mario27 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 και αυτο το εχω κανει Mπες σε safe mode και πηγαινε εκει που πηγες στο #6 ποστ και να δεις αν οντως ειναι το συστημα ή ευθυνεται καμια εφαρμογη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) εγώ με λίγες εφαρμογές εγκατεστημένες es3 - εορτολόγιο - ελληνικό caller id-κατάσταση gps test&fix -accelerometer frequency όλους τους συγχρονισμούς και τοποθεσία απενεργοποιημένους βγάζω 4-5 μέρες και έχω 1-1,4 ram free το μόνο που μου τρώει τη μπαταρία σε μηδέν χρόνο είναι η πλοήγηση google maps λογικό Edited December 24, 2014 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μάλλον δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο. Μάλλον αυτό ήταν γιατί το αρχείο της 5.0.1 που κατέβασα,εγκαταστάθηκε αμέσως χωρίς να κολλήσει στο σημείο που κολλούσε η 5.0 Είμαι με 5.0.1 πλέον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μάλλον αυτό ήταν γιατί το αρχείο της 5.0.1 που κατέβασα,εγκαταστάθηκε αμέσως χωρίς να κολλήσει στο σημείο που κολλούσε η 5.0 Είμαι με 5.0.1 πλέον.:) ωραίος, με γεια!!! ;) Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kautsos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Κατι χαζο παιδια..πως βαζω υπενθυμιση για γενεθλια στο ημερολογιο ωστε να μ τ θυμιζει καθε χρονο?εχω φαει τ κεφαλι μ..ειμαι stock με 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Κατι χαζο παιδια..πως βαζω υπενθυμιση για γενεθλια στο ημερολογιο ωστε να μ τ θυμιζει καθε χρονο?εχω φαει τ κεφαλι μ..ειμαι stock με 5.0.1 βάλτα στις επαφές!!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδια υπαρχει τροπος να μικρυνει η navigation bar me lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Ούτε με τη 5.0.1 λύθηκε το θέμα μνήμης.. Οι ώρες λειτουργίας είναι μόνο 38..Στη kitkat ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα ακόμη και με 300 ώρες λειτουργίας. Edited December 24, 2014 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Φιλέ μου εδώ δοκιμάσει σχεδόν όλες τις lollipop και τη μαμα παντού πρόβλημα με τη ραμ τρέλα κολλήματα. Στη μόνη που δουλεύει άψογα είναι η slim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Συγκεκριμένα γράφει "σφάλμα" κάτω από το ρομποτάκι όχι fail. Λεπτομέρεια βέβαια αλλά το γράφει στα Ελληνικά. Επίσης, αφού κολλάει εκεί η οθόνη, μπαίνω επί τόπου στην recovery με power buton και volume up και κάτω μου γράφει τα εξής. Finding update package... Opening update package... Verifying update package... Installing update... Verifying current system... "/system/bin/install-recovery.sh" has unexpected contents. E: Error in /cache/.....εδώ γράφει το κατεβατό του αρχείου που κατέβηκε.... (Status 7) Installation aborted. :rolleyes: Μάλλον δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο. Μάλλον αυτό ήταν γιατί το αρχείο της 5.0.1 που κατέβασα,εγκαταστάθηκε αμέσως χωρίς να κολλήσει στο σημείο που κολλούσε η 5.0 Είμαι με 5.0.1 πλέον.:) Λόγω root που είχες κάνει, είχε πειραχτεί το αρχείο του συστήματος install-recovery.sh. Δεν ήταν κακό download. Και χίλιες φορές να το κατέβαζες πάλι το ίδιο θα έλεγε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Κατι χαζο παιδια..πως βαζω υπενθυμιση για γενεθλια στο ημερολογιο ωστε να μ τ θυμιζει καθε χρονο?εχω φαει τ κεφαλι μ..ειμαι stock με 5.0.1 Είτε στις επαφές είτε πολύ απλά στο ημερολόγιο βάζεις επανάληψη επ'αόριστον κάθε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εχουμε λύση για το πρόβλημα π υπάρχει με tethering + vodafone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εχουμε λύση για το πρόβλημα π υπάρχει με tethering + vodafone ? Εγώ το δοκίμασα με συμβόλαιο και cataclysm και δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους! Sos Θέλω βοήθεια! Είμαι καραστοκ με 5.0.1 από ότα! Πήγα να κάνω wipe cache partition και μου έβγαλε failed mount/cache... Και από τότε δε μπορεί να bootάρει, μένει κολλημένο στα χρώματα που χοροπηδάνε! Δε με αφήνει ούτε factory reset να κάνω.. Καμιά ιδέα ή περιμένω να το πάω στο service??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους! Sos Θέλω βοήθεια! Είμαι καραστοκ με 5.0.1 από ότα! Πήγα να κάνω wipe cache partition και μου έβγαλε failed mount/cache... Και από τότε δε μπορεί να bootάρει, μένει κολλημένο στα χρώματα που χοροπηδάνε! Δε με αφήνει ούτε factory reset να κάνω.. Καμιά ιδέα ή περιμένω να το πάω στο service??? Φλασαρε factory image. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 εσβησα καταλαθος καποιες φωτογραφιες σημαντικες που χρειαζομαι οπωσδηποτε υπαρχει τροπος ανακτησης τους? δεν ειμαι ροοτ και δεν εχω ενεργοποιημενο backup της google.. Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν νομίζω χωρίς root να καταφέρεις κάτι. Εγώ επανέφερα σβησμένες φώτο με το diskdigger. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 αν κανω ροοτ ποιος ειναι ο τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους! Sos Θέλω βοήθεια! Είμαι καραστοκ με 5.0.1 από ότα! Πήγα να κάνω wipe cache partition και μου έβγαλε failed mount/cache... Και από τότε δε μπορεί να bootάρει, μένει κολλημένο στα χρώματα που χοροπηδάνε! Δε με αφήνει ούτε factory reset να κάνω.. Καμιά ιδέα ή περιμένω να το πάω στο service??? Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το ίδιο έπαθα και εγώ με την 5.0.1. Μπες ξανά recovery και πάτα wipe cache. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kautsos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Είτε στις επαφές είτε πολύ απλά στο ημερολόγιο βάζεις επανάληψη επ'αόριστον κάθε χρόνο. Αυτο με τις επαφες προσπαθουσα να κανω αλλα δεν βλεπω να περναν αυτοματα στο ημερολογιο.ισως κατι δν κανω καλα.τσπ θα το κανω οπως το πες με επαναληψη.ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αυτο με τις επαφες προσπαθουσα να κανω αλλα δεν βλεπω να περναν αυτοματα στο ημερολογιο.ισως κατι δν κανω καλα.τσπ θα το κανω οπως το πες με επαναληψη.ευχαριστω πολυ παντως Έχεις συγχρονίσει τις επαφές με το Gmail; αν ναι θα στις εμφανίζει στο ημερολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kautsos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Έχεις συγχρονίσει τις επαφές με το Gmail; αν ναι θα στις εμφανίζει στο ημερολογιο. Μου εξηγείς λίγο πως το κάνεις αυτό?Θα με περνάς για χαζό αλλά είχα 4 χρόνια να πάρω καλό κινητό και δε ξέρω που παν τα τέσσερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Μου εξηγείς λίγο πως το κάνεις αυτό?Θα με περνάς για χαζό αλλά είχα 4 χρόνια να πάρω καλό κινητό και δε ξέρω που παν τα τέσσερα! Πας σε μια επαφή -> προσθήκη άλλου πεδίου-> ειδικές ημερομηνίες-> ορισμός ημερομηνίας στα γενέθλια. Μετά πας ρυθμίσεις ->. Λογαριασμοί->google->πατάς πάνω στο λογαριασμό σου-> αν δεν είναι τσεκαρισμένος ο συγχρονισμός τσέκαρε τον. Με το που ενεργοποιήσεις το wifi ή τα δεδομένα γίνεται συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Λόγω root που είχες κάνει, είχε πειραχτεί το αρχείο του συστήματος install-recovery.sh. Δεν ήταν κακό download. Και χίλιες φορές να το κατέβαζες πάλι το ίδιο θα έλεγε. Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω 100% το κινητό σε στόκ μορφή τότε. Είχα κάνει Unroot, κλείδωσα τον bootloader,μηδένισα τον μετρητή και έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Α,και κάτι ακόμα,το su έμενε στο κινητό και δεν έσβηνε παρόλο που είχε κάνει όλα τα προηγούμενα. Απεγκατάσταση δεν μπορούσα να το κάνω. Το image της 5.0.1 πως εγκαταστάθηκε χωρίς να κολλήσει σε αυτό το αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ρε παιδιά ακόμα και με την 5.0.1 bugάρει η κάμερα! άμα ανοίξω τον φακό για λίγη ώρα και μετά ανοίξω την κάμερα, πετάει σφάλμα και πρέπει να κάνω restart το τηλέφωνο για να ανοίξει. το έχει άλλος αυτό? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts