kostakis_1978 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω δημιουργησει στις επαφές μου στο κινητό μια ομάδα επαφών (π.χ. φίλοι) και έχω βάλει μέσα σε αυτήην την ομάδα διάφορες επαφές. Πως μπορώ όταν ανοίγω την εφαρμογή επαφές να μου εμφανίζει μόνο τα μέλη της ομάδας και όχι όλες τις επαφές; Αυτήν τη στιγμή όταν μπαίνω στις επαφές μου βγάζει μόνο τις ταμπέλες αγαπημένα και επαφές, αλλά πουθενά ομάδες. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλημέρα θα ήθελα μια επιβεβαίωση πριν το στείλω για σέρβις. Εϊμαι root unlocked bootloader 5.0 Πρώτα αλλάζω το flag μετά κλειδώνω bootloader και μετά περνάω factory image την 5.0.1 σωστά? Χρειάζεται κάτι άλλο? Κατέβασε το nexus toolkit και επανέφερε το απο εκεί σε πλήρη εργοστασιακή μορφή. Θα τα κάνει όλα μόνο του. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Κατέβασε το nexus toolkit και επανέφερε το απο εκεί σε πλήρη εργοστασιακή μορφή. Θα τα κάνει όλα μόνο του. Αλλάζει και το flag αυτό την ώρα που κλειδώνει τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπερα!! Θα ηθερα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να χαμηλωνω την ενταση του μηνυματος ξεχωριστά απο τον ηχο καλουντος? Ειμαι με lollipop 5.0.1 root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 2 ερωτήσεις... 1.Έχει περάσει κανείς xposed στην 5.0.1 και συγκεκριμένα gravity box?Λειτουργούν όλα στην εντέλεια? 2.Έχει εξαλειφθεί το mm q camera demon στην 5? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 2 ερωτήσεις... 1.Έχει περάσει κανείς xposed στην 5.0.1 και συγκεκριμένα gravity box?Λειτουργούν όλα στην εντέλεια? 2.Έχει εξαλειφθεί το mm q camera demon στην 5? Ευχαριστώ... Για το 2ο ναι έχει διορθωθεί αλλά υπάρχει άλλο bug, κάποιες φορές βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα και πρέπει να κάνεις reboot για να φτιαχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Στην κιτ κατ δεν το ειχα καθολου.Όταν είχα βάλει την λ και είχα βάλει λ κάμερα τον νοεμβρη , μου έτρεχε για λιγα λεπτά. Απο τοτε δεν το ξανά είδα . Και παντα συνδέεται , δεν έχω το πρόβλημα που λέει ο Αλμαγκ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 2 ερωτήσεις... 1.Έχει περάσει κανείς xposed στην 5.0.1 και συγκεκριμένα gravity box?Λειτουργούν όλα στην εντέλεια? 2.Έχει εξαλειφθεί το mm q camera demon στην 5? Ευχαριστώ... To gravity box εδω και δυο μερες δουλευει ρολοι. Δεν εχω βρει κατι περιεργο. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Σε 5.0.1? Αν είναι εντάξει, να το βάλω και εγώ. Είχες τίποτε προβλήματα γενικά με το xposed ή το gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εγω προσφατα καταλαβα οτι εχει σταματησει να δουλευει το GPS μετα το update στην 5. Δεν κλειδωνει κανενα δορυφορο σε κανενα app. Ελπιζω να διορθωθει στην 5.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Να ανοίξεις ταυτόχρονα δεδομένα δοκίμασες; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Nαι ολα τα εχω κανει. Ειναι θεμα της 5 λογικα γιατι λιγο που το εψαξα ειδα παραπονα. Για διακοπες βεβαια αλλα υποθετω οτι ειναι παρομοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Nαι ολα τα εχω κανει. Ειναι θεμα της 5 λογικα γιατι λιγο που το εψαξα ειδα παραπονα. Για διακοπες βεβαια αλλα υποθετω οτι ειναι παρομοιο θεμα. Με Nokia here μια χαρά δουλεύει πάντως. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το gps και δε θυμάμαι να έχει ξανα αναφερθεί κάτι παρόμοιο. Με navigon όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 E ενταξει δεν συμβαινει και σε ολους! Αν κανετε μια αναζητηση θα δειτε οτι υπαρχουν προβληματα με πολλες αποσυνδεσεις μετα την 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σε 5.0.1? Αν είναι εντάξει, να το βάλω και εγώ. Είχες τίποτε προβλήματα γενικά με το xposed ή το gb? Ολα καλα μεχρι στιγμης σε 5.0.1 stock. Βαλτο μην το φοβασαι. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για να ''ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας'' ,παρακολουθόντας την τελευταία MWC δεν είδα κάποιο κινητό που να πώ 'ουαου αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου και το θέλω τώρα!'.Μια χαρά κρατάει ακόμα το ν5 μας,αξιοπρεπέστατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για να ''ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας'' ,παρακολουθόντας την τελευταία MWC δεν είδα κάποιο κινητό που να πώ 'ουαου αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου και το θέλω τώρα!'.Μια χαρά κρατάει ακόμα το ν5 μας,αξιοπρεπέστατο... Απο τη στιγμή που σου προσφέρει τέτοια εμπειρία χρήσης σε συνδυασμό με την υποστήριξη του XDA πραγματικα δεν βρίσκω κανένα λογο αλλαγής ουτε εγώ . Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για να ''ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας'' ,παρακολουθόντας την τελευταία MWC δεν είδα κάποιο κινητό που να πώ 'ουαου αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου και το θέλω τώρα!'.Μια χαρά κρατάει ακόμα το ν5 μας,αξιοπρεπέστατο... Αυτό ακριβώς συζητούσα με ένα φίλο μου χθες. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε το N5 τί στο καλό θα πάρουμε? Κανένα δεν πλησιάζει την εμπειρία χρήσης του. Άμα έχεις μάθει σε ένα αμάξι 400 ίππων δεν μπορείς να πας σε ένα των 100. Είναι τεράστια η διαφορά του Nexus από τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αυτό ακριβώς συζητούσα με ένα φίλο μου χθες. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε το N5 τί στο καλό θα πάρουμε? Κανένα δεν πλησιάζει την εμπειρία χρήσης του. Άμα έχεις μάθει σε ένα αμάξι 400 ίππων δεν μπορείς να πας σε ένα των 100. Είναι τεράστια η διαφορά του Nexus από τα υπόλοιπα. Παραμένεις με το αμάξι των 400Ps. Δεν νομίζω πάντως ότι η διαφορά είναι τόσο μεγάλη...ακόμα και υποκειμενικά να το πάμε πόσο μάλλον αντικειμενικά. Και ένας τομέας όπου "πονάει" το 5αρι μας είναι η αυτονομία. Ισάξια το λιγότερο υπάρχουν αρκετά, απλώς δεν είχαν το vfm του 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παραμένεις με το αμάξι των 400Ps. Δεν νομίζω πάντως ότι η διαφορά είναι τόσο μεγάλη...ακόμα και υποκειμενικά να το πάμε πόσο μάλλον αντικειμενικά. Και ένας τομέας όπου "πονάει" το 5αρι μας είναι η αυτονομία. Ισάξια το λιγότερο υπάρχουν αρκετά, απλώς δεν είχαν το vfm του 5... Εγώ επειδή έχω στο άμεσο περιβάλλον μου έναν με S5 έναν με G3 και έναν με iPhone 5s μπορώ να πω ότι μόνο το iPhone είναι στα ίδια επίπεδα χρήσης. Η αυτονομία ναι είναι ο τομέας που "πονάει", αλλά ευτυχώς είναι κάτι που διορθώνεται ως ένα βαθμό (βλ. power house που πλέον έχουν γίνει τόσο μικρά που τα βάζεις και στην τσέπη σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Νομιζω οτι δεν ειδατε το moto maxx. :happy: Αμα τα εσκαγα θα επαιρνα κατι τετοιο.:p Edited March 4, 2015 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Συμφωνώ κι εγώ. Είναι το πρώτο smartphone μετά από χρόνια που έχω αποφασίσει να κρατήσω όσο πάει, γι' αυτό και επένδυσα σε tempered glass πρόσφατα (ενώ το είχα ήδη κανένα χρόνο με screen protector). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Νομιζω οτι δεν ειδατε το moto maxx. :happy: Αμα τα εσκαγα θα επαιρνα κατι τετοιο.:p Κάτσε να μπορεσει να ερθει ή να βρεθεί τρόπος να το φερουμε πρώτα κ μετα βλέπουμε! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κάτσε να μπορεσει να ερθει ή να βρεθεί τρόπος να το φερουμε πρώτα κ μετα βλέπουμε! Δυσκολα να εδινα τοσα λεφτα ακομα και αν το εφερνα απο αμερικα. Αν δεν ξαναβγαλει σοβαρο nexus ( σαν ολα πλην το 6αρι , ακου κινητο 16 εκατοστων :wacko: ) στα 300 ευρω δεν το κοβω να καθομαι στο android και το 5αρι θα παει μεχρι να τα φτυσει. :p Ας ελπισουμε να βγαλει ενα σωστο κινητο η huawei και τετοιο καιρο του χρονου να τα λεμε απο την κοινοτητα της huawei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts