Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σήμερα το πρωί πήρα τηλεφωνο Πλαίσιο για το Nexus 5 και ρωτησα το παλικαρι να δει στο s/n της συσκευασιας εάν αναγράφει 406 αλλά δεν έχει τίποτα σαν αριθμό 406.Πως μπορώ να ξέρω εάν είνια από τις τελευταίες παρτίδες είναι βασικό κριτήριο για την αγορά του.

Ευχαριστω

Iphone 6s Plus-MS Surface Pro 3

Ipad Pro 9,7-ZTE Axon 7

Καλημέρα σήμερα το πρωί πήρα τηλεφωνο Πλαίσιο για το Nexus 5 και ρωτησα το παλικαρι να δει στο s/n της συσκευασιας εάν αναγράφει 406 αλλά δεν έχει τίποτα σαν αριθμό 406.Πως μπορώ να ξέρω εάν είνια από τις τελευταίες παρτίδες είναι βασικό κριτήριο για την αγορά του.

Ευχαριστω

Το κουτί επάνω αναγράφει το serial. Αν το δεις αναγράφει ποια έκδοση είναι

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ποιος ξερει να μου εαν υπαρχει δυνατοτητα στανταρτ στην μπαρα των ειδοποιησεων της ημερομηνιας διπλα απο την ωρα;Δεν θελω εφαρμογη,εχω αλλα θελω οσο το δυνατον να μην χρησιμοποιω εφαρμογες για αυτα τα απλα πραγματα αλλα και για το γ@μωτο.

Οχι να κατεβαζεις την μπαρα αλλα οπως ειναι κλειστη,σαν την εμφανιση της ωρας.

Χρησιμοποιω την ομνι ρομ και το εχει στανταρτ αλλα δεν ξερω πιο ειναι αυτο το στοιχειο το οποιο κανει αυτην την δουλεια για να μπορεσω να το περασω σε οποια ρομ θελω.Δεν νοειται τωρα να μην εχει στανταρτ (ωρα και) ημερομηνια στα βασικα επανω στις πληροφοριες κατα την γνωμη μου.Σε παιρνουν ας πουμε τηλεφωνο η τελος παντων ασχολεισαι με κατι και θελεις χωρις να βγεις απο εκει που βρισκεσαι να δεις (την ωρα και) την ημερομηνια,δεν γινεται.

Ευχαριστω εκ των προτερων

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Το πήρα το κινητό από το service πριν λίγο. Αλλαγή πλακέτας κάνανε. Δωρεάν εντός εγγυησης. Όλα καλά προς το παρόν.

ΥΓ. Δυο μέρες τώρα είμαι με iPhone 4s . Αναρωτιέμαι πως αντέχεται τόσο μικρή οθόνη. Και η μπαταρία του iPhone είναι τραγική.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Το πήρα το κινητό από το service πριν λίγο. Αλλαγή πλακέτας κάνανε. Δωρεάν εντός εγγυησης. Όλα καλά προς το παρόν.

ΥΓ. Δυο μέρες τώρα είμαι με iPhone 4s . Αναρωτιέμαι πως αντέχεται τόσο μικρή οθόνη. Και η μπαταρία του iPhone είναι τραγική.

Τι προβλημα ειχες ?Γιατι και εμενα αλλαγη πλακετα μου κανανε αλλα περιμενω 1,5 εβδομαδα επειδη δεν ειχαν ανταλακτικο ?Στο κουμποσαν καλα ?ολα οκ ?

Ευχαριστω

Το πηρα κι εγω απο το πλαισιο τη Δευτερα.Εκδοση 407.Ειναι τα τρια πρωτα νουμερα του s/n.

Τι προβλημα ειχες ?Γιατι και εμενα αλλαγη πλακετα μου κανανε αλλα περιμενω 1,5 εβδομαδα επειδη δεν ειχαν ανταλακτικο ?Στο κουμποσαν καλα ?ολα οκ ?

To wifi κόλλαγε στην ενεργοποίηση. Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα.

Στις 3 ώρες που το έχω το κινητό το βλέπω μια χαρά (το βλέπω λίγο πιο γρήγορα, αλλά ακόμα είναι "γυμνό" από εφαρμογές).

Αν δω κάποιο πρόβλημα θα το γράψω στο thread.

Τώρα κατεβάζει το update για το 4.4.3

To wifi κόλλαγε στην ενεργοποίηση. Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα.

Στις 3 ώρες που το έχω το κινητό το βλέπω μια χαρά (το βλέπω λίγο πιο γρήγορα, αλλά ακόμα είναι "γυμνό" από εφαρμογές).

Αν δω κάποιο πρόβλημα θα το γράψω στο thread.

Τώρα κατεβάζει το update για το 4.4.3

Μαλιστα !!Κανε κανενα update αν εχεις καποιο προβηλημα

Λοιπόν μετά την επισκευή από τη Procordia το κινητό είναι καλύτερο και από καινούργιο.

Του είχανε περάσει τη 4.4.2 και πήρε αμέσως μόλις μπήκε στο δίκτυο 4.4.3 και 4.4.4.

Όντως αλλάξανε κάτι, γιατί βλέπω τώρα το wifi έχει διαφορετική MAC address.

Το κινητό έγινε root και όλα πήγανε καλά.

Λοιπόν μετά την επισκευή από τη Procordia το κινητό είναι καλύτερο και από καινούργιο.

Του είχανε περάσει τη 4.4.2 και πήρε αμέσως μόλις μπήκε στο δίκτυο 4.4.3 και 4.4.4.

Όντως αλλάξανε κάτι, γιατί βλέπω τώρα το wifi έχει διαφορετική MAC address.

Το κινητό έγινε root και όλα πήγανε καλά.

Ωραία γιατι το είχα ανγχος γιατί αλλαγή πλακέτας είναι στην ουσία καινουριο κινητό

Aπο τη Παρασκευη το εχω και εγω λοιπον στα χερια μου. Εννοειται οτι σεν μπηκα καν στη διαδικασια να ελεγξω κουμπια, αν πιεζεται απο πισω ή οτιδηποτε αλλο.405 σειρα απο Ιταλια ειναι. Μεχρι τωρα εχω κατεβασει μονο παιχνιδια. Το εχω σαν PSP ας πουμε :lol:. Φοβερο. Δεν κολαει πουθενα. Η μπαταρια δεν μου φαινεται καπως......Εχει μια λογικη διαρκεια οπως ολα τα κινητα.

Βεβαια το προηγουμενο μου κινητο ηταν το samsung galaxy s οποτε μπορει και να κανω λαθος. Τωρα καποιες ερωτησεις:

1) Πως ενεργοποιω τις led notifications.Το εβαλα να φορτιζει, αναβε το ledακι αλλα κατα τ' αλλα δεν βλεπω κατι

2) Εγκαθιστω το themer αλλα φοβαμαι οτι φορτωνω τον επεξεργαστη του με βλακειες. Ισχυει;

Κατα τ'αλλα εχω ορισει ως γλωσσα τα english (US) και κανουμε πλακα με φιλους χρησιμοποιοντας το ''OK GOOGLE''....:)

Καλησπερα, εδω και λιγο καιρο εχω στην κατοχη μου ενα lg g2 ασπρο. Απο τη συσκευη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις γενικα. Τις τελευταιες μερες ομως με τρωει να το δωσω και να παρω το nexus 5. Με απασχολουνε ομως καποια ζητηματα.

1 Η ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης ειναι στα ιδια καλα πλαισια με το g2;

2 Η διαφορα στην αποδοση της μπαταριας ειναι πολυ μικροτερη στο nexus; Η χρηση που κανω ειναι σχετικα μετρια, δηλαδη καθολου παιχνιδια, wifi περιπου 2 με 3 ωρες την ημερα και σπανιοτερα data. Με το g2 περναω μεσο ορο 2.5 μερες ανα φορτιση.

3 Το κυριοτερο που με απασχολη ειναι η οθονη και η ποιοτητα απεικονησης. Αυτη του g2 με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο οσον αφορα την αποδοση των χρωματων και της αναλυσης.

Φωτεινοτητα την εχω manual στο 50% καθ' ολη τη διαρκεια ημερας και νυχτας.

Αν εξαιρεσουμε τη χασουρα των χρηματων που θα εχω αξιζει η μεταβαση;

Να σημειωσω οτι η προηγουμενη εμπειρια nexus που ειχα ηταν με το galaxy nexus s και ηταν η συσκευη που ειχα κρατησει πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη.

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγεθος του μηνυματος.

Καλησπερα, εδω και λιγο καιρο εχω στην κατοχη μου ενα lg g2 ασπρο. Απο τη συσκευη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις γενικα. Τις τελευταιες μερες ομως με τρωει να το δωσω και να παρω το nexus 5. Με απασχολουνε ομως καποια ζητηματα.

2 Η διαφορα στην αποδοση της μπαταριας ειναι πολυ μικροτερη στο nexus; Η χρηση που κανω ειναι σχετικα μετρια, δηλαδη καθολου παιχνιδια, wifi περιπου 2 με 3 ωρες την ημερα και σπανιοτερα data. Με το g2 περναω μεσο ορο 2.5 μερες ανα φορτιση.

3 Το κυριοτερο που με απασχολη ειναι η οθονη και η ποιοτητα απεικονησης. Αυτη του g2 με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο οσον αφορα την αποδοση των χρωματων και της αναλυσης.

Να σημειωσω οτι η προηγουμενη εμπειρια nexus που ειχα ηταν με το galaxy nexus s και ηταν η συσκευη που ειχα κρατησει πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη.

Αν δεν σου αρέσει το σκάλισμα τότε δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Είναι παρόμοια σε απόδοση με πολύ χειρότερη μπαταρία το Ν5. Κάνε οικονομίες για το χειμώνα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Εχω και τα δυο απο τοτε που κυκλοφορησαν. Οσον αφορα το nexus 5 εχει σχεδον απογοητευτικη μπαταρια συγκριτικα με το G2. Η οθονη του ειναι λιγο πιο "θολη" απ το G2 δηλαδη πιο ξεθωριασμενα τα χρωματα ΑΛΛΑ ειναι πιο φωτεινα, πιο ζεστα, με αποτελεσμα να φαινονται ολα πιο ομορφα, πιο ωραια, και τα βιντεο πιο κινηματογραφικα. Το μεγαλυτερο ατου ομως του nexus 5 ειναι η αστραπιαια ταχυτητα του, το απιστευτο smooth-αισθηση και αποκριση αφης, το οτι ΠΟΤΕ δε θα σου κολλησει ουτε θα λαγκαρει και τελος το pure android, το καθαρο android. Το ατου του G2 ειναι τα ελαχιστα bezels του, η μεγαλη οθονη του που πιανει ολη την μπροστινη πλευρα του (παραθυρο κανονικο), το διπλο χτυπημα που με αυτο ανοιγει και κλεινει η οθονη και οι υπερυθρες που διαθετει και μπορω να βλεπω ασυρματα στη τηλεοραση μου τα βιντεο και τις φωτογραφιες μου. Αυτα.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι πρώην κάτοχός του iocean x7 elite και νυν του nexus 5. Και στα 2 έχω το εξής πρόβλημα με το πού βάλω το κινητό να φορτίσει ενώ από πριν είναι συνδεδεμένο στο wifi το κινητό αρχίζει να κατεβάζει δεδομένα. Και όταν λέμε κατεβάζει επειδή έχω το internet speed meter το κινητό κατεβάζει 700mb- 1gb κάθε μέρα.δεν υπάρχει εφαρμογή συγχρονισμού email η οτιδήποτε τέτοιο τα έχω αφαιρέσει όλα ο συγχρονισμός επαφών κτλ είναι απενεργοποιημένος μέχρι και τα αντίγραφα ασφάλειας έχω κλείσει. Κι όμως συνεχίζεται. Δεν συμβαίνει ποτέ με 3g πάντα όταν είμαι στο wifi .κάποιες φορές το κάνει και χωρίς να βάλω φορτιστή στο ξεκαρφωτο. Έχει κανείς καμμια ιδέα ρε παιδιά? Έχω απελπιστεί. Προχθές έπαιρνα με tethering από φίλο και φόρτιζα ταυτόχρονα και του τέλειωσα 1gb χωρίς να κάνω τίποτα. Τι μπορεί να κατεβάζει? Πως μπορώ να δω τι είναι? Με onavo count και τo stock μετρητή πού έχει το kit kat δεν βλέπω εφαρμογή πού να έχει φάει τόσα δεδομένα.... please help... Edited by ildrosos

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι πρώην κάτοχός του iocean x7 elite και νυν του nexus 5. Και στα 2 έχω το εξής πρόβλημα με το πού βάλω το κινητό να φορτίσει ενώ από πριν είναι συνδεδεμένο στο wifi το κινητό αρχίζει να κατεβάζει δεδομένα. Και όταν λέμε κατεβάζει επειδή έχω το internet speed meter το κινητό κατεβάζει 700mb- 1gb κάθε μέρα.δεν υπάρχει εφαρμογή συγχρονισμού email η οτιδήποτε τέτοιο τα έχω αφαιρέσει όλα ο συγχρονισμός επαφών κτλ είναι απενεργοποιημένος μέχρι και τα αντίγραφα ασφάλειας έχω κλείσει. Κι όμως συνεχίζεται. Δεν συμβαίνει ποτέ με 3g πάντα όταν είμαι στο wifi .κάποιες φορές το κάνει και χωρίς να βάλω φορτιστή στο ξεκαρφωτο. Έχει κανείς καμμια ιδέα ρε παιδιά? Έχω απελπιστεί. Προχθές έπαιρνα με tethering από φίλο και φόρτιζα ταυτόχρονα και του τέλειωσα 1gb χωρίς να κάνω τίποτα. Τι μπορεί να κατεβάζει? Πως μπορώ να δω τι είναι? Με onavo count και τo stock μετρητή πού έχει το kit kat δεν βλέπω εφαρμογή πού να έχει φάει τόσα δεδομένα.... please help...

Χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο ή να χω ξανακουσει κάτι παρόμοιο , απο τη στιγμη που εχεις το ίδιο πρόβλημα σε 2 διαφορετικες συσκευές υποθέτω οτι δεν είναι θέμα συσκευής και ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου.

Ποιον παροχο? Για wifi μίλησα όχι του σπιτιού μου!οποιοδήποτε!οπού το συνδέσεις ρουφάει!

Εννοούσα μήπως έχει να κανει με την κάρτα sim . Δοκίμασε κάποια αλλη κάρτα έτσι ώστε να μπορέσεις να αποκλεισεις κάποια ενδεχόμενα.

Ποιον παροχο? Για wifi μίλησα όχι του σπιτιού μου!οποιοδήποτε!οπού το συνδέσεις ρουφάει!

Προφανώς κάποια εφαρμογή κάνει συγχρονισμό όταν το συνδέεις στο ρεύμα. Μπορεί να είναι το Dropbox ή η αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών στο google plus. Μπορεί και κάποια άλλη. Δες ποιες κοινές εφαρμογές έχεις στα 2 τηλέφωνα.

Προφανώς κάποια εφαρμογή κάνει συγχρονισμό όταν το συνδέεις στο ρεύμα. Μπορεί να είναι το Dropbox ή η αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών στο google plus. Μπορεί και κάποια άλλη. Δες ποιες κοινές εφαρμογές έχεις στα 2 τηλέφωνα.

Σωστά, έχει επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή φωτογραφίες του Google + μόλις το συνδέει στο φορτιστή να αποθηκεύει τις φωτογραφίες.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλημέρα παίδες. Εγω το nexus απο τον νοεμβριο, και τις τελευταίες βδομάδες μου έχει συμβεί δυο φορες το παρακάτω προβλημα. Ενω εχω μπαταρία, και χρησιμοποιω το κινητο, εμφανιζεται για καμια 10αρια δευτερολεπτα το σηματακι του nexus στην οθονη, (οπως οταν κανεις power off τη συσκευη). Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το συγκεκριμένο θέμα ? Σκεφτομαι οτι λογω καλοκαιριού μπορει να είναι λόγω υπερθερμανσης..

Καλημέρα παίδες. Εγω το nexus απο τον νοεμβριο, και τις τελευταίες βδομάδες μου έχει συμβεί δυο φορες το παρακάτω προβλημα. Ενω εχω μπαταρία, και χρησιμοποιω το κινητο, εμφανιζεται για καμια 10αρια δευτερολεπτα το σηματακι του nexus στην οθονη, (οπως οταν κανεις power off τη συσκευη). Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το συγκεκριμένο θέμα ? Σκεφτομαι οτι λογω καλοκαιριού μπορει να είναι λόγω υπερθερμανσης..

Δε το έχω ξανακούσει.. Όταν λες υπερθέρμανση πόσο το χεις φτάσει; Μάλλον κάνει soft reboot

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δε το έχω ξανακούσει.. Όταν λες υπερθέρμανση πόσο το χεις φτάσει; Μάλλον κάνει soft reboot

ΘΑ το δω πως θα παει ουτως η αλλως δυο φορες εχει συμβει μονο. Αλλιως θα δοκιμασω ενα hard reset και βλεπουμε.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)