και ενω με το navigon ολα καλα με τις google δεν ανοιγε τους χαρτες δεν εδειχνε τιποτα μονο μια λευκη εικονα και ενα μπλε στιγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για μένα δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο. Απλά άνοιξα τους χάρτες και δούλεψε. Βρίσκει σήμα αμέσως, ακόμη και μέσα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εγώ έχω custom kernel για να αλλάξω τα χρώματα της οθόνης, για να φορτίζει γρήγορα σε USB χωρίς να ακυρώνεται το mass storage mode και να αυξησω την ένταση της δόνησης(αυτό δεν είναι τόσο σοβαρό) Νίκο, με Elemental X είσαι ή άλλαξες; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 μια απο τα ιδια ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια μια ερωτηση σχετικα με το gps τις google που εχει εγκατεστημενο το τηλ,για να δουλεψει μονο με δορυφορο gps, πρεπει να κανω καμια ρυθμιση? γιατι το ανοιξα και ενω με το navigon ολα καλα με τις google δεν ανοιγε τους χαρτες δεν εδειχνε τιποτα μονο μια λευκη εικονα και ενα μπλε στιγμα Και εμένα καμπάνα.. Ούτε καν πέρασα navigon.. Μια χαρά μου δούλεψε οπότε το χρειάστηκα.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Νίκο, με Elemental X είσαι ή άλλαξες; ElementalX.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και εμένα καμπάνα.. Ούτε καν πέρασα navigon.. Μια χαρά μου δούλεψε οπότε το χρειάστηκα.. ενταξει το ξανα τσεκαρα και ανοιξε ο χαρτης ισος ειχε φαει κανενα κώλυμα, συνδεθηκε κανονικα αλλα οταν παω να κανω πλοηγηση να βαλω μια οδο δηλαδη μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεμενος στο δίκτυο, παρολο που εχω στιγμα... σορρυ για το πρηξιμο ρε παιδια, σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μπορείς να κάνεις πλοήγηση χωρίς ίντερνετ; Εγώ δεν μπορώ απλά εμφανίζει την θέση μου σε ένα άσπρο φόντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μπορείς να κάνεις πλοήγηση χωρίς ίντερνετ; Εγώ δεν μπορώ απλά εμφανίζει την θέση μου σε ένα άσπρο φόντο απο οτι μου εχουν πει εδω τα παιδια μπορεις να κανεις πλοηγηση απο δορυφορο,βαλε πρωτα εαν θες ενα gps test να δεις τους δορυφορους που πιανεις και μετα ανοιξε τον χαρτη απλα δεν με αφηνει να βαλω διεθυνση για να κανω πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και εγώ αυτό παθαίνω. Τους χάρτες σου τους δείχνει ή έχει άσπρο φόντο; μήπως πρέπει να τους κατεβάσω από κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και εγώ αυτό παθαίνω. Τους χάρτες σου τους δείχνει ή έχει άσπρο φόντο; μήπως πρέπει να τους κατεβάσω από κάπου; τους δείχνει τους χαρτες και στιγμα βγαζει εκει που ειμαι, δες εαν εχεις λοκαρι δορυφορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τα Google maps θέλουν ίντερνετ για να λειτουργήσουν.. ΩΣΤΟΣΟ, μπορείτε να κάνετε zoom out σε μια περιοχή και να γράψετε στη μπάρα αναζήτησης "ok maps" και θα cachαρει αυτή την περιοχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τα Google maps θέλουν ίντερνετ για να λειτουργήσουν.. ΩΣΤΟΣΟ, μπορείτε να κάνετε zoom out σε μια περιοχή και να γράψετε στη μπάρα αναζήτησης "ok maps" και θα cachαρει αυτή την περιοχή.. με αυτον τον τροπο θα σου βγαλει την διαδρομη,θα σε καθοδηγηση η απλα θα σου δειξει την διευθυνση που ψαχνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 λεει ο neobuddy οτι και η pa γυρισε?γυριζει? σε caf... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ είχα την beta 4 και δεν ηταν caf. Νομιζω οτι είναι και θα είναι aosp. Πάντως μόλις βγει aosp και stable εγώ έφυγα με τα 1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 με αυτον τον τροπο θα σου βγαλει την διαδρομη,θα σε καθοδηγηση η απλα θα σου δειξει την διευθυνση που ψαχνεις? navigation δεν κάνει από ότι έχω καταλάβει χωρίς ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 navigation δεν κάνει από ότι έχω καταλάβει χωρίς ίντερνετ. Δεν κάνετε μέσω Google maps αλλά μέσω του προγράμματος που λέει navigation. Μια χαρά πλοήγηση μου κάνει.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Κάποιον kernel που να ακούγεται ότι έχει καλή αυτονομία? γιατί ο franco δεν.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Κάποιον kernel που να ακούγεται ότι έχει καλή αυτονομία? γιατί ο franco δεν.... Εχω βάλει τον chaos και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη μπαταρία - επιπλέον έχει και πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εχω βάλει τον chaos και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη μπαταρία - επιπλέον έχει και πολλές ρυθμίσεις. Τον είχα τον chaos,πήρε πόδι για τον λόγο ότι μου έκανε αποσυνδέσεις στο Bluetooth που έφτιαχνε μόνο με restart. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Σήμερα είπα να παίξω με το start radio του gravity box. Ωραία όλα αυτά που κάνει. Αλλά έχει δει κανείς διαφορά στην μπαταρία; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Τον είχα τον chaos,πήρε πόδι για τον λόγο ότι μου έκανε αποσυνδέσεις στο Bluetooth που έφτιαχνε μόνο με restart. στοκ και κλεισιμο google now... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Δεν κάνετε μέσω Google maps αλλά μέσω του προγράμματος που λέει navigation. Μια χαρά πλοήγηση μου κάνει.. συγνωμη ρε παιδια γιατι εχω βγαλει τα ματια μου και προγραμμα navigation δεν βλεπω, μηπως επειδη το πειρα απο Ελλαδα (wind) δεν το εχει η το εχει καπου και δεν το βλεπω....:blink: Edited February 3, 2014 by avgtoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts