Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε και στο Ν6 με Snapdragon 810,ίσως και 4Gb μνήμη μιας και θα υποστηρίζουν 64bit :)

http://www.qualcomm.com/media/releases/2014/04/07/qualcomm-announces-ultimate-connected-computing-next-generation-snapdragon

Sharing is caring/Spread the knowledge

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη απο περυσι περασν απο τα χερια μου ενα iphone 5 και 5s και στα δυο αν πατουσες την οθονη σε συγκεκριμενα σημεια ετριζαν σαν να μην ειχαν κολλησει καλα! Βαλτε την τιμη που εχουν και σε συγκριση με το νεξους τοτε το νεξους επρεπε να εσπαγε...;)ααα ειχε και το 5αρι καμμενο πιξελ...ισως ετυχε σε εμενα αλλα οταν δινεις τοσα λεφτα,που για εμενα δεν αξιζει πλεον,εχεις και απαιτησεις. Edited by hgemwn

Τι γίνεται ρε παιδιά, όλοι αλλάξατε το G2 για N5? :)

Κι εμένα με χαλάει λίγο η απομάκρυνση από stock android, αλλά το G2 το βρίσκω εξαιρετικό, δεν θα το άλλαζα εύκολα, ακόμα και για Nexus!

μπα οχι φιλε, καμμια σχεση το Ν5 ειναι τουρμπατο γυμνο παει κομματι, και για εμενα ειναι και εμφανισιακα πιο ωραιο. επισης οι ρομ του G2 ειναι επιεικως απαραδεκτες, στο Ν5 ειναι τοσες πολλες που εχω χασει τη μπαλα

All it takes is a swipe...

Άντε και στο Ν6 με Snapdragon 810,ίσως και 4Gb μνήμη μιας και θα υποστηρίζουν 64bit :)

http://www.qualcomm.com/media/releases/2014/04/07/qualcomm-announces-ultimate-connected-computing-next-generation-snapdragon

Ο 810 θα κυκλοφορήσει το '15 οπότε αν το Nexus 6 ή όπως θα λέγεται ο διάδοχος του Nexus 5 βγεί όπως τα προηγούμενα τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου θα έχει λογικά τον 805.

2-3 σκορπιες αποριες (καλησπερα παιδια).

Ειμαι με advance s . Ολη μερα με 3g ανοικτο κ wifi δουλευω online κ κινουμαι. Δε βγαζει μια μερα κ ζοριζεται σιγουρα με τη χρηση που του κανω.

Θελω μεγαλυτερη οθονη fluid ροη κ καλυτερη αυτονομια.

Η μπαταρια του nexus αν στο μελλον χρειαστει ΜΠΟΡΕΙ πρακτικα να αλλαξει?

Η καρτα σιμ της wind που χρησιμοποιουσα παντα κ τωρα στο advance s μπαινει στο n5 η πρεπει να βγαλω αλλη μικρη (στο μεγεθος ρωταω γιατι δεν εχω καταλαβει)

Σε σχεση με το advance s το σημα του ν5 πως ειναι?

Ευχαριστω πολυ.

ξερει καποιος αν το ois του G2 ειναι ακριβως το ιδιο με του N5?

Αυτό που ξέρω προσωπικά μιας και τα είχα και τα δύο είναι ότι το nexus 5 γράφει πιο καλά βίντεο σε δύσκολες συνθήκες, εσωτερικά ή με χαμηλό φωτισμό.

Και εστιάζει και πιο εύκολα.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

2-3 σκορπιες αποριες (καλησπερα παιδια).

Ειμαι με advance s . Ολη μερα με 3g ανοικτο κ wifi δουλευω online κ κινουμαι. Δε βγαζει μια μερα κ ζοριζεται σιγουρα με τη χρηση που του κανω.

Θελω μεγαλυτερη οθονη fluid ροη κ καλυτερη αυτονομια.

Η μπαταρια του nexus αν στο μελλον χρειαστει ΜΠΟΡΕΙ πρακτικα να αλλαξει?

Η καρτα σιμ της wind που χρησιμοποιουσα παντα κ τωρα στο advance s μπαινει στο n5 η πρεπει να βγαλω αλλη μικρη (στο μεγεθος ρωταω γιατι δεν εχω καταλαβει)

Σε σχεση με το advance s το σημα του ν5 πως ειναι?

Ευχαριστω πολυ.

Το Nexus 5 παίρνει microSIM. Το δικό σου τι έχει?

Το s advance παίρνει την κανονική Sim.

Και εγώ την έπαθα όταν πήρα το Ν5..την πετσοκοψα αλλά δεν έπιανε και στο τέλος πήρα απο την βονταφον με 5€ μέσα σε 2'.

Το s advance παίρνει την κανονική Sim.

Και εγώ την έπαθα όταν πήρα το Ν5..την πετσοκοψα αλλά δεν έπιανε και στο τέλος πήρα απο την βονταφον με 5€ μέσα σε 2'.

Η καλύτερη λύση είναι πάντα να πάρεις μία καινούργια.

Έχω κόψει 3 με ενα συγκεκριμένο template απο το internet με απόλυτη επιτυχία. Μπορείς επίσης να πας σε ενα καταστημα να στην κόψουν

Μια ερώτηση και απο μένα :rolleyes:

Πόσες μέρες έχετε uptime;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Άπειρες. Δεν έχει τέτοια προβλήματα. Εγώ είχα κλείσει 8 μέρες κι έκανα χτες ένα reboot για να μπω recovery και να φλασάρω νέα έκδοση kernel. Μόνο του δεν κάνει ποτέ. Μόνο αν κάνεις πολύ undervolt που δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Πραγματικα ξεχναω να το κάνω reboot.. 2 βδομάδες το έχω και έχω κανει μονο 2 reboot..

Πραγματικα ξεχναω να το κάνω reboot.. 2 βδομάδες το έχω και έχω κανει μονο 2 reboot..

τι ειναι το uptime;:ninja:

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα:

Όταν αναπαράγεται ήχος από το κινητό (Youtube, Παιχνιδια, Μουσική, κλπ) και καλύπτω με το δάχτυλο μου το αριστερο ηχείο, τότε μόνο κάνω "mute" στον ήχο, ενώ αν το κάνω στο δεξί δεν ελαττώνεται καθόλου, σαν να μη λειτουργεί καθόλου.

Υπάρχουν απλά οι τρύπες δεξιά ή (αν υπάρχει) δεξί ηχείο δε δουλεύει σε μένα;

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα:

Όταν αναπαράγεται ήχος από το κινητό (Youtube, Παιχνιδια, Μουσική, κλπ) και καλύπτω με το δάχτυλο μου το αριστερο ηχείο, τότε μόνο κάνω "mute" στον ήχο, ενώ αν το κάνω στο δεξί δεν ελαττώνεται καθόλου, σαν να μη λειτουργεί καθόλου.

Υπάρχουν απλά οι τρύπες δεξιά ή (αν υπάρχει) δεξί ηχείο δε δουλεύει σε μένα;

Το άλλο είναι το μικρόφωνο.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου θυμίσει πότε βγάζει μετά από reboot το notification που γράφει "restricted access changed"?:)

Μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου θυμίσει πότε βγάζει μετά από reboot το notification που γράφει "restricted access changed"?:)

Δες εδώ.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εχω μια απορια: στο Ν5 δεν εχω δει να σκαει καμια διαφημιση μεσα σε εφαρμογη πχ και ειμαι και στοκ.

Στο HTC ONE που ειχα και με custom rom που ειχε ενσωματωμη εφαρμογη εβλεπα σπανιως και καμια.

Καλη φαση εννοειται, αλλα πως εξηγειται; Σκεφτομουν να βαλω καμια εφαρμογη αλλα δε βλεπω να χρειαζεται.

Edit: Διαφημίσεις όντως σκάνε τελικά. Με ποια εφαρμογή τις "κόβετε";

Στο dashlock widget πως μπορώ να το έχω όπως το έχω στο ss αντί για μόνο ώρα και τα εικονίδια;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)