Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω μια ερώτηση.

Έχω δημιουργησει στις επαφές μου στο κινητό μια ομάδα επαφών (π.χ. φίλοι) και έχω βάλει μέσα σε αυτήην την ομάδα διάφορες επαφές.

Πως μπορώ όταν ανοίγω την εφαρμογή επαφές να μου εμφανίζει μόνο τα μέλη της ομάδας και όχι όλες τις επαφές;

Αυτήν τη στιγμή όταν μπαίνω στις επαφές μου βγάζει μόνο τις ταμπέλες αγαπημένα και επαφές, αλλά πουθενά ομάδες.

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα θα ήθελα μια επιβεβαίωση πριν το στείλω για σέρβις.

Εϊμαι root unlocked bootloader 5.0

Πρώτα αλλάζω το flag μετά κλειδώνω bootloader και μετά περνάω factory image την 5.0.1 σωστά? Χρειάζεται κάτι άλλο?

Κατέβασε το nexus toolkit και επανέφερε το απο εκεί σε πλήρη εργοστασιακή μορφή. Θα τα κάνει όλα μόνο του.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Κατέβασε το nexus toolkit και επανέφερε το απο εκεί σε πλήρη εργοστασιακή μορφή. Θα τα κάνει όλα μόνο του.

Αλλάζει και το flag αυτό την ώρα που κλειδώνει τον bootloader?

Καλησπερα!! Θα ηθερα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να χαμηλωνω την ενταση του μηνυματος ξεχωριστά απο τον ηχο καλουντος?

Ειμαι με lollipop 5.0.1 root.

2 ερωτήσεις...

1.Έχει περάσει κανείς xposed στην 5.0.1 και συγκεκριμένα gravity box?Λειτουργούν όλα στην εντέλεια?

2.Έχει εξαλειφθεί το mm q camera demon στην 5?

Ευχαριστώ...

2 ερωτήσεις...

1.Έχει περάσει κανείς xposed στην 5.0.1 και συγκεκριμένα gravity box?Λειτουργούν όλα στην εντέλεια?

Ευχαριστώ...

Για το 2ο ναι έχει διορθωθεί αλλά υπάρχει άλλο bug, κάποιες φορές βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα και πρέπει να κάνεις reboot για να φτιαχτεί.

Στην κιτ κατ δεν το ειχα καθολου.Όταν είχα βάλει την λ και είχα βάλει λ κάμερα τον νοεμβρη , μου έτρεχε για λιγα λεπτά. Απο τοτε δεν το ξανά είδα . Και παντα συνδέεται , δεν έχω το πρόβλημα που λέει ο Αλμαγκ1

2 ερωτήσεις...

Ευχαριστώ...

To gravity box εδω και δυο μερες δουλευει ρολοι. Δεν εχω βρει κατι περιεργο.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Εγω προσφατα καταλαβα οτι εχει σταματησει να δουλευει το GPS μετα το update στην 5. Δεν κλειδωνει κανενα δορυφορο σε κανενα app. Ελπιζω να διορθωθει στην 5.1...

Nαι ολα τα εχω κανει. Ειναι θεμα της 5 λογικα γιατι λιγο που το εψαξα ειδα παραπονα. Για διακοπες βεβαια αλλα υποθετω οτι ειναι παρομοιο θεμα.

Nαι ολα τα εχω κανει. Ειναι θεμα της 5 λογικα γιατι λιγο που το εψαξα ειδα παραπονα. Για διακοπες βεβαια αλλα υποθετω οτι ειναι παρομοιο θεμα.

Με Nokia here μια χαρά δουλεύει πάντως.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

E ενταξει δεν συμβαινει και σε ολους! Αν κανετε μια αναζητηση θα δειτε οτι υπαρχουν προβληματα με πολλες αποσυνδεσεις μετα την 5.

Σε 5.0.1? Αν είναι εντάξει, να το βάλω και εγώ. Είχες τίποτε προβλήματα γενικά με το xposed ή το gb?

Ολα καλα μεχρι στιγμης σε 5.0.1 stock. Βαλτο μην το φοβασαι.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Για να ''ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας'' ,παρακολουθόντας την τελευταία MWC δεν είδα κάποιο κινητό που να πώ 'ουαου αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου και το θέλω τώρα!'.Μια χαρά κρατάει ακόμα το ν5 μας,αξιοπρεπέστατο...

