spdrosin Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Η αντιστροφη μετρηση στην καμερα δεν παιζει πια, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 ξερει κανενας καμια εφαρμογη για να παρακολουθουμε το dvr στο κινητο δοκιμασα το nviewer αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 ξερει κανενας καμια εφαρμογη για να παρακολουθουμε το dvr στο κινητο δοκιμασα το nviewer αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος. asee δες. είτε το plus είτε το pro,αν θυμάμαι είναι free όλα. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Στην νέα εφαρμογή της κάμερας θα κάνεις swipe προς τα δεξιά και στο μενού επιλογής τρόπου λήψης θα δεις κάτω δεξιά το πλήκτρο ρυθμίσεων Ωραίος !!! (δε την χωνεψα την νεα εφαρμογή της κάμερας απ την αρχή :D ) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) καλησπερα στην παρεα πηρα και εγω το Nexus δεν χρειαζεται να πω πολλα απιστευτο κινητο! Εχω καποιες ερωτησεις , λοιπον διαβασα οτι πρεπει να το φορτιζω πριν πεσει κατο απο 15% η μπαταρια... και να το φορτιζω μεχρι 90-95%?? ισχυει?? στο antutu benchmark βγαζω 28444. ειναι κομπλε ετσι?? γιατι καπου ειδα για 30+... με το ART τι παιζει? τι κανει ακριβως? edit: το greenify τι κανει ακριβως?να το βαλω, και πως λειτουργει?? χρησιμοποιω clean master. κατι αλλο που πρεπει να ξερω για το κινητο, για να μην του κανω καμια λαλακια!! Ευχαριστω και ζητω συγνωμη για τις τοσες πολλες ερωτησεις! :) Edited May 1, 2014 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καταρχάς κάνε unlock τον bootloader και root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Η διαδικασία αυτή κάνει wipe το κινητό, οπότε είναι καλύτερο να το κάνεις στην αρχή, ώστε να μην το ξαναστήνεις. Στη συνέχεια, εγκατέστησε μέσα από το recovery που θα επιλέξεις αυτά τα patches (dalvik & bionic), με τα οποία το σκορ στο Antutu ανεβαίνει ~35Κ. Διάλεξε από το post #2 τα zip που είναι από το Ζ2. To art δεν προσφέρει κάτι προς το παρόν, και μπορεί να έχεις ασυμβατότητες με ορισμένες εφαρμογές. Πέρνα επίσης το xposed framework και το gravitybox αν θέλεις να κάνεις καστομιές. Το greenify είναι καλό να το τρέξεις έχοντας xposed framework εγκατεστημένο. Προσωπικά έχω βάλει την εφαρμογή του Facebook να την κάνει hibernate, και κάποια παιχνίδια, ώστε να μην με ενοχλούν με notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παδιά να σας κανω μια ερωτηση !!Οταν το nexus το εχω στα γραφειο και εχω ανοικτει την οθονη ετσι οπως το βλεπω η οθονη ασπριζει και οταν το πιανω ειναι νορμαλ που οφειλετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Υπάρχει bleeding όταν κοιτάς την οθόνη από γωνία, το κάνει και σε μένα (παρτίδα 401) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Υπάρχει bleeding όταν κοιτάς την οθόνη από γωνία, το κάνει και σε μένα (παρτίδα 401) Μαλιστα ενταξει δεν πειραζει !!εχω 404 !!Εχει εσενα και ενα κενο αναμεσα στην μπαταρια και στο καπακι κενο και αν το πιεζεισ μπαινει ελαχιστα μεσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Όχι, εμένα τις πρώτες εβδομάδες υποχωρούσε και έτριζε λίγο στο σημείο κάτω από το φλας, αλλά τώρα έχει στρώσει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Όχι, εμένα τις πρώτες εβδομάδες υποχωρούσε και έτριζε λίγο στο σημείο κάτω από το φλας, αλλά τώρα έχει στρώσει.:p Μια χαρα τοτε !!Αλλα γενικα παλια η καινουρια παρτιδα καταλαωα οτι ολα θα εχουν κατι λογικα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δε νομίζω ότι έχουν διαφορές οι διάφορες παρτίδες, τουλάχιστον μετά την 312. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δε νομίζω ότι έχουν διαφορές οι διάφορες παρτίδες, τουλάχιστον μετά την 312. ακριβως kai egw αυτο πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Στη συνέχεια, εγκατέστησε μέσα από το recovery που θα επιλέξεις αυτά τα patches (dalvik & bionic), με τα οποία το σκορ στο Antutu ανεβαίνει ~35Κ. Διάλεξε από το post #2 τα zip που είναι από το Ζ2. Ποιο από τα δύο zip μπαίνει, το ONE ή το seperate Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Όταν τα πέρασα εγώ ήταν ξεχωριστά zip, τώρα βλέπω το έβγαλε και σε ένα. Φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Κάνε και ένα clear dalvik cache πριν τα περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Ποιο από τα δύο zip μπαίνει, το ONE ή το seperate Το ίδιο είναι. Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες κανεις wipe dalvik αφού τα φλασαρεις. Δες εδώ. Edited May 1, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ρε παιδιά το led σε ποια αππς παιζει χωρίς εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ρε παιδιά είναι κάνεις που έδωσε το s4 για να πάει σε n5? αξίζει ή θα το μετανιώσω? Έτσι και αλλιώς με cm11 είμαι. Ποτέ δεν μπόρεσα το touchwiz της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παιδιά το κινητό με την φωτεινότητα της οθόνης στο auto χωρίς ενεργοποιημένα τα data και το Wi-Fi πόση ώρα κρατάει η μπαταρία για gaming ( βαριά σχετικά games) και ποσό περίπου για ταινίες? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ρε παιδιά είναι κάνεις που έδωσε το s4 για να πάει σε n5? αξίζει ή θα το μετανιώσω? Έτσι και αλλιώς με cm11 είμαι. Ποτέ δεν μπόρεσα το touchwiz της samsung. Εγώ έδωσα το s4 και πήγα νέξους 5 για μένα εκανα καλά αλλά είναι θέμα του καθενός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oZeDux Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγώ κοντευω τις 3 φορτίσεις την ημερα παιδιά ..... Με το Z1 είμαι με 1 κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγώ έδωσα το s4 και πήγα νέξους 5 για μένα εκανα καλά αλλά είναι θέμα του καθενός Και εγώ έδωσα το S4 Για το Ν5. Να φανταστείς οτι είχα το S4 με custom AOSP για να είναι σαν το Nexus... Η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη στο S4 και η αίσθηση στο χέρι πολύ καλύτερη στο Ν5 καθώς το S4 γλυστράει πολύ, και βέβαια πολλά ακόμα που τα έχεις ξανακούσει. Για την ιστορία είχα τα , S1, S2, S3, S4, GNEX, N4, N5. Μπορώ να πώ οτι μετά την εμπειρία Nexus δεν έχω μπορέσει να αντέξω άλλο λειτουργικό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγώ κοντευω τις 3 φορτίσεις την ημερα παιδιά ..... Με το Z1 είμαι με 1 κομπλε 3 φορτίσεις τη μέρα; τι χρήση του κάνεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 http://www.ebay.com/itm/321375585910?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Δεν υπάρχει κινητό που να αντέχει σήμερα με την χρήση που κάνουμε. Και εγω με 1 φόρτιση βγάζω μια ολόκληρη μέρα αλλά έχω και την εξτρα μπαταρία και σταμάτησα να αγχώνομαι μια για πάντα. Άδειασε? Την συνδέω και έχω 2 φορτίσεις χαλαρά από 0% σε 100% σε 40 λεπτά περίπου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καταρχάς κάνε unlock τον bootloader και root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Η διαδικασία αυτή κάνει wipe το κινητό, οπότε είναι καλύτερο να το κάνεις στην αρχή, ώστε να μην το ξαναστήνεις. Στη συνέχεια, εγκατέστησε μέσα από το recovery που θα επιλέξεις αυτά τα patches (dalvik & bionic), με τα οποία το σκορ στο Antutu ανεβαίνει ~35Κ. Διάλεξε από το post #2 τα zip που είναι από το Ζ2. To art δεν προσφέρει κάτι προς το παρόν, και μπορεί να έχεις ασυμβατότητες με ορισμένες εφαρμογές. Πέρνα επίσης το xposed framework και το gravitybox αν θέλεις να κάνεις καστομιές. Το greenify είναι καλό να το τρέξεις έχοντας xposed framework εγκατεστημένο. Προσωπικά έχω βάλει την εφαρμογή του Facebook να την κάνει hibernate, και κάποια παιχνίδια, ώστε να μην με ενοχλούν με notifications. Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση! Θα το αφησω λιγο καιρο Stock για να το μαθω κλπ και μετα θα το κανω ροοτ..ακομα δεν σκεφτομαι να του αλλαξω kernel στο μελλον σιγουρα! Κατι αλλο που πρεπει να ξερω εκτος απο αυτα που μου ειπες..?χμ? κατι must have? Δεν νομιζω να θελω να μαθω κατι αλλο..για τα υπολοιπα θα ψαξω στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (116 σελιδες :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts