Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλάμε πάντα για τον chaos kernel.

Και τι θα κερδίσω από αυτό?

Θεωρητικά καλύτερη αυτονομία από τον στοκ κερνελ και από εκεί και πέρα μπορείς να διαχειριστής μόνος σου αν θες επεξεργαστές κτλ. Επίσης μπορείς να βάλεις όπως έχει το g2 να χτυπάς την οθόνη και να ανάβει κτλ με οποία θυσία στη μπαταρία όμως.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επεξεργαστη δεν θελω να πειραξω και ειμαι και αρνητικος σε αυτο.

μονο η μπαταρια με ενδιαφερει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

επεξεργαστη δεν θελω να πειραξω και ειμαι και αρνητικος σε αυτο.

μονο η μπαταρια με ενδιαφερει

Φίλε μου αυτά είναι στη κρίση του καθενός. Ούτως ή άλλως όταν βάζεις battery saving ουσιαστικά ένα από αυτά που κάνει είναι να χαμηλώσει και τον επεξεργαστή αυτόματα. Αυτή τη στιγμή ο επεξεργαστής μας τρέχει στα 2.200.. Και στο 1700 να βάλεις δεν θα καταλάβεις διαφορά. Όμως ενεργειακά Θεωρητικά γλίτωνεις κάτι. Προφανώς σου είναι καινούργια όλα αυτά και λογικό να είσαι διχασμένος. Εγώ επί ένα χρόνο έτρεχα overclock το s3 που είχα και πότε δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Φυσικά αν φοβάσαι απλά περνάς τον κερνελ και τον αφήνεις να δουλεύει όπως τον έχει δημιουργήσει ο creator του. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.. Οπότε θες γυρνάς σε στοκ κερνελ.

''Ipad mini 2''

Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο θέμα αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Εκανα ******* και προσπάθησα να εγκαταστήσω ένα moded play store χρησιμοποιωντας μια εφαρμογή που περιείχε η cataclysm rom (cracked Google Play installer η κάπως ετσι) και τώρα όταν πάω να μπω στο play store μου βγάζει error "unfortunately play store has stopped working". Δοκίμασα να κάνω clear data και clear cache του store και των Google Play services αλλά μάταια. Εκανα reboot μερικές φορές και το downloader είναι στο enabled. Back up δεν έχω. Τι να κάνω;

Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο θέμα αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Εκανα ******* και προσπάθησα να εγκαταστήσω ένα moded play store χρησιμοποιωντας μια εφαρμογή που περιείχε η cataclysm rom (cracked Google Play installer η κάπως ετσι) και τώρα όταν πάω να μπω στο play store μου βγάζει error "unfortunately play store has stopped working". Δοκίμασα να κάνω clear data και clear cache του store και των Google Play services αλλά μάταια. Εκανα reboot μερικές φορές και το downloader είναι στο enabled. Back up δεν έχω. Τι να κάνω;

Κατέβασε από εδώ ή το White Multi DPI Play Store v4.5.10 for KK ή το Inverted Multi DPI Play Store v4.5.10 for KK αν θες ανεστραμμένα χρώματα και φλάσαρε το μέσω recovery. Μετά βέβαιώσου ότι θα το τρέξεις μέσα απ' το app drawer και όχι απ' τις ήδη υπάρχουσες συντομεύσεις Google Play που έχεις στις homescreen. Αν δε δουελεύει ούτε έτσι θα πρέπει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στο Google Play, Google Services Framework ή/και να διαγράψεις τον Google λογαριασμό σου και να τον ξαναβάλεις.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Γεια σας παιδιά, έχω στοκ Ρομ,χαος πυρήνα, gravity box, bionic patches κλπ. Και ενώ όλα εβαιναν καλώς, ξαφνικά άρχισε να μου κάνει κάτι κόλπα, πχ δε μου ανάβει ο φακός από τα quick settings.το χειρότερο όμως είναι όταν μιλάω, κάποιες φορές (όποτε του έρθει), είτε κλείνει(κλειδώνει) η οθόνη, είτε πηγαίνει στην home screen και διάφορα είτε μου ανοίγει τις ρυθμίσεις της ώρας!! Και το βασικό είναι ότι μέσα σε όλα αυτά τρώω μισό λεπτό να τερματίσω την κλήση!! Έχει κανείς καμία ιδέα;

Καλησπέρα,πρόκειται να αγοράσω το Nexus 5 πολύ σύντομα.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει λόγος για αλλαγή Rom.Για Kernel το καταλαβαίνω.

Σαν χρήστης,Rom Cooker και Flash Junkie του Galaxy Note,αναρωτιέμαι τι καλό θα κάνει μια custom Rom σε ένα ήδη πεντακάθαρο λογισμικό από τη Google.

Βλέποντας Galaxy Nexus φίλου να πηγαίνει σφαίρα με stock Rom/Kernel σε σύγκριση με το τέρμα customized Note μου να πηγαίνει σα χελώνα,ζήλεψα :)

Edited by ibanezman192

Καλησπέρα,πρόκειται να αγοράσω το Nexus 5 πολύ σύντομα.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει λόγος για αλλαγή Rom.Για Kernel το καταλαβαίνω.

Σαν χρήστης,Rom Cooker και Flash Junkie του Galaxy Note,αναρωτιέμαι τι καλό θα κάνει μια custom Rom σε ένα ήδη πεντακάθαρο λογισμικό από τη Google.

Βλέποντας Galaxy Nexus φίλου να πηγαίνει σφαίρα με stock Rom/Kernel σε σύγκριση με το τέρμα customized Note μου,ζήλεψα :)

Προσωπικά στο s3 του είχα αλλάξει τα φώτα και αυτό ως μόνος λόγος για να μπορεί να δουλεύει αλαγκαριστα.. Στο nexus με μαμά ρομ άλλο κερνελ και gravity box δεν βρίσκω κανέναν λόγο να του βάλω custom rom ειλικρινά. Τώρα πιθανόν κάποιοι να έχουν αντίθετη άποψη η να βρίσκουν κάποια άλλη χρησιμότητα.

''Ipad mini 2''

Δοκίμασε με άλλον kernel .

Ο πρώτος που δοκίμασα ήταν ο faux αλλά μια από τα ίδια!! Καμία άλλη ιδέα;;;

Δοκίμασες χωρίς GravityBox ?

Samsung galaxy s21+

Chaos kernel και πας στα προφίλ και επιλέγεις το battery..

''Ipad mini 2''

Κατέβασε από εδώ ή το White Multi DPI Play Store v4.5.10 for KK ή το Inverted Multi DPI Play Store v4.5.

Φίλε ευχαριστώ, έλυσα το πρόβλημα με τον τρόπο που πρότεινες

Καλησπέρα.Μετά από ένα μήνα χρήσης του κινητού μου με τα πάντα stock,ήρθε η ώρα για αλλαγές.Αποφάσισα ότι θα μείνω με stock rom,αλλά θα αλλάξω kernel(μάλλον προς Franco).Έψαξα πολλά στο internet,κατάλαβα πως θα κάνω την διαδικασία,και μου μένουν 2 ερωτήσεις πριν περάσω στην διαδικασία.

1.πρέπει να κάνω unlock τον bootloader μου πριν περάσω τον kernel?

2.Θα χάσω όλα τα δεδομένα μου σωστά? (αν η απάντηση είναι ναι,έχω κατεβάσει την εφαρμογή Helium,οπότε θα κάνω ένα full back up.

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

1) Ναι ,χρειαζεται και custom recovery .

2) Ναι ,κάνοντας unlock χάνονται όλα .

Samsung galaxy s21+

Ξεκινάω την διαδικασία και ο θεός βοηθός :p

Δεν αρχίσαμε καλά.Κάνω τα πάντα,γράφω

cd Desktop/android-sdk-windows/platform-tools

μετά γράφω adb version , και κολλάει.Μάλλον κάτι έκανα λάθος οπότε το παρατάω:(

Δεν αρχίσαμε καλά.Κάνω τα πάντα,γράφω

cd Desktop/android-sdk-windows/platform-tools

μετά γράφω adb version , και κολλάει.Μάλλον κάτι έκανα λάθος οπότε το παρατάω:(

Τι δουλειά έχει το adb με το fastboot; fastboot oem unlock και fastboot flash recovery πρέπει να κάνεις. Αλλά καλά έκανες και τα παράτησες. Δοκίμασε άλλη φορά όταν θα είσαι πιο διαβασμένος.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

1000 ευχαριστώ! :p

http://imgur.com/05t8lHU

Δοκίμασες χωρίς GravityBox ?

Chaos kernel και πας στα προφίλ και επιλέγεις το battery..

Έβαλα τον τελευταίο χάος και περιμένω να τι γίνεται! Άμα επιμένει θα παρατήσω το gravity box και θα δω!

Ο φακός πάντως δεν στρώνει με τίποτα!! Και το κακό είναι ότι χωρίς το gravity δεν παίζει σε quick settings :-\ Μήπως να βάλω καμία άλλη εφαρμογή torch?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω κάνει root το κινητό και ξανακλειδωσα τον bootloader. Αναβαθμισεις θα γίνονται ; sorry αν έχει ήδη απαντηθεί .....

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)