Για να ''ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας'' ,παρακολουθόντας την τελευταία MWC δεν είδα κάποιο κινητό που να πώ 'ουαου αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου και το θέλω τώρα!'.Μια χαρά κρατάει ακόμα το ν5 μας,αξιοπρεπέστατο...

Απο τη στιγμή που σου προσφέρει τέτοια εμπειρία χρήσης σε συνδυασμό με την υποστήριξη του XDA πραγματικα δεν βρίσκω κανένα λογο αλλαγής ουτε εγώ .

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Αυτό ακριβώς συζητούσα με ένα φίλο μου χθες. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε το N5 τί στο καλό θα πάρουμε? Κανένα δεν πλησιάζει την εμπειρία χρήσης του.

Άμα έχεις μάθει σε ένα αμάξι 400 ίππων δεν μπορείς να πας σε ένα των 100. Είναι τεράστια η διαφορά του Nexus από τα υπόλοιπα.

Αυτό ακριβώς συζητούσα με ένα φίλο μου χθες. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε το N5 τί στο καλό θα πάρουμε? Κανένα δεν πλησιάζει την εμπειρία χρήσης του.

Άμα έχεις μάθει σε ένα αμάξι 400 ίππων δεν μπορείς να πας σε ένα των 100. Είναι τεράστια η διαφορά του Nexus από τα υπόλοιπα.

Παραμένεις με το αμάξι των 400Ps. Δεν νομίζω πάντως ότι η διαφορά είναι τόσο μεγάλη...ακόμα και υποκειμενικά να το πάμε πόσο μάλλον αντικειμενικά. Και ένας τομέας όπου "πονάει" το 5αρι μας είναι η αυτονομία. Ισάξια το λιγότερο υπάρχουν αρκετά, απλώς δεν είχαν το vfm του 5...

Παραμένεις με το αμάξι των 400Ps. Δεν νομίζω πάντως ότι η διαφορά είναι τόσο μεγάλη...ακόμα και υποκειμενικά να το πάμε πόσο μάλλον αντικειμενικά. Και ένας τομέας όπου "πονάει" το 5αρι μας είναι η αυτονομία. Ισάξια το λιγότερο υπάρχουν αρκετά, απλώς δεν είχαν το vfm του 5...

Εγώ επειδή έχω στο άμεσο περιβάλλον μου έναν με S5 έναν με G3 και έναν με iPhone 5s μπορώ να πω ότι μόνο το iPhone είναι στα ίδια επίπεδα χρήσης. Η αυτονομία ναι είναι ο τομέας που "πονάει", αλλά ευτυχώς είναι κάτι που διορθώνεται ως ένα βαθμό (βλ. power house που πλέον έχουν γίνει τόσο μικρά που τα βάζεις και στην τσέπη σου)

Συμφωνώ κι εγώ. Είναι το πρώτο smartphone μετά από χρόνια που έχω αποφασίσει να κρατήσω όσο πάει, γι' αυτό και επένδυσα σε tempered glass πρόσφατα (ενώ το είχα ήδη κανένα χρόνο με screen protector).

Νομιζω οτι δεν ειδατε το moto maxx. :happy:

Αμα τα εσκαγα θα επαιρνα κατι τετοιο.:p

Κάτσε να μπορεσει να ερθει ή να βρεθεί τρόπος να το φερουμε πρώτα κ μετα βλέπουμε!

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτσε να μπορεσει να ερθει ή να βρεθεί τρόπος να το φερουμε πρώτα κ μετα βλέπουμε!

Δυσκολα να εδινα τοσα λεφτα ακομα και αν το εφερνα απο αμερικα.

Αν δεν ξαναβγαλει σοβαρο nexus ( σαν ολα πλην το 6αρι , ακου κινητο 16 εκατοστων :wacko: ) στα 300 ευρω δεν το κοβω να καθομαι στο android και το 5αρι θα παει μεχρι να τα φτυσει. :p

Ας ελπισουμε να βγαλει ενα σωστο κινητο η huawei και τετοιο καιρο του χρονου να τα λεμε απο την κοινοτητα της huawei ;)

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)