Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξερει κανενας καμια εφαρμογη για να παρακολουθουμε το dvr στο κινητο δοκιμασα το nviewer αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.

ξερει κανενας καμια εφαρμογη για να παρακολουθουμε το dvr στο κινητο δοκιμασα το nviewer αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.

asee δες.

είτε το plus είτε το pro,αν θυμάμαι είναι free όλα.

Samsung Note 9 Black

Στην νέα εφαρμογή της κάμερας θα κάνεις swipe προς τα δεξιά και στο μενού επιλογής τρόπου λήψης θα δεις κάτω δεξιά το πλήκτρο ρυθμίσεων

Ωραίος !!! (δε την χωνεψα την νεα εφαρμογή της κάμερας απ την αρχή :D )

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

καλησπερα στην παρεα πηρα και εγω το Nexus

δεν χρειαζεται να πω πολλα απιστευτο κινητο!

Εχω καποιες ερωτησεις , λοιπον διαβασα οτι πρεπει να το φορτιζω πριν πεσει κατο απο 15% η μπαταρια...

και να το φορτιζω μεχρι 90-95%?? ισχυει??

στο antutu benchmark βγαζω 28444. ειναι κομπλε ετσι?? γιατι καπου ειδα για 30+...

με το ART τι παιζει? τι κανει ακριβως?

edit: το greenify τι κανει ακριβως?να το βαλω, και πως λειτουργει?? χρησιμοποιω clean master.

κατι αλλο που πρεπει να ξερω για το κινητο, για να μην του κανω καμια λαλακια!!

Ευχαριστω και ζητω συγνωμη για τις τοσες πολλες ερωτησεις! :)

Edited by balantakos777

Καταρχάς κάνε unlock τον bootloader και root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Η διαδικασία αυτή κάνει wipe το κινητό, οπότε είναι καλύτερο να το κάνεις στην αρχή, ώστε να μην το ξαναστήνεις.

Στη συνέχεια, εγκατέστησε μέσα από το recovery που θα επιλέξεις αυτά τα patches (dalvik & bionic), με τα οποία το σκορ στο Antutu ανεβαίνει ~35Κ. Διάλεξε από το post #2 τα zip που είναι από το Ζ2.

To art δεν προσφέρει κάτι προς το παρόν, και μπορεί να έχεις ασυμβατότητες με ορισμένες εφαρμογές.

Πέρνα επίσης το xposed framework και το gravitybox αν θέλεις να κάνεις καστομιές. Το greenify είναι καλό να το τρέξεις έχοντας xposed framework εγκατεστημένο. Προσωπικά έχω βάλει την εφαρμογή του Facebook να την κάνει hibernate, και κάποια παιχνίδια, ώστε να μην με ενοχλούν με notifications.

Παδιά να σας κανω μια ερωτηση !!Οταν το nexus το εχω στα γραφειο και εχω ανοικτει την οθονη ετσι οπως το βλεπω η οθονη ασπριζει και οταν το πιανω ειναι νορμαλ που οφειλετε αυτο?

Υπάρχει bleeding όταν κοιτάς την οθόνη από γωνία, το κάνει και σε μένα (παρτίδα 401)

Μαλιστα ενταξει δεν πειραζει !!εχω 404 !!Εχει εσενα και ενα κενο αναμεσα στην μπαταρια και στο καπακι κενο και αν το πιεζεισ μπαινει ελαχιστα μεσα ?

Όχι, εμένα τις πρώτες εβδομάδες υποχωρούσε και έτριζε λίγο στο σημείο κάτω από το φλας, αλλά τώρα έχει στρώσει.:p

Μια χαρα τοτε !!Αλλα γενικα παλια η καινουρια παρτιδα καταλαωα οτι ολα θα εχουν κατι λογικα !!

Δε νομίζω ότι έχουν διαφορές οι διάφορες παρτίδες, τουλάχιστον μετά την 312.

ακριβως kai egw αυτο πιστευω

Στη συνέχεια, εγκατέστησε μέσα από το recovery που θα επιλέξεις αυτά τα patches (dalvik & bionic), με τα οποία το σκορ στο Antutu ανεβαίνει ~35Κ. Διάλεξε από το post #2 τα zip που είναι από το Ζ2.

