Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι online service....

Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις με αυτό, εγώ πάντως το χρησιμοποιώ καιρό και την πληροφορία που χρειάζομαι μου την προσφέρει.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις με αυτό, εγώ πάντως το χρησιμοποιώ καιρό και την πληροφορία που χρειάζομαι μου την προσφέρει.

Θέλω να πω, είναι αξιόπιστό? Με το IMEI μπορεί κάποιος να απενεργοποιήσει το κινητό σου. Έχει και το ανάλογο option η σελλιδα. Τι γίνεται αν το ΙΜΕΙ το πάρει κάποιος κακόβουλος?

Επίσης πές ότι το ξεπερναμε αυτό. Δοκιμάζω με SN και μου λεεί ότι το length είναι μικρότερο από το αναμενόμενο.

Στο TiBu μου λέει πως η ROM συστήματος απο τα 1.05 GB έχει μονο 35 ΜΒ free.

Στο 4.4 αν δεν κάνω λάθος είχα καμιά 300 ΜΒ free

Το έχει παρατηρήσει κάνας άλλος; Αν ναι, υπάρχει καταρχήν λόγος και αν ναι τρόπος να την αυξήσουμε; πχ κάνοντας Unistall εφαρμογές συστήματος που δεν χρειαζόμαστε; (πχ Google Books κτλ)

Θέλω να πω, είναι αξιόπιστό? Με το IMEI μπορεί κάποιος να απενεργοποιήσει το κινητό σου. Έχει και το ανάλογο option η σελλιδα. Τι γίνεται αν το ΙΜΕΙ το πάρει κάποιος κακόβουλος?

Επίσης πές ότι το ξεπερναμε αυτό. Δοκιμάζω με SN και μου λεεί ότι το length είναι μικρότερο από το αναμενόμενο.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το IMEI αλλά προσωπικά μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν μπορεί τόσο εύκολα να απενεργοποιήσει το κινητό. Θεωρώ ότι υπάρχει κάποια διαδικασία για να γίνει αυτό. Και πάλι όμως μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν το γνωρίζω. Το καταχωρείς με καλή την πίστη :)

Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις μου το κάνει και εμένα. Πάντως το έχω δοκιμάσει και για Apple, Samsung τηλέφωνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με το ΙΜΕΙ ούτε με το S/N.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Στο TiBu μου λέει πως η ROM συστήματος απο τα 1.05 GB έχει μονο 35 ΜΒ free.

Στο 4.4 αν δεν κάνω λάθος είχα καμιά 300 ΜΒ free

Το έχει παρατηρήσει κάνας άλλος; Αν ναι, υπάρχει καταρχήν λόγος και αν ναι τρόπος να την αυξήσουμε; πχ κάνοντας Unistall εφαρμογές συστήματος που δεν χρειαζόμαστε; (πχ Google Books κτλ)

Δεν υπάρχει λόγος οπότε μην ασχολείσαι γιατί θα έχει αντίκτυπο και σε επόμενες ΟΤΑ οπότε θα πρέπει να κάνεις restore το σύστημα. Εκτός και αν δεν βαριέσαι οπότε σβήσε γράψε άλλαξε ό,τι γουστάρεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δεν υπάρχει λόγος οπότε μην ασχολείσαι γιατί θα έχει αντίκτυπο και σε επόμενες ΟΤΑ οπότε θα πρέπει να κάνεις restore το σύστημα. Εκτός και αν δεν βαριέσαι οπότε σβήσε γράψε άλλαξε ό,τι γουστάρεις.

απλά την πρώτη φορά που πέρασα το factory image της L, κάτι πήγε στραβά με το ΤιBu κατά το restore των data του Gmail, και προσπαθούσα να ξανά περάσω το app από το Play και μου έβγαζε ότι δεν έχω αρκετό χώρο...

εν τέλη έκανα factory reset, απλά σκέφτομαι μήπως το παραπάνω σφάλμα είχε σχέση με αυτό που ανέφερα (35MB free) και υπάρχει πιθανότητα έτσι σε μελλοντικά update system apps να μου ξαναβγάλει πως δεν έχω αρκετό χώρο.

Edited by guido

απλά την πρώτη φορά που πέρασα το factory image της L, κάτι πήγε στραβά με το ΤιBu κατά το restore των data του Gmail, και προσπαθούσα να ξανά περάσω το app από το Play και μου έβγαζε ότι δεν έχω αρκετό χώρο...

εν τέλη έκανα factory reset, απλά σκέφτομαι μήπως το παραπάνω σφάλμα είχε σχέση με αυτό που ανέφερα (35MB free) και υπάρχει πιθανότητα έτσι σε μελλοντικά update system apps να μου ξαναβγάλει πως δεν έχω αρκετό χώρο.

Μην κάνεις restore σε System apps. ΝΟΜΟΣ. Επίσης το Gmail συγχρονίζει μόνο του και δεν θέλει restore Data.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Επίσης το Gmail συγχρονίζει μόνο του και δεν θέλει restore Data.

έχω περάσει μέσα 4 mail (yahoo, outlook, δουλειάς κτλ) και βαριόμουνα να τα ξαναπεράσω :lol:

Πάντως κ εγώ έχω παρατηρήσει μετα απο 2 μέρες full που το δούλεψα (μετα απο καθαρη εγκατάσταση) οτι γενικά καταλωνει πολύ μνήμη (πρεπει να κρατάει περισσοτερες εφαρμογές στη μνημη συγκριτικά με κιτκατ και δεν κανει κ εκκαθαριση στις προσφατες εφαρμογές μετα απο επανεκκίνηση) και μέχρι στιγμής τουλαχιστον δεν έχω δει διάφορα στην μπαταρία καμία...Μου κανει κ το WiFi κάτι κουλα μέσα μέσα.Υπόψιν εκανα καθαρη εγκατάσταση κ πριν δεν είχα κανενα πρόβλημα απολυτος.

Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου.μετα απο τοσα που ακούστηκαν περίμενα κάτι μακραν καλυτερο.

Θα περιμένω να δω πως θα παει τις επόμενες μέρες κ αν δεν στρώσει σε κάνα 2 βδομάδες με βλέπω για cyanogen

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως κ εγώ έχω παρατηρήσει μετα απο 2 μέρες full που το δούλεψα (μετα απο καθαρη εγκατάσταση) οτι γενικά καταλωνει πολύ μνήμη (πρεπει να κρατάει περισσοτερες εφαρμογές στη μνημη συγκριτικά με κιτκατ και δεν κανει κ εκκαθαριση στις προσφατες εφαρμογές μετα απο επανεκκίνηση) και μέχρι στιγμής τουλαχιστον δεν έχω δει διάφορα στην μπαταρία καμία...Μου κανει κ το WiFi κάτι κουλα μέσα μέσα.Υπόψιν εκανα καθαρη εγκατάσταση κ πριν δεν είχα κανενα πρόβλημα απολυτος.

Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου.μετα απο τοσα που ακούστηκαν περίμενα κάτι μακραν καλυτερο.

Θα περιμένω να δω πως θα παει τις επόμενες μέρες κ αν δεν στρώσει σε κάνα 2 βδομάδες με βλέπω για cyanogen

Εγώ πάλι το αντίθετο! Είμαι απόλυτα ικανοποιημενος με την αναβάθμιση... Μνήμη έχω 1,1gb free... Για μπαταρία τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω... Κάνε και κανένα reboot μήπως στρώσει

γιατι μωλις το βγαλω απο τον φορτιστη απο 100% μετα απο 1 λεπτο χωρις καν να το αγγιξω πηγαινει στο 99 ειναι λογικο?

Στο kitkat το κινητό ήταν awake από 4% έως 14%. Με ελάχιστη χρήση σήμερα, το wld το δείχνει στο 24%. Με Greenify και στις δυο περιπτώσεις.

Και δεν δείχνει πια λεπτομέρειες το wld να δω τι κρατάει ξύπνιο το κινητό.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το wld στο l ή απλώς περιμένουμε?

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Αυτό που εμφανίζει το μήνυμα στη lockscreen πως μπορώ να το απενεργοποιήσω χωρίς να χάσω την ειδοποίηση όμως? Να μπορώ να δω οτι έχω μήνυμα αλλά να μην φαίνεται το περιεχόμενο..Και γενικότερα πως επιλέγω ποιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζοντα στη lockscreen???

Αυτό που εμφανίζει το μήνυμα στη lockscreen πως μπορώ να το απενεργοποιήσω χωρίς να χάσω την ειδοποίηση όμως? Να μπορώ να δω οτι έχω μήνυμα αλλά να μην φαίνεται το περιεχόμενο..Και γενικότερα πως επιλέγω ποιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζοντα στη lockscreen???

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο sound & notification και έχει πολλές επιλογές εκεί για να πειραματιστείς!!

To έκανα (δε θα ρωτούσα χωρίς να το τσεκάρω πρώτα). Απλά εκεί βρήκα σαν επιλογή ή το να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις ή να μην εμφανίζεται τίποτα. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποια επιλογή ως προς το ποια εφαρμογή θα εμφανίζεται..

δε σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουν αρχίσει οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών ; τόσο χρονο έδωσε η Google αυτή τη φορά στους developers . γενικά εγώ έχω θέματα με τη μπαταρία πειραματίζομαι με διάφορες ρυθμίσεις να δω τι μπορεί να πάει καλύτερα, όμορφη έκδοση αλλά γενικά με κιτκατ το κινητό είχε στρώσει μια χαρά. τώρα ελπίζω να γίνουν γρήγορα κάποια πράγματα να βελτιωθεί καί να ξεπεράσει την κιτκατ γιατί οι δυνατότητες του λειτουργικού είναι πολλές . και κάτι που ξέχασα με τα notification των εφαρμογών υπάρχει θέμα. μια έρχονται όλα μια κάποια δεν έρχονται. ίσως να πέφτει σε ύπνο (μυστικα) το κινητό η το WiFi ...άντε να δούμε γιατί το θέλουμε και για δουλειά το κινητό δεν είναι παιγνίδι
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

και κάτι που ξέχασα με τα notification των εφαρμογών υπάρχει θέμα. μια έρχονται όλα μια κάποια δεν έρχονται. ίσως να πέφτει σε ύπνο (μυστικα) το κινητό η το WiFi ...άντε να δούμε γιατί το θέλουμε και για δουλειά το κινητό δεν είναι παιγνίδι

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό, χάνω πολλές ειδοποιήσεις(για την ακρίβεια έρχονται πολύ αργότερα) από what's app, Viber κ.α.

Επίσης έχει κανείς καμία ιδέα πώς θα γράψουμε 160 χαρακτήρες ελληνικά στο messenger? Μου αρέσει πολύ και δε θέλω να βάλω άλλη εφαρμογή! Είχα το 8sms και το textra αλλά δεν...

Ήρθε και σε μένα http://s16.postimg.org/4q5j03qw1/lollypop.gif

http://s22.postimg.org/coknwpmtd/Screenshot_2014_11_19_03_19_29.png http://s22.postimg.org/hbqpyha69/Screenshot_2014_11_19_03_21_22.png

To έκανα (δε θα ρωτούσα χωρίς να το τσεκάρω πρώτα). Απλά εκεί βρήκα σαν επιλογή ή το να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις ή να μην εμφανίζεται τίποτα. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποια επιλογή ως προς το ποια εφαρμογή θα εμφανίζεται..

Πας στο Settings - Apps και απο εκεί πας στην εκάστοτε εφαρμογή κ κάνεις untick το show notifications αν δεν θες καθόλου notifications από την συγκεκριμένη.

Αν μιλάμε μόνο για την lockscreen πας Settings - Sound and Notification - App notification, επιλέγεις την εφαρμογη που θες κ είτε την κάνεις block notification, είτε αν ειναι εφαρμογη που θες τα notifications της, την βάζεις σε priority (κ χρησιμοποιείς το ανάλογο profile ειδοποιήσεων)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ανεφερα 2 σελίδες πριν. Για να εμφανιστεί η 3η επιλογή για sensitive content πρέπει να ενεργοποιηθεί το κλείδωμα οθόνης, οποιοδήποτε εκτός από "ολισθηση"

Έτσι θα έρχονται στη lock screen ειδοποιήσεις αλλά χωρίς να φαίνεται το περιεχόμενο. Για το ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται πρέπει να κάνεις block μια μια ξεχωριστά αν δεν θέλεις να σε ειδοποιεί αλλά αυτό αφορά γενικότερα τις ειδοποιήσεις και όχι μόνο αυτές στη lockscreen.

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Και ακόμα περιμένω να έρθει η L..μου φαίνεται θα καταντησω να είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών :)

Τεσπα...ξέρετε καμια εφαρμογή για να βλέπουμε τις φώτο μας αντί της google pictures ?

Και ακόμα περιμένω να έρθει η L..μου φαίνεται θα καταντησω να είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών :)

Τεσπα...ξέρετε καμια εφαρμογή για να βλέπουμε τις φώτο μας αντί της google pictures ?

Quickpic άψογη..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πηρανε εχθες τα 2 Ν5 της οικογένειας την αναβάθμιση... Το ένα Γαλλία το άλλο Πολωνία... Καμια εφαρμογή για της φωτος βρηκατε. Το google photos δεν βολευει

Quickpic άψογη..

Φαίνεται πολύ καλή ήδη την κατέβασα και την χρησιμοποιώ...να'σαι καλά !!! VXR_ZAP δες και συ αυτην την εφαρμογή είναι για αυτό που ρώτησες !!!!

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)