Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.

Σας crasharei και σε εσας η camera μετα την 5.1, γιατι εγω απο τοτε που την περασα καθε μερα μου crasharei 2-3 φορες

ναί κρασάρει και σε μένα!!!

---

:hunter:

Πανω σε αλλη αλλά δεν το έχει ξανακάνει.

Αν δεις και στο ξανακάνει σύντομα ίσως θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο του clean install.

Μπορεί βέβαια να φταίει και κάποια εφαρμογή ή ακόμα και να ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ποιος ξέρει.

Κώστας

Αν δεις και στο ξανακάνει σύντομα ίσως θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο του clean install.

Μπορεί βέβαια να φταίει και κάποια εφαρμογή ή ακόμα και να ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ποιος ξέρει.

Ναι το σκεφτηκα αλλα απο 5.1.1, γιατι τωρα βαριεμαι. Παντως δεν θυμαμαι ξανα εκδοση πανω σε προηγουμενη να εκανε τετοιο πραγμα. :worry:

http://www.androidpit.com/android-5-1-1-lollipop-update

Στο Apk mirror εκανε αναβαθμιση σε 5.2 το ημερολογιο (δεν κοιταξα στο κινητο αν εκανε γιατι ειμαι στο λαπτοπ) οποτε σε δυο βδομαδες περιπου θα εχει βγει.

http://www.apkmirror.com/uploads/

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/calendar/calendar-5-2-90091543-release-android-apk-download/

Σας crasharei και σε εσας η camera μετα την 5.1, γιατι εγώ απο τοτε που την περασα καθε μερα μου crasharei 2-3 φορες

σε μένα λειτουργεί άψογα από την κιτκατ μέχρι σήμερα την lollipop 5.1

στο κινητό δεν έχει περαστεί άλλη ρομ και όλα τα update OTA με επιλεγμένες εφαρμογές εγκατεστημένες (όχι προβληματικές όχι εγκαταλελειμμένες )

Edited by sergyma
Mageia 6 KDE Plasma 5

Εμένα όταν ακόμα είχα την 5.0.1 ξαφνικά άρχισε να κρασάρει η κάμερα και ήθελε restart για να δουλέψει ξανά. Μου το έκανε κάθε μέρα, μέχρι που θυμήθηκα οτι είχα εγκαταστήσει μια εφαρμογή κάμερας πρόσφατα, για να τη δοκιμάσω (snap camera νομιζω). Έσβησα εκείνη την εφαρμογή και δεν το έχει κανει ξανά εδώ και τρεις μήνες. Ίσως και σε εσάς που κρασάρει να φταίει κάποια εφαρμογή.

Κρασαρει και σε μένα και μάλλον φταίει το Viber αν κατάλαβα καλά. Το ίδιο συνέβαινε και στην κιτκατ. Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια προβλήματα.

Καλησπέρα το κινητο έπεσε σε bootloop λόγω του γνωστού προβλήματος με το power button. Μόλις το βάζω στην μπρίζα αρχίζει και κάνει συνέχεια reboot μέχρι το google logo. Στο μενού του bootloader δεν μπορώ να μπω γιατί μένει για 1 δευτερόλεπτο ανοιχτό και μετά ξανα κάνει reboot. Άμα το βγάλω από την μπρίζα δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Καμία ιδέα?

Καλησπέρα το κινητο έπεσε σε bootloop λόγω του γνωστού προβλήματος με το power button. Μόλις το βάζω στην μπρίζα αρχίζει και κάνει συνέχεια reboot μέχρι το google logo. Στο μενού του bootloader δεν μπορώ να μπω γιατί μένει για 1 δευτερόλεπτο ανοιχτό και μετά ξανα κάνει reboot. Άμα το βγάλω από την μπρίζα δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Καμία ιδέα?

Πατημένο το power μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει και μετά πατάς γρήγορα power button και volume down.

σε μένα λειτουργεί άψογα από την κιτκατ μέχρι σήμερα την lollipop 5.1

στο κινητό δεν έχει περαστεί άλλη ρομ και όλα τα update OTA με επιλεγμένες εφαρμογές εγκατεστημένες (όχι προβληματικές όχι εγκαταλελειμμένες )

Ακρβως το ιδιο και με το δικο μου.Κανενα προβλημα δεκα μηνες που το εχω στη κατοχη μου.

Πατημένο το power μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει και μετά πατάς γρήγορα power button και volume down.

Δεν κάνει τίποτα, είναι σαν να έχει κολλήσει το power και πατιέται συνέχεια μόνο του.

Σέρβις άμεσα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σέρβις άμεσα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω bootloader έτσι όπως είναι τώρα?

Το πρωί το βάρεσα στο σημείο του power button και άνοιξε για 5 λεπτά αλλά τώρα πάλι η ίδια ιστορία..

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά SOS το κινητό άνοιξε και κατέβασα bootunlocker να κλειδώσω bootloader. Επειδή θα κλείσει σύντομα πάλι πείτε μου το flag πρέπει να είναι tampered ή untampered???

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω bootloader έτσι όπως είναι τώρα?

Το πρωί το βάρεσα στο σημείο του power button και άνοιξε για 5 λεπτά αλλά τώρα πάλι η ίδια ιστορία..

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά SOS το κινητό άνοιξε και κατέβασα bootunlocker να κλειδώσω bootloader. Επειδή θα κλείσει σύντομα πάλι πείτε μου το flag πρέπει να είναι tampered ή untampered???

Untampered

Το Ν5 της δικιάς μου φοράει την τελευταία 5.1, καθαρή δίχως ρουτ και λοιπά (περιμένουμε την 5.1.1 για αυτό :p ) . Και πριν την 5.0 πολλές φορές όταν άνοιγε την κάμερα η εφαρμογή έβγαζε σφάλμα και δεν άνοιγε ποτέ και άλλες φορές κάνει πάρα πολύ ώρα να ανοίξει. Κατά καιρούς κάνω clear cache/date στην εφαρμογή και δείχνει να στρώνει. Τίθεται λέτε θέμα hardware? να το στείλουμε google?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 5.1 όλο κρασαρει η κάμερα.. Και δεν ανοίγει σε καμία εφαρμογή που ζητάει κάμερα.. Είτε instagram,είτε κάμερα για να τραβιξω φωτό, είτε στο twitter..

Και ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρω είναι να κάνω restart.. Όμως και πάλι μετά απο λίγο, χωρίς να χω τρέξει καμία εφαρμογή, πάλι βγάζει οτι έχει σταματήσει να λειτουργει η κάμερα.. Και καταντάει εκνευριστικο,κάθε φορά που θέλω να τράβηξω φωτογραφία..

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το clean master όποτε το έτρεχα..το εκανα unistall αλλά τίποτα. Το πρόβλημα εκεί.

Και σε εμένα μόλις πέρασα την 5.1 έγινε στα αγγλικά το τηλ.

Τί να κάνω.???

- - - -

Για αρχή πάνε στις ρυθμίσεις και γύρνα το τηλέφωνο στα ελληνικά.

Για την κάμερα είναι γνωστό κι ελπίζουμε να διορθωθεί πλέον στην 5.1.1 οριστικά.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Όχι το τί να κάνω πήγαινε για την κάμερα..

Σιγά μην ρωτούσα τι να κάνω για την γλώσσα,δεν είμαι τόσο πρόβατο..

Ωχου,κι άλλη αναμονή?Η κάμερα είναι απο τις βασικές λειτουργίες, και είναι κάπως σπαστικό να κάνω reboot την συσκευή συνέχεια..Έχουν πει δλδ για την 5.1.1?

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Παιδιά παρακαλώ την βοήθεια σας.έχει ο αδερφός μου την 5.0.1 και του το έχω ρουταρει. Σήμερα του έβγαλε την 5.1 και πήγα δυο φορές να του την περάσω και όταν την κατέβασε και έκανε restart έβγαλε σφάλμα.

Τι φταίει?το Ρουτ? Αν κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Τι προτεινετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αν έχει πειραχτεί οπουδήποτε αρχείο του συστήματος, ή το recovery, δεν γίνεται η OTA.

Με επαναφορά δεν κερδίζεις τίποτε, γιατί το system δεν επηρρεαζεται.

Η φλασαρεις την 5.0.1 πάλι, ή κανείς manual update.

Θα βρεις αρκετούς οδηγούς με μια αναζήτηση στο Google.

Μα την βγάζει την ΟΤΑ όμως. Δεν θεωρώ ότι έχει πειραχτει κάτι. Ενα απλό Ρουτ έχει

Με το root πειράχτηκαν permissions του συστήματος. Στο βγάζει OTA αλλα δεν στο περνάει.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)