Ποιο από τα δύο zip μπαίνει, το ONE ή το seperate

OnePlus 5t

Όταν τα πέρασα εγώ ήταν ξεχωριστά zip, τώρα βλέπω το έβγαλε και σε ένα.

Φαντάζομαι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Κάνε και ένα clear dalvik cache πριν τα περάσεις.

Ποιο από τα δύο zip μπαίνει, το ONE ή το seperate

Το ίδιο είναι.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες κανεις wipe dalvik αφού τα φλασαρεις.

Δες εδώ.

Edited by gtctsiamp

Ρε παιδιά είναι κάνεις που έδωσε το s4 για να πάει σε n5? αξίζει ή θα το μετανιώσω? Έτσι και αλλιώς με cm11 είμαι. Ποτέ δεν μπόρεσα το touchwiz της samsung.

Παιδιά το κινητό με την φωτεινότητα της οθόνης στο auto χωρίς ενεργοποιημένα τα data και το Wi-Fi πόση ώρα κρατάει η μπαταρία για gaming ( βαριά σχετικά games) και ποσό περίπου για ταινίες?
Samsung Note 9 Black

Ρε παιδιά είναι κάνεις που έδωσε το s4 για να πάει σε n5? αξίζει ή θα το μετανιώσω? Έτσι και αλλιώς με cm11 είμαι. Ποτέ δεν μπόρεσα το touchwiz της samsung.

Εγώ έδωσα το s4 και πήγα νέξους 5 για μένα εκανα καλά αλλά είναι θέμα του καθενός

Εγώ έδωσα το s4 και πήγα νέξους 5 για μένα εκανα καλά αλλά είναι θέμα του καθενός

Και εγώ έδωσα το S4 Για το Ν5. Να φανταστείς οτι είχα το S4 με custom AOSP για να είναι σαν το Nexus...

Η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη στο S4 και η αίσθηση στο χέρι πολύ καλύτερη στο Ν5 καθώς το S4 γλυστράει πολύ, και βέβαια πολλά ακόμα που τα έχεις ξανακούσει.

Για την ιστορία είχα τα , S1, S2, S3, S4, GNEX, N4, N5. Μπορώ να πώ οτι μετά την εμπειρία Nexus δεν έχω μπορέσει να αντέξω άλλο λειτουργικό... :)

Εγώ κοντευω τις 3 φορτίσεις την ημερα παιδιά ..... Με το Z1 είμαι με 1 κομπλε

3 φορτίσεις τη μέρα; τι χρήση του κάνεις;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

http://www.ebay.com/itm/321375585910?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Δεν υπάρχει κινητό που να αντέχει σήμερα με την χρήση που κάνουμε. Και εγω με 1 φόρτιση βγάζω μια ολόκληρη μέρα αλλά έχω και την εξτρα μπαταρία και σταμάτησα να αγχώνομαι μια για πάντα. Άδειασε? Την συνδέω και έχω 2 φορτίσεις χαλαρά από 0% σε 100% σε 40 λεπτά περίπου. ;)

Καταρχάς κάνε unlock τον bootloader και root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Η διαδικασία αυτή κάνει wipe το κινητό, οπότε είναι καλύτερο να το κάνεις στην αρχή, ώστε να μην το ξαναστήνεις.

To art δεν προσφέρει κάτι προς το παρόν, και μπορεί να έχεις ασυμβατότητες με ορισμένες εφαρμογές.

Πέρνα επίσης το xposed framework και το gravitybox αν θέλεις να κάνεις καστομιές. Το greenify είναι καλό να το τρέξεις έχοντας xposed framework εγκατεστημένο. Προσωπικά έχω βάλει την εφαρμογή του Facebook να την κάνει hibernate, και κάποια παιχνίδια, ώστε να μην με ενοχλούν με notifications.

Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!

Θα το αφησω λιγο καιρο Stock για να το μαθω κλπ και μετα θα το κανω ροοτ..ακομα δεν σκεφτομαι να του αλλαξω kernel

στο μελλον σιγουρα!

Κατι αλλο που πρεπει να ξερω εκτος απο αυτα που μου ειπες..?χμ?

κατι must have? Δεν νομιζω να θελω να μαθω κατι αλλο..για τα υπολοιπα θα ψαξω στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (116 σελιδες :wacko: )

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)