Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε κανένα θέμα με την κάμερα; Στα καλά καθούμενα και χωρίς να την χρησιμοποιήσω μου βγάζει μήνυμα ότι δεν δουλεύει. Πάω να την ανοίξω και τίποτα. Με μια αναζήτηση είδα ότι έχει πολύς κόσμος το πρόβλημα. Αλλά δεν βλέπω λύση.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα φίλε μου πρέπει να κλείσω το τηλέφωνο για να στρώσει...περιμένουμε αναβάθμιση...

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα φίλε μου πρέπει να κλείσω το τηλέφωνο για να στρώσει...περιμένουμε αναβάθμιση...

Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή. Κάποιοι λένε για το viber. Τραγικό!

:D

Μόλις μου ήρθε με OTA! Ξεκινάω σε λίγο. Δοκιμάστε και εσεις!
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Και εμένα ήρθε σήμερα OTA, αλλά λέω να περιμένω μέχρι το Σαββατοκύριακο να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα.

Μήπως βγεί και καμια βελτιωμενη εκδοση...γιατι ακούγονται διάφορα...

Έρχεται κουριερ το παίρνει και αν δεν είναι μέσα στην εγγύηση πολύ πολύ να πληρώσεις τα μεταφορικά για επιστροφή
ΟΚ ευχαριστώ

Μου ηρθε κ μενα πριν λιγο ΟΤΑ. Το περιεργο ειναι οτι ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader & root, με στοκ ρομ βεβαια. :blink::blink:

Ουτως ή αλλως ειπα θα περιμενω να "συγχρονιστουν" μερικες εφαρμογες που χρησιμοποιω, οποτε δε θα παρω 5.0 ακομη.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Μου ηρθε κ μενα πριν λιγο ΟΤΑ. Το περιεργο ειναι οτι ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader & root, με στοκ ρομ βεβαια. :blink::blink:

Ουτως ή αλλως ειπα θα περιμενω να "συγχρονιστουν" μερικες εφαρμογες που χρησιμοποιω, οποτε δε θα παρω 5.0 ακομη.

Και να σου ήρθε όταν θα πας να τη περάσεις πιθανόν θα σε κόψει..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Οκ.. Υπεθετα οτι δε θα ρθει καθολου σαν ΟΤΑ.

Ουτως ή αλλως δε θα την περνουσα, οποτε ολα καλα. :p

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Περασα το android lollipop πριν απο λιγες ωρες (το factory image) και ξανακλειδωσα bootloader και δεν ειμαι root. Τωρα ειμαι λες και πηρα το OTA; Δηλαδη εχω και εγγυησεις και μπορω να παρω και επομενα OTA οταν ερθουν;

Ναι,εχεις κανονικά OTA και είσαι εντος εγγύησης.

Χθες έκανα rollback και έβαλα πάλι Kitkat. Με το NRT έκανα root χωρίς να περάσω custom recovery. Όλα καλά.

Σήμερα πήρα ειδοποίηση για OTA. Το κατέβασε και έγινε κανονικό update χωρίς το παραμικρό πρόβλημα όπως το γράφει και ο Gialakias στο σχετικό thread.

Συνοψίζω: Unlocked bootloader + root + μαμίσιο recovery + καμμία άλλη επέμβαση => το OTA περνάει κανονικότατα.

Στο μεταξύ πέρασα πάλι root με NRT, πάλι χωρίς custom recovery. Όλα φαίνονται καλά.

Θα δώσω στο L άλλη μια ευκαιρία μιάς βδομάδας. Αν δεν το συνηθίσω θα επιστρέψω στο kitkat.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Χρησιμοποιώ το nova launcher. Παιζει να καθυστερεί απο αυτό το ΟΤΑ update; Αμα είναι να το γυρίσω το google launcher.

Χρησιμοποιώ το nova launcher. Παιζει να καθυστερεί απο αυτό το ΟΤΑ update; Αμα είναι να το γυρίσω το google launcher.

Όχι βέβαια.. Υπομονή κάνε

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πριν 2 περίπου ώρες μου ήρθε με ΟΤΑ το γλυφιτζούρι!!

(Αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο, εισαγωγή από Πολωνία)

Το πέρασα και μέχρι στιγμής όλα τέλεια!!!!

Κανένα κόλλημα. Κάμερα και τα σχετικά δουλεύουν άψογα.

Θα το δουλέψω 1-2 μέρες και αν παρατηρήσω κάτι περίεργο θα ενημερώσω.

εμένα που το πέρασα από το image μόλις βγήκε με franco kernel τρώει κολλήματα, και νομίζω ότι δε του φτάνει η μνήμη ώρες ώρες

Εγώ με twrp μέσα την πέρασα κανονικά.. Δεν είχε πρόβλημα!

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Κανείς ούτε στο xda δεν τα έχει καταφέρει. Ενδιαφέρον.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ρε παιδια στις ρυθμισεις για τις ειδοποιησεις στο lock screen ΔΕΝ μου εμφανιζει την επιλογη για "hide sensitive data". Μονο ειτε να εχει ειδοποιησεις στην lock screen ειτε να μην εχει καθολου.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Κανείς ούτε στο xda δεν τα έχει καταφέρει. Ενδιαφέρον.

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.. Κατέβασα την image μπήκα σε fastboot mode και έτρεξα το flash-all.. Όλα τα άλλα τα έκανε μόνο του..

Ήμουν root-unlocked bootloader και twrp..

Έχει κανείς πρόβλημα με την εγκατάσταση της twrp στο 5? Γιατί πάω από το twrp manager να την κάνω εγκατάσταση και μόλις επιλέγω Nexus 5 στο device name κρασάρει η εφαρμογή και κλείνει..

Edited by AlMag1

Μόλις είδα κι εγώ την ειδοποίηση. Ν5 από Αμερική το δικό μου απείραχτο. Δυστυχώς είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω..πφφφ οι ώρες μέχρι να φτάσω σπίτι πολλαπλασιάστηκαν θαρρώ!!!

Ακυρο το βρηκα, για να εμφανιζεται η επιλογη hide sensitive data προυποθετει οτι εχεις ενεργο κλειδωμα συσκευης με μοτιβο ή κωδικο.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.. Κατέβασα την image μπήκα σε fastboot mode και έτρεξα το flash-all.. Όλα τα άλλα τα έκανε μόνο του..

Ήμουν root-unlocked bootloader και twrp..

Έχει κανείς πρόβλημα με την εγκατάσταση της twrp στο 5? Γιατί πάω από το twrp manager να την κάνω εγκατάσταση και μόλις επιλέγω Nexus 5 στο device name κρασάρει η εφαρμογή και κλείνει..

Αυτό που λες είναι διαφορετικό. Πέρασες τη factory image όχι την ΟΤΑ μέσω twrp. Είπα και γω, περίεργο. Την TWRP πέρασε τη από fastboot για να μην έχεις θέμα. Αλλά αυτά καλύτερα στο άλλο θέμα με τις τροποποιήσεις βελτιώσεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Υπάρχει κάποιος ασφαλής τροπος να βρώ την αγορά/χώρα για την οποία προορίζεται το τηλέφωνο μου πχ μέσω ΙΜΕΙ ή SN, αλλά χωρίς να χρειαστεί να βπάλω τους κωδικούς αυτόυς σε κάποιο online site... το οποίο δεν είναι καθόλου ασφαλές αν σκεφτείς οτι μπορείς να κλειδώσεις / απενεργοποιήσεις ένα τηλέφωνο απλά δίνοντας το ΙΜΕΙ στον Provider...

Κάποιος άλλος τρόπος? Το αγόρασα από SMARTIES και λέει ότι είναι EU άλλα θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο..

Αυτό που λες είναι διαφορετικό. Πέρασες τη factory image όχι την ΟΤΑ μέσω twrp. Είπα και γω, περίεργο. Την TWRP πέρασε τη από fastboot για να μην έχεις θέμα. Αλλά αυτά καλύτερα στο άλλο θέμα με τις τροποποιήσεις βελτιώσεις.

Ωχ συγνώμη δικό μου λάθος.. :O

Οκ ευχαριστώ την έβαλα έτσι τελικά! :)

Υπάρχει κάποιος ασφαλής τροπος να βρώ την αγορά/χώρα για την οποία προορίζεται το τηλέφωνο μου πχ μέσω ΙΜΕΙ ή SN, αλλά χωρίς να χρειαστεί να βπάλω τους κωδικούς αυτόυς σε κάποιο online site... το οποίο δεν είναι καθόλου ασφαλές αν σκεφτείς οτι μπορείς να κλειδώσεις / απενεργοποιήσεις ένα τηλέφωνο απλά δίνοντας το ΙΜΕΙ στον Provider...

Κάποιος άλλος τρόπος? Το αγόρασα από SMARTIES και λέει ότι είναι EU άλλα θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο..

Κοιτα πάνω στο κουτί τι γράφει δίπλα στο description μεσα στην παρένθεση.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι που ζητάς.... http://sndeep.info/en

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)